ii akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba nasılsınız
ayşecim canım geçmiş olsun
umarım herkes iyidir doğuranda olmamış bende 15 martta gidecem doktora artık göbek belli omaya başladı sonunda hamileye benzedim yaakaydirigubbakcemile3 inşallah doğum pozisyonu almıştır da sezeryandan kurtulurum sonunda herşeyi hazır ettim evimde pırıl pırıl oldu dip bucak temizlendi eşim sağ olsun yardım etti beraberce bitirdik çantamda hazırlandı
ee sizler nasılsınız
canım hoşgeldin....
ohh ne guzel temizliğin bitmiş cantanda hazırmış darısı başıma diyorum valla....
benimde 15 martda beli olcak inşlh doğum tarihine ve sekline karar vercez şimdilik yuzde 90 normal ama....
eve geldim nihayet bugün hastane fiyatımın değiştiğini öğrendim çok üzüldüm yaa. değiştiremem de doktorumu. çok güveniyorum çünkü. sgk ile yaparsam 750 tl fark. yapı kredi sigortamdan yaparsam 1000 lira fark çıkıyor. benim yk sigorta limitim 1500 dü ve yetecekti önceki fiyata göre. şimdi 2490 diyorlar. şaka gibi. offffffffffff
yaa kızlarr size bişiy danışıcamm...
benim oturma odam yıllardır ilk kez kaynımın terasa odamın üstüne denk gelen yere odunluk yapma marifetiyle şapı kırıp dökmesiyle, illk kez su aldı bu kıştavan gökyüzü gibi.. ve badana yapılması şartt... yarın hep çağırdığım badanacıyla konuşucam... ama diyorum kii... son zamana bırakıyım bu odayı.. diğerlerini temizleyip bitiriyim cam kapı perde fln.. bu odayı da kesin tarihimiz 27 martta beli olucak... 28 i pazara geliyo.. o gün eşimde evdeyken mi boyatsam... 3-4 gün sonra da inş. doğum için hast.ye yatıcaz.. çok geç gibi geliyo bana amaa.. kii öyle dee.. ama işte tekrar su fln çeker.. badana tertemiz olsun doğumda diyorum da. napiimm yaaa
inşallah canım yaa he valla mis gibi oldu evimden dışarı çıkmak hiç istemiyorum valla darısı başına inşallahiyi akşamlar kızlarr... birperi, fulyan, haceroguz+, ilke_nur+, mrl81, nazliozger, ruzenin+, yosun_+ :))) herkes yapıyo bende kopyalayıveriyim dedim :)))
hacerciim. .. kızz özlettin kendinii.. iyisinizdir inşallah.. ohhh miss gibi temiziliğinizde bitmiş.. çantanızda hazır.. inşallahh bebeğinde doğum pozisyonunu almıştır da normal doğar abisi gibi...
slm kızlar eşimle şimdi yemekten geldik dışarda yedik bu akşam ben öyle halsiz ve uykusuz olunca ne yapalım eşimde diyo senin yemeklerini hiç tutmuyo diyo ama ne yapalım bundan sonra böyle olursam zaten annemlere veya kayınvalideme direk yemeklerde hiç uğraşamam kızımla yoruluyoruz hemen:((
slm mehtapcığım nasılsın canımız teyzoşumuzolumunekankayizsmile
inşallah canım ya çok saol bakalım bizim kız ne zaman gelecek 38. haftadan sonra sorun olmaz dedi doktorumuz inşallah sorunsuz gelir hepsikızlarr bu msj yazıp geçmişe devam edicem :))
denizden haber veriyim dedim... aradım şimdi.. daha iyiymiş allaha şükür.. ama 5 den beri göbeğinin altında kasılma şeklinde çok sancısı olmuş.. şimdi de var ama hafif dedi.. uzanıyo.. tekrarlarsa önce doktorunu sonra beni arıcak :)) inşallah geçicek tabikii.. amaa cidden bi doğsun o mehmet salih beyin poposunu ısırık ısırık ısırmak için 900 km.ye yakın yolu üşenmeden gidicem :))) annesini korkutuyo sıpa yaa.. bizi de tabi..
görmüşken yazim buketçimede..
buket_asude... kızına maşallha canım.. meraklanma.. onlar gelicekleri zamanı biliyolar :) başkalarının demesine göre çıkıcaklarını sanmıyorum.. hem iyi düşünelim iyi olsun... zamanında ve sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki...
