masallah canım bebıslerınede sanada az kalmıs saglıkla gelsınler ıns..
bircemcım lavman gozde buyutulcek bısey degıl daha dun yaptırdım cunkı cok fazla hemoroıd problemım var hamılelıkten cıkmıs dedı dr um..bı ılac verdı bırde lavman sadece rahatlatıyo merk etme korkulacak bısıy degıl.
Merhaba hoşgeldin canım.Sen nasılsın?mrb kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım fazla giremiyorum nete şu sıralar umarım herkes iyidir.
SLM kızlar,nasılsınız?beni gene yogun bi yere verdilerd,ün cok yoruldum,15,30 gibi sag kasıgıma agrı girip girip cıktı,cıkışı bekledim nst girdim cok korktum dogum kasılması diye,yalancı kasılma cıktı...babak kafası aşagı inmiş,pozisyonu almış bizimki,2 hft ilerde zaten...beni görceksiniz bi kötü oldum daha 33+4 ,küveze girer ....cok şükür bişi yok.
bugün ilk işim iznimi 1 hft önceye almak oldu,sagolsun verdiler son 2 günüm işte,gidip dinlencem sonunda...bi rahatladım sormayın...ne zormuş bu bebek işi..inşş 1 nisanı bekler...
bugün 3 teyze bana kız mı dedi,kız annesine benziyon dedi,bi de emin söliyolar ,kız mı dogcak ne,ama gözümle gördüm yaa.-tatlicadiarzu-.yüzün soluk diyen oldu,karnın basık diyen:)
Canım doktoruna göre değişiyor.KİMİSİ NORMAL DOĞUMDA DA LAVMAN YAPILSIN DİYEBİLİYOR.KENDİNİ KASMAZSAN LAVMAN ZOR BİŞEY DEĞİL.YETER Kİ BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI DOĞSUNLAR.mehtapc ım ılk basta ılac verıyolar dıyınce aman nekadar kolaymıs dedım takııı sonrakı yazına kadar verılıs yerını soyleyene kadar.normal dogumdada oluyomu acaba
BENDE EVE GEÇİNCE HEP UZANIYORUM DİNLENİYORUM ZATEN.Şimdilik çokşükür fazla şişliğim yok.bende 35 e kadr calıstım cok zor oluyooooo....ayaklarım cok sısıyodu sımdı 3 gundur evdeyım sıslıklerımde bıraz ındı.
Önce şuradan Pregnancy and Due Date Ticker çizelgenin tarih kısmını oluşturacak beğendiğiniz alt yapıyı seçin (1-19 sayılarının üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)kızlar tıckerı ekleyemedım ben bıturlu ama benım 34 gunummmm kaldı oda sata gore yanı en son ıhtımalllcok az kaldı..
Merhaba güzel anneler, nasılsınız?
Kızlar, biz oğluşumla okuldan dönünce bir uyumuşuz. Çok uykucuyuz çok sormayın gitsin. boshayallersmile
Lavman konusu açılmış çok sevindim tam nasıl bende merak ediyordum. Çok öyle zor birşey değil o zaman çok sevindim. delikafadulden
Kızlar bebişlerini görenlere maşallah hiç kötü haberimiz yok. Geçmişte okuyorum sonra hemen unutuyorum isimleri kim görmüştü diye. Sanırım culha sen miydin? Sen değilsende bebişine maşallah canım.Hamile kadın bu kadar aklında tutuyor.
Semafatih doğumu tarihi belli olmuş. Hayırlı olsun. İns bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde birer birer annelerine gelsinler.
Kızlar, sanırım bendede yalancı doğum sancısı var. Göbeğimde bazen bir toparlanma, kasılma oluyor. Hafif hafif yokluyor gibi.
kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir
kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir
Geçmiş olsun canım.inşallah düzelir.
Canım geçmiş olsun. İns düzelirsiniz. Bebişin biraz daha dayansın 37ye çok az kaldı. Allah olabilecek her türlü kötülükten hepimizi korusun. :Saruboceq: Bebişlerimiz artık kocamanlar, ins onları ve bizi Allah koruyacaktır. Yeterki sen kendine dikkat et
Merhaba hoşgeldin canım.Sen nasılsın?
iyiyim canım teşekkür ederim.internete fazla giremiyorum.ev kalabalık malum.sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?