bebeg83 çok teşekkür ederim gerçekten Allah hepinizden razı olsun
Bu arada dr a gittim sancıdan duramıyordum çok umut verici konuşmadı karnım aşağı indi benim :çok üzgünüm: Erken doğum belirtileri gördü İnşAllah gelmez dedi durdu
bebeğimin hep haftasından önde gittini söylüyordu 32. haftada gittiğimde 2245 gr dı şuan 34. haftamdayım 2 haftada 145 gr almış 2370 olmuş bu üzüntülerden bişey yiyemiyorum yerken çıkarıyorum psikolojik olarak dediğim gibi bugün biraz yiyebildim çıkarmadan sizce gelişemiyo mu bebeğim böyle yiyememezliğim oldukça geriler biliyorum ama elimde değil Allah ım yardım etsin inşAllah :Saruboceq:
merhaba kızlar biz geldik.
Doktora gittik bugün.Mehmet salih 40 cm olmuş kilosu da 2.218 gr.Çok iyi dedi doktor.Bende 1,5 kilo almışım.İyi dedi.Ayın 19 unda ve 5 nisan da gideceğim 5nisanda gittigimde doğumu konuşacağız.Şimdi pek bişi demedi.Bebiş iyi ben iyyim haber vereyim dedim....
günaydın kızlarrr....
bugün topiği biz açalım dedik
herkese iyi günler diliyoruzz... hayırlı,güzel,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sorunsuz bir gün olsun inşallahh...
merhaba kızlar biz geldik.
Doktora gittik bugün.Mehmet salih 40 cm olmuş kilosu da 2.218 gr.Çok iyi dedi doktor.Bende 1,5 kilo almışım.ıyi dedi.Ayın 19 unda ve 5 nisan da gideceğim 5nisanda gittigimde doğumu konuşacağız.Şimdi pek bişi demedi.Bebiş iyi ben iyyim haber vereyim dedim....
günaydın arkadaşlar herkese. hayırlı sağlıklı günler olsun inşallah
denizcim çok sevindim canım gözün aydın olsun inşallah. maşallah ona. sağlıkla kavuş vakti geldiğinde oğluşuna.
günaydın refiyecim, tuğbacım, rönesanscım, afetidevran ve ebram nasılsınız?
günaydınlar afetidevran, ebram, ronesans, tatlıms ...
afetidevran... canım bursa çekirge devlet hastanesi'ne gidiyorum.. doktorum da mehmet ali şüküroğlu... sende mi bursa dasın?sen nereye ve kime gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?