2010 Nisan Anneleri

buket asude canım bi işe başaldımı insan nasıl bitiyor anlamıyor ama ben dinlene dinlene yaptım hergün bi odayı temizledim yapamadıklarımı da eşim yaptı yardımcım yok sadece eşim sağolsun

refiyecim bencede yorulmanıza değmez badanacı 1 saatte bile halleder işleri bu nede olsa sende diğer yerleri yaparsın ohh hemen hallolur işler olur biter

bende çıkıyom kızlar artık oturmak çok zor oluyor biraz uzanayım herkese ii akşamlar

buketciğim canım gizem canım şükürler olsun iyi karnı acıkınca tepikliyo duruyo yavrum canım yaaa benim karnım aşşağıda değil sanki bilmiyorum ama 28. haftamızda doktor dönmeye başlamış demiştibilmiyorumkismile canım hiç anlamıyorum benim kontrolüm ayın 16sında canım bakalım o zamn konuşucağız sanırım doğum şekline ama ben kendimi sezeryana odakladım canım annemde bana gaz veriyo normal doğur falan diye ama cık ben sezeryana karar verdim birde bebişim birazcık tombiş teyzesi o yüzden doktorumuz sezeryan gibi gözüküyo böyle giderse demişti bakacağız hayırlısı canım valla sağlıcakla dünyaya gelsinde ben çekerim her acıyı canım sancıyı o yeterki sğlıklı olsun bitanem benim herşeyin hayırlısı

refiyecim inşallah oğluşun erken gelmek istemez canım işini halladersin tertemiz eve gelir edayı öp bizim için
hacercim eşlerimiz olmassa napardık zaten benimde nerdeyse her işimi yapıyo eşim.. bakalım en kısa zamanda bitiririm inşallah hepsini

hayırlısı canım sezeryan vaeya normal ben kesinlikle normal istiyorum allah izin verirse şu ana herşey normal dedi doktor ama son ana kadar kesin bişey diyemem dedi hayırlısı artık ama yapım çok sert karnım bile büyüyene kadar ne çektim açılmam olmaz diye korkuyorum hayırlısı artık.. maşallah gizemime tombiş tombiş ha sağlıklı olsunda nasıl gelirse gelsin

canım biraz yürü istersen ii gelebilir

ayşe iyidir umarım sancıların geçmiştir.korkuttun valla bizi.
aysecim ne olcak senin bbu sancı durumun....
valla ben bile telaşlanıyorum artık...

uzan canım uzan soluna... Ama saatede bak. Unutma sıklaşırsa önce doktoru sonra yunusu ararsın.

canım ya anladığım kadarıyla ciddi sancıların kendini dinle olmazsa doktorunu bi ara... benimdse sancılarım çok oluyo ama sanırım gaz sancısı yada bilmiyom artık seninkinide öle sandımmm

iyi akşamlar kızlar.. aman denize noldu yaa? şimdi gördüm son sayfada.. du bi bakim neler yazmış da öyle arıyım...

aysecimin ii olmasına cok sewindim..
bu mehmet salih hep bizi korkutuyo valla:)))

Kızlar...
Biz geldik...:kedi:
Mehmet Salih gene beni yokladı bu seferki çok ama çok uzun sürdü.Ağladım ağladım ama çok şükür:Saruboceq: bekledim özelikle ne kadar sürede oluyo diye anacım geçmedi.Gıcık sey.Yarın doktorumu arayıp söyleyeceğim durumu nedenini biliyorum ben ama 4 saat ütü yaparsa bir insan olacağı bu tabiki.Artık gezmelere de gitmeyeceğim yoklama alınacak çünkü sağolsun mehtap yoklayacak beni eğer sınıfta degilsem velime şikayet edecek..olumunekankayizsmile

bence biran önce yaptır canım hiç sıkıntıya girme.en iyisi ben olsam öle yapardım.Zaten başıma ne geldiyse aman öncden olsun dedim diye olmadı mı hehehe:roflol:

iyi akşamlar kızlarr
malum annemlerde olunca giremiyorum bu akşam abimlere geldik yemeğe bende fırsattan istifade size bakayım dedim
kendimden haberler vereyim bugün doktora gittik nst ye ve ultrasona girdik kan sonuçlarıma baktı doktor daha da düşmüş malesef gerekirse doğumda damardan takviye yapacaklarmış oğlumun genel durumu da iyiymiş
ama ben iyi değilim ayaklarım davul gibi oldu karnım resmen bacaklarımdaymış gibi felaket ağrı yapıyor mide yanmalarım ara ara devam ediyor ve en kötüsü de halsizliğim
bakalım eğer acil bir durum olmazsa haftaya perşembe yine gideceğiz doktora
sizler nasılsınız?
inşallah herkesler iyidir sayfada gördüğüm kadarıyla mehmet salihimiz zorluyor annesini
inşallah hayırlısıyla zamanında gelir paşamız
bebegcim tarihinizi de almışsınız hadi hayırlısıyla gelsin kuzunuz ama bana sorarsan son ana bırakma temizliği benim yiğenimde sezeryanla olacaktı ve 2 hafta vardı doğuma tam abimler çocuk odasını boyadığı gece suyu geldi yengemin ve acil sezeryana alındı yengem
zeyracım inşallah sana en az ağrı verecek şekilde olur doğumun. benimde doğum zamanı karar vereceklermiş sezeryana

kızlar biz çıkalım artık geçmişi okuyamadık malesef
hepinizi çok çokk öpüyorum kendinize de kuzularınızada çok iyi bakın

saat 17.20 de bi slm yazdım bukadar giren olmuşta bi cevap veren çıkmamış kızlar hiç misafir perver değilsiniz.

kanszlığım vardı ne ilaçlar içtim mafoldumben 4 htalık ama korkuyrum burda kmyasl gebelikten bahsediyorlar

siteyide aylarır çözemed gitti ya konu açmayı bilmem cvp vermeyi bilmem

saat 17.20 de bi slm yazdım bukadar giren olmuşta bi cevap veren çıkmamış kızlar hiç misafir perver değilsiniz.

ya olur mu hiç.ben de yeni gördüm.bazen geçmişi okumaya zamanım olmuyor.bide fazla pc başında duramıyorum.

iyi geceler hamişler.uykumuz geldi kızımlaa.bol uykulu saatler...

ayse deniz gecmis olsun canim
daha dikkatli olman gerekli artik son ay ve bukadar is yapmamiz sakincali ama gelde anlat bize
kendimde iyi degilim yani benimde kasilmalarim var ama yanimda malesef anlayisli insan yok ondan mecbur isimi görmek zorundayim ki birde ilgilenmem gereken daha 2.5 yasinda bir oglum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…