2010 Nisan Anneleri

hb iki kedili deli sağol canım bizde çok iyiyiz kızımla..tıkınıyoruz :))
aynen sorma bende tembelin tekiyim napıcaz böyle bilmiyorum .. :)

ay yok iyi ki yazmışın
insan merak ediyor kendisiyle aynı günlerde giden birilerinin ne alemde olduğunu

senin durum bebeğin kilosuna bağlı demek..
doktorlar çok normal doğum yanlısı olsalar dahi bebek 4 kiloyu falan geçince direkt sezaryene yöneliyorlar.. eh, sorunlu bir doğumdansa, garantiye almak daha iyidir herhalde. senin için de hayırlısı olsn bakalım.

benim kızın kilosu da normal gidiyor valla. aslında doktor normal diyor, bana zayıf bile geliyor
1.931'di en son gidişimde.. 10 gün falan oldu galiba.
pazartesi ne duyucam bakalım..
doktor her şey normal göründüğü için direkt normal diyor. sezaryenin lafını bile andırmıyor... 40+5 'e kadar bekleriz, gelmezse suni sancı diyor...
çok tırsıyorum ama akışına bıraktım artık..

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum

hb iki kedili deli sağol canım bizde çok iyiyiz kızımla..tıkınıyoruz :))
aynen sorma bende tembelin tekiyim napıcaz böyle bilmiyorum .. :)

ahh hepimiz aynıyız artık valla...
iş yapmak ölüm..

çok yormadan ufak ufak yapmalı ne yapacaksak...
hoş, gerçi benim yavaşı hızlısı farketmez, genel olarak hiçbişeye elimi süresim gelmiyor artık :kedi:

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diye teselli ediyorum kendimi.. kazasız belasız doğuralım da afacanları, sonra döneriz normal halimize :)

doktorlar bekletiyorlar da kuzucuklar bekliycekmi bakalım :)) erken gelip bir anda yakalanmak beni korkutuyor..

şekerler..

ben azıcık evle ilgileneyim. makina ötüp duruyor, "gel benimle ilgilen" diye :)

gelirim bi iki saate
öpüyorum hepinizi

öyle canım ben bi işi yvaş yapamamki yavaş yapmak beni daha çok yoruyor o yüzden pek birşeye dokunmuyorum temizlik yapılcak ama ben burda oturuyorum gerisini sen düşün artık :S

kızlar bebişin erken gelmek isteyişi benide korkutuyor..
annem ,babanem,kaynanam,ve cevremdeki insanlar sen doğurcan yakındır diyo....
yüzüme doğum belirtisi çökmüş...
karnım bayada aşağı indi,midem boşaldı resmen.....
oğlum zaten hazneye dayamış başını...
bizde bugun ağdamıızı yaptırcaz ben artık tedirginim çünkü....
bu hafta sonu annem geliyo doğum çantamızı hazırlıycaz....
veeee ayın 15.de bebişin geliş tarihini belirliycek....

ruzenin canım bence haftasonuna bırakma işini yap bir an önce hazırlıklarını aşağıda indiyse gelmesi yakındır hayırlısıyla..

ruzenin canım bence haftasonuna bırakma işini yap bir an önce hazırlıklarını aşağıda indiyse gelmesi yakındır hayırlısıyla..

canım valla bende bekliyroum artık...
doktor yürümemi yasakladı benim ,yourluncaya kadra yürürdüm çünkü....
rahimde açılma olsaın diye....
nekadra cok anne karnında kalırsa okadra ii....
ben mart sonuna bekliyorum oğlumu aslında hem biraz daha kilo almış olur kuzum,şafak satıma göre 45 ama bence daha kaldı.....

Merhaba herkese.... Nasılsınız???

ZeynepÇım 40+5 e kadar beklerız demıŞ dr'un. Benımkıde beklemeyız gÜn geÇmesını gelmezse ayın 30'unda sunı sancı verırız dedı.

açılma olmasın diye yürüme diyorsa demekki erken gelicek kuzucuğun allah yardımcın olsun az kalmış senin.. kaç kilo bebiş?

açılma olmasın diye yürüme diyorsa demekki erken gelicek kuzucuğun allah yardımcın olsun az kalmış senin.. kaç kilo bebiş?

canım bebişin kilosu 2.590 şuan ....
tahminimce mart sonuna kadar 3.00 kg buluruz inşlh...
aminn canım rabbim hepimize yardımcı olsun....
ben şuan şarkılar sölüyorumn valla doğum korkusu sarmış dört bir yannımı diye:)))))

:))) iyimiş kilosu işallah sağlıklı bir şekilde gelir anneciğinin hazırlıklarını beklesin ama :) hazırlıksız olmaz .. hayırlısı olsun canımm maşallah kuzucuğuna..

Merhaba herkese.... Nasılsınız???

ZeynepÇİm 40+5 e kadar beklerİz demİŞ dr'un. Benİmkİde beklemeyİz gÜn geÇmesİnİ gelmezse ayın 30'unda sunİ sancı verİrİz dedİ.

slm nazlıcım....
sen çalışıyormusun yoksa hala....
benim doktorum artık dinleneceksin dedi....
bende sabahları açıyorum dükkanı hallediyorum işlerimi eve geçiyorum akşam kapğamaya gidiyorum...
benim doktorum da bazı sebeplerden dolyı bekleyemeyiz dedi....
hiç riske atmaya gerek yokmuş....
banada suni sancı verecekmişben çok korkuyrum inşlh kolay olur....
gelinimle kuzey anlaşmış sanki.....

ayy öldüm valla gülmekten yaa... aman özge valla bu konuyu iyi buldun hee.. anne halleri kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri 1 sayfa 1 sayfa açıp okuyorum.. çatladım artık cidden doğuruciim.. kaydirigubbakcemile3 ama bayıldığım msj.. favorim.. süt için şeyttik kaydirigubbakcemile3 ayy 8. sayfa 2.msj kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…