kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir
kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir
kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s
hastaneye karacigerimdeki problem icin gittim cok kusma ve istahsizlik vardi doktor acil gel dedi 8,5 aylik hamilleikte normal seyirler degil dedi gecen hafta carsamba normal kontrolde urinde cok seker cikti pazar hastaneye yatirdilar ama ciger icindi sonra süpriz diyabet cikti ama anne baba tarafinda diyabet zaten vardi dikkat edin kizlar kan tahlilleri ve urin tahlili herseyi söylüyor ne olur ihmal etmeyin benim pek fazla sansim yoktu genetikten dolayi ama iste bebk le ilgili problem yasamamak icin insilün e basladik hayirlisi ALLH tan diyorumCanım çok çok geçmiş olsun, şekerin kaç çıktı..
Hastaneye nasıl gittin, şikayetin neydi?
:1shok:
sagol canim benim cümlemize ALLAH yardim etsingeçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
bebisimiz gecen hafta 2,800 gr di doktor iyi dedi ama diyabetli anneler icin en büyük risk sezeryan oluyorsun hic istemedigim halde vede cok kilolu bebk olmasi umarim hersey yolunda gider ALLAH a emanetizGemiş olsun Elif,korkma bebişin 35 hft olmuş..gevşe ve derin nefes al...zaten kg su da iyidir kesin...
Cok dogru hayatim üzülmemek elde degilama beterin beteri var deyip pozitif düsnüyorum hayirlisi gülümelifcım canım cok gecmıs olsun bırdenbıre mı cıktı??demkkı sonradanda cıkabılıyomus ALLAH yardımcın olsun ama bu gıbı durumlar hıc strese gelmez kendını sıkma uzme ınsallah sag salım dogururuz hepımız..
sagol canim benimelifcim gecmis olsun cnm cok üzüldüm dikkat et kendine :Saruboceq:
Allah razi olsun tüm hamille arkadaslara ALLAh dayanma gücü bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallahelifcim çok geçmiş olsun.dualarım seninle.Allah acil şifalar versin.
sedacığım inşallah canım dualarımız fundamız için hep gelsin artık topiğimize göktuşumuzu özledik valla damadım inşallah zamnı gelince çıkmak isteyecek annesini üzmeyecek inşallah
kızlar tıckerı ekleyemedım ben bıturlu ama benım 34 gunummmm kaldı oda sata gore yanı en son ıhtımalllcok az kaldı..
kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of allah im of diyorum vardir bundada bir hayir
kızlar bebişlerin cicileri bitmedi mi daha sizin kimse hiç cici eklemiyo artıkın....
göbüşte eklemiyo....
aslında şu ara eklemesek bile bol bol resim çekinmemiz gerek kızlar ....hatıra kalması için,biz dün farkettik babamızla yan yana hiç hamiş resmim yok benim....
en güzel günlerimizi ölümsüzleştirilem kızlar.....
slm guzel anneler bıtırdım ıs faslını ıznımı aldım geldım cok rahatladım vallaha..herkes badana boya temızlık sevke getırdınız benı ama kımse yok cesaret edemıyorum yalnız baslamaya neyse hayırlısı.dun kontrolumuz vardı teyzosları 1992 gr olmus tosunum azmı geldı nedır tatmın olmadım pek ruyalarımda doguruyorum bıraz bıraz korkyorum heralde
martın 25 inden sonra een geç nisanın 5 inde fln al bence... erken gelebilir bebiş.. opuyorumnanaktanya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.
