2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin zeyracım ewt canım aynen bend geç kalkıyorum şimdi uyuyım bebişim gelince erken kalkmak zorunda kalıcam diyorum uyudukça uyuyom ama gecede tuvalete gidip gelmektende uyuyamıyorum..

canım inan bende varya saymıyorum artık gecede kaç defa kalktığımı canım gözlerimi açamıyorum uykusuzluktan ama uyuyamıyorum artık nerdeyse oturur pozisyonda uyumak istiyorum geçsn artık şu 1 ayımız alalım kuzucuklarımızı inşallah kucağımıza:Saruboceq:

neyse teyzoşlar bizde yatalım artık gece uzun daha çok kalkıp uyanıcağız :kedi:herkese hayırlı geceler kocamn öptük hepinizi

ewt zeyracım işallah canım bende günler çabucak geçsin istiyorum her biten gün oğluma 1 gün daha yaklaştım die sewiniyorum hemde artık ağırlaştıkça zor oluo ama ÇOĞU BıTTı AZI KALDI canım.

ii uykular kızlar allah rahatlık versin sizede güzel yavrularınızada ama hepiniz gidonuz yaa yalnız bırakıonuz beni.lülülülülülü

kızlar kusura bakmayın yazamadım çok teşekkür ederim hepinize çok şükür eşim ve ailem doğrudan yani benden yana elbette konu eski alt komşum biraz daha iyi olunca paylaşmak istiyorum sizlerle lütfen dualarınızı esirgemeyin yemek yiyebileyim bebeğim beslenebilsin

dualarım seninle angelcim yemeye çalış canım bak ailende senin yanındaymışnegüzel işallah çabucak düzelir herşey canım.

allah sendende razı olsun canım hayatımızda bu türde insanlar oluyo malesef canım başkaları için üzülmeye değmez canım ölümlü dünyada.

dualarimiz seninle angel canim umarim hersey yoluna girecek

kizlar hayirli geceler herkese ben yatiyorum
allaha emanet olun

eeee tamam bu geri gelmiş de bizim yazdıklarımız da gitmiş senağlama

günaydın kızlar yaa kk sorun vardı sanırım bende çantamızda neler koyduk bölümüne yazmıştım yok anacığım çıkmadı yaaa off off insan çok sinir oluyo valla

ewt sitenin geri haline gelmesine çok sevindim,tickerlerimizde gelmiş.....
ohh be gözüm mavi haline hiç alışmamıştı.....

canım konu ne olursa olsun lütfen bebişine iyi bak bitanem hiç olmazsa meyve falan atıştır arada canım bebişlerimiz bize rabbimizden birer emanet canım onlara iyi bakmalıyız her ne olursa olsun insanların yaşantılarında stresler üzücü olaylar oluyo ister istemez canım ben 2 aylık hamileyken amcam vefat etti inan ağlayamadım bebğime bişey olur diye hiç bişey ölümden daha acı olamaz canım lütfen bebişin için ye en azından

felaket midem yanıyo sabhtan beri off offf yaaa eşime bütün halıları yıkattım yıkama makinesiyle ohhh içim rahatladı yaaa sadece perdelerim ve mutfak peçetelerim falan var yıkanıp ütülenecek onlarıda ben yaparım eşim asar artık içim rahatladı şu sobadan nefret ettim valla evim temiz olmayınca çok strese giriyorum şükürler olsun halılardı derdim oda bitti camlarıda annem halleder artık ne yapalım::)))

zeynocum valla aynı durumdayız benimde midem sabah kahvaltıdan sonra coştu,soda içtim ama yok fayda etmiyo....
ohhh valla güle güle kirletin,ben de halıları toparlıycam bu hafta yıkamaya vercem....
bu pazarda sadece salon badana olcak annem gelir perdeleri falan yıkarız....
hemde annem gelince doğum çantamıda hazırlıycaz,sandıktan ceyizlik beyaz işim var lohusa yatağı için onu çıkarcaz....
bende ev kirli olunca deli oluyorum ayy sakın bana soba deme....2010 yılındayız ve biz hala soba pisliği ile uğraşıyoruz düşünmek bile beni deli ediyo....

kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s

kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s

canımm cok sevindim inşlh sancısı olmaz da yanımızda olur,keşke pc si yanında olsaydı gene görüşebilirdik....
dularımız onunla.....

sorma özgeciğim valla o kadar sinir oluyorumki sobaya ısınması güzelde tozu dumanı insanı sinir ediyo yaa sorma canım benim sizde kolay gelsin benimde oturma odam badana istiyo ama ben sanırım göze alamayacağım çünkü her yer birbirine giriyo o zamn canım iyi hatırlattın benimde pembiş saten nevresimimi çıkartıp bir makinadan geçmesi lazım ama benim yorganlarım yatak odasında hurçta dolabımın üstünde o yüzden onuda eşime aldırırım artık şu işlerimiz hayırlısıyla bir bitseydi inşallah haa bu arada yengenle görüştünmü ne dedi kayınvalidemi tanıyo heee her yaz geliyomu yengen şıhlıya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…