2010 Nisan Anneleri

NORMAL NORMAL NORMAL.MÜMKÜNSE TABı Kı.
sezeryan yapacağım
çünkü benim ilki sezeryan.birde şişmanım.yoksa ben ikincide bile riski göze alır normali denerdim.epiduralle sezeryan oldum,bebeğimi görebilmek için,şimdi yine epiduralle olacağım.çünkü yine herkesten önce benim görmem lazım.

merhaba cnm bebişim erkek bebeğin gelişimi iyi ben de 17 kilo aldım maalesef
ilk aylarda çok aldım inş verebilirim

callange hg aramıza hayırlısı olsun..
günayder hg canım..
avukat44 canım bişey olmaz ne olsunki salı gününe ne kaldı şurda..
ütüler camdan aşağı :))

merhaba ben de nisan sonu gibi bebeşimi kucağıma alacağım inş.

hayırlı olsun callange sana da inşallah son aylarımızı birlikte geçiririz. bu arada kaç haftalıksınız arkadaşım ve inşallah neyimiz oluyo kız mı erkekmi

doğumla ilgili önerileriniz nelerdir
ben çok kararsız kaldım epidural mı ormal mi sezeryanla mı

herşey normalse kesinlikle normal doğum benim tercihim allah izin verirse

bu arada ben de doğum şekliyle ilgili çok kararsızım
çok korkuyorum doğumun hertürlüsünden..

ikili kedicim senin dilada hafif bir yoklama çekmiş geçen gün ha.uslu kızım diye diye nazar değidirdin.
ütüleri atalım evet.ama ben önce oğluşumun giysilerini ütülesem olur mu?

sorma be canım..
ödümü koparttı dün.
ama çok şükür yolundaymış her şey..

bu ara hastanelerde geçiyor vaktim.. önce kardiyolog şimdi bu...daraldım artık son günlerimi sağlıkla evimde geçireyim istiyorum.

ütü meselesinde deeee..
anacım sizin gönlünüz yok benim protestoma katılmaya :))
bıçak gibi birden kesip atıp çıkartmamız lazım ütüyü hayatımızdaan :))

yoldaş bulamıyorum kendime. bi başıma da olmayacak bu iş.
ben de tırıs tırıs gidip ütüliycem mehmet efendinin gömleklerini pantalonlarını bu gidişle sempatiksalakcinni

ah artık son haftalarda çok normal bu sıkıntılarımız..
benim de ayakkabılarım sıkıyor hep.
ellerim de tombik tombik oldu. alyansımı falan çıkarttım takamıyorum artık.

mide bulantısı da yine son ayda normalmiş, rahat olsun için.
bebeğin büyümesiyle alakalı tamamen.
ama tabi ayrı bir şeyse, mideni üşüttüysen falan da dikkat et kendine e mi..
sağlıkla sıhhatle geçirelim şu son günlerimizi inşallah.

doğumla ilgili önerileriniz nelerdir
ben çok kararsız kaldım epidural mı ormal mi sezeryanla mı

canım benim doktorum pek benim tercihime bırakan bir hekim değil.
her şeyim normal göründüğü, bebek de doğum pozisyonu aldığı için, sezaryenin lafını bile anmıyor.. normal olacak diyor..

ama seçimi bana bıraksa, sanırım epidural anestezi ile sezaryen doğurmak isterdim.
gerçi normal de doğursam epiduralle olacak zaten, dayanamam öbür türlü ohaoldumsmile

sabah gerı uyuduk sımdı uyandık kızlar nasılsın az gecmısı okudum geldım :) bende cok kararsızım dogum konusunda off off
gıdımde kahvaltı hazırlayım kızım cokkkkkk ACIKTII :ecrin_bebek:

korksan da korkmasan da olacak canım allahın izniyle istersen hamileliğin kalan kısmını kendine bunu alıştırarak geçir kabusa dönüşmesin senin için. ben bu şekilde bir duyguya kapılmamak için doğumun hiçbir türlüsüyle ilgili bişey araştırmadım da sorup öğrenmedim de tamamen cahil cesareti ve mantıkla normal doğum istiyorum diyorum

huhuu kızlar nasılsınız biz geldikkk... nasılsınız bakalım ne var ne yok. aranızda nst ye giren varmı? ben cmt nst ye giricem bilgi versenize azcık.

