2010 Nisan Anneleri

canımm cok sevindim inşlh sancısı olmaz da yanımızda olur,keşke pc si yanında olsaydı gene görüşebilirdik....
dularımız onunla.....

sanırım canım doktoru onada izin vermemiştir çünkü doktoruna inan bazen çok kızıyorum inan fundanın şekeri falan yoktu o doktoru yok şekerin var yok bu var yok çok kilolu bebek diye diye strese soktu valla eşimde çok üzülüyo bu sabah diyo doktoruna çok kızıyorum diyo tamam bazı şeyler olabilir ama bu kadarda olmaqzki ben ne kadınlar tanıyorum hiç doktora gitmeden doğuran onlarda çıkmıyomu şeker falan çıkıyo işte bazı doktorların detaycı olması ben iyikide ona gitmemişim canım valla ben aşırı pimpirikliyim devamlı düşünür dururdum kendimi strese sokardım inşallah şu zamnlar tez geçsinde bebişlerimizi kucağımıza alalım canım fundamızda inşallah bugün çıkar :Saruboceq:

canım yengemle yüz yüze görüşmem gerek telden olmuyo,bu ara görmedim bide......
kesin tanıyordur ama...
her yaz gelir hiç aksatmaz ,fındık zamanı gelir,bahçeleri var cunkü....
bu senede gelecek,bende gelirsem onda kalırım köyde ,onun evi müsait....
annemin köyüne gezmye giderim.arada aldede kalırım....

ayşecim siteyi pembe yaptım ama yinede iğrenç.aslında yeniliklere açığımdır ama bu fazla.tickerlarda yok.hiiiiiiiç beğenmedim.YAZACAKTIM.DAHA DOĞRUSU YAZDIMDA site hata verdi.zaten sabah yazılan herşey gitmiş ama şükür herşey yoluna girmiş.
neyse ikili kedicim sancım var yazmıştın, geçmezse mutlaka doktora git.bende bu sıralar geceleri çok kötüyüm.eşim her gece beni doktora götürmeye kalkıyor.
birde sanırım angelın bir derdi var.bacım sen o iftira atanları bana yolla.zaten coşmuşum.artık hiç tahammülüm kalmamış.dün kayınpederimlere gelen bir münasebetsizi dövmekten beter ettim.aslında onların yanında yapmazdım ama artık kaldıramıyorum.gerçi kayınpederimde memnun oldu.Allah kuru iftiradan saklasın.ama seni çok üzdüyse yasal yoldan hakkını ara derim.sana yardımcı olmakta isterim canım.ciddiyim.bu hayatta herşey geçer.bazısı gelip geçer,bazısı deler geçer bilirim.ama artık herşeyide öbür dünya ya bırakmaya tahammül edemiyorum.hırsımı alamıyorum.o yüzden çenemi tutamaz oldum.
bu arada herkese günaydın demiştim ama tekrardan günaydın.nede olsa hepsi gitmiş.

eee ...noldu sımdı gerı geldı ama yazdıklarımız yok...neyse tekrardan mrb herkese

kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s

hadi bakalım güle güle kirletin evinizi. aman yorma kendini zeynepcim. olur herşey yarım kalsa da ne farkeder boşver senden kıymetli mi? funda inşallah yarına bizimle olur. a.s sen de konuşursan bi daha çok slm söyle yokluğunu telafi etmek için kaç sayfa yazı yazacakmış ceza olarak onu da sor canım :lepi:

tamam canım söyleyeceğim birdahaki konuşmamıza söz senin bu sözünü onu hatırlatacağım canım benim yaaa doğru söylüyosun da canım şimdi dediğim gibi eşimin ve benim sülale birazcık kalabalık neyse onları geçtim çevremiz çok geniş inan varya anlatmıştım düğünümüzün olduğu sabah damladılar eve yaaa anlatmım yine sinirlerim oynuyo şimdi bebiş olunca ben varya inan eve gelmeden millet kapının önünde bekliyo olur canım kayınvalidemin meraklı komşuları zaten her dakika sorar durur damlamak için birde çok dikkat edrler öyle kıyı köşeye sinir şeyler yaa annemde mecbur yanımda kalıcak yengemle istanbuldan gelicek yengem inşallah sorma canım ben sanırım doğumdan sonra giremem pek sık buraya çünkü sanırım yazı bulur girmem falan o zamnda ev taşıyacağız çok zor işim bazen diyorum keşke uzak olsaydımda bir benim arkadaşlarım gelseydi ama öyle olmayacak malesef kaydirigubbakcemile3

