2010 Nisan Anneleri

askolsun ben yeni gördüm ....fisfisfis

ya olur mu hiç.ben de yeni gördüm.bazen geçmişi okumaya zamanım olmuyor.bide fazla pc başında duramıyorum.

olsun kızlar ne bilim kimse bi cümle yazmamış.
bende nisan 15 gibi normal doğum olcak inşallah tabi tarih net olmaz geçen senede 128 ocak diyoduk ama 17 doğdu kızım yakın zaman önce doğum yaptığım için sormak istediğiniz konularda size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Gunaydınn hanımlar bugun topiği biz acalım kızımla zemuszemus babamızı işe gönderdik gectik pc başına birazdan uyur öglen 2 gibi kalkarız boshayallersmile

günaydin arkadaslar nasilsiniz

bende kalp SIKISMASI oluyordu dün kadin doktoruma gittim sevk kagidi verdi hastaneye yatmam icin

dün aksam hastanenin yolunu tuttuk dogum icin hazirladigim cantamla beraber

bir sürü kontrollerden gectim ama ilk önce bebegin kontrollerini yaptilar ,masallah yavrucuguma tam 2.300 olmus :asigim: 33.haftamizda

kan falan aldilar kollarim delik desik oldu kan gelmedi sonuclari bekledik derken saat 21.00 oldu

ben zaten bende anemiyle demir eksikligi oldugunu biliyordum ama sevgili salak kadin doktorum kan almaya aylardir tenezzül etmedigi icin asiri derecede demire ihtiyacim varmis son zamanlardada o yuzden SIKISMA oluyormus :mymeka:

pazartesi günü doktorumu degistiriyorum kontrollerde 2 haftaada 1e düsücek ,ve spiralle hamile kalan arkadasimin kalma sebebi bu benim mal doktorun yuzundemis pis TÜRK DÜSMANI NE OLCAK :mymeka:

kollarimi SIKTIKLARI icin cok feci agri var birsey tutamiyorum ,gecmise bir bakayim

geçmiş olsun canım.Allahtan daha büyük bi sorun olmamış.her doktor bir değil işte.

ya kızlar ben bu aralar doğumu çok düşünür oldum.normal doğum istyorum.ama çok korkuyorum.o küçük delikten nasıl çıkacak?sonra orası genişleyecek.eski haline dönecek belki ama tam eskisi gibi olacak.çoğu kadının sorunlarını okudum doğum sonrası annelerin sorunları linkinde.kafam iyice karıştı.kim,si eski haline döndü demiş.kimisi de eskisi gibi olmadığını söylemiş.oooooooooof ne zor işmiş doğurmak ya...:((

gunaydın kızlar...
zehircim çok gecmiş olsun tatlım gebelikte anemi ve demir eksikliği en önemli konulardan biri doktorun nası atlamış şok oldum....

canım gunaydın...
bence bukadar evham yapma....çok kolay olacak ve bitecek dye bak,dünyada bir çok kadın bu olayı yaşıyor diye düşün,hatda yıne milyonlarca kadın anne olmak için savaş veriyor ama rabbim nasip etmiyor....
sen hiç eski halini yeni halini kafana takma,hersey çok güzel olacak diye düşün ,kuzucuğunun cennet kokusunu,melek yüzünü düşün bak nası rahatlayacaksın...
yoksa ben kaç gundür doğum korkusu sarmış dört bir yanımı diye şarkı sölüyorum:))))))

özgecim doğru söylüyosun da gelde bunu beynime anlat:)rahat olmak en iyisi galiba.aramızda da 2 gün var.bakalım nolacağız.annem 5 doğum yapmış.bağırmadan doğurdum sizleri diyor.çok kolay olmuş.umarın anneme çekmişimdir.

denizcim masallah mehmet salihimize ,kilosu boyu hay masallah ,saglikla gelsinler insallahh annesiii :Saruboceq:

refiyecim canim demek 5 nisanda gelicek kuzucun hadi bakalim hayirlisi saglikla gelsin canim benim :Saruboceq: , püüff ben daha senden sonra 17 gün sayicam boshayallersmile

Ronesanscim bol bol dinlenirsin iste aramiza gelemesende canim ,son demleri vuruyoruz kaydirigubbakcemile3

Özgecim insallah canim o hayallerinizde hayallermizde gercek olur az kaldi :Saruboceq:

