2010 Nisan Anneleri

hayirli geceler kizlar nasilsiniz bakim ???
topigimizden eski eser yok ama malum oturmak güclestikce dahada azaliyor sayfalar
kizlar ya ben isim konusunda coik kararsizim yyaa tam evet bu ismi koyacam diyom pat degisiyo fikrim ben napacam bilmiyom valla
en son nisa nur koyacaktim bilenler bilir
oglum asliyi cikardi sonra asli nisa dedim simdide esim asliyi kaldirsakmi diyo
napacam bilemedim simdide rümeysaya takildim offfffffff offfffffffff
valla herkesin ismi az cok kesinlesti ben daha bogusuyorum
görümceme güldüm basima geldi :)))

mansallah canim bebisine bence gayet güzel kilosu sykma sen o tatli caniniopuyorumnanaktan

sizede mansallah canim

slm annişler nasılsınız doktoro giden arkadaşlarımız negüzel hayırlı haberlerle dönmüşler.bende yarın sabah gidicem oğlumu görmek için sabırsızlanıyorum yine.bide çok heyecanlıyım bakalım gün vericekmi ki.geçen 3 buçuk kiloyu geçerse kesin sezeryana alıcam demişti ki olmuştur oğluşum 3 buçuk.olduysa bakalım verirmi sizce gün mart sonlarına doğru diodo ama ben kesin tarih versin istiyorum..

angelcığım canım biraz daha iyi olmana sevindişm canım eden bulur heleki hamile bir anneyi üzmek kadar günah bişey olamaz sanırım ye tabikide annesi merak etem kilosuda iyi canım bebişin

reyhanncığım canım bence aslı ismi güzel canım oğluşun güzel isim bulmuş canımcım bence aslı nisayı bidaha düşünün derimolumunekankayizsmile

buttercığım canım ohhh gözün aydın canım benim yarın bebişini görecekmişsin inşallah güzel haberlerle gelirsiniz canım benim rabbim sağlıklı haberler almanı nasip eğlesin inşallah

kaçak tuğbiş tuğbiş nerdesin kıııı fundanın olmadığı nasıl belli demekki o alıyomuş gece yoklamalarını bizde şimdi gece sohbetleri gitti neyse bu akşam filim izleyecekmişsiniz iyi seyirler bizde annemlerden az önce geldik yemkten dayımlar falan baya bir kalabalıktık herkes dört gözle doğumu bekliyo yaa o kadar garip oldumki yaa ağlayacaktım nerdeyse ben tabi baş köşede koltukta herşey ayağıma geliyo annemlerde olmak gibisi yok yaa kaydirigubbakcemile2

günaydınlar...

denizcim.. maşallah canım mehmet salihe.. kocaman oldu teyzesinin paşası kilosu da boyu da çok iyi maşallahh sağlıkla gelsin anne babasına yavrum benim...hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun bi tanemm... ayy bugün itibariyle bizim için şafak 27 :)) kızz 5 nisan da inş. bi sorun çıkmazsabiz evde olucaz bebişimle :)) ama zaten srayla doğuralım da hastanede birbirimizi arayabilmek için birimiz boşta olalım :)))

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr....

bugün topiği biz açalım dedik

herkese iyi günler diliyoruzz... hayırlı,güzel,mutlu,huzurlu,sağlıklı,sorunsuz bir gün olsun inşallahh...

günaydın herkese .umarım herkes iyidir,uzun zamandır girip okuyamadım,kötü bir durum yok değil mi kimsede?

herkese günaydınlar kızlar,güzel günler diliyorum.benim son 2 günüm,izne gidiyorum evimde net yok.fırsat bulunca gircem..a.s.

off yıne halim yok kahvaltı hazırlamak bıle ıstemıorum yatakta cıkasımda yok :CüvCüv:

günaydınlar afetidevran, ebram, ronesans, tatlıms ...

afetidevran... canım bursa çekirge devlet hastanesi'ne gidiyorum.. doktorum da mehmet ali şüküroğlu... sende mi bursa dasın?sen nereye ve kime gidiyosun?

mafoldumben ronesans.. senide özlicez desene... olsun ama izne çıkıyosun bol bol dinlenme fırsatın olucak bebiş gelene kadar...

günaydın arkadaşlar herkese. hayırlı sağlıklı günler olsun inşallah

denizcim çok sevindim canım gözün aydın olsun inşallah. maşallah ona. sağlıkla kavuş vakti geldiğinde oğluşuna.

günaydın refiyecim, tuğbacım, rönesanscım, afetidevran ve ebram nasılsınız?

Gunaydin , Iyiyiz cnm senn nasilsin bakalim?

günaydınlar afetidevran, ebram, ronesans, tatlıms ...

afetidevran... canım bursa çekirge devlet hastanesi'ne gidiyorum.. doktorum da mehmet ali şüküroğlu... sende mi bursa dasın?sen nereye ve kime gidiyosun?

Yok cnm ben istanbuldayim fakat bir arkadasim vardi, bursali seni gorunce sorayim dedim, ona hastanenin ve doktorun adini veririm bir arastirma yapsin bakalim cunku oda bilgi topluyorduu, karar verememistii, ondan sordum cnm tesekkur ederimm..

sizlere de günaydın bebeg83,anneee.benim de iş yerinde son 2 günüm:lepi:alkisalkisalkis
nasıl mutluyum inanamazsınız,artık evimle ,kendimle ilgilenip oğluşum için hazırlıklarımı yapma vaktim geldide geçiyor bile.öyle heyecanlıyım ki kızlar...8 ay boyunca öyle stresler yaşadım ki burda artık yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…