canımm cok sevindim inşlh sancısı olmaz da yanımızda olur,keşke pc si yanında olsaydı gene görüşebilirdik....
dularımız onunla.....
sorma özgeciğim valla o kadar sinir oluyorumki sobaya ısınması güzelde tozu dumanı insanı sinir ediyo yaa sorma canım benim sizde kolay gelsin benimde oturma odam badana istiyo ama ben sanırım göze alamayacağım çünkü her yer birbirine giriyo o zamn canım iyi hatırlattın benimde pembiş saten nevresimimi çıkartıp bir makinadan geçmesi lazım ama benim yorganlarım yatak odasında hurçta dolabımın üstünde o yüzden onuda eşime aldırırım artık şu işlerimiz hayırlısıyla bir bitseydi inşallah haa bu arada yengenle görüştünmü ne dedi kayınvalidemi tanıyo heee her yaz geliyomu yengen şıhlıya canım
felaket midem yanıyo sabhtan beri off offf yaaa eşime bütün halıları yıkattım yıkama makinesiyle ohhh içim rahatladı yaaa sadece perdelerim ve mutfak peçetelerim falan var yıkanıp ütülenecek onlarıda ben yaparım eşim asar artık içim rahatladı şu sobadan nefret ettim valla evim temiz olmayınca çok strese giriyorum şükürler olsun halılardı derdim oda bitti camlarıda annem halleder artık ne yapalım::)))
kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s
hadi bakalım güle güle kirletin evinizi. aman yorma kendini zeynepcim. olur herşey yarım kalsa da ne farkeder boşver senden kıymetli mi? funda inşallah yarına bizimle olur. a.s sen de konuşursan bi daha çok slm söyle yokluğunu telafi etmek için kaç sayfa yazı yazacakmış ceza olarak onu da sor canım :lepi:
canım benim saolasın bencede sen öyle yap o zamn aman yatılıda olacaklar senin işin daha zor canım birde lohusalıkta herşey çok göze batıyo diyolar işimiz zor canım valla olsun ne yapalım artık bir şekilde geçicek günler sağlık olsun sempatiksalakcinniıcın rahatlamıs zeynepcım gule gule kırlet artık ama yok kırlenmesın..bende bı 2hafta sonra falan camları annemle halletmeyı dusunuyorum.dıpkose temızlık yapmıcam hergun kenarları falanda sarjlıyla alıyorum zaten.cunku bızım aıleler hep dısarda cumbur cemaat yatılı olcak ev gunlerce cok batacak oyuzden herkes gıdınce yaparım dıpkose sonrada cekırdek aıle yasar gıderız.cok tıtız oldugumu herkes bılıyo lohusalıkta var ona gore onlarda tıtız davranırlar umarım.
hadi gözün aydın canım izindesin ohhh bol bol dinlen ilk önce canım sonra bakarsın temizlikişine canım maşallah bebişimizin kilosu gayet normal canım benim doktorum 32. haftada 1700 üstü olması gerekiyo m normali bu demişti canım benim gayette sağlıklı maşallah canımslm guzel anneler bıtırdım ıs faslını ıznımı aldım geldım cok rahatladım vallaha..herkes badana boya temızlık sevke getırdınız benı ama kımse yok cesaret edemıyorum yalnız baslamaya neyse hayırlısı.dun kontrolumuz vardı teyzosları 1992 gr olmus tosunum azmı geldı nedır tatmın olmadım pek ruyalarımda doguruyorum bıraz bıraz korkyorum heraldesızler nasılsınız alba2009, anneee, Bircem, hayatsn, ilke_nur, ruzenin, yeterb, zeyra??ıymı bebısler
ya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.
evet ev dolup tasacak ve temızlık bosa gıdecek yamadanda olmuyo bızımkıler bakmaz temızmı kırlımı dıye ama benım ıcım rahat etmıyo.bazen kotu bu huy ınsanı yoruyo esım asırı tıtızsın sende dıyo.ama emek verıp temızlenıyo hemen cumburlop kırlensınmı herkes dıkkat etse emekte bosuna gıtmez.yaza kadarmı zeynebım naptın oslerızzzzz
fulyancım sezaryan degılde normal ıcın beklıceksen bellı olmaz erken gelırse sen 7-10 gun onceden al.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?