hoşgeldin zeyracım ewt canım aynen bend geç kalkıyorum şimdi uyuyım bebişim gelince erken kalkmak zorunda kalıcam diyorum uyudukça uyuyom ama gecede tuvalete gidip gelmektende uyuyamıyorum..
dualarım seninle angelcim yemeye çalış canım bak ailende senin yanındaymışnegüzel işallah çabucak düzelir herşey canım.
kızlar kusura bakmayın yazamadım çok teşekkür ederim hepinize çok şükür eşim ve ailem doğrudan yani benden yana elbette konu eski alt komşum biraz daha iyi olunca paylaşmak istiyorum sizlerle lütfen dualarınızı esirgemeyin yemek yiyebileyim bebeğim beslenebilsin
felaket midem yanıyo sabhtan beri off offf yaaa eşime bütün halıları yıkattım yıkama makinesiyle ohhh içim rahatladı yaaa sadece perdelerim ve mutfak peçetelerim falan var yıkanıp ütülenecek onlarıda ben yaparım eşim asar artık içim rahatladı şu sobadan nefret ettim valla evim temiz olmayınca çok strese giriyorum şükürler olsun halılardı derdim oda bitti camlarıda annem halleder artık ne yapalım::)))
kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?