2010 Nisan Anneleri

özgecim hakkaten zehir haklı beynini kumanda etme. akışına bırak nasıl olsa gelecek hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah.

özgee sen bu gidisle valla erken dogurucan ,kendini öyle bi odakliyosun ki vucudun yakinda beyninin kumandasina gitcek kiz akannehir

valla artık doğurmak istiyorum canım ,doktorum da diyorki sen kendini öle hazırlamışın ki diyor bebek doğum kanalına bile haftasından önce girmiş....
zaten artık oğlumla bir an önce bir düzen kurmak istrym kendime,herseyden aşırı derecede çok sıkıldım tatlım,inşlh bu sıkıntımı doğumla atarım diye umuyourm.....
lohusalık depresyonuna da girmessem hepten süper olcak gariiiii.......

canimcim o üniversiteye yolladiklari gün sabah 11e randevu vermislerdi ,kadin doktoru ne sevk kagidini düzgün yazmis ne islem kagitlarini dogru yapmis

3 saat bizi iceri almadilar bir de evimize tam 80 km uzaktaydik ben zaten karnim burnundayim ,arkadasimda agrili hamile mahfolduk

bi islaklik hissettim öyle gördüm hafifte agri oldu artik gittim arabaya yattim kizcagizda tek basina mahfoldu,artik uzun süre ne oturabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum sanirim stresten ve oturmaktan oldum öyle o gün :1no2:

dedigini yapmaya calisirim canim ama hamileligim genel olarak iyi gidiyor allahima bin sükür offff bi dogursak yha hayirlisiylaa boshayallersmile

canim ben varya bebegimin ten rengine kadar görüyordum rüyamda ama simdi kilo rüyalari görmeye basladim sempatiksalakcinni

amannn alsak nolcak birde zayiflama topigi acariz nisan annelerine :lepi:

özgecim hakkaten zehir haklı beynini kumanda etme. akışına bırak nasıl olsa gelecek hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah.

canım ben yapım gereği çok aceleci bir insanım ve herseyden nedense çok fazla sıkılırım,hemen olsun bitsin isterim....
mesela taaa 4 ay evvel bi bahtaniye başladım ama sıkıldım şimdi nerde olduğunu bile bilmiyorum:))))
gecen doktoruma diyorum ki ,bu gebelik neden 9 ayki,inanın ki yedi ay bile doğum için kafiymiş dedim ,güldük birlikte....
akışına bıraktım zaten tatlım....
ama beynimi durduramıyroum bu düşünmeden edemiyorum ....
inşlh herseyin hayırlısı olur....

ayy kiyamam yha :asigim: ,ne hayallerimiz var dimi güzelim ,az kaldi az mincik mincik etcez rabbimizin izniylee :Saruboceq:

canim gercekten öyle biseyi beyinde odaklayinca vücud ona uyuyor ,nasil canimiz bir sey yapmak istemeyince vucudumuz iyice agirlasiyor aksi oldugundada dünyanin yorgunu olsakta beynimiz kalk diyorsa dinc oluyoruz

cok bilmis gördüm kendimi -tatlicadiarzu- :roflol:

anneee canım ben balık burcuyum....
bir birine bakan iki ters balık işte...
bir yanım gayet ılımlı ,mülayimdir...bir yanımda bi okadra aksi ve sıkılgan....
oğlum bana çekerse yandık,ama muhtemelen bana çekecek hheheh:)))
çünkü yükselenimde koç ,kuzumda ya balık olcak ya koç....
hatda ben diyorum ki kuzucuğum bu ayın 20 sinde gelse de annesine dünayada daha önce almadığı kadar güzel bir hediye verse....

