buket_asude.. evet canım dediğiniz gibi en mantıklısı da o.. tüm ev olucak olsa çok geç bi tarih ama tek oda.. hem kocam da demişken ben evdeyken yapılsın bende camı kapıyı silerim diye.. bu fırsatı kaçırmıyayım... :)))
inşallah oğluşum o zamana kadar gelmek istemez tabii :)))
buket asude canım bi işe başaldımı insan nasıl bitiyor anlamıyor ama ben dinlene dinlene yaptım hergün bi odayı temizledim yapamadıklarımı da eşim yaptı yardımcım yok sadece eşim sağolsun
refiyecim bencede yorulmanıza değmez badanacı 1 saatte bile halleder işleri bu nede olsa sende diğer yerleri yaparsın ohh hemen hallolur işler olur biter
buketciğim canım gizem canım şükürler olsun iyi karnı acıkınca tepikliyo duruyo yavrum canım yaaa benim karnım aşşağıda değil sanki bilmiyorum ama 28. haftamızda doktor dönmeye başlamış demiştibilmiyorumkismile canım hiç anlamıyorum benim kontrolüm ayın 16sında canım bakalım o zamn konuşucağız sanırım doğum şekline ama ben kendimi sezeryana odakladım canım annemde bana gaz veriyo normal doğur falan diye ama cık ben sezeryana karar verdim birde bebişim birazcık tombiş teyzesi o yüzden doktorumuz sezeryan gibi gözüküyo böyle giderse demişti bakacağız hayırlısı canım valla sağlıcakla dünyaya gelsinde ben çekerim her acıyı canım sancıyı o yeterki sğlıklı olsun bitanem benim herşeyin hayırlısı
canım biraz yürü istersen ii gelebilir
ayşe iyidir umarım sancıların geçmiştir.korkuttun valla bizi.
aysecim ne olcak senin bbu sancı durumun....
valla ben bile telaşlanıyorum artık...
canım.. okuyunca heyecanlandım yine...
dur sakin ol. ama kendini dinle e mi.
sancılar nasıl ?
girip girip mi çıkıyor, sabit mi ?
mehmet salih'in hareketlerinde değişiklik var mı?
işi gücü bırak bi otur uzat ayaklarını
su iç, uzan.
geçecek mi bakalım...
olmazsa doktorunu arar bi danışırsın
uzan canım uzan soluna... Ama saatede bak. Unutma sıklaşırsa önce doktoru sonra yunusu ararsın.
canım ya anladığım kadarıyla ciddi sancıların kendini dinle olmazsa doktorunu bi ara... benimdse sancılarım çok oluyo ama sanırım gaz sancısı yada bilmiyom artık seninkinide öle sandımmm
iyi akşamlar kızlar.. aman denize noldu yaa? şimdi gördüm son sayfada.. du bi bakim neler yazmış da öyle arıyım...
iyi aksamlar kıslar nasılsınız...ayse nasıl oldu acaba merak ettım
canım uzansaydın hemen soluna yatsan.bıraz rahatlatırdı belkı ütü yapıyorum demıstın yorulmusundur ondan olmustur..umarım hersey yolundadır güzelim
hıı.. deniz hanım bi güzel saatlerce ütü yapmış bide... sanırım ondan oldu.. hiç beni de örnek almıyo ki :)) doğumdan sonra yatağıma serilicek olan nevresimler beni bekliyo hala :))) amaaan hastaneden çıkınca ben bebişim kucağımda bi köşede otururum o ara da ütüler hazırlarlar :)))) benden ve oğlumdan kıymetli değil ya....
kızlarr bu msj yazıp geçmişe devam edicem :))
denizden haber veriyim dedim... aradım şimdi.. daha iyiymiş allaha şükür.. ama 5 den beri göbeğinin altında kasılma şeklinde çok sancısı olmuş.. şimdi de var ama hafif dedi.. uzanıyo.. tekrarlarsa önce doktorunu sonra beni arıcak :)) inşallah geçicek tabikii.. amaa cidden bi doğsun o mehmet salih beyin poposunu ısırık ısırık ısırmak için 900 km.ye yakın yolu üşenmeden gidicem :))) annesini korkutuyo sıpa yaa.. bizi de tabi..
görmüşken yazim buketçimede..
buket_asude... kızına maşallha canım.. meraklanma.. onlar gelicekleri zamanı biliyolar :) başkalarının demesine göre çıkıcaklarını sanmıyorum.. hem iyi düşünelim iyi olsun... zamanında ve sağlıkla gelsinler inşallah hepimizinki...
aysecimin ii olmasına cok sewindim..
bu mehmet salih hep bizi korkutuyo valla:)))
yaa kızlarr size bişiy danışıcamm...
benim oturma odam yıllardır ilk kez kaynımın terasa odamın üstüne denk gelen yere odunluk yapma marifetiyle şapı kırıp dökmesiyle, illk kez su aldı bu kıştavan gökyüzü gibi.. ve badana yapılması şartt... yarın hep çağırdığım badanacıyla konuşucam... ama diyorum kii... son zamana bırakıyım bu odayı.. diğerlerini temizleyip bitiriyim cam kapı perde fln.. bu odayı da kesin tarihimiz 27 martta beli olucak... 28 i pazara geliyo.. o gün eşimde evdeyken mi boyatsam... 3-4 gün sonra da inş. doğum için hast.ye yatıcaz.. çok geç gibi geliyo bana amaa.. kii öyle dee.. ama işte tekrar su fln çeker.. badana tertemiz olsun doğumda diyorum da. napiimm yaaa
kızlar ben eni üyeyim merhabaaaaaaaaaa
saat 17.20 de bi slm yazdım bukadar giren olmuşta bi cevap veren çıkmamış kızlar hiç misafir perver değilsiniz.
saat 17.20 de bi slm yazdım bukadar giren olmuşta bi cevap veren çıkmamış kızlar hiç misafir perver değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?