ooo maşallaha canım yaa ne güzel bide ben yapabilsem temizliğimiii akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba nasılsınız
ayşecim canım geçmiş olsun
umarım herkes iyidir doğuranda olmamış bende 15 martta gidecem doktora artık göbek belli omaya başladı sonunda hamileye benzedim yaakaydirigubbakcemile3 inşallah doğum pozisyonu almıştır da sezeryandan kurtulurum sonunda herşeyi hazır ettim evimde pırıl pırıl oldu dip bucak temizlendi eşim sağ olsun yardım etti beraberce bitirdik çantamda hazırlandı
ee sizler nasılsınız
saol canım allahım korusun bebişlerimizihoşgeldin canım.
Ayşeciğimiz iyiymiş .Mehmet salih azcık korkutmuş onu.Dinlenirse geçer inşallah.
Buket-asude maşallah canım bebişine.
yuh one öle yaa şaka gibi uçmuşlar valla canım allahım hakkına hayırlısını versineve geldim nihayet bugün hastane fiyatımın değiştiğini öğrendim çok üzüldüm yaa. değiştiremem de doktorumu. çok güveniyorum çünkü. sgk ile yaparsam 750 tl fark. yapı kredi sigortamdan yaparsam 1000 lira fark çıkıyor. benim yk sigorta limitim 1500 dü ve yetecekti önceki fiyata göre. şimdi 2490 diyorlar. şaka gibi. offffffffffff
canım en güzeli doğuma yakın yaptırman eşinde evde olcak ne güzel işte sana çok iş olmazyaa kızlarr size bişiy danışıcamm...
benim oturma odam yıllardır ilk kez kaynımın terasa odamın üstüne denk gelen yere odunluk yapma marifetiyle şapı kırıp dökmesiyle, illk kez su aldı bu kıştavan gökyüzü gibi.. ve badana yapılması şartt... yarın hep çağırdığım badanacıyla konuşucam... ama diyorum kii... son zamana bırakıyım bu odayı.. diğerlerini temizleyip bitiriyim cam kapı perde fln.. bu odayı da kesin tarihimiz 27 martta beli olucak... 28 i pazara geliyo.. o gün eşimde evdeyken mi boyatsam... 3-4 gün sonra da inş. doğum için hast.ye yatıcaz.. çok geç gibi geliyo bana amaa.. kii öyle dee.. ama işte tekrar su fln çeker.. badana tertemiz olsun doğumda diyorum da. napiimm yaaa
offff ya benimde halım var yıkanacak bide ev temizlenecek köşe bucak kardeşimle yapcaz inşallah bakalıminşallah canım yaa he valla mis gibi oldu evimden dışarı çıkmak hiç istemiyorum valla darısı başına inşallah
evde boya oldumu hertaraf batıor çok dikkat etmen lazım yaa zaten bi odaymış boyacı da temiz yaparsa 1 günde biter kafanı yorma herşey yoluna girer
Sanırım o uyuşukluk çoğumuzda var canım.İştahlarda maşallah fora:)))saolasın canım bende iyiyim şükürler olsun sadece birazcık uykucu olmaya ve iyicene uyuşuk olmaya başladım birde iştahjım çok açıldı canım yine bu aralar çok obur oldum sorma canım benim az sonrada dizimizi izlemeye kalkıcam canım aşkı memnu saatimiz geldi uyumassam izlerken iyi::)))))
slm kızlar eşimle şimdi yemekten geldik dışarda yedik bu akşam ben öyle halsiz ve uykusuz olunca ne yapalım eşimde diyo senin yemeklerini hiç tutmuyo diyo ama ne yapalım bundan sonra böyle olursam zaten annemlere veya kayınvalideme direk yemeklerde hiç uğraşamam kızımla yoruluyoruz hemen:((
buketciğim canım evet uzun zamndır yoktun canım nasılsın ohh bebişine maşallah annesi büyümüş kocamn olmuş canım yaaa dersane baya bir yoruyodur seni kolay gelsin canım hiçte kolay değildir bu halde ders anlatmak canım yaa neyse ordanda bu hafta çıkıcakmışsın hadi o zamn bol bol dinlenirsiniz bu son ayda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?