akşama sadece çorba var.. yemek yapmam lazım ama karnım feci haldetok.. ve hiçbişey yapasım yokkk
çook yedim bugün.. sabah kocişle yedim.. edayla yedim.. kendim meyve yedim.. eltime misafir gelmiş.. indim orda yedim... :))) çatlamak üzereyim.. ama akşam gelenler aç galicek işte o da var :)))
ozledın ve gomek ıstıyosun artık bu bencılık degıl ozgecım.20 sınde gelıse 3 hafta erken olmus oluyo sanırım oda 37 yapıyo.bı 2 hafta daha dursun annesı gel sunu 39 yapalım.dogum dununu bu sene gec kutlayalım olurmu annesı.senı burdak herkes cokıyı anlıyodur.ben bazen kendımı gulerken yakalıyorum nıye guluyorum bımıyorum hayaller ıste.bazen emzırıyorum bazen buyumuş bır dugunde dans edıyoruz oynuyoruz.moralım bozuk oldugunda basımı gogsume yaklastırıp kokluyorum cunku sut kokuyo ozamanda gulumsuyorum yanııııı ozgecımmmm haklısınnnn
özgecim.. hayırlısı olsun canımm.. hayırlı zaman ne zamansa.. ne zaman sağlıkla gelicekse bebişin o zaman gelsin inşallahhh...
bende bana doğum günü hediyesi gelir oğluşum demiştim ama yok çıkmadı.. 14 şubatta :)))hahaha şükür ki çıkmadı tabi... 7 aylık doğmasını istemezdim... hayırlısı olsun hepimiz için..
allah sendende razı olsun canım hayatımızda bu türde insanlar oluyo malesef canım başkaları için üzülmeye değmez canım ölümlü dünyada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?