2010 Nisan Anneleri

ben ne istrym kızlar biliyonuzmu???
ya benim doğum günüm bu ayın 20. de...
ve ben istiyorum ki kuzey'im bana doğum gunu hediyesi olarak gelsin....
ayy cokmu bencil düşünüyorum acaba???
oğlumu çok özledim bennnn................
bu akşam babamız ahşap beşiğimizi de açacak....
oğlulun inşlh eksiği kalmadı ,o beşiği başucumda gördükçe oğluma daha da hasret duyuyorum......

akşama sadece çorba var.. yemek yapmam lazım ama karnım feci haldetok.. ve hiçbişey yapasım yokkk

çook yedim bugün.. sabah kocişle yedim.. edayla yedim.. kendim meyve yedim.. eltime misafir gelmiş.. indim orda yedim... :))) çatlamak üzereyim.. ama akşam gelenler aç galicek işte o da var :)))

özgecim.. hayırlısı olsun canımm.. hayırlı zaman ne zamansa.. ne zaman sağlıkla gelicekse bebişin o zaman gelsin inşallahhh...

bende bana doğum günü hediyesi gelir oğluşum demiştim ama yok çıkmadı.. 14 şubatta :)))hahaha şükür ki çıkmadı tabi... 7 aylık doğmasını istemezdim... hayırlısı olsun hepimiz için..

ozledın ve gomek ıstıyosun artık bu bencılık degıl ozgecım.20 sınde gelıse 3 hafta erken olmus oluyo sanırım oda 37 yapıyo.bı 2 hafta daha dursun annesı gel sunu 39 yapalım.dogum dununu bu sene gec kutlayalım olurmu annesı.senı burdak herkes cokıyı anlıyodur.ben bazen kendımı gulerken yakalıyorum nıye guluyorum bımıyorum hayaller ıste.bazen emzırıyorum bazen buyumuş bır dugunde dans edıyoruz oynuyoruz.moralım bozuk oldugunda basımı gogsume yaklastırıp kokluyorum cunku sut kokuyo ozamanda gulumsuyorum yanııııı ozgecımmmm haklısınnnn

benimde akşama sadece makarnam var...
ve bende öle şiştim ki acayip yedim şimdi soda içtim....:)))
eşim aç olacak akşama ,allahtan annemlerden yemek götürcem de düşünmüyorum....
ama artık vallahi yemek yapmak eziyet...
adamcağızı öğlende aç bıraktım zaten.....
off offf...boshayallersmile

refıyecım tokken yemek yapmak en zoru..bugunluk kahvaltı yapsalar takma kafana sen beslen yeter.zaten hergun ozen gosterıyosun.

refıyecım bak cok kısı dedın gıttıler.bı ara 2 mısafırle 15 dıı.

ayy canım ya vallahi öle güzel anlatmışın ki çok duygulandım gözlerim doldu....
onun canı ne zaman isterse o zaman gelsin kuzucuğum....
ben tabi isterim sağlıkla hemen gelsin kollarıma...:))))
ben de hayallerle yaşıyorum ,en çokta bir pazar sabahı oğlumun babasının tepesinde tepinirken ki halini düşünüyorum....
üçümüzün sarılıpta birlikte uyuduğu geceleri düşünüyorum....
hele demişsin ya bir düğünde dans etmek off off içim eridi işte....

ayyy canım senib doğum gunun de baya erken kalıyomuş ya.....
ben çok istyrm belkide nasip kısmet olur....
çokta erken olmuytor aslında...
usg de bu hafta 36 haftalık çıktık çünkü.....

yemeğimizi hazırlayıp ocağa koyduk pişiyo bile ehehe :))) ablamız da gelir birazdan..

özlemcim.. hazırladım cnımn.. sen o mesajı yazarken ben mutfaktaymışım demekki :)))

özgecim.. evet cnım çok da erken değil.. hayırlısı diyelim o zaman :)

off yemek demeyin ya ben hiç yapmıyorum nerdeyse yemek yapmayı özledim. hep dükkanda yiyioruz.

misafirim gelicek onlarlada pizza söyleriz.... olur dimi:)))))))))))))))) 1 kişi zaten.. ben ev için hiiiç pazara bile gitmiyorum dolabı tahmin edersiniz artık:)

marıfetlı olunca boyle oluyo demek refıyecım..azmıne bayılıyorum

Arkadaşlar bi problem var alıntı yapamıyorum hepinize tek tek tekrar çok teşekkür ederim desteğiniz için

Sizin desteğiniz ve dualarınız sayesinde ben bugün yemek yiyebildm az da olsa çok şükür :Saruboceq: a.s. a.s.

özlemcim.. sağol canım .. ama bu marifetlilik değil ki.. sadece burda yazışırken ne yemek yapıcağını düşünme becerisi diyelim bilmiyorumkismile kahvaltı değil sdece yumurta pişirsem eşim bişey demez ama kızım çok yemek seçiyo malesef.. hele ki peynir,zeytin,reçel,bal... gibi kahvaltılık hiçbişiy yemiyo onun da yediği bi yemek çeşidi yapmak gerekiyo her akşam

merhaba kızlarr ben geldimm
eşim film almaya gitti bu akşam film izlicez. yine gelemicem:)
bu arada kaytarayımda bakayım dedim
nasılsınız bakalım
angel canım ara ara okudum bir sıkıntın var galiba ama üzme kendini lütfen bebeğini düşün o senin tesellin olsun inşallahopuyorumnanaktan
özgeeee, refişşşş,nazlııı, ilke nurrr görüşemiyoz kızlar nasılsınızzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…