ay yok iyi ki yazmışın
insan merak ediyor kendisiyle aynı günlerde giden birilerinin ne alemde olduğunu
senin durum bebeğin kilosuna bağlı demek..
doktorlar çok normal doğum yanlısı olsalar dahi bebek 4 kiloyu falan geçince direkt sezaryene yöneliyorlar.. eh, sorunlu bir doğumdansa, garantiye almak daha iyidir herhalde. senin için de hayırlısı olsn bakalım.
benim kızın kilosu da normal gidiyor valla. aslında doktor normal diyor, bana zayıf bile geliyor
1.931'di en son gidişimde.. 10 gün falan oldu galiba.
pazartesi ne duyucam bakalım..
doktor her şey normal göründüğü için direkt normal diyor. sezaryenin lafını bile andırmıyor... 40+5 'e kadar bekleriz, gelmezse suni sancı diyor...
çok tırsıyorum ama akışına bıraktım artık..
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum
şekerler..
ben azıcık evle ilgileneyim. makina ötüp duruyor, "gel benimle ilgilen" diye :)
gelirim bi iki saate
öpüyorum hepinizi
kızlar bebişin erken gelmek isteyişi benide korkutuyor..
annem ,babanem,kaynanam,ve cevremdeki insanlar sen doğurcan yakındır diyo....
yüzüme doğum belirtisi çökmüş...
karnım bayada aşağı indi,midem boşaldı resmen.....
oğlum zaten hazneye dayamış başını...
bizde bugun ağdamıızı yaptırcaz ben artık tedirginim çünkü....
bu hafta sonu annem geliyo doğum çantamızı hazırlıycaz....
veeee ayın 15.de bebişin geliş tarihini belirliycek....
Merhaba herkese.... Nasılsınız???
ZeynepÇİm 40+5 e kadar beklerİz demİŞ dr'un. Benİmkİde beklemeyİz gÜn geÇmesİnİ gelmezse ayın 30'unda sunİ sancı verİrİz dedİ.
neyse kızlarr bende az uzanayım... karnım ağrıdı :))) gelirim yine daha sonra...
merhaba nazliözger hg canım.. tşk iyiyiz çok şükür siz nasılsınız*?
slm nazlıcım....
sen çalışıyormusun yoksa hala....
benim doktorum artık dinleneceksin dedi....
bende sabahları açıyorum dükkanı hallediyorum işlerimi eve geçiyorum akşam kapğamaya gidiyorum...
benim doktorum da bazı sebeplerden dolyı bekleyemeyiz dedi....
hiç riske atmaya gerek yokmuş....
banada suni sancı verecekmişben çok korkuyrum inşlh kolay olur....
gelinimle kuzey anlaşmış sanki.....
iyiyim bende... bekliyoruz işte bebişimizi. gün ağrılarından bahsediyor kocakarılar başladımı diye?? bilmiyorum ki diyorum? nasıl bi ağrı olduğunu. anlattıkları ağrılardan oluyor ama. çok kalmazmış ozaman falan filan... iyice korkmaya başladım galiba:))
evet yaaaburuş buruş yaşayalım :))
merhaba ben de nisan sonu gibi bebeşimi kucağıma alacağım inş.
merhaba kızlar .keyifler nasıl?
canım geçmiş olsun.en azından önlemi alınmış.kontrol altındaymışsın.Rabbim dermensız dert verip dermen aratmasın.kizlarrrrrr aranizda diyabete yakalanan varmi ben 4 gündür hastanede idim erken dogum dediler cigerin kötü dedi doktorlar cocuk ve benim hayatim tehlikede dediler hastaneye yatirdilar simdide diyabetli oldugm ortaya cikti günde 3 insilün ve seker testi yapip duruyorum habire ve egitime gidecegim diyabet egitime of ALLAH im of diyorum vardir bundada bir hayir
zeyracım fundayla görüşürsen slm söyle.kızlar fundayla görüştük bu halde doğurup çıkacağım dedi sizleri çok özlemiş şu anda çıkma gibi bişey yokmuş doğuran varmı diye merak etmiş soruyo :)))belki laptopunu eşi bu hafta sonu götürür yanına o zamn bol bol görüşrüz artık herkese selamı vardı:))
şükür iyiyiz bizde.bürodayım.birazdan çıkacağım.doktoruma gideceğim.aslında haftaya salı gitmem lazım ama.haftaya duruşmalarım ve işlerim var.birde doğum tarihimizi netleştirmem lazım.ona göre annemler gelecek,yardımcı kadın alacağım temizlik için vs.vs.mrb hg avukat 44 iyiyiz çok şükür siz nasılsınız?
merhaba ben de nisan sonu gibi bebeşimi kucağıma alacağım inş.
aaaa callange :)
valla ilk mesajınmış şimdi gördüm :)
kadınlar kulübüne de hoşgeldin :)
ilk ayları kaçırdın ama son haftalarımızı birlikte geçirelim inşallah...
hayırlı olsun tekrar.
hoşgeldin canım..
biz yorgunuz kızımla.
ütü yapmamız lazım ama elimizi kaldıracak halimiz yok.
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?