2010 Nisan Anneleri

elifcım canım cok gecmıs olsun bırdenbıre mı cıktı??demkkı sonradanda cıkabılıyomus ALLAH yardımcın olsun ama bu gıbı durumlar hıc strese gelmez kendını sıkma uzme ınsallah sag salım dogururuz hepımız..

elifcim gecmis olsun cnm cok üzüldüm dikkat et kendine :Saruboceq:

slm kızlarr.. amann site normale döndü demi... gözlerimin bana bi oyunu değil bu demi :))))

sabah laf ettik siteye o kadar.. sonra da site bakımda yazdı habire.. düzeldi sanırım artık...
neyse bi geçmişe bakimm...

elifcim çok geçmiş olsun.dualarım seninle.Allah acil şifalar versin.

kızlar bu arada fundayla görüştük aradım yine az önce annesi yanındaymış eğer akşama kadar sancı falan çıkmazsa doktoru bir ihtimal taburcu edebilirmiş hepinize selamı vardı a.s

inşallah cıkar fundacımız bu akşam.. dualarım onunla :Saruboceq:

canım çok çok gecmış olsun..:1hug:sanırım yok aramızda...

semacığım canım hadi gözün aydın tatlısı ne güzel gününüz belli artık bebişler yolda demek 2 haftanız kalmış maşşallh canım rabbim sağlıcakla gelmesini nasip eğlesin inşallah canım

ronesanscığım geçmiş olsun canım merkalanma canım sanırım hepimzi o kasılmaları yaşıyoruz bendede oldu bugün kasılma resmen hisstettim canım artık bebişler yavaş yavaş doğum pozisyonunu alıyo sanırım ondan kaynaklanıyo yalancı kasılmalar oluyo hayırlısıyla geçse şu 4 haftamız başka bişey istemiyorum artık sağlıcakla kucağımıza alalım yeter bebişleri

elifciğim canım çok geçmiş olsun bitanem dur stres yapam canım düzenli beslenmeyle diyetini kontrol altına alabilirsin canım ama şekerin ciğerini nasıl etkilediğini anlayamadım canım öncedende varmıydı şekerin falan canım doktorlar kontrol altına almış inşallah sağlıcakla şu 2 haftayıda geçir canım ondan sonra doğsada bebişin inşallah kucağında olur sonra herşey normale döner canım

Canım çok çok geçmiş olsun, şekerin kaç çıktı..
Hastaneye nasıl gittin, şikayetin neydi?
:1shok:
hastaneye karacigerimdeki problem icin gittim cok kusma ve istahsizlik vardi doktor acil gel dedi 8,5 aylik hamilleikte normal seyirler degil dedi gecen hafta carsamba normal kontrolde urinde cok seker cikti pazar hastaneye yatirdilar ama ciger icindi sonra süpriz diyabet cikti ama anne baba tarafinda diyabet zaten vardi dikkat edin kizlar kan tahlilleri ve urin tahlili herseyi söylüyor ne olur ihmal etmeyin benim pek fazla sansim yoktu genetikten dolayi ama iste bebk le ilgili problem yasamamak icin insilün e basladik hayirlisi ALLH tan diyorum
geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
sagol canim benim cümlemize ALLAH yardim etsin
Gemiş olsun Elif,korkma bebişin 35 hft olmuş..gevşe ve derin nefes al...zaten kg su da iyidir kesin...
bebisimiz gecen hafta 2,800 gr di doktor iyi dedi ama diyabetli anneler icin en büyük risk sezeryan oluyorsun hic istemedigim halde vede cok kilolu bebk olmasi umarim hersey yolunda gider ALLAH a emanetiz
Cok dogru hayatim üzülmemek elde degilama beterin beteri var deyip pozitif düsnüyorum hayirlisi gülüm
elifcim gecmis olsun cnm cok üzüldüm dikkat et kendine :Saruboceq:
sagol canim benim

elifcim çok geçmiş olsun.dualarım seninle.Allah acil şifalar versin.
Allah razi olsun tüm hamille arkadaslara ALLAh dayanma gücü bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah

sedacığım inşallah canım dualarımız fundamız için hep gelsin artık topiğimize göktuşumuzu özledik valla damadım inşallah zamnı gelince çıkmak isteyecek annesini üzmeyecek inşallah

sedacığım inşallah canım dualarımız fundamız için hep gelsin artık topiğimize göktuşumuzu özledik valla damadım inşallah zamnı gelince çıkmak isteyecek annesini üzmeyecek inşallah

inşallah canımmm.. inan hep aklımda.. ama doktoruna sınır oluyorum ben.. sende de bende de ık seker yuklemesı yuksek cıkmıstı bılıyorsun ama doktorlarımız hıc panıkletmedı..fundacımızın kı sağolsun kızı strese sokup durduklava:

geçmiş olsun canım hayırlısıyla saglıklı sıhatli sen ve bebişin atlatırsınıza.s. canım

kızlar tıckerı ekleyemedım ben bıturlu ama benım 34 gunummmm kaldı oda sata gore yanı en son ıhtımalllcok az kaldı..

