selam kızlar nasılsınız bugün? meleklerimiz nasıl?
AYY SORMA BENİM TİCKER SANA SENİNKİ DE BANA HEYECAN VERİYO. eyvahedigeldismile
tatlım valla ben başından beri normal doğrum yapmak istiyorum eğer şartlar uygun olursa dedim. ama oğlum maşallah ana babaya çekip biraz iric olacak gibi gözüküyo bir iki hafta önden gidiyo dr da eğer 4 kg nun üstünde olursa normal yapaz zorlanırsın diyo. en son sefer de yine aynı konuşma geçti ya dedim beni üstten keseceğinize alttan kesin ama ben normal istiyorum dedim. güldü sadece görürüm seni der gibi. ama iri bebek erken doğumu tetikler diyenlere de hep karşı çıktı alakası yok falan diye sadece 2 hafta önce falan olabilir diyodu. geçen haftalarda o heyecanı yaşayınca bebek yoluna girmiş baskı yapıyo ondan dedi. başka bi dr da (yine bana bakan :) ) erken doğum tehlikesi olabilir demişti. henüz bişey belli değil yani şu kadar lafı bunu anlatmak için yazmışım. okuyunca farkettim :roflol: sende de gün yok ama değil mi normal gözüküyo demiştin
hb iki kedili deli sağol canım bizde çok iyiyiz kızımla..tıkınıyoruz :))
aynen sorma bende tembelin tekiyim napıcaz böyle bilmiyorum .. :)
ruzenin canım bence haftasonuna bırakma işini yap bir an önce hazırlıklarını aşağıda indiyse gelmesi yakındır hayırlısıyla..
açılma olmasın diye yürüme diyorsa demekki erken gelicek kuzucuğun allah yardımcın olsun az kalmış senin.. kaç kilo bebiş?
Merhaba herkese.... Nasılsınız???
ZeynepÇİm 40+5 e kadar beklerİz demİŞ dr'un. Benİmkİde beklemeyİz gÜn geÇmesİnİ gelmezse ayın 30'unda sunİ sancı verİrİz dedİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?