Nazlıcım hayırlı olsun, benimde aynı tarih gibi görünüyor.
14 ünde çatı muayenesi var, korkuyorum çok fena..
Aranızda Çatı muayenesi olan var mı? Ben 37-38 hafta falan oluyor o zaman, normal olup olmayacağı kesinleşecek ama ben beklemyi istiyorum, son çare sezeryan olsun istiyorum.
Umarım herşey yolunda gider hepimiz için.
cok sağol batuhanım cnm.7gunde cokmus ama olsun sonu guzel olsun demı cnm
Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))
artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))
Benim hiç bakılmadı, ilk defa olacak o da gerekliymiş 37. haftada açıklık var mı yok mu, çatı geniş mi dar mı, yani normal doğuma elverişli mi diye bakılacak. Belki senin doktorunun metodu farklıdır. bilmiyorumkismile
derın denızcım cıdden hep bakıldımı ayy bız 37 de nasıl olcak derken sen heray nasıl dayandın.normal olup olamayacaını catıya gore soylıcekmış
Şuan nefes bile zor alıyorum ağlamaktan durduramıyorum sürekli akıyo çoook üzülüyorum mafoldumben bebeğimi de besleyemiyorum çünkü hiçbişey yiyemiyorum ne olur dua edin bana bebeğimin gelişmesi de duracak diye kahroluyorum korkuyorum senağlama
Hamileleğimin başından beri Allah ın izniyle yakamı bırakmıştı panik atak illeti arada hafif yokluyodu ama iyiydim çok şükür şimdi ben napayım nasıl toparlayıp yazıcamı bilemiyorum ben karnım burnumda iftiraya uğradım kaldıramıyorum ağlamaktan helak oluyorum hiçbişey yiyemiyorum midem almıyo çıkıyo(((((((
Rabbim helak etsin onlarııı
inşAllah batuhanım inşAllah Rabbim tez zamanda göstersin bana içime ferahlık versin inşAllah
tabı cnm onlar ıcın herseye katlanırız.yurtdısında boyle oldugunu bılmıyodum.bende normal ıstıyorum.ıns.olur.
hayatsın hoşbulduk tatlım ewet uzun gerçekten tatlım butter diyebilirsin kısaca:)ewt topik sessiz ben geceleri hiç uyuyamadıım için geldim yine artık geceler işkence gibi gelmeye başladı bana çünkü uyuyamamaktan..
zeynebım ya gormedım yada unutmusumdur cvp yazmayı.sagol cnm bıraz gec bı cvp oldu ama yanımda annem yalnız degılım sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?