Gunaydin , Iyiyiz cnm senn nasilsin bakalim?
sizlere de günaydın bebeg83,anneee.benim de iş yerinde son 2 günüm:lepi:alkisalkisalkis
nasıl mutluyum inanamazsınız,artık evimle ,kendimle ilgilenip oğluşum için hazırlıklarımı yapma vaktim geldide geçiyor bile.öyle heyecanlıyım ki kızlar...8 ay boyunca öyle stresler yaşadım ki burda artık yeter...
gunaydın nisan annecikleri ve bebişleri....
gününüz güzel gecsin.....
bir gun daha eksildi bebeğime kavuşmak için ben çok mutluyum....
dün akşam başucuma bebeğimin beğişiği kuruldu,öle mutlu oldum ki anlatmam....
gece gözüme uyku girmedi,nası tarifsiz bir mutluluk bu böle....
sanki yanıbaşımdaymışta uyuyormuş gibiydi....
biz artık ikimizde acayip duygusal olduk ve oğluşumuzu çok özledik...
arabada işe gelirken oyun havası çalıyodu ve bizim gözlerimiz dolu dolu oldu.....
benim aklıma gelen ;oğluşum büyüycekte bizde karşılıklı oynuycaz oldu...
eşim dediki aynı seyelrimi düşünüyoruz özge yoksa:))).
oğlum bi büyüse de onunla karşılıklı oynasak falan dedi ben hepten açtım çeşmeleri....
sonra kendi kendimize güldük,kırk yıl düşünsek ikimizinde bir oyun havası eşliğinde duygusallaşacağı gelmezdi:))) ahh benim minik oğlum ne halleri soktun sen anneyle babayı.....
günaydın özgecim. böyle duygusallıklar artık tavan yapmak üzere. ama Allah üzüntüden dertten ağlatmasın hiçbirimizi inşallah.tek böyle oyun havaları eşliğinde ağlayın kaydirigubbakcemile
kızlar tesadüfen süper bir topike rastladım bayıldım ve gülmekten içim cıktı....
bebişler doğduktan sonra halimiz nice olacak demekki....
bu bebişler annelerini ne hallere sokuyorlarmış....
az kaldı bir ay sonra bizlerde yazarız bu topiğe artıkın.....
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...runlari/351067-anne-haller-biraz-gulelim.html
oyy.. uyuduk uyandık geldik.. :)))) sabah 6 buçukta uyanınca ille ablamızın yanına sokuluvericez.. o 1 saatçik uyku nasıl tatlı geliyor anlatamam... :)
tekrardan günaydın kızlarr...dünürcüm.. özge.. sarımelek.. sinemcim..
özge.. güle güle kullansın inş. beşiğini kuzey bebek.. hayırlı olsun canımm... ayy o duygusallığı bilmemmi kıızz.. bizimde yıkanma küvetimiz ve kovamız vs. yatak odamızda kamufle edildi görünmesin göz önünde diye.. yatağın arka tarafında :) sırf gözümü her açtığımda onları göreyim diye arka tarafında yatıyorum yatağın :)) her dönüşümde mıkır mıkır kramplarla uyanan ben gece bile gülümsüyorum oğluşumun küvetini görünce zemuszemus
günaydın kızlar :)
dün doğuruveriyodum yaa :)
sabaha karşı sancım tuttu, öğlen hepten kötüledim gittim hastaneye..
saatlerce helak oldum. nst, muayene, tahliller falan..
normal göründü her şey.. hazırlık sancılarıymış..
bebeğin "artık yola çıkıyorum anne" diyor dedi doktorum :)
çok heyecanlı yaa
inanamıyorum onlara kavuşmamıza bu kadar yaklaştığımıza...
günaydın zeynepler ve sarımelek
eee normal doğum sancısı mıymış meğer? geçti mi? doğumla ilgili bi değişim var mı tarih bazında? ve ben bu kadar soruyu arka arkaya sıralamayı nasıl başarıyorum? alkisalkisalkis
ehehe çok tatlısın da ondan :))
nst'de sancı falan çıkmadı..
alttan da muayene etti akannehir , açıklık falan yok her şey yolunda dedi..
hazırlık kasılmalarıymış anlayacağın... normal artık olur dedi.. kendimi dinlememi, böyle anlık olmayan sürekli sancılarım olursa mutlaka hemen gelmemi söyledi...
doğumla ilgili ekstra bişey konuşmadık.
pazartesi normal kontrolüm var zaten, o zaman detaylı konuşuruz belki.
dün randevusuz, aradan girdiğim için de çok uzun konuşma fırsatımız olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?