2010 Nisan Anneleri

aysecim ne olcak senin bbu sancı durumun....
valla ben bile telaşlanıyorum artık...

kızlar sancım cok fazla

karnımda taş gibi

canım.. okuyunca heyecanlandım yine...

dur sakin ol. ama kendini dinle e mi.
sancılar nasıl ?
girip girip mi çıkıyor, sabit mi ?
mehmet salih'in hareketlerinde değişiklik var mı?

işi gücü bırak bi otur uzat ayaklarını
su iç, uzan.
geçecek mi bakalım...

olmazsa doktorunu arar bi danışırsın

ilk defa duyuyorum canım gün ağrıları nasıl ağrıların varki??

adet ağrısı gibi belden oluyormuş canım.

ay nazlı gözünü seveyim korkutmalarına izin verme kimsenin seni duyma onları

ayyy haklsın ama her müşteriyle oturup sohbet ediyorsun ve yorumlar hep aynı... Bizim müşterilere göre erkek olucak zaten bebeişim...

bende canım... Sarışım mı esmer mi? Minik mi iri mi? Hep düşünüyorum. Sağlıklı olsunda inşallah gerisi boş

canım benim maşlh oğluşuna....ne gzl haftanızlada uyumluymuşunuz....bende cok cektim idrar yolundan bu hamilelikte,okadar dikkat ettim ama ....
Inşlh gecer canım....

özge daha geçmedimi canım yaa??

slm canlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyom ama takip etmeye çalışıyorum sizi... okulu bıraktım ayın onbeşindede dersaneyi bırakcam hala çalışabiliyorum yani, cumartesi doktora gittik 5 gün ilerideyiz kilomuz 2350 boyumuz 46cm idi doğum pozisyonuna geçmişiz ne oldu şimdi bilmiyorum.. bugünde annemin kursundakiler karnın aşağı inmiş dediler. git gide heyecan basıyo korkuyorum nasıl olacak ne olacak diye allahım herkese yardım etsin inşallah... kızlar bide çok tuvalete gidiyorum oturamıyorumda en kötüsü bu dizlerim kırılıyo sanki sizdede varmı böle sorunlar, kanın aşağı inmesi ddoğumdan ne kadar önce oluyo bileniniz varmı

ya çoooooook yoruldum.bebişin eksikleri vardı.çıkalım dedik.en fazla 2 saat dolaşmışımdır.kalçamın belimin ağrısından duramıyorum.hepinize iyi akşamlar.yemek yiycez şimdi.

ya bu arada kızlar sizler kaç takım hastane çıkışı aldınız? 2 tane aldım ben 10lu olanlardan. az mı acaba?

iyi akşamlar kızlar.. aman denize noldu yaa? şimdi gördüm son sayfada.. du bi bakim neler yazmış da öyle arıyım...

iyi aksamlar kıslar nasılsınız...ayse nasıl oldu acaba merak ettım
canım uzansaydın hemen soluna yatsan.bıraz rahatlatırdı belkı ütü yapıyorum demıstın yorulmusundur ondan olmustur..umarım hersey yolundadır güzelim

kızlarr bu msj yazıp geçmişe devam edicem :))
denizden haber veriyim dedim... aradım şimdi.. daha iyiymiş allaha şükür.. ama 5 den beri göbeğinin altında kasılma şeklinde çok sancısı olmuş.. şimdi de var ama hafif dedi.. uzanıyo.. tekrarlarsa önce doktorunu sonra beni arıcak :)) inşallah geçicek tabikii.. amaa cidden bi doğsun o mehmet salih beyin poposunu ısırık ısırık ısırmak için 900 km.ye yakın yolu üşenmeden gidicem :))) annesini korkutuyo sıpa yaa.. bizi de tabi..

görmüşken yazim buketçimede..
buket_asude... kızına maşallha canım.. meraklanma.. onlar gelicekleri zamanı biliyolar :) başkalarının demesine göre çıkıcaklarını sanmıyorum.. hem iyi düşünelim iyi olsun... zamanında ve sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki...

hıı.. deniz hanım bi güzel saatlerce ütü yapmış bide... sanırım ondan oldu.. hiç beni de örnek almıyo ki :)) doğumdan sonra yatağıma serilicek olan nevresimler beni bekliyo hala :))) amaaan hastaneden çıkınca ben bebişim kucağımda bi köşede otururum o ara da ütüler hazırlarlar :)))) benden ve oğlumdan kıymetli değil ya....

ii akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba nasılsınız
ayşecim canım geçmiş olsun
umarım herkes iyidir doğuranda olmamış bende 15 martta gidecem doktora artık göbek belli omaya başladı sonunda hamileye benzedim yaakaydirigubbakcemile3 inşallah doğum pozisyonu almıştır da sezeryandan kurtulurum sonunda herşeyi hazır ettim evimde pırıl pırıl oldu dip bucak temizlendi eşim sağ olsun yardım etti beraberce bitirdik çantamda hazırlandı
ee sizler nasılsınız

ayşe iyidir umarım sancıların geçmiştir.korkuttun valla bizi.

hoşgeldin canım.
Ayşeciğimiz iyiymiş .Mehmet salih azcık korkutmuş onu.Dinlenirse geçer inşallah.
Buket-asude maşallah canım bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…