2010 Nisan Anneleri

özge çok şeker bir topikmiş hakketençok güzel anıları var annelerin ayyy bizlerde yazalım artık gerçi ben şimdiden sakarlığımla başladım benim bir arkadaşım vardı şimdi bunları okuyunca o geldi aklıma trabzonlu kız geçen sene onlara gitmiştik onunda 6 aylıktı bebişi hiç uyumayan bir bebkti kız çareyi kolbastıda bulmuş ne zamn kolbastıyı açıp karşısında son ses çocuğun karşısında oynasa yavrum nasıl annesini izleyip uyuyodu çok gülüyordum ne ağlama ne bir ses oluyodu::))))

aman zeynep aman deyim ya oku bari kendi kendine belki dalıp gidiyosundur. ben de her öğünde ne yersem yiyeyim özellikle iyice leke yapabilecek olan salçalı, yağlı ve tatlı şeyleri gözü kalmasın diye üstüme de yediriyorum hergün bişey kirleniyo en az. göbeğimden yanaşamıyorum pek o da haliyle ben ağzıma götürene kadar üstüme dökülüveriyo :roflol:

ayyyy seninki de iyiymiş şekerim. bakalım bu kadar gülmeye bizde ne anılar oluşacak?

ya kızlar topike abone oldum süpermiş...
benimde görümcem kızına yemek yedirmek için karşısında başkalarını oynatırdı tabi ozaman ben nişanlıydım...
ayaklarının arasına sıkıştırırdı kızı,kaçmasın diye....
elinde bir tas mama....
karşısında kaynanam ve kaynatam köçek gibi oynarlardı....
ayy ne komikti varya.....

bende yemek yemezmişim bazen annem anlatır,önüme içi su dolu bir leğen koyarmış ,artık allah ne verdiyse oyuncak tas tabak kaşık atarmışız içine,ben suyla cıp cıp oyanrken annem ağzıma bi lokma tıkarmış....
sonrada işim bitti diyip her defasında suyu yere bocalarmışım....

günaydın kızlar.şu topiği merak ettim şimdi.bi bakayım bakalım.bu arada benim iştahım hiç yok.tüm gün aç kalsam acıktım damayaceğim ya.ilk aylara geri döndüm sanki.halbuki hiç bi sıkıntım yok çok şükür.bebeğimi besleyemeyeceğim diye korkuyorum ya.

aslında en komiği şu içlerinde yine benimle ilgili....
ayy ne iğrenç bi çocukmuşum allah anneme sabır vermiş valla....
beni bezden kesmeye çalıştığı dönemlede artık lazımlık alıştırması yapmaya başlamışız....
ama nedense o zıkkım bana öcü gibi geliyomuş bi türlü ona oturmayı kabullenmemişim....
her wc ihtiyacıım geldiğinde ,elimde kocaman bir hamam havlusu altıma serilmiş,yemek masasının altında ıkınırken bulurmuş annem beni ....ve işim bitmeden bir allahın kulunu yanıma yaklaştrmazmışım,çığlık çığlığa yırtarmışım ortalığı....
zavallı annem bir havlucu dükkanı ile anlaşmak zorunda kalmış....
benim lazımlığı öğrenmem zaman almış....
offf ne komik anılarmış ya hatda annem bunu teyit bile etmiş,hoş olmayan fotolarım elinde mevcut:)))

kaydirigubbakcemile3 hehe bebeğin karşısında kaynana kaynata köçek gibi hee.. iyiymiş hehheuehehe kaydirigubbakcemile3 kuzeyde yemezse bak çözümü de var babaanne dedesini pratiği de kaydirigubbakcemile3

kızlar fundayla görüştük bu halde doğurup çıkacağım dedi sizleri çok özlemiş şu anda çıkma gibi bişey yokmuş doğuran varmı diye merak etmiş soruyo :)))belki laptopunu eşi bu hafta sonu götürür yanına o zamn bol bol görüşrüz artık herkese selamı vardı:))

ayyy özge sende ne bebkmişsin heee vay annene yakmışsın kadıncağızı dün annemlerde benden açıldı aynen bebkliğimden annem dediki zeynepe çekerse çok sakin bir bebk olur dedi ben süte mis dermişim kendime ekmekli süt yaptırıp sobanın arkasında küçük bir minderim varmış sütümü içer hemen oraya yatar kendim uyurmuşum annem diyoki daha 3 ayşında çamaşırını dürmeye başlamıştı masaları falan silermişim titizliği oradan diyo annem benden göre göre eşimde diyoki şimdide aynı anne diyo handi tarfa yatıyosa sabhta o tarafından kalkıyo hala diyo sadece hamilelikte bir sağ bir sol yapıyo birde wc olayı var diyo o kadar benim hanım çok tatlı yaa diyo kızıda ona çeksin diyo babamız biraz yaramazmış küçükken dolapların üstünde gezermişte dün baya bir bebkliğimden konuşuldu ve ben asla babmdan ayrılmazmışım annem baban dükkana giderdi sende hemen üstünü giydirir babanın yanındaydın der çok babcıymışım babamın tek göz nuruyum o yüzden babam çok üstüme düşer kızlar gerçekten babcı oluyo bu kesin bişey bana görede

ya kendisi ve bebeği iyi olsunda varsın çıkmasın hastaneden.ikisisinin de sağlığı için.biz de onu özledik.terar konuştuğunda çok selam söle.

