günaydın anneeciğim çok teşekkürler güzel teyzoşumuz seninde günün aydın olsunopuyorumnanaktan
zeynocuğum canım fundayla bugün görüşmedik dün görüşmüştük sanırım yine sancıları çıkıyo çünkü eğer çıkarsa bana haber vericekti az sonra ararım bakalım ne diyecek canım inşallah çıksın artık özletti kendini yarınla bir hafta olacak yatalı:1no2:saolasın canım bu arada göbişten artık masada yemek yemek bile zorlaştı ve ben bugünlere birde sakarlık ekledim unutkanlığımın yanoında dün annemlerde az kalsın yemek masasına yapışacaktım yine ayağım takıldıkafamçokkarıştı sorma canım birazcık sakarlık var işte :::)))
dünürcüm.. ayy inşallah canım.. utku'mda sağlıkla gelsin yuvamıza inşallah zamanında :Saruboceq: o zaman onuda aramıza alırız edoşla sositososito ama mıncırmaktan uyuyabilirmiyiz ki :)))
ayy durun bende yıllardır unutamadığım haala annemin bi markete gittiğimizde hatırlattığı bi olayı yazim bari.. :1rolleyes: eda daha 5-6 aylık falandır sanırım.. marketteyiz.. annemle yanyana durduk reyonlarda bişiylere bakıyoruz.. eda benim kucağımda ama mızırdanıyo.. bende kucağımda ama hafiften zıpılıyor gibi durduğum yerde kıpırdıyorum :))) sonra edayı annem aldı o da aynı şekilde zıplatıyo hem kendi de kıpırdıyo :)) yoksa durmuyo zilli. canı sıkılmıştı heralde ... neyse.. annem edayı zıplatıyo ama bende yanında kucağımda elimde kolumda bişiy yok.. annemle aynı şekilde zıplıyorum kendi kendime :roflol: ayy halaa güleriz.. annem markete gittiğimizde hep dururken zıplar ve biz ailece yerlerde :roflol:
kızlar fundayla görüştük bu halde doğurup çıkacağım dedi sizleri çok özlemiş şu anda çıkma gibi bişey yokmuş doğuran varmı diye merak etmiş soruyo :)))belki laptopunu eşi bu hafta sonu götürür yanına o zamn bol bol görüşrüz artık herkese selamı vardı:))
günaydın anneeciğim çok teşekkürler güzel teyzoşumuz seninde günün aydın olsunopuyorumnanaktan
zeynocuğum canım fundayla bugün görüşmedik dün görüşmüştük sanırım yine sancıları çıkıyo çünkü eğer çıkarsa bana haber vericekti az sonra ararım bakalım ne diyecek canım inşallah çıksın artık özletti kendini yarınla bir hafta olacak yatalı:1no2:saolasın canım bu arada göbişten artık masada yemek yemek bile zorlaştı ve ben bugünlere birde sakarlık ekledim unutkanlığımın yanoında dün annemlerde az kalsın yemek masasına yapışacaktım yine ayağım takıldıkafamçokkarıştı sorma canım birazcık sakarlık var işte :::)))
dünürcüm.. ayy inşallah canım.. utku'mda sağlıkla gelsin yuvamıza inşallah zamanında :Saruboceq: o zaman onuda aramıza alırız edoşla sositososito ama mıncırmaktan uyuyabilirmiyiz ki :)))
ayy durun bende yıllardır unutamadığım haala annemin bi markete gittiğimizde hatırlattığı bi olayı yazim bari.. :1rolleyes: eda daha 5-6 aylık falandır sanırım.. marketteyiz.. annemle yanyana durduk reyonlarda bişiylere bakıyoruz.. eda benim kucağımda ama mızırdanıyo.. bende kucağımda ama hafiften zıpılıyor gibi durduğum yerde kıpırdıyorum :))) sonra edayı annem aldı o da aynı şekilde zıplatıyo hem kendi de kıpırdıyo :)) yoksa durmuyo zilli. canı sıkılmıştı heralde ... neyse.. annem edayı zıplatıyo ama bende yanında kucağımda elimde kolumda bişiy yok.. annemle aynı şekilde zıplıyorum kendi kendime :roflol: ayy halaa güleriz.. annem markete gittiğimizde hep dururken zıplar ve biz ailece yerlerde :roflol:
