kızlar ben bu hafta sonu c.tesi kontrole gideceğim, doktorum dediki eğer istersen nst ye bağlarız. sizce nst ye girmeli miyim?
yoksa diğer kontrolümde yani 14 gün sonra mı girsem?
kızlar ben çıkayım da gidip biraz ütü yapayım .sizlere iyi muhabbetler.hoşça kalın...
hoşbulduk canımcımmm gidiyomuşsun görüşürüzzopuyorumnanaktantarhan bu arada hoşgeldin canım a.s.
uyuduk uyandık sütümüzü mayaladık yemeğimizi yedik geldik ayyy ben hiç kendimi böyle hissetmemiştim sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim kaç gündür sanki gece nöbeti tutmuş gibiyim yaa uykum var hala anlamdım ben bu olayı hamileliğimin başında bile uyumadım bu kadar gündüz hala uykum var oyy oyyy
merhabalar kızlar nasılsınız?
ben fena değilim sizde ne var ne yok?
iki kedili zeynebim geçmiş olsun canım çok şükür nst temiz çıkmışçektiğin sancılar yanına kar kalmış ama olsun az kaldı dayanacaz.opuyorumnanaktan
ben artık özellikle akşamları kaburgalarımın ağrısına zor dayanıyom valla.
pandora canım bizler 1 bebekle bu kadar mızırdanıyoz asıl sizlere allah sabır versin inşallah bebeklerin zamanını bekler de çektiklerinizin sonucunu alırsınız canım.opuyorumnanaktan
aralarrdan atllayarak baktı geçmişe fundamı hastanede tutuyolarmış hala çok özledim valla göktuşu ne zaman geleceğini bilir ama annesini üzmesin daha fazla inşallah:Saruboceq:
dediğim gibi geçmişi doğru düzgü okuyamadım, okuduklarımı da unuttum:)))
doktora gidip iyi haber alan herkesin gözü aydın olsun, hastalara geçmiş olsun, bütün nisan annelerine de kocamannn bir maşallaahh olsun
uyuduk uyandık sütümüzü mayaladık yemeğimizi yedik geldik ayyy ben hiç kendimi böyle hissetmemiştim sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim kaç gündür sanki gece nöbeti tutmuş gibiyim yaa uykum var hala anlamdım ben bu olayı hamileliğimin başında bile uyumadım bu kadar gündüz hala uykum var oyy oyyy
hoşgeldin canım çok sağol..
ay karnım acıkmış, yemeğe oturdum gözüm dönmüş şekilde anca yazabildim afedersin.
funda yok, sizin gece muhabbetleriniz de sekteye uğradı
gündüzleri de özletiyosun valla
gerçi ben de eskisi kadar yazmıyorum ama okuyorum hep..
..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zeynocumm işe geri döneyim de yolda doğuruveririm kız acayip ağırlaştım sorma hiç. fundacım canımmm yaa sende konuşursan çok selam söyle kocaman öpüyorum onu dört gözle bekliyom valla.ana gözlerimi bir sileyim bu karşımdaki tuğbişmi yaaaakannehir kız kaçak sen nerelerdesin yavvv özlettin kendini valla sen bence iş yerine geri dön valla orada daha sık görüşrüyorduk gece sohbetleride gitti zaten fundanın geri dönmesi lazım yoklama alması lazım bir an önce canım benim iyiyiz şükürler olsun birazcık tembellik var bu günlerde elim kalkmıyo diyolarya onlardan işte sen nasılsın kaanımız nasıl fundanın sana çok selamı vardı canım herkese sürekli yatıyomuş doktoru hiç kaldırmıyomuş bende sağlıcakla gelsinde göktuş olsun dedim canım az kaldı artık dedim sanırım doktoru 37. haftada falan doğurtmayı düşünüyo çünkü gelmeseydin doğururdun demiş hayırlısı canım benim artık göktuş doğunca aramızda olabilir çünkü onun doktoru asla bırakmaz gibime geliyo canım
ben geldim arkadaşlar.doktora gittim.oğlum dönmemiş.haftamızla uyumluyuz ama biraz zayıfız.2241 gr mış.ben kilo almıyorum.ama bebekte 3 haftada 500 gr almış sadece.benim kilolar malum,almasam bile zaten fazla bunun içinde doktorum size çok yiyin diyemem ama kaliteli beslenin dedi.tansiyonum 14-7 yüksek olduğu için hergün tansiyonum ölçülecek.14-9 olursa hemen doktora gidilecek.15 gün sonra nst var.aman 15 gün daha yaramazlık yapmayın bekleyin dedi.ben olmaz 30 martta duruşmam var.ondan önce doğuramam dedim.sanki elimde de.ama ben eminim yani inşallah bebeğim nisanın ilk haftası doğacak biiznillah.işte böyle.şimdi kaliteli yiyecekler bulacağım.birde tuzlu yemeyeceğim.