hala mı sancıları çıkıyomuş canım ya sıkılmıştır. neyse sağlıkla çıksınlar da göktuşla inşallah biz onun için dua ediyoruz söyle içi rahat olsun.

yaa kızlar ben doktoruna çok kızıyorum bazen yaa tamam elbet bi bildiği varddır ama yok şekerin var yok şu yok bu benimde şekerim çıkmıştı ama doktorum bikaç kontrolden sonra bişey dedmei hatta funda benim doktoruma gitmişti gayet normal bebğin göbek çevresi demişti benim doktorum şimdi fundayaı oturtmazmış bile devamlı yatıyomuş canım yaaa zaten stresten olur ne olursa yaa inşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla kucağına alsında bebişimizi başka bişey istemiyorum belki bu hafta sonu tekrar gidetriz eşimle bakalım ziyarete öresim geldi çokk

gunaydın kızlar...bu sabah gec kalmısız...topıkın maas.var.fundayı okudum cnm ya stres yapmıstır sımdı..

ayy üst üste telefonlar çaldı anca yazıyorum kızlar pardon..

ay benim de şu son 1 ayda kırdığım bardağın, elimden düşürdüğüm tabağın çanağın haddi hesabı yok.. mutfak halım yıkamaya gitti. çünkü son 4 gün içinde bir tabak et yemeği, yarım kavanoz reçel, makarna ve çay döktüm. acayip sakar oldum ya.. elim kolum boşalıyo sanki...

funda için de hayırlısı olsun diyelim artık
sağlıkla sıhhatle doğursun da yavrusunu, varsın hastanede kalsın biraz daha...
bir an önce bilgisayarını götürse de eşi, konuşsak rahat rahat :)

ahaha alemsin be refiş :))
biz nasıl olucaz neler yapıcaz bebişlerle bakalım :))
yorgunluk bi yandan, taze anne olmanın acemiliği bi yandan, heyecan bi yandan..
ben giyinmeyi unutmaz, bir de arada yıkanabilirsem kendimi başarılı sayıcam :)

valla dediğin gibi benim kız sakin dedim dedim, al sana sakinlik dedi dila :))
çok şükür yola çıkmamış ya.. o yeter bana.
ne kadar dursa içerde, kardır..

ay alttan muayene meselesine gelinceeee..
ah be güzelim. benim şeyimi istanbulun yarısı gördü valla :)
ne ilki, sayısız alttan muayene oldum ben.
hamileliğin ilk 3 ayı hep alttan baktı zaten..
ondan öncesinde tedavi süresi boyunca, muhtelif doktorlara açıp açıp durdum
ayyy ne fena günlerdi..

ben de gediklisi oldum galiba
utanma mutanma da kalmadı artıkın bilmiyorumkismile

kızlar biz biraz daha uzanalım görüşrüz aynı şekilde oturamıyoruz artık çok fazla hepinizi öptük fundanında size selamı vardı bol bol özlemiş sizi ama ne yapalım bebişi kendisi iyi olsunda biz hasret kalaım

AY HAKKATEN ALEMSİN ZEYNEPCİM YA BEN DE KİME HAYIRLI OLSUN DEMİŞİM MEĞER :) NEYSE ALIŞACAZ BUNDAN SONRA HELE Kİ NORMAL DOĞURMAK İSTİYOSAK İĞRENÇ BİŞEY AMA NEYSE BEBİŞLER İÇİN DEĞER. BU ARADA HAKKATEN YOLDA OLMAMASI SEVİNDİRİCİ EN AZINDAN 3 HAFTA DAHA BEKLEMELERİ GEREKİYO İNŞALLAH rABBİM YARDIMCIMIZ OLUR

ehehe sorma, ben deneyimli alttan muayeneci, çatala oturucu, cart diye açıcıyım :))

nahoş bişey tabi ama napcan, dediğin gibi bebişler için çekicez..

ayy senin tickerı görünce de heyecan basıyo bana hep :)
aramızda 1 gün var.
senin doktor ne diyor doğum için?
konuşuyor musunuz hiç gün falan?

AYY SORMA BENİM TİCKER SANA SENİNKİ DE BANA HEYECAN VERİYO. eyvahedigeldismile
tatlım valla ben başından beri normal doğrum yapmak istiyorum eğer şartlar uygun olursa dedim. ama oğlum maşallah ana babaya çekip biraz iric olacak gibi gözüküyo bir iki hafta önden gidiyo dr da eğer 4 kg nun üstünde olursa normal yapaz zorlanırsın diyo. en son sefer de yine aynı konuşma geçti ya dedim beni üstten keseceğinize alttan kesin ama ben normal istiyorum dedim. güldü sadece görürüm seni der gibi. ama iri bebek erken doğumu tetikler diyenlere de hep karşı çıktı alakası yok falan diye sadece 2 hafta önce falan olabilir diyodu. geçen haftalarda o heyecanı yaşayınca bebek yoluna girmiş baskı yapıyo ondan dedi. başka bi dr da (yine bana bakan :) ) erken doğum tehlikesi olabilir demişti. henüz bişey belli değil yani şu kadar lafı bunu anlatmak için yazmışım. okuyunca farkettim :roflol: sende de gün yok ama değil mi normal gözüküyo demiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…