2010 Nisan Anneleri

angel.. cnım olayını okudum sabah.. hiiç kafana takma cnım.. bebişini de üzme... eden bulur derler.. hamile bi kadını üzenin cezasız kalmıcağı aşikar... hem bak bugün yemek de yiyebilmişin.. sen sadece bebeğini dşün canımm...

tuğbacım.. hoşgeldin hayatım... görüşemiyoruz evet.. ama biz hep burdayız tatlım.. sen yoksun :)) iyiyiz diyelim buna şükür... sizi sormalı?

ne diyelim iyi seyirler size...

TARHAN çok teşekkür ederim canım İnşAllah amin a.s.

refişimmmm hadi gelin birlikte izleeyelimm oğluşlarla olmazmı:)))
valla tatlım böyle evde olunca ikimiz de sanki cicim aylarına döndük oğluşun telaşı heyecanı evde olmamızın avantajı yapışık ikiz gibiyiz:))) :asigim: bir yere gidilecek hoooppp hep beraber bi iş yapılacak hooopp hadi birlikte çok komiğiz:dance:
fırsatım olmuyo gelmeyeee topiğe bir türlü.bilmiyorumkismile

slm ne filmi kizdelikafaduldendikkat et kendine son ayimiz artik öle filmler izlemek yok:CüvCüv::kedi:

aman deyim tuğbacım.. allah huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın da biz seni özleriz canım nolcek ki :))

bizim babamız bu aralar 8:30-20:30 çalışıyo canımcım o yüzden biz ancak saat 10 civarı akşam yemeğinde ve yatakta uykuya dalana kadar geçen sürede görüşebiliyoruz kendileriyle (( siz keyfini çıkarın canımcımmm....

bebeg83 çok teşekkür ederim gerçekten Allah hepinizden razı olsun

Bu arada dr a gittim sancıdan duramıyordum çok umut verici konuşmadı karnım aşağı indi benim :çok üzgünüm: Erken doğum belirtileri gördü İnşAllah gelmez dedi durdu
bebeğimin hep haftasından önde gittini söylüyordu 32. haftada gittiğimde 2245 gr dı şuan 34. haftamdayım 2 haftada 145 gr almış 2370 olmuş bu üzüntülerden bişey yiyemiyorum yerken çıkarıyorum psikolojik olarak dediğim gibi bugün biraz yiyebildim çıkarmadan sizce gelişemiyo mu bebeğim böyle yiyememezliğim oldukça geriler biliyorum ama elimde değil Allah ım yardım etsin inşAllah :Saruboceq:

ne kada güzel canımcım bugünlerin keyfini çıkarın bayanssulusmile bebişlerimiz gelince kocişlerin papucu dama olacak :)) sonra yine iş hayatı derken ... bugünler önemli bizim için boshayallersmileopuyorumnanaktan

canımcım sorunun ne bilmiyorum ama hiçbirşey bebişlerimizden önemli değil...en önemlisi onların canı bize emanet...
kilosuda iyi haftasına göre.. biraz daha yesen kocaman olur inşallah anneciği :1hug:

angel.. canım inşallah bebeğin zamanında ve sağlıkla doğar.. tamam 2 haftada 145 gr. almış olması az olabilir belki ama ben 33+1 de gittiğimde bebeğim 2,145 gr. dı... yani seninkinin kilosu haftasına göre normal bence.. ama sen yine de bebeğin için yemeye çalış canımm...

ya kızlarr.. ben ne zamandır facebook a girmiyodum.. bugün bi bakayım dedim.. istekler.. davetler dolmuş taşmış.. hediyeler.. atlar.. inekler.. :))))) nasıl altından kalkıcağımı bilemedim ve hemen kapattım :)))

ordaki grubumuzdan ne haberler var.. merak ettim şimdi...

canımcım sorunun ne bilmiyorum ama hiçbirşey bebişlerimizden önemli değil...en önemlisi onların canı bize emanet...
kilosuda iyi haftasına göre.. biraz daha yesen kocaman olur inşallah anneciği :1hug:

Canım sorunumu yazamamamın sebebi siteye kayıtlı olduğunu ve beni takip ettiğini düşündüğüm kötü 1-2 insanın olması yoksa paylaşamadığım için üzülüyorum sizlerle ama çok kötü bi iftira diyebilirim Allah yanlarına koymasın üzüntüden panik atağım tekrarladı :çok üzgünüm: çok teşekkür ederim inşAllah canım inşAllah olur Amin :Saruboceq: a.s.

bebeg çok teşekkür ederim canım desteğinize Allah hepinizden razı olsun İnşAllah eskisi gibi olurum yine iştahım olur. Allah düşmana fırsat vermesin iyilerle karşılaştırsın inşAllah a.s.

kızlarr size iyi akşamlarr.. ben çıkıyım artık.. bugün birascık temizlik yaptım da kaşla göz arasında :) kasığıma arada uğrayan bi sancı mevcut şu an.. biraz dinleneyim eşim gelene kadar da laf işitmiyim yine :)))

öpüyoruz hepinizii.. iyi akşamlarr...

bebeg83 iyi akşamlar

Kızlar ben de çıkayım, biraz dinleneyim daha sonra tekrar girerim inşAllah

Hepinize hayırlı akşamlar tekrar çok teşekkürler

merhaba kızlar biz geldik.
Doktora gittik bugün.Mehmet salih 40 cm olmuş kilosu da 2.218 gr.Çok iyi dedi doktor.Bende 1,5 kilo almışım.ıyi dedi.Ayın 19 unda ve 5 nisan da gideceğim 5nisanda gittigimde doğumu konuşacağız.Şimdi pek bişi demedi.Bebiş iyi ben iyyim haber vereyim dedim....

maşallahhhh canım kısmetse benim bebişim ayın 5 inde çoktan yanımda olacak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…