askolsun ben yeni gördüm ....fisfisfis
ya olur mu hiç.ben de yeni gördüm.bazen geçmişi okumaya zamanım olmuyor.bide fazla pc başında duramıyorum.
günaydin arkadaslar nasilsiniz
bende kalp SIKISMASI oluyordu dün kadin doktoruma gittim sevk kagidi verdi hastaneye yatmam icin
dün aksam hastanenin yolunu tuttuk dogum icin hazirladigim cantamla beraber
bir sürü kontrollerden gectim ama ilk önce bebegin kontrollerini yaptilar ,masallah yavrucuguma tam 2.300 olmus :asigim: 33.haftamizda
kan falan aldilar kollarim delik desik oldu kan gelmedi sonuclari bekledik derken saat 21.00 oldu
ben zaten bende anemiyle demir eksikligi oldugunu biliyordum ama sevgili salak kadin doktorum kan almaya aylardir tenezzül etmedigi icin asiri derecede demire ihtiyacim varmis son zamanlardada o yuzden SIKISMA oluyormus :mymeka:
pazartesi günü doktorumu degistiriyorum kontrollerde 2 haftaada 1e düsücek ,ve spiralle hamile kalan arkadasimin kalma sebebi bu benim mal doktorun yuzundemis pis TÜRK DÜSMANI NE OLCAK :mymeka:
kollarimi SIKTIKLARI icin cok feci agri var birsey tutamiyorum ,gecmise bir bakayim
ya kızlar ben bu aralar doğumu çok düşünür oldum.normal doğum istyorum.ama çok korkuyorum.o küçük delikten nasıl çıkacak?sonra orası genişleyecek.eski haline dönecek belki ama tam eskisi gibi olacak.çoğu kadının sorunlarını okudum doğum sonrası annelerin sorunları linkinde.kafam iyice karıştı.kim,si eski haline döndü demiş.kimisi de eskisi gibi olmadığını söylemiş.oooooooooof ne zor işmiş doğurmak ya...:((
canım gunaydın...
bence bukadar evham yapma....çok kolay olacak ve bitecek dye bak,dünyada bir çok kadın bu olayı yaşıyor diye düşün,hatda yıne milyonlarca kadın anne olmak için savaş veriyor ama rabbim nasip etmiyor....
sen hiç eski halini yeni halini kafana takma,hersey çok güzel olacak diye düşün ,kuzucuğunun cennet kokusunu,melek yüzünü düşün bak nası rahatlayacaksın...
yoksa ben kaç gundür doğum korkusu sarmış dört bir yanımı diye şarkı sölüyorum:))))))
ben geldim arkadaşlar.doktora gittim.oğlum dönmemiş.haftamızla uyumluyuz ama biraz zayıfız.2241 gr mış.ben kilo almıyorum.ama bebekte 3 haftada 500 gr almış sadece.benim kilolar malum,almasam bile zaten fazla bunun içinde doktorum size çok yiyin diyemem ama kaliteli beslenin dedi.tansiyonum 14-7 yüksek olduğu için hergün tansiyonum ölçülecek.14-9 olursa hemen doktora gidilecek.15 gün sonra nst var.aman 15 gün daha yaramazlık yapmayın bekleyin dedi.ben olmaz 30 martta duruşmam var.ondan önce doğuramam dedim.sanki elimde de.ama ben eminim yani inşallah bebeğim nisanın ilk haftası doğacak biiznillah.işte böyle.şimdi kaliteli yiyecekler bulacağım.birde tuzlu yemeyeceğim.
aa unutuyodum.başımın belası idrar yolları enfeksiyonu yine çıktı.yine tek kullanımlık antibiyoti yazdı doktorum.
kızlar sancım cok fazla
slm canlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyom ama takip etmeye çalışıyorum sizi... okulu bıraktım ayın onbeşindede dersaneyi bırakcam hala çalışabiliyorum yani, cumartesi doktora gittik 5 gün ilerideyiz kilomuz 2350 boyumuz 46cm idi doğum pozisyonuna geçmişiz ne oldu şimdi bilmiyorum.. bugünde annemin kursundakiler karnın aşağı inmiş dediler. git gide heyecan basıyo korkuyorum nasıl olacak ne olacak diye allahım herkese yardım etsin inşallah... kızlar bide çok tuvalete gidiyorum oturamıyorumda en kötüsü bu dizlerim kırılıyo sanki sizdede varmı böle sorunlar, kanın aşağı inmesi ddoğumdan ne kadar önce oluyo bileniniz varmı
ya bu arada kızlar sizler kaç takım hastane çıkışı aldınız? 2 tane aldım ben 10lu olanlardan. az mı acaba?
ii akşamlar kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba nasılsınız
ayşecim canım geçmiş olsun
umarım herkes iyidir doğuranda olmamış bende 15 martta gidecem doktora artık göbek belli omaya başladı sonunda hamileye benzedim yaakaydirigubbakcemile3 inşallah doğum pozisyonu almıştır da sezeryandan kurtulurum sonunda herşeyi hazır ettim evimde pırıl pırıl oldu dip bucak temizlendi eşim sağ olsun yardım etti beraberce bitirdik çantamda hazırlandı
ee sizler nasılsınız
yaa kızlarr size bişiy danışıcamm...