günaydın hayırlı cumalar kızlar herkesin cuması mübarek olsun yapılan dualar kabul olsun inşallah:Saruboceq:

saolasın özgeciğim amanın canım ne güzel oğluşun 20sinde falan doğarsa balık olacak valla ne güzel senin burcundan bende çok istersim bebişimle aynı burç olmayı boshayallersmile

gülsemmimciğim canım çok çok geçmiş olsun canım ahhh şu doktorlar ahhh şu doktorlar kızlar inanın bazen o kadar kızıyorumki her meslekte çürük elma oluyo valla heleki doktor konusunda çok tedirgin oluyo insan bir kan testi yapmazmı yaaa hastasına anemi demir eksikliği varmı diye yaaa canım benim çok geçmiş olsun tekrar hemen değiştir o doktorunuda funda şu anda hastahanede canım sanırım doktoru göktuşu doğurtturup öyle çıkartcak fundamızı sorma canım ayyağa bile kaldırmıyormuş doktoru eğer haftasonu işim olmazsa geçmeyi düşünüyorum yanına baklaım canım günlük görüşrüyoruz zaten çıkarsam dedi haber vericem dedi ama ne mümkün doktoru kaldırmazmış bile:gitme:

fulyancığım bende ilk korkuyordum doğum yapmaktan sezeryanda olsa ama o kadar bayan yapıyosa biz neden yapmayalım öylede böylede bebişlerimiz bir şekilde çıkacak hiç korkma canım benim kucağımıza alınca herşey bitivericek tüm sıkıntılar acılar canım

slm sarımelekciğim şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr.. hayırlı cumalar herkese... iyi ,güzel bir gün diliyorum...

zeynepcimm hosgeldin canim sanada hayirli cumalar :1hug: nasilsin canim benim
funda insallah sagligina kavusur canim azicik sabretsin ne yapalim sonuna geldik yativersin :1no2: insallah hersey iyi olur onun icinde ,dikkat etsin cikicam diye diretmesin madem ,cok cok gecmis olsunlarimi ilet canim :1hug:

annee,cok sagol canim insallah sorunsuz bitiririm daha dogrusu bitiririz insallah hamileligi :Saruboceq:

sarimelekcim hosgeldin canim :1hug:

refiyecim sende hosgeldin canim Şeniz

teşekkürler gülsemimciğim iletirim canım tek tek iletiyorum zaten fundaya olan herşeyi anlatıyorum çok merak ediyo kim doğurdu doğuran varmı falan diye soruyo canım inşallah dualarımızla herşey güzel olacak canım benim bu mübarek günlerde inşallah hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi sağlıcakla

Son düzenleme:
kizlar ben uzanicam kollarimda hic hal yok öpüyorum hepinizi

canım görüşrüz bende çıkacağım şimdi zaten annem gelecek yanıma azıcık yemeğimi yapıcak gidecek bende hiç hal yok çok yorgun hissediyorum şimdi eli kulağındadır annemin gelir yola çıkmıştı görüşrüz canım ahhh bizlerde böyle olacağız herhalde bir ahlamamıza annelerimiz koşup geliyo belki camlarıda sildiriveririm bir çırpıda hadi görüşürz canım benimopuyorumnanaktan

esta piti piti kaydirigubbakcemile3 canım hadi yat dinlen vücudunu yorma.

bak yine aynı şeyi yapıyosun 20 sinde doğsun diye sinyaller gönderiyosun ama allah gönlüne göre versin canım nasılsa hayırlısı öyle olsun.

günaydın hayırlı cumalar kızlar herkesin cuması mübarek olsun yapılan dualar kabul olsun inşallah:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız?

günaydın kızlarr.. hayırlı cumalar herkese... iyi ,güzel bir gün diliyorum...

günaydın kızlar sizlere de hayırlı cumalar olsun. nasılsınız bakalım minikler nasıl?

değilmi ama muhtemelen biz de böyle oluruz bi telefona bakar hrşey. allah onların hep sağlıklı iyi günlerini göstersin biz de ne gördüysek onu devam ettiririz zeynepcim. tanımıyorum aannene çoook selam söyle benden Şeniz

ya kızlar böle caım acayip abur cubur istiyo,hani biri yapsa önüme koysa bende afiyetle yesem nası güzel olur varya....
dermanım yok vallahi olsa aklıma gelen herseyi yapıp yiycem..
ya nerdeyse gebeliğin sonuna geldim daha eşimin ailesinden bi kişi(aynı binada elti-görümce-kaynana otuyrz) bana canın bişi çekiyorsa yapalım demedi....
oysaki bir gebe kadının canının çektiğini yapmak ne kadar sevapmış....
ben bu hamişlikte anladım valla kimin ne olduğunu çokta ii oldu...
ben insanlara fazla değer vermişim ne kadrada salakmışım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…