çook şey biliyorum ben canımm... kaydirigubbakcemile3 kızımda sezeryan olucağı için bir gün önceden yatış yapıldı hast.ye... gece verdiler plastik bi şişede.. 12 den sonra bişey yeme sabah 6 da bunu yap dediler.. tabi sabah anlattı hemşireler ama ben hemşireye yaptıramam diye kendim yaptım yine de :jeyyar: bu sefer de kendim yapmayı düşünüyorum.. çok zor bişey değil.. wc de yapmıştım.. ama yatağıma gelemeden geri koşucağımı kimse bana söylememişti :roflol: :roflol: :roflol: kuyruk oluyo wc de kuyruk :roflol: lavmanı yaptıran koşuyo :roflol:Kızlar iğrenç ama belki başımıza gelir, bu lavman konusunda ne biliyorsunuz?
Doğum yapmış bir kaç kişiye danışmak lazım.
Ben biraz okudum, bazı yerlerde , normal doğumda da sezerryanda da gerekli yazıyor ama, doktora mı sorsak napsak bilemedim.
opuyorumnanaktan hayırlısı olsun canımm.. son 2 haftan desene.. hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah ikizlerini kucağına.. bebişlere de maşallahhselam calarım dün dr kontrolume gittim ikizlerim maşallah çok iyilermiş sezeryan günüm debelli oldu sayılır ayın 18 veya 20sin de olucamm bu ayı bitiremiyorum ama ben yinede burada azıcam sizlere alıştım ben yinede nisan annesiyim gitmeme buralardan yaban ellereeeeeeeeee
aman iyi bari yalancı sancıymış.. izninde hayırlı olsun bu arada.. dikkat et canım kendine.. bu haftalarda başlıyolar işte kasılmalar sancılar... bana da bugün bi kadın haftaya kalmaz doğurursun göbeğin inmiş dedi bilmiyorumkismile nasıl ama yaa.. oğluşumun ayakları halaa kaburgamda dayalı kaydirigubbakcemile3SLM kızlar,nasılsınız?beni gene yogun bi yere verdilerd,ün cok yoruldum,15,30 gibi sag kasıgıma agrı girip girip cıktı,cıkışı bekledim nst girdim cok korktum dogum kasılması diye,yalancı kasılma cıktı...babak kafası aşagı inmiş,pozisyonu almış bizimki,2 hft ilerde zaten...beni görceksiniz bi kötü oldum daha 33+4 ,küveze girer ....cok şükür bişi yok.
bugün ilk işim iznimi 1 hft önceye almak oldu,sagolsun verdiler son 2 günüm işte,gidip dinlencem sonunda...bi rahatladım sormayın...ne zormuş bu bebek işi..inşş 1 nisanı bekler...
bugün 3 teyze bana kız mı dedi,kız annesine benziyon dedi,bi de emin söliyolar ,kız mı dogcak ne,ama gözümle gördüm yaa.-tatlicadiarzu-.yüzün soluk diyen oldu,karnın basık diyen:)
opuyorumnanaktan çokk geçmiş olsun canım.. inş.. iyileşirsin.. gerçi az kaldı bebişlerin gelmesine sağlıkla hayırlısıyla doğar inş. yavrun :Saruboceq:kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir
boshayallersmile bizim edoşta da yok ikimizin bi resmi.. bunda da yok.. iyi akıl ettin kıı.. bizde çekinelim bari akşama zemuszemuskızlar bebişlerin cicileri bitmedi mi daha sizin kimse hiç cici eklemiyo artıkın....
göbüşte eklemiyo....
aslında şu ara eklemesek bile bol bol resim çekinmemiz gerek kızlar ....hatıra kalması için,biz dün farkettik babamızla yan yana hiç hamiş resmim yok benim....
en güzel günlerimizi ölümsüzleştirilem kızlar.....
uyumusuz bırazcık uzancaktın ama dalmısız.özgecım sorma resım ısını 3 aylıkkenden basladık bız resım cekınmeye ama her defasında bılgıayara atmamıza ragmen bulamadık.format atıldı gıttı falan ama gecenlerde 5 resım bulduk 5 aylık hamışım ordada nasıl duygulandım altın kaybetsembulsam bu kadar sevınmezdım.yanı kızlar evet cok onemlı ve degerlı anılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?