huhuu kızlar nasılsınız biz geldikkk... nasılsınız bakalım ne var ne yok. aranızda nst ye giren varmı? ben cmt nst ye giricem bilgi versenize azcık.
evet nezaman doğumla ilgili bir şey okusam ya da seyretsem kramplar giriyor,kasılıyorum.
nasıl olcak diye takıyorum benim acı eşiğim çok ama çok düşük.herkes çok nazlısın diyor ama nazla ilgisi yok yani en ufak bir şeyde çok canım acır ,biyerim kesilse uzun günler boyunca iyileşmez,acısı dinmez vs.
normal doğumda sanki bebeği itemeyecekmişim gibi geliyor ayrıca kesiden dikişten de korkuyorum.
kesiksiz normal doğum olmazmıki acaba?
ben çıkıyorum.gidip doktorumu göreceğim.bakalım ali efendi neler yapıyor içeride.
eve gidince bakarım bu kadar kalabalık ekip doldurursunuz şimdi sayfaları.size iyi sohbetler.
ya zeynep sen kilo bile almadın nasıl şiştin o kadar alyansı takamıcak kadar. ben de maşallah 11 kilo almama rağne hala ısrarla alyansımı çıkartmadım akannehir ama sıkmıyo da allah için sıkınca çıkartıp takiyorum. yalnız ayaklarım şişmeye başladı benim de sallanmaktan heralde yakında masamın üstüne çıkartıp rahatça oturmayı düşünüyorum :roflol:
slm arkadaşlar.ben de nisan annesi olucam aslında pek ümitli değilim olamıycam sanırım.benimkiler ikiz,nisanı bulmak için neler vermezdim,ben bu başlığı sizi arada okudum ama daha çok ikiz annelerini takip ettim.sizlere gıptayla bakıyorum ne güzel hamilelik geçiriyorsunuz,ütü yapmak,çalışmak,yürüyüşe çıkmak,bebek cicilerinini paylaşmak,maşallah nazar değmesin size.benim ve burdaki birçok ikiz anne adayının yaptığı ne biliyor musunuz,şurda bir bebek erken doğmuş dua edelim,küvözde ne kadar kaldık,bebeklerim emmiyo,ciğerleri gelişmeden doğmuş,şu iğnenin yan etkisi nedir,ağrılara dayanamıyorum,hastanede yattım,inşallah 34.haftayı bulurum vs. vs.. asla şikayet etmiyorum sabrediyorum gece kabuslardan sancılardan uyanıp dua ediyorum şükür ediyorum biraz daha karnımda kalın diye dua ediyorum,sizler de du edin arkadaşlar nolurr.
ben de sizin gibi nisan annesi olmak istiyorum nisan ayını seviyorum.inşallah hepimiz vaktinde sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah hepimize güç versin inşallah
8 kilo aldım daha ne kadar alırım acaba:S
zeynepcim sen neden dün hastaneye gittin kaçırmışım ben orayı geçmişi okuyamadığım için .
yani ne gibi birşey olmuştu canım.
çok geçmiş olsun allahtan birşeycikler olmamış
slm arkadaşlar.ben de nisan annesi olucam aslında pek ümitli değilim olamıycam sanırım.benimkiler ikiz,nisanı bulmak için neler vermezdim,ben bu başlığı sizi arada okudum ama daha çok ikiz annelerini takip ettim.sizlere gıptayla bakıyorum ne güzel hamilelik geçiriyorsunuz,ütü yapmak,çalışmak,yürüyüşe çıkmak,bebek cicilerinini paylaşmak,maşallah nazar değmesin size.benim ve burdaki birçok ikiz anne adayının yaptığı ne biliyor musunuz,şurda bir bebek erken doğmuş dua edelim,küvözde ne kadar kaldık,bebeklerim emmiyo,ciğerleri gelişmeden doğmuş,şu iğnenin yan etkisi nedir,ağrılara dayanamıyorum,hastanede yattım,inşallah 34.haftayı bulurum vs. vs.. asla şikayet etmiyorum sabrediyorum gece kabuslardan sancılardan uyanıp dua ediyorum şükür ediyorum biraz daha karnımda kalın diye dua ediyorum,sizler de du edin arkadaşlar nolurr.
ben de sizin gibi nisan annesi olmak istiyorum nisan ayını seviyorum.inşallah hepimiz vaktinde sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah hepimize güç versin inşallah
bu arada ben de 13 kilo aldım hiç memnun değilim kimbilir kaçla doğurcam!!
8 kilo aldım daha ne kadar alırım acaba:S
evet nezaman doğumla ilgili bir şey okusam ya da seyretsem kramplar giriyor,kasılıyorum.
nasıl olcak diye takıyorum benim acı eşiğim çok ama çok düşük.herkes çok nazlısın diyor ama nazla ilgisi yok yani en ufak bir şeyde çok canım acır ,biyerim kesilse uzun günler boyunca iyileşmez,acısı dinmez vs.
normal doğumda sanki bebeği itemeyecekmişim gibi geliyor ayrıca kesiden dikişten de korkuyorum.
kesiksiz normal doğum olmazmıki acaba?
valla bu tamamen çatı genişliği ile alakalıymış.
ama bir kadının ilk doğumu ise, 10 kadından 9'unda epizyotomi, yani doğum kesisi açılıyormuş.
aslında korkulacak bir şey değil. ıkınırken kötü yırtıkların olmasını engellemek için doktorn yaptığı bir müdahale.. sonra da kendinden eriyen ipliklerle dikiyorlar..
ama işte adı bile nahoş, düşünmesi insanın içini kıymaya yetiyor
ay valla hepi topu 3 kilo aldım ama bünye meselesi bu herhalde.
inan ki yüzüklerim etime gömülüyo takarsam.
yani takmak mesele değil, takıyorum da. geri çıkmıyor işte :))
senin de 11 kilo iyi bence bugüne kadar..
15 i geçmezsin herhalde.
süpermiş..
aah ahh benim şu anki kilom üçüz doğurmama bile yeter, 3 kilo aldığım bile fazla bana :gitme:
hımm anladım saolun kızlar bakalım bizde durumlar nasıl? çok heyecanlıyım..
kızlar ben bu hafta sonu c.tesi kontrole gideceğim, doktorum dediki eğer istersen nst ye bağlarız. sizce nst ye girmeli miyim?
yoksa diğer kontrolümde yani 14 gün sonra mı girsem?
kızzz nst fırsatı kaçar mı gir tabi 15 dakika bebeğinin kalp atışlarıyla başbaşa kalacan ne güzel.kızlar ben bu hafta sonu c.tesi kontrole gideceğim, doktorum dediki eğer istersen nst ye bağlarız. sizce nst ye girmeli miyim?
yoksa diğer kontrolümde yani 14 gün sonra mı girsem?
benim doktorum 35. haftadan itibaren her hafta sokuyor nst'ye. isteğe bağlı bırakmıyor. bir sorun olmasa da kontrol ediyor.
senin hamileliğin de ilerlemiş. ben olsam girerdim.
senin doktor niye "istersen" demiş ki..
gerçi her doktorun izlediği yol, protokol ayrı oluyor işte..
kızzz nst fırsatı kaçar mı gir tabi 15 dakika bebeğinin kalp atışlarıyla başbaşa kalacan ne güzel.
hem bebeğin iyilik halini hemde senin sancı durumunu en iyi belirleyen şey nst. hiç düşünme bence canım. bana her gün gir deseler girerim vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?