Ebram hosgeldin canim keske son haftalara birakmasaydin agir isleri ama dikka et kendine ve bebisine olur mu :1hug:

zeynepcim (iki kedili deli)
canim sendede mi basladi yalanci sancilar :teselli: ,dogum icin birsey dedimi canim doktorun ?ben bazen kendimi hamile hissetmiyorum bile :sm_confused: ,sanki dogumuna az kalan ben degilim ama dün hastaneye giderken durup durup agladim duygusallik had safhada valla kaydirigubbakcemile3

zeyracimm tatlisimm dikkat et canim yha ,heleki dus falan alirken ltfen ama lütfen,karinlarinizi koruyun kizlar :1no2: bu arada funda nasil oldu canim yha ? insallah iyidir ciksin artik yha ,bebei dogurmadan gelmicek sanirim kaydirigubbakcemile3

anneee,canim sende lekelenmemi oluyordu ? peki acilma falan mi varmista oluyormus akannehir aman dikkat et canim nolur :1hug:

Fulyancim bebegin icin yemege calis canim ,heleki su son ayda bebek iyice gücümüzü alicak

callenge hosgeldin aramiza ,saglikla gelsin yavrucun insallah cnm

Günaydercim bendede oluyor bulantilar ara ara ilk uc ayda kullandigim bulanti hapimdan alicaktim ama megersem son trimestirda erken dogum sancisina yol aciyormus malesef icemiyorum,ne yapalim az kaldi cekicez canim

avukatcim hayirlisi canim demek sezaryen olucaksin bakalim benim ne olucak eyvahedigeldismile bebegin kafasi asagiya inmisti zaten hala sabit duruyor yavrucum kaydirigubbakcemile3

sedaktcim hosgeldin canim hayirli dogumlar insallah

herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar, iyi hafta sonları olsun inşallah.

gözünaydın avukatçım. maşallah Ali'ye. tansiyona da hakkaten çok dikkat et başka sıkıntılar çıkarmasın. bu arada geçmiş olsun canım enfeksiyon hele de alttan alttan vurunca fenadır. allah şifanı versin tez zamanda inşallah.

kızlar sancım cok fazla

denizcim geçmiş olsun bi anda korktum ama sonrasını okuyunca rahatladım. Mehmet Salih çok atraksiyonlu bi çocuk olacak belli annesi ama en azından tüm bu heyecanlar için birkaç hafta daha beklese fena olmaz

maşallah buketcim bebeğine. ne güzel boyu kilosu. karnın aşağı inmesi doğumun yaklaştığının habercisiymiş ama 3 5 gün içinde değil artık 3 4 hafta içinde falan olur diyolar bana da. ama onlara da öyle geliyo olabilir boşver sen stres yapma kim ne derse desin Rabbimin dediği olacak nasılsa.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

ya bu arada kızlar sizler kaç takım hastane çıkışı aldınız? 2 tane aldım ben 10lu olanlardan. az mı acaba?

ben de 2 tane aldım bence yeter

güle güle kirletin evinizi inşallah geç kirlenir :) ama sen kendini fazla yormasaydın be hacercim gerçi olmuş bitmiş ama artık son günlere kadar fazla eğilip kalkma fazla yürüme dedi bana sağlıkçı bi ablam hareket ettikçe bebek daha da aşağı iniyormuş iyice son haftana gelir de bebek daha gelmezse uzun uzun yürürsün o zaman demişti.

canım bana kalırsa son günlere bırakma olsun bitsin bir an önce eşinin yapacağı işleri de annen yapıverir bence badanadansa çekyat it itiştir daha kolay

jalecim seni görmek ne güzel iyi olmanıza sevindim. hadi bakalım inşallah iyi haberlerini almaya da devam ederiz Ahmet'in. sezeryan kesinmi jale normal olamıcakmı

kızlar ben eni üyeyim merhabaaaaaaaaaa

hg beyre hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

ben de daha anca girdim canım burada selam almamak diye bişey olmaz ama her zaman geçmişi okuyamayabiliyoruz işte. hayırlı doğumlar olsun sana da inşallah. maşallah araları ne kadar olacak nasıl cesaret ettin ya hayran kaldım sana. eeee madem bu kadar kapı açtın anlat ozaman bakalım doğum ve sonrası nasıl bi süreç?

zehircim geçmiş olsun canım aman neyse zararın neresinden dönersen kardır ama keşke daha dikkatli olsaymış dr. neyse daha iyisini bulursun inşallah doğuma kadar. o da sana güveniyle rahat bi doğum yaptırır.

fulyancım herşeyin doğalı güzel bence eski haline dönmemesi gibi bişey ancak 5 6. çocuktan sonra falan olabilir bence o da ihtimal yani sezeryan olsan da kestikleri yer veya senin iç hacmin hamile kalmadan önceki haline dönecek mi illaki bi değişim olacaktır ama bunun senin hayatını kısıtlayacağını veya değiştireceğini sanmıyorum. ama yine de sen bilirsin tabi.hayırlısı olsun hakkımızda öyle dua et.

