2010 Nisan Anneleri

kızlar ben bu hafta sonu c.tesi kontrole gideceğim, doktorum dediki eğer istersen nst ye bağlarız. sizce nst ye girmeli miyim?
yoksa diğer kontrolümde yani 14 gün sonra mı girsem?

kızlar ben çıkayım da gidip biraz ütü yapayım .sizlere iyi muhabbetler.hoşça kalın...

bence de gir günaydercim aklında kalmasın. bu arada kendini de fazla yorma anacım hadi kolay gelsin

uyuduk uyandık sütümüzü mayaladık yemeğimizi yedik geldik ayyy ben hiç kendimi böyle hissetmemiştim sanki üstümden kamyon geçmiş gibiyim kaç gündür sanki gece nöbeti tutmuş gibiyim yaa uykum var hala anlamdım ben bu olayı hamileliğimin başında bile uyumadım bu kadar gündüz hala uykum var oyy oyyy

tarhan bu arada hoşgeldin canım a.s.
hoşbulduk canımcımmm gidiyomuşsun görüşürüzzopuyorumnanaktan

canımmm benimm nasılsın görüşmeyeliii. kızz uyuyacaksınız tabiikiii gizem sultan güzellik uykusuna yatıyo doğunca güzelliğiyle yeri göğü inletecek kolay mıopuyorumnanaktanmaşallah benim fıstığıma:asigim:

geçmişe baktımda maşallah zeynocuğum,günayderciğim ütüleri yaptınız sanırım ben çok tembelleştim yemek yapmaya bile artık taketim yok gibi sanki üstüne sakarlığım,unutkanlığımda eklenince öyle biri oldum çıktım işte eşimde işte akşam gelecek hazır bişeyler al dedim evdeki yemkleri az önce mideye indirdim uyku akıyo gözümden dedim hiç takatim yok gelirken alda bende aç kalmayayım dedim getircek sağolsun kendileride yemk yapmayı bilmez pek en iyisi bu akşam hazır takınalım ne yapalım::)))

avukatcığım inşallah güzel haberler getirisin aliden bizlere ismiyle yalşasın paşamız amin:Saruboceq:

pandoracığım canım benim inşallah bebişlerin nisanı beklerler canım az kaldı annelerini üzmez onlar emin ol bol bol dinlen canım

hoşgeldin canım çok sağol..
ay karnım acıkmış, yemeğe oturdum gözüm dönmüş şekilde anca yazabildim afedersin.

funda yok, sizin gece muhabbetleriniz de sekteye uğradı
gündüzleri de özletiyosun valla
gerçi ben de eskisi kadar yazmıyorum ama okuyorum hep..

hoşgeldin canım
oh yarasın uyku :)

uyku uykunun mayasıdır derler, insan bazen ne kadar uyusa da ayamıyor kendini..

ana gözlerimi bir sileyim bu karşımdaki tuğbişmi yaaaakannehir kız kaçak sen nerelerdesin yavvv özlettin kendini valla sen bence iş yerine geri dön valla orada daha sık görüşrüyorduk gece sohbetleride gitti zaten fundanın geri dönmesi lazım yoklama alması lazım bir an önce canım benim iyiyiz şükürler olsun birazcık tembellik var bu günlerde elim kalkmıyo diyolarya onlardan işte sen nasılsın kaanımız nasıl fundanın sana çok selamı vardı canım herkese sürekli yatıyomuş doktoru hiç kaldırmıyomuş bende sağlıcakla gelsinde göktuş olsun dedim canım az kaldı artık dedim sanırım doktoru 37. haftada falan doğurtmayı düşünüyo çünkü gelmeseydin doğururdun demiş hayırlısı canım benim artık göktuş doğunca aramızda olabilir çünkü onun doktoru asla bırakmaz gibime geliyo canım

kızlar hakkaten kımıldamak bıle gelmıyo ıcımden hayır acıktım kalkıp hazırlamak ıstemıyorum nasıl buyutcez bebıslerı ya?gecermıkı erın erın nereye kadar dun kayınvalıdemler bendeydı yemek bıle hazırlayamadım uykucu uykucu uydum kadıncaz hazır getırdı gelırken sagolsun utanmasam cayıda bızahmet dıcem ama okadar deıl dımı..ben 1 kez nst gırdım ama sadece sancı ıcın agrım olup olmadını kontrol ıcın gırmıstım ama sımdı gır deseler nasısa oturuyosunya gırerım seve seve oglusumu dınlerım..