sağol canım o senin tatlılığın opuyorumnanaktan
aman neyse allah korusun birden korktum ben de. dila kız sakin derken al sana dedi gördünmü annesi? bu arada hayırlı olsun ilk alttan muayeni de oldun heralde şekerim ben de geçen kasılma ve lekelenme için gittiğimde her ghittiğim gün ayrı ayrı muayene oldum 3 kez artık alıştım diyebilirim. tövbe yarabbi kaydirigubbakcemile3
benim de salı günü randevum var yine çakışıcaz demekki. inşallah iyi haberlerle geliriz kuzucum
kızlar biz biraz daha uzanalım görüşrüz aynı şekilde oturamıyoruz artık çok fazla hepinizi öptük fundanında size selamı vardı bol bol özlemiş sizi ama ne yapalım bebişi kendisi iyi olsunda biz hasret kalaım
ayy üst üste telefonlar çaldı anca yazıyorum kızlar pardon..
ay benim de şu son 1 ayda kırdığım bardağın, elimden düşürdüğüm tabağın çanağın haddi hesabı yok.. mutfak halım yıkamaya gitti. çünkü son 4 gün içinde bir tabak et yemeği, yarım kavanoz reçel, makarna ve çay döktüm. acayip sakar oldum ya.. elim kolum boşalıyo sanki...
funda için de hayırlısı olsun diyelim artık
sağlıkla sıhhatle doğursun da yavrusunu, varsın hastanede kalsın biraz daha...
bir an önce bilgisayarını götürse de eşi, konuşsak rahat rahat :)
ahaha alemsin be refiş :))
biz nasıl olucaz neler yapıcaz bebişlerle bakalım :))
yorgunluk bi yandan, taze anne olmanın acemiliği bi yandan, heyecan bi yandan..
ben giyinmeyi unutmaz, bir de arada yıkanabilirsem kendimi başarılı sayıcam :)
valla dediğin gibi benim kız sakin dedim dedim, al sana sakinlik dedi dila :))
çok şükür yola çıkmamış ya.. o yeter bana.
ne kadar dursa içerde, kardır..
ay alttan muayene meselesine gelinceeee..
ah be güzelim. benim şeyimi istanbulun yarısı gördü valla :)
ne ilki, sayısız alttan muayene oldum ben.
hamileliğin ilk 3 ayı hep alttan baktı zaten..
ondan öncesinde tedavi süresi boyunca, muhtelif doktorlara açıp açıp durdum
ayyy ne fena günlerdi..
ben de gediklisi oldum galiba
utanma mutanma da kalmadı artıkın bilmiyorumkismile
AY HAKKATEN ALEMSİN ZEYNEPCİM YA BEN DE KİME HAYIRLI OLSUN DEMİŞİM MEĞER :) NEYSE ALIŞACAZ BUNDAN SONRA HELE Kİ NORMAL DOĞURMAK İSTİYOSAK İĞRENÇ BİŞEY AMA NEYSE BEBİŞLER İÇİN DEĞER. BU ARADA HAKKATEN YOLDA OLMAMASI SEVİNDİRİCİ EN AZINDAN 3 HAFTA DAHA BEKLEMELERİ GEREKİYO İNŞALLAH rABBİM YARDIMCIMIZ OLUR
selam kızlar nasılsınız bugün? meleklerimiz nasıl?
ehehe sorma, ben deneyimli alttan muayeneci, çatala oturucu, cart diye açıcıyım :))
nahoş bişey tabi ama napcan, dediğin gibi bebişler için çekicez..
ayy senin tickerı görünce de heyecan basıyo bana hep :)
aramızda 1 gün var.
senin doktor ne diyor doğum için?
konuşuyor musunuz hiç gün falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?