2010 Nisan Anneleri

REFıYE, ÖZGE, DENıZ teşekkür ederim ii dilekleriniz için...,

angel84 hayırdır bişi mi kaçırdım ben???

inşallah canım en kolay nasıl olacaksa öyle olsun inşallah

Şuan nefes bile zor alıyorum ağlamaktan durduramıyorum sürekli akıyo çoook üzülüyorum mafoldumben bebeğimi de besleyemiyorum çünkü hiçbişey yiyemiyorum ne olur dua edin bana bebeğimin gelişmesi de duracak diye kahroluyorum korkuyorum senağlama

Hamileleğimin başından beri Allah ın izniyle yakamı bırakmıştı panik atak illeti arada hafif yokluyodu ama iyiydim çok şükür şimdi ben napayım nasıl toparlayıp yazıcamı bilemiyorum ben karnım burnumda iftiraya uğradım kaldıramıyorum ağlamaktan helak oluyorum hiçbişey yiyemiyorum midem almıyo çıkıyo (((((((

Rabbim helak etsin onlarııı

hayirli geceler kizlar yine topik bom bos hayirdir
sanirim artik kimse oturamiyor ben gibiopuyorumnanaktan

cok sağol batuhanım cnm.7gunde cokmus ama olsun sonu guzel olsun demı cnm

evet haklisin canim amin canikm dileklerin icin

Kızlar hİÇ bakamadım geÇmİŞe doĞum tarİhİmİz be4llİ oldu:))) 27-28 İnde gÜnÜmÜz dolmuŞ olacakmıŞ kendİsİ gelmezse eĞer 30 unda sunİ sancıyla baŞlatıcakmıŞız:)))

artık haftada 1 nst var. usgler bitti. artık muayene yok. bebişim 2820 gr. olmuş. aklımda olanlAr bunlar geldikçe yazarım:)))

ay mansallah ona yaaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

derın denızcım cıdden hep bakıldımı ayy bız 37 de nasıl olcak derken sen heray nasıl dayandın.normal olup olamayacaını catıya gore soylıcekmış

valla yurtdisinda genelde alttan bakiyorlar böylece hamileligin gidisati bana göre daha bir kontrolde tutuluyor yani benimde sürekli alttan bakti
ayrica bukadar korkmayin kizlar ya normal dogu m yapmak isteyenlerimiz var aramizda
bu korkuyla onu nasil yapacaksiniz bence relax olun gercekten korkulacak bisey yok
tabiki ilk zaman zorlaniyorsun ben korkamdim diyen yalan söyler ama kendinize ferahlatin bence canlarimopuyorumnanaktan

canim konu ne bilmiyorum ama anlatirsanda dinleriz bunuda bilmeni isterim
ve bu halinde sana iftira edenlerde er gec cezasini bulur sykma o tatli canini

inşAllah batuhanım inşAllah Rabbim tez zamanda göstersin bana içime ferahlık versin inşAllah

tabı cnm onlar ıcın herseye katlanırız.yurtdısında boyle oldugunu bılmıyodum.bende normal ıstıyorum.ıns.olur.

inşAllah batuhanım inşAllah Rabbim tez zamanda göstersin bana içime ferahlık versin inşAllah

esin senin yanindami yoksa iftira atanlarami meyilli canim ??
gerci nasil bir iftira anlatsan belki rahatlarsin??

tabı cnm onlar ıcın herseye katlanırız.yurtdısında boyle oldugunu bılmıyodum.bende normal ıstıyorum.ıns.olur.

insallah canim normal dogum gibisi yok emin ol

iiakşamlar güzel anneler nasılsınz işallah herkes çok iidir.ben artık ağırlaştıkça çok zorluk hissediyorum yatarken eğilirken filan zor.angelcım üzme kendini tatlım bak bebişinde üzülür sonra annesi onlar biz ne yaşarsak hissediyolar.allaha havale et canım.allah görüyo nasılsa.

butterflydsd offf ısmın cok uzun ama teyzesı ısmın neydı.hos geldınnnn.ıyız ama sessız topık.

hayatsın hoşbulduk tatlım ewet uzun gerçekten tatlım butter diyebilirsin kısaca:)ewt topik sessiz ben geceleri hiç uyuyamadıım için geldim yine artık geceler işkence gibi gelmeye başladı bana çünkü uyuyamamaktan..

angelcığım canını ne sıktı bilmiyorum ama seni üzenler elbet cezasını bulur canım hamile bir insana hiç bişekilde üzülmemesi gerek istersen çok özel değilse canım canını ne sıktı anlat rahatlarsın

slm canım nasılsın bitanem

özlemciğim canım geçende yazmıştım ama sanırım görmedin doktordan güzel haberlerle gelmişsiniz canım maşallah erinç alpimize canım benim annen geldimi canım artık yanlız değilsin değilmibilmiyorumkismile

bende gec kalkıyorum uyku gelmek bılmıyo bu seferde butter.zeynepcım hosgeldın.bızde sorduk angele ama anlatmak ıstemıyo heralde.cok ozelse.

zeynebım ya gormedım yada unutmusumdur cvp yazmayı.sagol cnm bıraz gec bı cvp oldu ama yanımda annem yalnız degılım sukur.

hoşbulduk özlemciğim canım bende fazla oturamıyorum artık belim ağrıyo canım birde bebişin baskılarını hissediyorum rahatsız oluyo sanırım kızım fazla bir pozisyonda yatsam otursam:))minik hanfendi rahatsız oluyo sormabayanssulusmile

hoşgeldin zeyracım ewt canım aynen bend geç kalkıyorum şimdi uyuyım bebişim gelince erken kalkmak zorunda kalıcam diyorum uyudukça uyuyom ama gecede tuvalete gidip gelmektende uyuyamıyorum..

iyi geceler canım rabbim sağlıklı huzurlu geceler masip eğlesin kendine bebişeiyi bak canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…