bende bu konuda anneme cekmeyi umut ediyorum....
benim beynim öle mesgulki geceleri hep doğurduğumu görüyorum....
bari gun içinde kafamdan atayım diyrm ....
aklım hep bebişimde aslında,artık doğurmak için hevesleniyorum olacak ve bitecek ,bende 4 yıldır yolunu gözlediğim meleğime kavuşucam....
canım ben tahminimce sat tarihimi beklemiycem gibi geliyo bana....sanki daha az zaman kalmış gibi....

ben genetik mirasa inanan bi insanım annem de 3 çocuk doğurmuş 3ümüz de 4er kilo acık doğum konusunda ona çektiysem şanslı sayacam kendini gerçi ilkinde biraz zorlanmış o da daha 17 yaşındaymış çatısı bile daha oturmamıştır o vakit eminim ondan olmuştur.

zehircim
bende geçenlerde birkaç defa lekenme oldu ama kıpkırmızı değildi açık, sulu pembe gibiydi. bebek baskı yapıyomuş ondan olabilir dedi bi de ufak bi mantar enfeksiyonu olmuş o da yapabilir dedi. ilaç aldım o günden beri yok çok şükür. ama açılma yokmuş allaha şükürler olsun. sağol bitanem sen de dikkat et ilaçlarını aksatma

geçmiş olsun canım.Allahtan daha büyük bi sorun olmamış.her doktor bir değil işte.

günaydin canim ,cok sükür olmadi ama öyle guveniyodum ki kadin doktoruma Türkler hakkindaki davranislarini yaptiklarini duyunca tiskindim ,yaptigi hatalara ragmen gidiyordum muayenehanesine :mymeka:

dogumu falan düsünme canim ilk dogumunsa eger valla kendimi öylle odakladim ki oraya girmeden düsünmicem diye sizler korkunca ve ben okudukca tirsmaya basliyorum kaydirigubbakcemile3

eski haline dönmezse estetikte oluruz anacim :lepi: olmusla ölmüse care yok su dunyada

gunaydın kızlar...
zehircim çok gecmiş olsun tatlım gebelikte anemi ve demir eksikliği en önemli konulardan biri doktorun nası atlamış şok oldum....

sorma özgecim yha ,adam varya hamile kalip gittigim ilk hafta bi kez kan almisti ve bundan iki-üc hafta önce bizim söylememizle birdaha kan aldi ,düsünsene damari bulamadi ve yine almadan yolluyordu bizi akannehir,esim fittirdi söylendi öylelikle bilegimdeki damardan almak zorunda kaldi

adi pisligin tekiymis yha ,spiralli arkadasimi universitenin hastanesine yolladi rezil kepaze olduk yha kapilarinda evelsi gün resmen lekenmem oldu stresten ,dünde adama hesap sormaya gittik umrunda degiliz dedigi tek sey ben ne yapayim akannehir

kızlar bende dün apor topar doğum çantamı hazırladım....
neden bilmiyorum ama kendimi pekte ii hissetmiyorum bu aralar...
annem pazar gunu gelirse yıne kontrol eder eminim vardır eksiklerim ama dün ane olduysa içime bi telaş düştü ve hazırladım....
en azından içim az da olsa rahatladı....

annee ,canim insallah bebek bastirdigi icindir akintin umarim enfeksiyon kapmamissindir :Saruboceq:

doktoruma gelince neyapalim kendi sucum ,duyduklarima ragmen gittim ona neyse bitti artik,zaten hastanenin bir doktorunun muayenehanesine basllicaz arkadasimla pazartesi

özgecim bende rüyamda dogurdugumu ve isin garibi eski kiloma döndügümü görüyorum kaydirigubbakcemile3 ,halbuki kilo sorunum olmamasina ragmen böyle oluyor

bende senin gibiyim canim dogsun diye can atiyorum

özgee sen bu gidisle valla erken dogurucan ,kendini öyle bi odakliyosun ki vucudun yakinda beyninin kumandasina gitcek kiz akannehir

canımhiç kendini sıkma senin hamileliğin ve oğlun bütün o dr lardan da türk düşmanlarından da daha önemli bak lekelenme olmasına sebep olmuş allah korusun bişey olmaz ama çok dikkatli davran bu aralar fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koyup uzan

zehircim ben nedense doğuruyorum ama kendimi ve bebeğimi hiç göremiyorum,kaldıki zayıfladığımı göreyim....
ben zaten yapı olarak kilo almaya cok müsattim bayada bi aldım nası veririm bilmiyroum ama son aylar ya bide hepten saldım kendimi aman alırsam alayım dyorum artık umrum değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…