2010 Nisan Anneleri

canım hoşgeldin....
ohh ne guzel temizliğin bitmiş cantanda hazırmış darısı başıma diyorum valla....
benimde 15 martda beli olcak inşlh doğum tarihine ve sekline karar vercez şimdilik yuzde 90 normal ama....

eve geldim nihayet bugün hastane fiyatımın değiştiğini öğrendim çok üzüldüm yaa. değiştiremem de doktorumu. çok güveniyorum çünkü. sgk ile yaparsam 750 tl fark. yapı kredi sigortamdan yaparsam 1000 lira fark çıkıyor. benim yk sigorta limitim 1500 dü ve yetecekti önceki fiyata göre. şimdi 2490 diyorlar. şaka gibi. offffffffffff

biraz sizlerden uzak kaldım ama bitti çok şükür benimki tersti normal doğum pozisyonu almamıştı inşallah şimdi almıştır son ana kadar bekleriz dedi doktorum ilki normal olmuş buda olur inşallah dedi herşeyin hayırlısı

iyi akşamlar kızlarr... birperi, fulyan, haceroguz+, ilke_nur+, mrl81, nazliozger, ruzenin+, yosun_+ :))) herkes yapıyo bende kopyalayıveriyim dedim :)))

hacerciim. .. kızz özlettin kendinii.. iyisinizdir inşallah.. ohhh miss gibi temiziliğinizde bitmiş.. çantanızda hazır.. inşallahh bebeğinde doğum pozisyonunu almıştır da normal doğar abisi gibi...

Hakikaten şaka gibi canım ya bu kadarda fark olmaz kikötükedihüso

yaa kızlarr size bişiy danışıcamm...

benim oturma odam yıllardır ilk kez kaynımın terasa odamın üstüne denk gelen yere odunluk yapma marifetiyle şapı kırıp dökmesiyle, illk kez su aldı bu kış tavan gökyüzü gibi.. ve badana yapılması şartt... yarın hep çağırdığım badanacıyla konuşucam... ama diyorum kii... son zamana bırakıyım bu odayı.. diğerlerini temizleyip bitiriyim cam kapı perde fln.. bu odayı da kesin tarihimiz 27 martta beli olucak... 28 i pazara geliyo.. o gün eşimde evdeyken mi boyatsam... 3-4 gün sonra da inş. doğum için hast.ye yatıcaz.. çok geç gibi geliyo bana amaa.. kii öyle dee.. ama işte tekrar su fln çeker.. badana tertemiz olsun doğumda diyorum da. napiimm yaaa

Canım en güzeli doğumdan hemen önce yaptırsan iyi olur gibi geliyor bana.Temiz kalır hiç değilse.

mehtapçım.. saol canımm... bende 28 i iyi gibi düşündüm.. hem kocam da evde.. çekyatlar fln çekilip itilicek.. badanacıya hem boya hem ev işi yaptıramıcağıma göre :)))
işte sebebim de o zaten.. hemen önce yapılırsa tertemiz olur :) yine de su alırsa da misafir odasına transfer oluruz bebişimle :))) baştan da oraya geçebilirim orda da soba var ama işte vitrinler fln.. kalabalık bi ortam... :)))

inşallah canım yaa he valla mis gibi oldu evimden dışarı çıkmak hiç istemiyorum valla darısı başına inşallah
evde boya oldumu hertaraf batıor çok dikkat etmen lazım yaa zaten bi odaymış boyacı da temiz yaparsa 1 günde biter kafanı yorma herşey yoluna girer

slm kızlar eşimle şimdi yemekten geldik dışarda yedik bu akşam ben öyle halsiz ve uykusuz olunca ne yapalım eşimde diyo senin yemeklerini hiç tutmuyo diyo ama ne yapalım bundan sonra böyle olursam zaten annemlere veya kayınvalideme direk yemeklerde hiç uğraşamam kızımla yoruluyoruz hemen:((

ayşeciğim canım geçmiş olsun canım ahhh mehmet salihle göktuşu varya ben nasıl ısıracağım o yanklarından annelerine ne korkular yaşattılar hele bir doğun siz bakalım kuzucuklar azıcık daha kaldı canlarım benim anneleri üzmeyin artık

nazlıcığım canım benim yaaa baya bir fark artışı olmuş canım benim hastahaende sanırım 500 falan bulur özelde yapacağım bende çok fazlaymış sizinki canım yaa rabbim kolaylık versin haa bu arada funda kimin doğum tarihleri belli oldu diye sorduğunda nazlı ve semanın demiştim belli oldu demiştim eğer konuşamazsam hayırlı doğumlar dilediğimi ilet demişti canım üstümde kalmasın canımcım

