2010 Nisan Anneleri

selam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee

kalabalık olmak böyle zamanlarda külfet oluyo demi. biz iki taraftan da uzaktayız. ama ne kadar olsa yakın çevre gelir en azından birkaç gün kalırlar sonra ben onlara gidicem nasip olursa konu komşu desen selam vermeye korkuyo gelmeye kimse gelmez işte iş arkadaşları falan olur muhtemelen onlar da saatlik gelir giderler. ben de 2 hafta sonra 15 ine doğru alıcam ne olur ne olmaz zaten eşim de görevden gelecek o evdeyken daha yeni gelmişken evi temizletmek istemiyorum bakalım hayırlısı zeynepcim allah kolaylık versin ne deyim

allah kolaylık versin tatlım aman boşver hiç sıkma canını allah sağlık versin de yapalım zaten gelen kirletip gitmez zannımca en azından temizlemeye çalışırlar.

gözün aydın canım hem izin için hem tombulun için gayet güzel kilosu maşallah şekerim daha önümüzde 7 hafta var ortalama 1,5 ay daha kaç kilo alır kim bilir. biz de iyiyiz allaha şükür canım ben izne ayrılacaktım ama 2 hafta daha çalışayım hadi dedim bakalım şimdilik bel ağrılarıyla idare ediyoruz allah beterinden saklasın oğlum iyi olsun da farketmez napalım

ya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.

bence sen nisan başında al canım neticede günü gününe doğmayabilir belli olmaz sonra doğuma kadar kendin azar azar yaparsın

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?

canım gözün aydın ah kıyamam geri sayım başladı desene miniklere kavuşmak için hadi hayırlısı sağ salim kavuş inşallah bebişlere

aaa çok güzel, gözün aydın. Sağlıkla kavuş bebeklerine inşallah. sositososito

herkese merhabalarr nasılsınız kızlarrr. şöylee 2-3 sayfa geriye anca bakabildim.
ne zaman tüm grçmişi okumaya kalksam bir engel çıkıyo.
ben iyiyim yoğunum bu aralar. yaptığım bişey de yok ama topiğe girmeye fırsat bulamıyom.
fundacım belki bugün çıkarmışş inşaalllahhh çok özledimmm vallazemuszemus
semafatih canım maşallah ikizlerine demek mart sonu geliyolar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahzemuszemus
doktora gidenlerin gözü aydın olsun, hasta olanlara geçmiş olsun opuyorumnanaktan

sağoll annecim az kaldı inş sizlerinde az kaldı hayırlısıyla duaedelim birbirimize rabbim sağ salim doğumlar nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn

tarhan yorma kendini canım ne yoğunluğu qaz zamanın kaldı amannnn sakın yorulma bircecim sağol canım hayırlısıyla bebeklerimiz gelir inşşşş

hos geldınn cnm ıyız cok sukur.sen nasılsın .
Bende iyiyim cnm.Ağır vasıta halini alsamda hala çalışıyorum:))opuyorumnanaktan

Lavman korkulacak bişey değil.İlaç veriliyor sonrada lavaboya çıkıyorsun.Benim ilk doğumumda yapılmamıştı.Gece sancılarım başlayınca bişey yememiştim çünkü.

a.s semacığım.Hadi gözün aydın.İkizlerimizin gelme tariihi de belli oldu desene.Allah esirgesin.:ecrin_bebek:

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?
Bende iyi olmaya çalışıyorum bir hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyim.opuyorumnanaktan

Lavman korkulacak bişey değil.İlaç veriliyor sonrada lavaboya çıkıyorsun.Benim ilk doğumumda yapılmamıştı.Gece sancılarım başlayınca bişey yememiştim çünkü.

Çok şükür sevindim, bende böyle allengirli bişi sanıyorum bunu. Çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

Merhaba Tuğbacığım hoşgeldin.Özletiyorsun kendiniYoğunsun heralde bugünlerde.

tarhan yorma kendini canım ne yoğunluğu qaz zamanın kaldı amannnn sakın yorulma bircecim sağol canım hayırlısıyla bebeklerimiz gelir inşşşş
canımcım yormuyom ama ne yapıyom ben de bilmiyom buraya uğrayamıyomkaydirigubbakcemile3
Merhaba Tuğbacığım hoşgeldin.Özletiyorsun kendiniYoğunsun heralde bugünlerde.
hoşbulduk mehtapcım bir yoğunluk var ama ne yapıyom bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın tatlım hala nasıl çalışıyosun canım yaaeyvahedigeldismile

Sadece ilaç makattan veriliyor

Evet canım çalışıyorum ama dediğim gibi tam bir ağır vasıta.Hastalar iğne yaptıracağız diyecekler ya diyorlar kusura bakma hemşirehanım rahatsız ediyoruz:))

Son düzenleme:
Evet canım çalışıyorum ama dediğim gibi tam bir ağır vasıta.Hastalar iğne diyecekler ya diyorlar kusura bakma hemşirehanım rahatsız ediyoruz:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah kolaylık versin canım valla zor çalışmak ben pes ettim 2-3 hafta önce:lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah kolaylık versin canım valla zor çalışmak ben pes ettim 2-3 hafta önce:lepi:

amin amin canım inşallah ayın 17 sinde bende ayrılacağım tabiki o zamana kadar doğurmazsamsüprizzzzz:dance:

canım benim ilk oğlumda sezeryandı,zaten tarih belli olduğu için,gerçi benimki belli değildi ama ben açtım,o nedenle birşey yemeyince lavmana gerek kalmadı.normal doğum yapanların durumunu bilmiorum ama.
maşallah.3.kesinleşen tarihte seninki oldu heralde canım.inşallah hayırlısıyla bebişlerini alırsın kucağına.
Evet canım çalışıyorum ama dediğim gibi tam bir ağır vasıta.Hastalar iğne diyecekler ya diyorlar kusura bakma hemşirehanım rahatsız ediyoruz:))

ay ne güzel.gerçi banada kalemlerde evrak incelerken oturun avukat hanım demeye başladılar ama.yinede rahatsız ettik diye kimse özür dilemiyor:sinifsinif:

ben çıkayım hanımlar evde işler beni bekler.çok sıkıldım.ama ne yapalım hayat devam ediyor.size iyi muhabbetler.yarın görüşürüz inşallah.

masallah canım bebıslerınede sanada az kalmıs saglıkla gelsınler ıns..

bircemcım lavman gozde buyutulcek bısey degıl daha dun yaptırdım cunkı cok fazla hemoroıd problemım var hamılelıkten cıkmıs dedı dr um..bı ılac verdı bırde lavman sadece rahatlatıyo merk etme korkulacak bısıy degıl.

sağoll annecim az kaldı inş sizlerinde az kaldı hayırlısıyla duaedelim birbirimize rabbim sağ salim doğumlar nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn

inşallah canım hergün dua ediyorum hepimiz için eminim ki herkes ediyordur. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin. sağ salim hayırlısıyla alalım kuzucukları kucağımıza

iyiyiz iyiyiz. bomba gibiyiz. ( biz bize gaz vermezsek kimse vermicek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…