benim oturma odam yıllardır ilk kez kaynımın terasa odamın üstüne denk gelen yere odunluk yapma marifetiyle şapı kırıp dökmesiyle, illk kez su aldı bu kıştavan gökyüzü gibi.. ve badana yapılması şartt... yarın hep çağırdığım badanacıyla konuşucam... ama diyorum kii... son zamana bırakıyım bu odayı.. diğerlerini temizleyip bitiriyim cam kapı perde fln.. bu odayı da kesin tarihimiz 27 martta beli olucak... 28 i pazara geliyo.. o gün eşimde evdeyken mi boyatsam... 3-4 gün sonra da inş. doğum için hast.ye yatıcaz.. çok geç gibi geliyo bana amaa.. kii öyle dee.. ama işte tekrar su fln çeker.. badana tertemiz olsun doğumda diyorum da. napiimm yaaa
iyi akşamlar kızlarr
malum annemlerde olunca giremiyorum bu akşam abimlere geldik yemeğe bende fırsattan istifade size bakayım dedim
kendimden haberler vereyim bugün doktora gittik nst ye ve ultrasona girdik kan sonuçlarıma baktı doktor daha da düşmüş malesef gerekirse doğumda damardan takviye yapacaklarmış oğlumun genel durumu da iyiymiş
ama ben iyi değilim ayaklarım davul gibi oldu karnım resmen bacaklarımdaymış gibi felaket ağrı yapıyor mide yanmalarım ara ara devam ediyor ve en kötüsü de halsizliğim
bakalım eğer acil bir durum olmazsa haftaya perşembe yine gideceğiz doktora
sizler nasılsınız?
inşallah herkesler iyidir sayfada gördüğüm kadarıyla mehmet salihimiz zorluyor annesini
inşallah hayırlısıyla zamanında gelir paşamız
bebegcim tarihinizi de almışsınız hadi hayırlısıyla gelsin kuzunuz ama bana sorarsan son ana bırakma temizliği benim yiğenimde sezeryanla olacaktı ve 2 hafta vardı doğuma tam abimler çocuk odasını boyadığı gece suyu geldi yengemin ve acil sezeryana alındı yengem
zeyracım inşallah sana en az ağrı verecek şekilde olur doğumun. benimde doğum zamanı karar vereceklermiş sezeryana
kızlar ben eni üyeyim merhabaaaaaaaaaa
olsun kızlar ne bilim kimse bi cümle yazmamış.
bende nisan 15 gibi normal doğum olcak inşallah tabi tarih net olmaz geçen senede 128 ocak diyoduk ama 17 doğdu kızım yakın zaman önce doğum yaptığım için sormak istediğiniz konularda size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
günaydin arkadaslar nasilsiniz
bende kalp SIKISMASI oluyordu dün kadin doktoruma gittim sevk kagidi verdi hastaneye yatmam icin
dün aksam hastanenin yolunu tuttuk dogum icin hazirladigim cantamla beraber
bir sürü kontrollerden gectim ama ilk önce bebegin kontrollerini yaptilar ,masallah yavrucuguma tam 2.300 olmus :asigim: 33.haftamizda
kan falan aldilar kollarim delik desik oldu kan gelmedi sonuclari bekledik derken saat 21.00 oldu
ben zaten bende anemiyle demir eksikligi oldugunu biliyordum ama sevgili salak kadin doktorum kan almaya aylardir tenezzül etmedigi icin asiri derecede demire ihtiyacim varmis son zamanlardada o yuzden SIKISMA oluyormus :mymeka:
pazartesi günü doktorumu degistiriyorum kontrollerde 2 haftaada 1e düsücek ,ve spiralle hamile kalan arkadasimin kalma sebebi bu benim mal doktorun yuzundemis pis TÜRK DÜSMANI NE OLCAK :mymeka:
kollarimi SIKTIKLARI icin cok feci agri var birsey tutamiyorum ,gecmise bir bakayim
ya kızlar ben bu aralar doğumu çok düşünür oldum.normal doğum istyorum.ama çok korkuyorum.o küçük delikten nasıl çıkacak?sonra orası genişleyecek.eski haline dönecek belki ama tam eskisi gibi olacak.çoğu kadının sorunlarını okudum doğum sonrası annelerin sorunları linkinde.kafam iyice karıştı.kim,si eski haline döndü demiş.kimisi de eskisi gibi olmadığını söylemiş.oooooooooof ne zor işmiş doğurmak ya...:((
özgecim doğru söylüyosun da gelde bunu beynime anlat:)rahat olmak en iyisi galiba.aramızda da 2 gün var.bakalım nolacağız.annem 5 doğum yapmış.bağırmadan doğurdum sizleri diyor.çok kolay olmuş.umarın anneme çekmişimdir.
özgecim doğru söylüyosun da gelde bunu beynime anlat:)rahat olmak en iyisi galiba.aramızda da 2 gün var.bakalım nolacağız.annem 5 doğum yapmış.bağırmadan doğurdum sizleri diyor.çok kolay olmuş.umarın anneme çekmişimdir.
geçmiş olsun canım.Allahtan daha büyük bi sorun olmamış.her doktor bir değil işte.
gunaydın kızlar...
zehircim çok gecmiş olsun tatlım gebelikte anemi ve demir eksikliği en önemli konulardan biri doktorun nası atlamış şok oldum....
günaydin canim ,cok sükür olmadi ama öyle guveniyodum ki kadin doktoruma Türkler hakkindaki davranislarini yaptiklarini duyunca tiskindim ,yaptigi hatalara ragmen gidiyordum muayenehanesine :mymeka:
dogumu falan düsünme canim ilk dogumunsa eger valla kendimi öylle odakladim ki oraya girmeden düsünmicem diye sizler korkunca ve ben okudukca tirsmaya basliyorum kaydirigubbakcemile3
eski haline dönmezse estetikte oluruz anacim :lepi: olmusla ölmüse care yok su dunyada
adi pisligin tekiymis yha ,spiralli arkadasimi universitenin hastanesine yolladi rezil kepaze olduk yha kapilarinda evelsi gün resmen lekenmem oldu stresten ,dünde adama hesap sormaya gittik umrunda degiliz dedigi tek sey ben ne yapayim akannehir[/FONT][/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?