hacerciğim canım ohh misler gibi olmuş evin güle güle kirletin canım aman fazla kirlenmesin benimde sadece camlarım tüllerim falan kaldı halılarımı dün eşim yıkadı sağolsun birde mutfak dantellerim iğne oyaları falan kaldı yıkanıp kayanatılıp ütülencek onlarıda ayın 15den sonra yapıcam malum oturduğumuz oda sobalı kirlenmesin hemencecik ondan::))

buketciğim canım evet uzun zamndır yoktun canım nasılsın ohh bebişine maşallah annesi büyümüş kocamn olmuş canım yaaa dersane baya bir yoruyodur seni kolay gelsin canım hiçte kolay değildir bu halde ders anlatmak canım yaa neyse ordanda bu hafta çıkıcakmışsın hadi o zamn bol bol dinlenirsiniz bu son ayda inşallah

slm mehtapcığım nasılsın canımız teyzoşumuzolumunekankayizsmile

Hoşgeldin zeynepciğim.Çok şükür biz iyiyiz sen nasılsın?

inşallah canım ya çok saol bakalım bizim kız ne zaman gelecek 38. haftadan sonra sorun olmaz dedi doktorumuz inşallah sorunsuz gelir hepsi

ooo maşallaha canım yaa ne güzel bide ben yapabilsem temizliğimi
hoşgeldin canım.
Ayşeciğimiz iyiymiş .Mehmet salih azcık korkutmuş onu.Dinlenirse geçer inşallah.
Buket-asude maşallah canım bebişine.
saol canım allahım korusun bebişlerimizi
yuh one öle yaa şaka gibi uçmuşlar valla canım allahım hakkına hayırlısını versin
canım en güzeli doğuma yakın yaptırman eşinde evde olcak ne güzel işte sana çok iş olmaz
offff ya benimde halım var yıkanacak bide ev temizlenecek köşe bucak kardeşimle yapcaz inşallah bakalım

saolasın canım bende iyiyim şükürler olsun sadece birazcık uykucu olmaya ve iyicene uyuşuk olmaya başladım birde iştahjım çok açıldı canım yine bu aralar çok obur oldum sorma canım benim az sonrada dizimizi izlemeye kalkıcam canım aşkı memnu saatimiz geldi uyumassam izlerken iyi::)))))

hacercim.. inşallah hayatım.. saolasın.. badanacı evet hem temiz yapıyo hem de eli çabuk.. daha önceden de yılardır çağırdığım adam hem komşu.. annem ben yaparım diyodu ama ona da kıyamıyorum... bi de biz 6 kerede kapatırsak lekeleri fln onlar 2 kerede bembeyaz yapıyolar.. hemde 25 liraya yapıcak.. hiç annemi yorduğuma uğraştığımıza değmez.. badanacı boyarken bende camı fln silerim diyo sağolsun kocam da :) inş.. hallolucak hepsi cnım...

Sanırım o uyuşukluk çoğumuzda var canım.İştahlarda maşallah fora:)))

sağol zeynepcim valla kirlenmesin yapması çok zor halılar bide koltuklar özellikle silinmesi havda yağmurlu neyseki bikaç gün güneş açtı da çabucak kurudu zaten buralar sıcak oldu yani klima bile açmıyoz bazen fazla kirlenmez

evet canım yaa dersane çok yorucu ama çalışmasayışım mahvolurmuşum oturdukça şişiyorum çünkü sağ ayağım çöktü sanki üç katına çıktı okadar şiş yani ama şükür mide yanmalarımız durdu rahat nefes almayada başladım karnımın aşağı indiğini söylüyorlar ondan heralde rahatladım.. bide şu çatı muayenesine taktım benim doktor yapmıyoruz dedi boyu 1.50den kısa olanlara yapıyoruz hem doğumu hızlandırabilir zararlı olabiliyo dedi ama herkesten istenmiş şaşırdım valla sen nasılsın gizemimiz nasıl sen karar verdinmi doğum şekline

buket_asude.. evet canım dediğiniz gibi en mantıklısı da o.. tüm ev olucak olsa çok geç bi tarih ama tek oda.. hem kocam da demişken ben evdeyken yapılsın bende camı kapıyı silerim diye.. bu fırsatı kaçırmıyayım... :)))

inşallah oğluşum o zamana kadar gelmek istemez tabii :)))

kızlarr size iyi akşamlarr.. ben kızımın ödevlerini yaptırayım .. gerçi kendisi şu an başladı bile ama bi göz atayım arada :))) çook öpüyoruz hepinizii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…