2010 Nisan Anneleri

mrb kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fazla giremiyorum nete şu sıralar umarım herkes iyidir.

SLM kızlar,nasılsınız?beni gene yogun bi yere verdilerd,ün cok yoruldum,15,30 gibi sag kasıgıma agrı girip girip cıktı,cıkışı bekledim nst girdim cok korktum dogum kasılması diye,yalancı kasılma cıktı...babak kafası aşagı inmiş,pozisyonu almış bizimki,2 hft ilerde zaten...beni görceksiniz bi kötü oldum daha 33+4 ,küveze girer ....cok şükür bişi yok.

bugün ilk işim iznimi 1 hft önceye almak oldu,sagolsun verdiler son 2 günüm işte,gidip dinlencem sonunda...bi rahatladım sormayın...ne zormuş bu bebek işi..inşş 1 nisanı bekler...

bugün 3 teyze bana kız mı dedi,kız annesine benziyon dedi,bi de emin söliyolar ,kız mı dogcak ne,ama gözümle gördüm yaa.-tatlicadiarzu-.yüzün soluk diyen oldu,karnın basık diyen:)

Canım çok çok geçmiş olsun. buyrunnnnnnnnn

mehtapc ım ılk basta ılac verıyolar dıyınce aman nekadar kolaymıs dedım takııı sonrakı yazına kadar verılıs yerını soyleyene kadar.normal dogumdada oluyomu acaba

bende 35 e kadr calıstım cok zor oluyooooo....ayaklarım cok sısıyodu sımdı 3 gundur evdeyım sıslıklerımde bıraz ındı.

mrb kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fazla giremiyorum nete şu sıralar umarım herkes iyidir.
Merhaba hoşgeldin canım.Sen nasılsın?

a.s canım hoşgeldin.Daha yoğunluğu az olan yere vereceklerine işlerin çok olduğu yere mi veriyorlarkötükedihüsoAman aman yalancı sancı olsun bebişler dursun daha içerde.Bebek konusunda da her kafadan bir ses çıkıyor işte alıştık:))

kızlar tıckerı ekleyemedım ben bıturlu ama benım 34 gunummmm kaldı oda sata gore yanı en son ıhtımalllcok az kaldı..

mehtapc ım ılk basta ılac verıyolar dıyınce aman nekadar kolaymıs dedım takııı sonrakı yazına kadar verılıs yerını soyleyene kadar.normal dogumdada oluyomu acaba
Canım doktoruna göre değişiyor.KİMİSİ NORMAL DOĞUMDA DA LAVMAN YAPILSIN DİYEBİLİYOR.KENDİNİ KASMAZSAN LAVMAN ZOR BİŞEY DEĞİL.YETER Kİ BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI DOĞSUNLAR.

bende 35 e kadr calıstım cok zor oluyooooo....ayaklarım cok sısıyodu sımdı 3 gundur evdeyım sıslıklerımde bıraz ındı.
BENDE EVE GEÇİNCE HEP UZANIYORUM DİNLENİYORUM ZATEN.Şimdilik çokşükür fazla şişliğim yok.

kızlar tıckerı ekleyemedım ben bıturlu ama benım 34 gunummmm kaldı oda sata gore yanı en son ıhtımalllcok az kaldı..
Önce şuradan Pregnancy and Due Date Ticker çizelgenin tarih kısmını oluşturacak beğendiğiniz alt yapıyı seçin (1-19 sayılarının üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra NEXT diyin ve çizelgede bebeğinizi temsil edecek nesneyi seçin.(1-10 sayıları üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra yine NEXT diyin ve tahmini doğum yapacağınız tarihi girin (due date yazan kısma)
Due Date yazan kısmın altında Today's Date (bugünün tarihi olmalı) yanında da Current Time(şu anki saat olmalı) oradan olması gereken rakamları da seçtiniz miii, tamam
NEXT de yine dedin mi :)
bbCode yazan kutunun içinde
arasında kalan png formatlı kodu kopyala ve ticker kısmına profilinden yapıştır.
buradan yapabilirsin canım ticker.

Merhaba güzel anneler, nasılsınız?
Kızlar, biz oğluşumla okuldan dönünce bir uyumuşuz. Çok uykucuyuz çok sormayın gitsin. boshayallersmile
Lavman konusu açılmış çok sevindim tam nasıl bende merak ediyordum. Çok öyle zor birşey değil o zaman çok sevindim. delikafadulden
Kızlar bebişlerini görenlere maşallah hiç kötü haberimiz yok. Geçmişte okuyorum sonra hemen unutuyorum isimleri kim görmüştü diye. Sanırım culha sen miydin? Sen değilsende bebişine maşallah canım. Hamile kadın bu kadar aklında tutuyor.
Semafatih doğumu tarihi belli olmuş. Hayırlı olsun. ıns bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde birer birer annelerine gelsinler.

Kızlar, sanırım bendede yalancı doğum sancısı var. Göbeğimde bazen bir toparlanma, kasılma oluyor. Hafif hafif yokluyor gibi.

kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir

Merhaba canım hoşgeldin.Yalancı sancılar 34 haftada başlıyor zaten normal canım.Çok uzun sürerse doktora danışmakta fayda var.

Geçmiş olsun canım.inşallah düzelir.

Canım geçmiş olsun. İns düzelirsiniz. Bebişin biraz daha dayansın 37ye çok az kaldı. Allah olabilecek her türlü kötülükten hepimizi korusun. :Saruboceq: Bebişlerimiz artık kocamanlar, ins onları ve bizi Allah koruyacaktır. Yeterki sen kendine dikkat et

bizde acayip uykucu olduk...
yeni uyandık,ya ben artık dayak yemiş gbiyim kızlar,ellerim kollarım öle hamlamışki,oynatamıyroum...
pazara gidecektim sözde ama nerde,babam gitti...
eşime yemek götürcektim uyuyup kalmışım ....oda dükkanda bişler yemiş....
oyy ne olcak böle halimiz kızlar....

Geçmiş olsun canım.inşallah düzelir.

sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin diyabet anne de degilde bebek de kötü etki birakiyormus hayirlisi bakalim kontrol altindayiz ALLAH im insallah korur bizi ve tüm hamilleleri ve bebeklerini .

Benim tek tavsiyem doktorunda hareket hareket kisa egsersiz ne olursa olsun :)

Canım çok çok geçmiş olsun, şekerin kaç çıktı..
Hastaneye nasıl gittin, şikayetin neydi?
:1shok:

geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Gemiş olsun Elif,korkma bebişin 35 hft olmuş..gevşe ve derin nefes al...zaten kg su da iyidir kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…