ıcın rahatlamıs zeynepcım gule gule kırlet artık ama yok kırlenmesın..bende bı 2hafta sonra falan camları annemle halletmeyı dusunuyorum.dıpkose temızlık yapmıcam hergun kenarları falanda sarjlıyla alıyorum zaten.cunku bızım aıleler hep dısarda cumbur cemaat yatılı olcak ev gunlerce cok batacak oyuzden herkes gıdınce yaparım dıpkose sonrada cekırdek aıle yasar gıderız.cok tıtız oldugumu herkes bılıyo lohusalıkta var ona gore onlarda tıtız davranırlar umarım.

slm guzel anneler bıtırdım ıs faslını ıznımı aldım geldım cok rahatladım vallaha..herkes badana boya temızlık sevke getırdınız benı ama kımse yok cesaret edemıyorum yalnız baslamaya neyse hayırlısı.dun kontrolumuz vardı teyzosları 1992 gr olmus tosunum azmı geldı nedır tatmın olmadım pek ruyalarımda doguruyorum bıraz bıraz korkyorum heralde sızler nasılsınız alba2009, anneee, Bircem, hayatsn, ilke_nur, ruzenin, yeterb, zeyra??ıymı bebısler

ya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.

evet ev dolup tasacak ve temızlık bosa gıdecek yamadanda olmuyo bızımkıler bakmaz temızmı kırlımı dıye ama benım ıcım rahat etmıyo.bazen kotu bu huy ınsanı yoruyo esım asırı tıtızsın sende dıyo.ama emek verıp temızlenıyo hemen cumburlop kırlensınmı herkes dıkkat etse emekte bosuna gıtmez.yaza kadarmı zeynebım naptın oslerızzzzz

canım benim saolasın bencede sen öyle yap o zamn aman yatılıda olacaklar senin işin daha zor canım birde lohusalıkta herşey çok göze batıyo diyolar işimiz zor canım valla olsun ne yapalım artık bir şekilde geçicek günler sağlık olsun sempatiksalakcinni

hadi gözün aydın canım izindesin ohhh bol bol dinlen ilk önce canım sonra bakarsın temizlikişine canım maşallah bebişimizin kilosu gayet normal canım benim doktorum 32. haftada 1700 üstü olması gerekiyo m normali bu demişti canım benim gayette sağlıklı maşallah canım
ya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.

canım bence sen o zamn nisanın ilk haftası 6-7 gibi al canım daha sonra ufak tefek işler olur onlarıda hallediverirsin canım ben hem annem hem kocişimden yararlanıyorum temzilik konusunda gerçi genelde her gün toz falan aldığım için sildiğim için evimde çok temziencek bişeyler yok halılardı bir onlarda haloldu şükürler olsun artık:asigim:

canım fırsat buldukca artık gecelerde girebilirsem girerim canım yoksa gündüzleri gelen giden falan derken ben akşam ederim sonra yemekti hazırlıktı falan oyyy oyy hiç bitermi işimiz özlemciğim canım benim sorma o kadarda özletmem geceleri girerim bi şekilde milletten fırsat bulunca inşallah canım annem yanımda olunca rahat girerim arada:icecream:

fulyancım sezaryan degılde normal ıcın beklıceksen bellı olmaz erken gelırse sen 7-10 gun onceden al.

off bende bilmiyorum eve gelenin gidenin haddi hesabı olmuycak...
artık nası hallederim bilmem annem kalacak 40 gun benimle,sonrada ben anneme gececeğim ,gelen giden olur diye 40 gun evden cıkmam,ama sonra zaten bi şekilde işe dönmem gerek haziranda iş başı yapcam ....
banada kimse yardım etmez annemden baska ,o olmasa halim ne olurduı bilmem,eşim dün görümceme diyo pazar gunu evi temizliycez yardıma gelirsin,oda demezmi ben gelemem doğum gunu var bi akrabanın ona gitcem.....
valla tırnağın varsa kaşınacaksın ...kimseden kimseye fayda yok....

fulyancım sezaryan degılde normal ıcın beklıceksen bellı olmaz erken gelırse sen 7-10 gun onceden al.

ya evet aslınsa.normal istiyorum Allah izin verirse inşallah.martın son haftası alırım o zaman.ya cam kapı pencere kasaları belimden dolayı hamile olmadan önce de yapamıyordum.mecbur kadın alıyorum.ağır iş yapamıyorum .belim sağlam olsaydı da deli gibi temizlik yapsaydımbuna da şükür.

pc başında fazla oturamıyorum artık.biz biraz yatalım kızımla.geliriz yine.

evet kızlar bende bıraz kacıyorum oturuyorumya vurdu oğlusum bıraz uzanalım

Kızlar iğrenç ama belki başımıza gelir, bu lavman konusunda ne biliyorsunuz?
Doğum yapmış bir kaç kişiye danışmak lazım.
Ben biraz okudum, bazı yerlerde , normal doğumda da sezerryanda da gerekli yazıyor ama, doktora mı sorsak napsak bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…