ayyyyy ne güzel 30 lu günlere düşmüşsün sen de. Allah tamamına erdirsin sağlıkla

geçmiş olsun canım aman yemene içmene dikkat et

kızlar bebişlerin cicileri bitmedi mi daha sizin kimse hiç cici eklemiyo artıkın....
göbüşte eklemiyo....
aslında şu ara eklemesek bile bol bol resim çekinmemiz gerek kızlar ....hatıra kalması için,biz dün farkettik babamızla yan yana hiç hamiş resmim yok benim....

en güzel günlerimizi ölümsüzleştirilem kızlar.....

elif geçmiş olsun dikkat et kendine benimde şeker yüklememde şekerim sınırda çıkmıştı
bide kanım düşük çıkıyo benim o yüzden 1 aydır serum vuruluyorum yarın gidip tekrar ölçtürcem bakalım yükselmişmi kan hapınıda günde 2 kullanıyorum inş.düzelmiştir

evet ya haklısın bencede bol bol çekilelim bizimde hiç resmimiz yok iyiki hatırlattınkaydirigubbakcemile5

nihayet burdayımmm... ay başı itibariyle işlerim çok yoğun kızlar allah korusun aniden bişi olursa işleri yapabilecek kimse yok çünkü bir an önce bitirmeliyim.. kimde ne var ne yok çok bilmiyorum ama funda çıkmamış henüz sanırım hastaneden. geçmişe bakabileceğimiz zannetmiyorum akşama yine misafirlerim var. en azından bi oturma odamı süpürmem lazım. ama buralardayım.

özgecim evet en güzel günlerimiz bende doğru düzgün fotograf çekilmedim. yapmamız lazım. cicişlerde benim hazır hepsi yerleşti bile dolaplara:))) bugün 2 yelek daha hediye geldi... bir sürü yeleğimiz oldu. nasıl giydiricez bilmiyorum.

elifelifçim... geçmiş olsun.. diyabet evet dikkat edilmesi gereken bi durum. biraz daha dikkat et sende bebişin sağlıkla gelicek emin ol:)))

uyumusuz bırazcık uzancaktın ama dalmısız.özgecım sorma resım ısını 3 aylıkkenden basladık bız resım cekınmeye ama her defasında bılgıayara atmamıza ragmen bulamadık.format atıldı gıttı falan ama gecenlerde 5 resım bulduk 5 aylık hamışım ordada nasıl duygulandım altın kaybetsembulsam bu kadar sevınmezdım.yanı kızlar evet cok onemlı ve degerlı anılar.

kızlar benim bebiş mart sonu gelicek demişti dr.belki daha erkende gelebilir 2 gündür kasılmalar oluyo yalancı sancıymış 20 sinde kontrolüm var ondan önce gelmez inş:))

bebeğine maşallah canım.. kilosu gayet iyi bence... iznin için de gözün aydın.. opuyorumnanaktan
ya kızlar ben de kadın alacağım temizlik için ama doğumdan kaç hafta önce alsam daha iyi olur.sata göre 19 nisan doğumum.
martın 25 inden sonra een geç nisanın 5 inde fln al bence... erken gelebilir bebiş.. opuyorumnanaktan
çook şey biliyorum ben canımm... kaydirigubbakcemile3 kızımda sezeryan olucağı için bir gün önceden yatış yapıldı hast.ye... gece verdiler plastik bi şişede.. 12 den sonra bişey yeme sabah 6 da bunu yap dediler.. tabi sabah anlattı hemşireler ama ben hemşireye yaptıramam diye kendim yaptım yine de :jeyyar: bu sefer de kendim yapmayı düşünüyorum.. çok zor bişey değil.. wc de yapmıştım.. ama yatağıma gelemeden geri koşucağımı kimse bana söylememişti :roflol: :roflol: :roflol: kuyruk oluyo wc de kuyruk :roflol: lavmanı yaptıran koşuyo :roflol:
opuyorumnanaktan hayırlısı olsun canımm.. son 2 haftan desene.. hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah ikizlerini kucağına.. bebişlere de maşallahh gitme tabi başka topiklere.. sık giremesende beraber yürüdük biz bu yollarda zemuszemus
aman iyi bari yalancı sancıymış.. izninde hayırlı olsun bu arada.. dikkat et canım kendine.. bu haftalarda başlıyolar işte kasılmalar sancılar... bana da bugün bi kadın haftaya kalmaz doğurursun göbeğin inmiş dedi bilmiyorumkismile nasıl ama yaa.. oğluşumun ayakları halaa kaburgamda dayalı kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan çokk geçmiş olsun canım.. inş.. iyileşirsin.. gerçi az kaldı bebişlerin gelmesine sağlıkla hayırlısıyla doğar inş. yavrun :Saruboceq:
boshayallersmile bizim edoşta da yok ikimizin bi resmi.. bunda da yok.. iyi akıl ettin kıı.. bizde çekinelim bari akşama zemuszemus

o uyumak varya nası guzel geliyo insana....
ya benimde hep göbüş resmim var,normal bir sekilde eşimle,annemle hiç resmim yok....
aslında çekinmemiz gerek vala aklımdayken bende bu akşam eşimle çekineyim bol bol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…