canım benim seni anlıyorum.benim ilk oğlum verilen doğum tarihinden 10 gün sonra oldu.kalp atışları zayıfladığı için acele sezeyana aldılar.ben ameliyat masasına yatınca bağırmaya başlamıştım ben vazgeçtim doğurmayacağım diye.doktorum çok gülmüştü.valla istesende istemesende doğuracaksın.dedi.sonrada muhabbet ede ede beni ameliyat etti.hatta fazla yağlarım hakkında hazır açmışken bir estetik cerrah bulsak bunlarıda alırdık deyip bir güzel iğneledi beni.6 yıl geçti ama hiç unutmuyorum.
merak etme doğuracaksın.normalde olsa sezeryanda olsa ,sonra herşeyi unutup tekrar hamile kalacaksın.

Son düzenleme:
ayyy bilgisayar aşırı ısındı, cart diye kapandı yine..
bi piyango falan çıksa, gidip son model bir laptop alıcam, bu makinayı da ütümle birlikte camdan aşağı fırlatıvericem..
otuz saatte bi cevap yzıp yollayabiliyorum..

ilk bebeğin sezaryenle olmasının da bu kötülüğü var di mi.
insan sonraki gebeliklerde normal istese bile, mümkü n olamıyor pek.
kilona da laf etme e mi arkadaşım, topicin en toramanı ünvanımı kimselere bırakmıyorum ben :))

merhaba cnm bebişim erkek bebeğin gelişimi iyi ben de 17 kilo aldım maalesef
ilk aylarda çok aldım inş verebilirim

oo bir erkek bebek daha geldi nisan anneleri topicimize :))
çok enteresan bu yaa
kızlar ne kadar azınlıkta :)

maşallah bebeğine.. nazar değmesin.
kilona da takma kafanı.
olacak elbet..20 ile tamamlarsın en fazla.
bebişlerin peşinde koşarken veririz seneye hepsini :)
olmadı ayrı bi topic açarız "nisan anneleri birlikte zayıflıyor" diye :) orda destek oluruz birbirimize :)

sabah gerı uyuduk sımdı uyandık kızlar nasılsın az gecmısı okudum geldım :) bende cok kararsızım dogum konusunda off off
gıdımde kahvaltı hazırlayım kızım cokkkkkk ACIKTII :ecrin_bebek:

hoşgeldin tatlım :)
ah doğum konusunda hangimizin fikri net ki..
akışına bırakcaz artık..
doktorlar da en iyisini bilir, nasıl yönlendirecekler bakalım...

hadi saat kaç oldu, koş da yap kahvaltını, karnı doysun bebişinin :)

evet nezaman doğumla ilgili bir şey okusam ya da seyretsem kramplar giriyor,kasılıyorum.
nasıl olcak diye takıyorum benim acı eşiğim çok ama çok düşük.herkes çok nazlısın diyor ama nazla ilgisi yok yani en ufak bir şeyde çok canım acır ,biyerim kesilse uzun günler boyunca iyileşmez,acısı dinmez vs.
normal doğumda sanki bebeği itemeyecekmişim gibi geliyor ayrıca kesiden dikişten de korkuyorum.
kesiksiz normal doğum olmazmıki acaba?

ben çıkıyorum.gidip doktorumu göreceğim.bakalım ali efendi neler yapıyor içeride.
eve gidince bakarım bu kadar kalabalık ekip doldurursunuz şimdi sayfaları.size iyi sohbetler.

ya zeynep sen kilo bile almadın nasıl şiştin o kadar alyansı takamıcak kadar. ben de maşallah 11 kilo almama rağne hala ısrarla alyansımı çıkartmadım akannehir ama sıkmıyo da allah için sıkınca çıkartıp takiyorum. yalnız ayaklarım şişmeye başladı benim de sallanmaktan heralde yakında masamın üstüne çıkartıp rahatça oturmayı düşünüyorum :roflol:

huhuu kızlar nasılsınız biz geldikkk... nasılsınız bakalım ne var ne yok. aranızda nst ye giren varmı? ben cmt nst ye giricem bilgi versenize azcık.

canım nst denen şey göbeğine bi adet sancıların bi adet de bebeğin kalp atımları için yerleştirilen 2 adet aletten oluşan oradan o minicik kalbin sesini ( tabi varsa ağrın onu da duyuyosun arada) duyduğun rahatsızlık falan vermeyen bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…