tamam canım söyleyeceğim birdahaki konuşmamıza söz senin bu sözünü onu hatırlatacağım canım benim yaaa doğru söylüyosun da canım şimdi dediğim gibi eşimin ve benim sülale birazcık kalabalık neyse onları geçtim çevremiz çok geniş inan varya anlatmıştım düğünümüzün olduğu sabah damladılar eve yaaa anlatmım yine sinirlerim oynuyo şimdi bebiş olunca ben varya inan eve gelmeden millet kapının önünde bekliyo olur canım kayınvalidemin meraklı komşuları zaten her dakika sorar durur damlamak için birde çok dikkat edrler öyle kıyı köşeye sinir şeyler yaa annemde mecbur yanımda kalıcak yengemle istanbuldan gelicek yengem inşallah sorma canım ben sanırım doğumdan sonra giremem pek sık buraya çünkü sanırım yazı bulur girmem falan o zamnda ev taşıyacağız çok zor işim bazen diyorum keşke uzak olsaydımda bir benim arkadaşlarım gelseydi ama öyle olmayacak malesef kaydirigubbakcemile3
ıcın rahatlamıs zeynepcım gule gule kırlet artık ama yok kırlenmesın..bende bı 2hafta sonra falan camları annemle halletmeyı dusunuyorum.dıpkose temızlık yapmıcam hergun kenarları falanda sarjlıyla alıyorum zaten.cunku bızım aıleler hep dısarda cumbur cemaat yatılı olcak ev gunlerce cok batacak oyuzden herkes gıdınce yaparım dıpkose sonrada cekırdek aıle yasar gıderız.cok tıtız oldugumu herkes bılıyo lohusalıkta var ona gore onlarda tıtız davranırlar umarım.
slm guzel anneler bıtırdım ıs faslını ıznımı aldım geldım cok rahatladım vallaha..herkes badana boya temızlık sevke getırdınız benı ama kımse yok cesaret edemıyorum yalnız baslamaya neyse hayırlısı.dun kontrolumuz vardı teyzosları 1992 gr olmus tosunum azmı geldı nedır tatmın olmadım pek ruyalarımda doguruyorum bıraz bıraz korkyorum heraldesızler nasılsınız alba2009, anneee, Bircem, hayatsn, ilke_nur, ruzenin, yeterb, zeyra??ıymı bebısler
ya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
selam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee
selam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee
Bende iyiyim cnm.Ağır vasıta halini alsamda hala çalışıyorum:))opuyorumnanaktanhos geldınn cnm ıyız cok sukur.sen nasılsın .
Lavman korkulacak bişey değil.İlaç veriliyor sonrada lavaboya çıkıyorsun.Benim ilk doğumumda yapılmamıştı.Gece sancılarım başlayınca bişey yememiştim çünkü.Kızlar iğrenç ama belki başımıza gelir, bu lavman konusunda ne biliyorsunuz?
Doğum yapmış bir kaç kişiye danışmak lazım.
Ben biraz okudum, bazı yerlerde , normal doğumda da sezerryanda da gerekli yazıyor ama, doktora mı sorsak napsak bilemedim.
a.s semacığım.Hadi gözün aydın.İkizlerimizin gelme tariihi de belli oldu desene.Allah esirgesin.selam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee
Bende iyi olmaya çalışıyorum bir hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyim.opuyorumnanaktanmerhaba canım iyiyiz sen nasılsın?
herkese merhabalarr nasılsınız kızlarrr. şöylee 2-3 sayfa geriye anca bakabildim.
ne zaman tüm grçmişi okumaya kalksam bir engel çıkıyo.
ben iyiyim yoğunum bu aralar. yaptığım bişey de yok ama topiğe girmeye fırsat bulamıyom.
fundacım belki bugün çıkarmışş inşaalllahhh çok özledimmm vallazemuszemus
semafatih canım maşallah ikizlerine demek mart sonu geliyolar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallahzemuszemus
doktora gidenlerin gözü aydın olsun, hasta olanlara geçmiş olsun opuyorumnanaktan
canımcım yormuyom ama ne yapıyom ben de bilmiyom buraya uğrayamıyomkaydirigubbakcemile3tarhan yorma kendini canım ne yoğunluğu qaz zamanın kaldı amannnn sakın yorulma bircecim sağol canım hayırlısıyla bebeklerimiz gelir inşşşş
hoşbulduk mehtapcım bir yoğunluk var ama ne yapıyom bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3Merhaba Tuğbacığım hoşgeldin.Özletiyorsun kendiniYoğunsun heralde bugünlerde.
Lavman korkulacak bişey değil.İlaç veriliyor sonrada lavaboya çıkıyorsun.Benim ilk doğumumda yapılmamıştı.Gece sancılarım başlayınca bişey yememiştim çünkü.
Çok şükür sevindim, bende böyle allengirli bişi sanıyorum bunu. Çok teşekkür ederim. opuyorumnanaktan
canımcım yormuyom ama ne yapıyom ben de bilmiyom buraya uğrayamıyomkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk mehtapcım bir yoğunluk var ama ne yapıyom bende bilmiyomkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın tatlım hala nasıl çalışıyosun canım yaaeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah kolaylık versin canım valla zor çalışmak ben pes ettim 2-3 hafta önce:lepi:Evet canım çalışıyorum ama dediğim gibi tam bir ağır vasıta.Hastalar iğne diyecekler ya diyorlar kusura bakma hemşirehanım rahatsız ediyoruz:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah kolaylık versin canım valla zor çalışmak ben pes ettim 2-3 hafta önce:lepi:
canım benim ilk oğlumda sezeryandı,zaten tarih belli olduğu için,gerçi benimki belli değildi ama ben açtım,o nedenle birşey yemeyince lavmana gerek kalmadı.normal doğum yapanların durumunu bilmiorum ama.Kızlar iğrenç ama belki başımıza gelir, bu lavman konusunda ne biliyorsunuz?
Ben biraz okudum, bazı yerlerde , normal doğumda da sezerryanda da gerekli yazıyor ama, doktora mı sorsak napsak bilemedim.
maşallah.3.kesinleşen tarihte seninki oldu heralde canım.inşallah hayırlısıyla bebişlerini alırsın kucağına.selam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee
Evet canım çalışıyorum ama dediğim gibi tam bir ağır vasıta.Hastalar iğne diyecekler ya diyorlar kusura bakma hemşirehanım rahatsız ediyoruz:))
ben çıkayım hanımlar evde işler beni bekler.çok sıkıldım.ama ne yapalım hayat devam ediyor.size iyi muhabbetler.yarın görüşürüz inşallah.
masallah canım bebıslerınede sanada az kalmıs saglıkla gelsınler ıns..selam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee
Kızlar iğrenç ama belki başımıza gelir, bu lavman konusunda ne biliyorsunuz?
sağoll annecim az kaldı inş sizlerinde az kaldı hayırlısıyla duaedelim birbirimize rabbim sağ salim doğumlar nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn
Bende iyiyim cnm.Ağır vasıta halini alsamda hala çalışıyorum:))opuyorumnanaktan
Lavman korkulacak bişey değil.İlaç veriliyor sonrada lavaboya çıkıyorsun.Benim ilk doğumumda yapılmamıştı.Gece sancılarım başlayınca bişey yememiştim çünkü.
a.s semacığım.Hadi gözün aydın.İkizlerimizin gelme tariihi de belli oldu desene.Allah esirgesin.:ecrin_bebek:
Bende iyi olmaya çalışıyorum bir hamile ne kadar iyi olursa o kadar iyiyim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?