aa unutuyodum.başımın belası idrar yolları enfeksiyonu yine çıktı.yine tek kullanımlık antibiyoti yazdı doktorum.
iyi akşamlar kızlar.bu uyku bendede var ya ne zaman yatsam uyuyorum yataktan kalkasım yok.gündüz uyuyunca gece zor oluyor ama uyumadan duramıyorum.
sağol canım.geldim.avukat44 dikkatli git canım haberlerini bekliyorum
sağolasın canım.evet isimlerinden biri ali.ikinci ismine daha karar vermedik.valla bu tamamen çatı genişliği ile alakalıymış.
ama bir kadının ilk doğumu ise, 10 kadından 9'unda epizyotomi, yani doğum kesisi açılıyormuş.
aslında korkulacak bir şey değil. ıkınırken kötü yırtıkların olmasını engellemek için doktorn yaptığı bir müdahale.. sonra da kendinden eriyen ipliklerle dikiyorlar..
ama işte adı bile nahoş, düşünmesi insanın içini kıymaya yetiyor
ali mi olacak oğlanın ismi :)
hayırlı olsun, çok severim ali ismini..
hayırlı haberlerini bekliyoruz doktordan...
ay valla hepi topu 3 kilo aldım ama bünye meselesi bu herhalde.
inan ki yüzüklerim etime gömülüyo takarsam.
yani takmak mesele değil, takıyorum da. geri çıkmıyor işte :))
senin de 11 kilo iyi bence bugüne kadar..
15 i geçmezsin herhalde.
süpermiş..
aah ahh benim şu anki kilom üçüz doğurmama bile yeter, 3 kilo aldığım bile fazla bana :gitme:
inşallah bebişler zamanında gelir canım.benim burada bir ikiz annesi arkadaşım daha var.normal tarihi 9 mayıstı ama doktoru en geç 20 nisanda doğurursun demiş.slm arkadaşlar.ben de nisan annesi olucam aslında pek ümitli değilim olamıycam sanırım.benimkiler ikiz,nisanı bulmak için neler vermezdim,ben bu başlığı sizi arada okudum ama daha çok ikiz annelerini takip ettim.sizlere gıptayla bakıyorum ne güzel hamilelik geçiriyorsunuz,ütü yapmak,çalışmak,yürüyüşe çıkmak,bebek cicilerinini paylaşmak,maşallah nazar değmesin size.benim ve burdaki birçok ikiz anne adayının yaptığı ne biliyor musunuz,şurda bir bebek erken doğmuş dua edelim,küvözde ne kadar kaldık,bebeklerim emmiyo,ciğerleri gelişmeden doğmuş,şu iğnenin yan etkisi nedir,ağrılara dayanamıyorum,hastanede yattım,inşallah 34.haftayı bulurum vs. vs.. asla şikayet etmiyorum sabrediyorum gece kabuslardan sancılardan uyanıp dua ediyorum şükür ediyorum biraz daha karnımda kalın diye dua ediyorum,sizler de du edin arkadaşlar nolurr.
ben de sizin gibi nisan annesi olmak istiyorum nisan ayını seviyorum.inşallah hepimiz vaktinde sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah hepimize güç versin inşallah
nst ye 35 inden sonra giriliyor canım.sende gir hariha birşey.hele sancın yoksa.kızlar ben bu hafta sonu c.tesi kontrole gideceğim, doktorum dediki eğer istersen nst ye bağlarız. sizce nst ye girmeli miyim?
yoksa diğer kontrolümde yani 14 gün sonra mı girsem?
sağolasın canım.sanada iyi uykular.geçmişe baktımda maşallah zeynocuğum,günayderciğim ütüleri yaptınız sanırım ben çok tembelleştim yemek yapmaya bile artık taketim yok gibi sanki üstüne sakarlığım,unutkanlığımda eklenince öyle biri oldum çıktım işte eşimde işte akşam gelecek hazır bişeyler al dedim evdeki yemkleri az önce mideye indirdim uyku akıyo gözümden dedim hiç takatim yok gelirken alda bende aç kalmayayım dedim getircek sağolsun kendileride yemk yapmayı bilmez pek en iyisi bu akşam hazır takınalım ne yapalım::)))
avukatcığım inşallah güzel haberler getirisin aliden bizlere ismiyle yalşasın paşamız amin:Saruboceq:
pandoracığım canım benim inşallah bebişlerin nisanı beklerler canım az kaldı annelerini üzmez onlar emin ol bol bol dinlen canım
canım benim maşlh oğluşuna....ne gzl haftanızlada uyumluymuşunuz....bende cok cektim idrar yolundan bu hamilelikte,okadar dikkat ettim ama ....
inşlh gecer canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?