2010 Nisan Anneleri

neyse kızlarr bende az uzanayım... karnım ağrıdı :))) gelirim yine daha sonra...

şekerler..

ben azıcık evle ilgileneyim. makina ötüp duruyor, "gel benimle ilgilen" diye :)

gelirim bi iki saate
öpüyorum hepinizi

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin.sen de dinlen aman dün korkmuşsun ama bizi de korkuttun çamaşırları falan toptan kaldırma sakın

ayyyy bu felaket tellalları da beni bitiriyo ya söyleye söyleye en sonunda doğurtacaklar ha allah korusun. öyle bişey olmayacak herşey yolunda gidecek hepimiz için hatta hastanede falan ama funda da zamanında doğuracak göreceksiniz.

Merhaba herkese.... Nasılsınız???

ZeynepÇİm 40+5 e kadar beklerİz demİŞ dr'un. Benİmkİde beklemeyİz gÜn geÇmesİnİ gelmezse ayın 30'unda sunİ sancı verİrİz dedİ.

merhaba nazlıcım iyiyiz allaha şükür siz nasılsınız? hayırlısı bakalım doğumlar konuşuılmaya başlandı artık geri sayım hepten başladı.

neyse kızlarr bende az uzanayım... karnım ağrıdı :))) gelirim yine daha sonra...

kız refiye insan çok gülerken doğurur mu ben de bazen merak ediyorum güldürmeyin çıkıverecek çocuk allah korusun diyorum bazen ama sonra kendi söylediğimden korkuyorum. var mı aslı bu işin

merhaba nazliözger hg canım.. tşk iyiyiz çok şükür siz nasılsınız*?

iyiyim bende... bekliyoruz işte bebişimizi. gün ağrılarından bahsediyor kocakarılar başladımı diye?? bilmiyorum ki diyorum? nasıl bi ağrı olduğunu. anlattıkları ağrılardan oluyor ama. çok kalmazmış ozaman falan filan... iyice korkmaya başladım galiba:))

herhalde canım aynı gün çıkçaklar sanki... sizin telefonlarınız yok bende msn den yazsana bana bir ara. çevrimdışı gönder akşam açınca görürüm. bende sana yazayım. haber verebilmek için. evet hala çalışıyorum bizim aybaşları yoğun oluyor çünkü. hem ödemeler, hem reçete işlemleri hala da bi,tmedi. sistemde berbat zaten... doktor bana yorulma sağına veya soluna yat dedi. ama yatalak şeklinde değil. kısa yürüyüşler yapabilirsin ama ev işiyle falan uğraşma dedi.

ay nazlı gözünü seveyim korkutmalarına izin verme kimsenin seni duyma onları

offf

iki gıdım iş yaptım, yemin ederim camları falan silmişim gibi yorgunum..
nefes nefese kaldım attım kendimi koltuğa..
1 saat oturayım sonra ütüye girişirim..

nefret ediyorum ütüden
tüm kadınlar aramızda anlaşsak, bundan sonra ütüyü hayatımızdan çıkartıyoruz desek.. buruş buruş yaşasak olmaz mı yaa

nazlıcım bu arada hayırlı olsun tatlım az çok netleşmiş günün :)

asıl geri sayım heyecanı şimdi başlamıştır :)

ben de düşündükçe acayip heyecanlanıyorum... çok değil en fazla 1.5 ay sonra koynumda olacak Allah'ın izniyle..
nasıl kokacak, kime benzeyecek, nasıl bir bebek olacak öyle merak ediyorum ki......

buruş buruş yaşayalım :))
evet yaaa
olmaz mıııı
ben tek başıma böyle bi ütü protestosuna gidersem kimse takmaz ama kalabalık bi kadın güruhu olarak hep birlikte ütüleri camdan atarsak sesimizi duyururuz bence :))

merhaba ben de nisan sonu gibi bebeşimi kucağıma alacağım inş.

merhaba canım..
hayırlı uğurlu olsun bebeğin. :)
yazdığını ilk kez görüyorum, ilk gelişin mi topicimize :)

öyleyse, hoşgeldin diyelim..
kız mı erkek mi bebeğin ? nasıl gidiyor gelişimi? kaç kilo oldu kuzucuk :) ?

aaaa callange :)
valla ilk mesajınmış şimdi gördüm :)
kadınlar kulübüne de hoşgeldin :)
ilk ayları kaçırdın ama son haftalarımızı birlikte geçirelim inşallah...
hayırlı olsun tekrar.

merhaba kızlar .keyifler nasıl?

hoşgeldin canım..

biz yorgunuz kızımla.
ütü yapmamız lazım ama elimizi kaldıracak halimiz yok.

sen nasılsın

canım geçmiş olsun.en azından önlemi alınmış.kontrol altındaymışsın.Rabbim dermensız dert verip dermen aratmasın.
zeyracım fundayla görüşürsen slm söyle.
mrb hg avukat 44 iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
şükür iyiyiz bizde.bürodayım.birazdan çıkacağım.doktoruma gideceğim.aslında haftaya salı gitmem lazım ama.haftaya duruşmalarım ve işlerim var.birde doğum tarihimizi netleştirmem lazım.ona göre annemler gelecek,yardımcı kadın alacağım temizlik için vs.vs.
biraz erken gitsem birşey olmaz di mi?birde 2 gündür herkes karnın acaip büyümüş diyor.merak ettim.
merhaba ben de nisan sonu gibi bebeşimi kucağıma alacağım inş.

maşallah canım.inşallah hepimiz zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

ikili kedicim senin dilada hafif bir yoklama çekmiş geçen gün ha.uslu kızım diye diye nazar değidirdin.
ütüleri atalım evet.ama ben önce oğluşumun giysilerini ütülesem olur mu?

hoşbulduk.valla ben de bituhafım.dün akşam inanılmaz bi mide bulantısı yaşadım .bu sabahta yine midem bulandı şimdi de kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
ben de ütü yapıcam ama gözüm de büyüyorlar resmen.
ayrıca ayak bileklerim de çok şişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…