afiyetler olsun canım dila sultana yarasın. sorma canım yaa bu aralar topiğimiz çok sessiz üzülüyom ama bende çok giremiyom canımcım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 zeynocumm işe geri döneyim de yolda doğuruveririm kız acayip ağırlaştım sorma hiç. fundacım canımmm yaa sende konuşursan çok selam söyle kocaman öpüyorum onu dört gözle bekliyom valla.
bende çok tembelleştim canımcım hiçbir şeye halim yok.
canım neler neler yemek istiyo yapmaya üşeniyom.
yaaa öyle birkaç hafta hastanede geçermi yaaa yazık fundama çok zor valla allah sabur versin bari şu laptopunu alsa yanına da bizler eşlik etsek ona.
kaanın da selamı var canımı okuyo valla kaburga ve kasık ağrısı hat safhada 2 haftaya doğururum gibime geliyo bakalım hayırlısı içime öyle doluyo hep martıın 15 iinden sonra diyebilmiyorumkismile inşallah 40+ lara kalmam dayanabileceğimi sanmıyom vallaakannehir

tamam tuğbişim söylerim canım benim selamını valla çok zor funda için ama biliyosun canım ne kadar uğraştık bebişlere sahip olmak için olsun bunlarda tuzu biberi olsun artık hayırlısı olsunda yeterki çekeriz ne yapalım canım inşallah canım 40+ bulmazsın canım çok zor olur o zamn şimdi bile ne kadar ağırlaştık o zamna düşünemiyorum bende hep 25den sonra doğuracağım gibime geliyo gerçi bizim doktorun hiç acelesi yok sezeryanda olsa bakalım canım ayın 16sında belli olacak bizimkide sanırım ne zamn olacağı sağlıcakla dünyaya gelsinde başka bişey istemiyorum 5 sene bekledim 5 hafta daha beklerim ne yapim 1 aya kalmaz kucaklarımızda olacaklar minik bebişlerimiz inşallah canım ben şimdi tekrar uyumaya gidiyorum canım uyku akıyo resmen gözlerimden yine yaa anlam veremedim ben bu işe hiç böyle olmuyordum ama görüşürz canımcım

Merhaba kızalrrr.
Biz geldik.Ama malesef gidiyoruz geri dağ gibi ütü var yaaa.Bitmedi merek gıcık oldum valla.
Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz kızlar..
Yorgunum yaaaaaaa....

iyi akşamlar kızlar.bu uyku bendede var ya ne zaman yatsam uyuyorum yataktan kalkasım yok.gündüz uyuyunca gece zor oluyor ama uyumadan duramıyorum.

ben geldim arkadaşlar.doktora gittim.oğlum dönmemiş.haftamızla uyumluyuz ama biraz zayıfız.2241 gr mış.ben kilo almıyorum.ama bebekte 3 haftada 500 gr almış sadece.benim kilolar malum,almasam bile zaten fazla bunun içinde doktorum size çok yiyin diyemem ama kaliteli beslenin dedi.tansiyonum 14-7 yüksek olduğu için hergün tansiyonum ölçülecek.14-9 olursa hemen doktora gidilecek.15 gün sonra nst var.aman 15 gün daha yaramazlık yapmayın bekleyin dedi.ben olmaz 30 martta duruşmam var.ondan önce doğuramam dedim.sanki elimde de.ama ben eminim yani inşallah bebeğim nisanın ilk haftası doğacak biiznillah.işte böyle.şimdi kaliteli yiyecekler bulacağım.birde tuzlu yemeyeceğim.
aa unutuyodum.başımın belası idrar yolları enfeksiyonu yine çıktı.yine tek kullanımlık antibiyoti yazdı doktorum.

slm kızlarr bende bi kaç kez yazmıştım hani 2009 ocak annesi ve kısmetse 2010 nisan annesi nasılsınız bakalım
arkadaşlardan biri lavmanı sormuşta lavman kötü bişey deil kızımı normal doğurdum ve yaptılar makattan bi ilaç verip dışarı çıkmanızı sağlıyo okadar

canım benim maşlh oğluşuna....ne gzl haftanızlada uyumluymuşunuz....bende cok cektim idrar yolundan bu hamilelikte,okadar dikkat ettim ama ....
inşlh gecer canım....

iyi akşamlar kızlar.bu uyku bendede var ya ne zaman yatsam uyuyorum yataktan kalkasım yok.gündüz uyuyunca gece zor oluyor ama uyumadan duramıyorum.

canım bende aynen senin gibiyim...
uykucu olduk biz oğlumla...mesela bugun saat birde yattım dörttde uyandım ama yataktan kazıdım kendimi resmen....
gece zorda olmuyo uyuyorum valla....
babam cok komik kızım bu çocuğu yatarak büyüttün diyo:))))

avukat44 dikkatli git canım haberlerini bekliyorum
sağol canım.geldim.

sağolasın canım.evet isimlerinden biri ali.ikinci ismine daha karar vermedik.
inşallah bebişler zamanında gelir canım.benim burada bir ikiz annesi arkadaşım daha var.normal tarihi 9 mayıstı ama doktoru en geç 20 nisanda doğurursun demiş.
kızlar ben bu hafta sonu c.tesi kontrole gideceğim, doktorum dediki eğer istersen nst ye bağlarız. sizce nst ye girmeli miyim?
yoksa diğer kontrolümde yani 14 gün sonra mı girsem?
nst ye 35 inden sonra giriliyor canım.sende gir hariha birşey.hele sancın yoksa.
sağolasın canım.sanada iyi uykular.
canım benim maşlh oğluşuna....ne gzl haftanızlada uyumluymuşunuz....bende cok cektim idrar yolundan bu hamilelikte,okadar dikkat ettim ama ....
inşlh gecer canım....

sağol canım.amin inşallah geçer.ama bu 4.antibiyotik.

ben çıkıyorum hanımlar.oğlum okuldan geldi.gidip kendime kaliteli yemek yapmalıyım.herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…