2010 Nisan Anneleri

gunaydın nisan annecikleri ve bebişleri....
gününüz güzel gecsin.....
bir gun daha eksildi bebeğime kavuşmak için ben çok mutluyum....
dün akşam başucuma bebeğimin beğişiği kuruldu,öle mutlu oldum ki anlatmam....
gece gözüme uyku girmedi,nası tarifsiz bir mutluluk bu böle....
sanki yanıbaşımdaymışta uyuyormuş gibiydi....

biz artık ikimizde acayip duygusal olduk ve oğluşumuzu çok özledik...
arabada işe gelirken oyun havası çalıyodu ve bizim gözlerimiz dolu dolu oldu.....
benim aklıma gelen ;oğluşum büyüycekte bizde karşılıklı oynuycaz oldu...
eşim dediki aynı seyelrimi düşünüyoruz özge yoksa:))).
oğlum bi büyüse de onunla karşılıklı oynasak falan dedi ben hepten açtım çeşmeleri....
sonra kendi kendimize güldük,kırk yıl düşünsek ikimizinde bir oyun havası eşliğinde duygusallaşacağı gelmezdi:))) ahh benim minik oğlum ne halleri soktun sen anneyle babayı.....

Gunaydin , Iyiyiz cnm senn nasilsin bakalim?

iyiyiz canım sağolasın çok şükür bugün daha iyiyim. dün epey bel ağrım oldu çünkü.

hadi bakalım inşallah aklındaki herşeyi yapabilirsin gönlünce. ama dinlenmeyi de unutma olur mu kendini işlere verip harap etme kendini. çünkü bi yerde okumuştum son 1 ayda bebekler iyice aşağı indiği için kadındar rahatlıyomuş ve hiç yapamadıkları işleri yapmaya başladıkları için o enerjilerini işlere harcayıp doğuma ve doğum sonrasına çok yorgun giriyorlarmış. ay ne uzun açıklama yaptım ama bence çok önemli bütün arkadaşların da dikkat etmei gerekir. özellikle son haftaları olanların.

günaydın özgecim. böyle duygusallıklar artık tavan yapmak üzere. ama Allah üzüntüden dertten ağlatmasın hiçbirimizi inşallah.tek böyle oyun havaları eşliğinde ağlayın kaydirigubbakcemile

günaydın özgecim. böyle duygusallıklar artık tavan yapmak üzere. ama Allah üzüntüden dertten ağlatmasın hiçbirimizi inşallah.tek böyle oyun havaları eşliğinde ağlayın kaydirigubbakcemile

aminn canım aminn inşlh hepimizin gözyaşları sevinçten olsun artık...
vallhi ben diyordum benim hormonlar tavan yaptı diye ama eşimin de aşağı kalır yanı yokmuş...
aslında babalarda cok heyecanlı ama zavallıar bizimkinin yannda sönük kalıyo onların heyecanı....bizi sakinleştirmekten kendileri harap oldu valla.....

günaydın en güzel en şeker nisan anneleri yine bir günü eksilttik şükürler olsun offf offff sonlara doğru hiç geçmiyo gibi günler artık biz artık çok özledik yaaa bebişimizi hayırlısıyla geçsin artık şu günler çabuk çabuk offf

günaydın kızlar :)

dün doğuruveriyodum yaa :)
sabaha karşı sancım tuttu, öğlen hepten kötüledim gittim hastaneye..
saatlerce helak oldum. nst, muayene, tahliller falan..
normal göründü her şey.. hazırlık sancılarıymış..
bebeğin "artık yola çıkıyorum anne" diyor dedi doktorum :)

çok heyecanlı yaa
inanamıyorum onlara kavuşmamıza bu kadar yaklaştığımıza...

oyy.. uyuduk uyandık geldik.. :)))) sabah 6 buçukta uyanınca ille ablamızın yanına sokuluvericez.. o 1 saatçik uyku nasıl tatlı geliyor anlatamam... :)

tekrardan günaydın kızlarr...dünürcüm.. özge.. sarımelek.. sinemcim..

özge.. güle güle kullansın inş. beşiğini kuzey bebek.. hayırlı olsun canımm... ayy o duygusallığı bilmemmi kıızz.. bizimde yıkanma küvetimiz ve kovamız vs. yatak odamızda kamufle edildi görünmesin göz önünde diye.. yatağın arka tarafında :) sırf gözümü her açtığımda onları göreyim diye arka tarafında yatıyorum yatağın :)) her dönüşümde mıkır mıkır kramplarla uyanan ben gece bile gülümsüyorum oğluşumun küvetini görünce zemuszemus

geçmişe bi baktım da,
semafatih'in ve nazlı'nın günleri de belli olmuş :) hayırlı olsun ikisi için de .gözleri aydın...

deniz'in yazdığını okudum bi, mehmet salihimize maşallah.
doktordan güzel haberlerle gelen diğer arkadaşlara da maşallah...

ama şaka gibi yaa!! :) ayyyyları devirdik..
iki haftaya başlayacak minişlerimizin gelişi... arka arkaya güzel haberler alırız hep inşallah...

zeynepcim sen de ufak bi kaza atlatmışsın.. şimdi okudum.. Allah koruyor bizi hakkaten.. yoksa neler neler olabilirdi. geçmiş olsun....bu arada funda'dan haber var mı canım ??
ne zaman çıkacak keyfi nasıl?

özgem biz de ayı durumdayız be güzelim :)
odasına giriyoruz dila'nın, ben elime bi krem alıyorum, islam bi patiğe dokunuyor.. ikimizin gözler de doluyor direkt :)
dediğin gibi doğumları yaklaştıkça insan hepten bi sabırsızlanıyor, hasret duyuyor...

ay daha ilk sayfayı okudum ama hakkaten süper topicmiş özge :))))
bizler neler yazıcaz ilerde bakalım..
ne abukluklar yapıcaz :))

günaydın güzel dünürüüüm :)

eda'yla koyun koyuna uyumak da ne tatlı geliyordur sabahları kimbilir :)
utkumuz doğsun da, hepten kalabalıklaşsın yatak inşallah :)

ay özgecim bu arada yazamadım demin, hayırlı uğurlu olsun beşiğiniz :)
güle güle kullanın... içinde mışıl mışıl uyusun güzel oğlun...

günaydın zeynepler ve sarımelek

eee normal doğum sancısı mıymış meğer? geçti mi? doğumla ilgili bi değişim var mı tarih bazında? ve ben bu kadar soruyu arka arkaya sıralamayı nasıl başarıyorum? alkisalkisalkis

zeynocuğum canım çok geçmiş olsun bitanem benim annesi bak yerini hazırlıyo ben artık az kaldı gelicem diyo annesine canım hayırlısıyla geçsin inşallah kollarımıza sağlıcakla alırız canım bebişlerimizi

ayy özgee.. kız nerden buldun bu topiği... valla yeni geçtiydi zati kasığıma yeniden ağrılar girdi yaaa :roflol:

ehehe çok tatlısın da ondan :))

nst'de sancı falan çıkmadı..
alttan da muayene etti akannehir , açıklık falan yok her şey yolunda dedi..

hazırlık kasılmalarıymış anlayacağın... normal artık olur dedi.. kendimi dinlememi, böyle anlık olmayan sürekli sancılarım olursa mutlaka hemen gelmemi söyledi...

doğumla ilgili ekstra bişey konuşmadık.
pazartesi normal kontrolüm var zaten, o zaman detaylı konuşuruz belki.
dün randevusuz, aradan girdiğim için de çok uzun konuşma fırsatımız olmadı.

özge süpersin bu topik çok iyi oldu valla günün stresini atmak için delikafadulden

günaydın anneeciğim çok teşekkürler güzel teyzoşumuz seninde günün aydın olsunopuyorumnanaktan

zeynocuğum canım fundayla bugün görüşmedik dün görüşmüştük sanırım yine sancıları çıkıyo çünkü eğer çıkarsa bana haber vericekti az sonra ararım bakalım ne diyecek canım inşallah çıksın artık özletti kendini yarınla bir hafta olacak yatalı:1no2:saolasın canım bu arada göbişten artık masada yemek yemek bile zorlaştı ve ben bugünlere birde sakarlık ekledim unutkanlığımın yanoında dün annemlerde az kalsın yemek masasına yapışacaktım yine ayağım takıldıkafamçokkarıştı sorma canım birazcık sakarlık var işte :::)))

dünürcüm.. ayy inşallah canım.. utku'mda sağlıkla gelsin yuvamıza inşallah zamanında :Saruboceq: o zaman onuda aramıza alırız edoşla sositososito ama mıncırmaktan uyuyabilirmiyiz ki :)))

ayy durun bende yıllardır unutamadığım haala annemin bi markete gittiğimizde hatırlattığı bi olayı yazim bari.. :1rolleyes: eda daha 5-6 aylık falandır sanırım.. marketteyiz.. annemle yanyana durduk reyonlarda bişiylere bakıyoruz.. eda benim kucağımda ama mızırdanıyo.. bende kucağımda ama hafiften zıpılıyor gibi durduğum yerde kıpırdıyorum :))) sonra edayı annem aldı o da aynı şekilde zıplatıyo hem kendi de kıpırdıyo :)) yoksa durmuyo zilli. canı sıkılmıştı heralde ... neyse.. annem edayı zıplatıyo ama bende yanında kucağımda elimde kolumda bişiy yok.. annemle aynı şekilde zıplıyorum kendi kendime :roflol: ayy halaa güleriz.. annem markete gittiğimizde hep dururken zıplar ve biz ailece yerlerde :roflol:

sağol canım o senin tatlılığın opuyorumnanaktan
aman neyse allah korusun birden korktum ben de. dila kız sakin derken al sana dedi gördünmü annesi? bu arada hayırlı olsun ilk alttan muayeni de oldun heralde şekerim ben de geçen kasılma ve lekelenme için gittiğimde her ghittiğim gün ayrı ayrı muayene oldum 3 kez artık alıştım diyebilirim. tövbe yarabbi kaydirigubbakcemile3
benim de salı günü randevum var yine çakışıcaz demekki. inşallah iyi haberlerle geliriz kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…