özgee sen bu gidisle valla erken dogurucan ,kendini öyle bi odakliyosun ki vucudun yakinda beyninin kumandasina gitcek kiz akannehir
canımhiç kendini sıkma senin hamileliğin ve oğlun bütün o dr lardan da türk düşmanlarından da daha önemli bak lekelenme olmasına sebep olmuş allah korusun bişey olmaz ama çok dikkatli davran bu aralar fırsat buldukça ayaklarının altına yastık koyup uzan
zehircim ben nedense doğuruyorum ama kendimi ve bebeğimi hiç göremiyorum,kaldıki zayıfladığımı göreyim....
ben zaten yapı olarak kilo almaya cok müsattim bayada bi aldım nası veririm bilmiyroum ama son aylar ya bide hepten saldım kendimi aman alırsam alayım dyorum artık umrum değil...
özgecim hakkaten zehir haklı beynini kumanda etme. akışına bırak nasıl olsa gelecek hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah.
valla artık doğurmak istiyorum canım ,doktorum da diyorki sen kendini öle hazırlamışın ki diyor bebek doğum kanalına bile haftasından önce girmiş....
zaten artık oğlumla bir an önce bir düzen kurmak istrym kendime,herseyden aşırı derecede çok sıkıldım tatlım,inşlh bu sıkıntımı doğumla atarım diye umuyourm.....
lohusalık depresyonuna da girmessem hepten süper olcak gariiiii.......
özgecim hakkaten zehir haklı beynini kumanda etme. akışına bırak nasıl olsa gelecek hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah.
canimcim o üniversiteye yolladiklari gün sabah 11e randevu vermislerdi ,kadin doktoru ne sevk kagidini düzgün yazmis ne islem kagitlarini dogru yapmis
3 saat bizi iceri almadilar bir de evimize tam 80 km uzaktaydik ben zaten karnim burnundayim ,arkadasimda agrili hamile mahfolduk
bi islaklik hissettim öyle gördüm hafifte agri oldu artik gittim arabaya yattim kizcagizda tek basina mahfoldu,artik uzun süre ne oturabiliyorum ne ayakta kalabiliyorum sanirim stresten ve oturmaktan oldum öyle o gün :1no2:
dedigini yapmaya calisirim canim ama hamileligim genel olarak iyi gidiyor allahima bin sükür offff bi dogursak yha hayirlisiylaa boshayallersmile
maşallah de kendine nazar değdirme bu zmana kadar iyi geçmiş bundan sonra da öyle geçsin inşallah arada lekelenmeler normalmiş.avuç içi kadar ve baya kan görünce hemen yakın bi hastaneye git.o nişan oluyo heralde çünkü geçen gittiğimde böyle lekenmeler değil iştre bu tarif ettiğim şekilde olursa vakit kaybetmeden gelin dediler. aman bi daha da olmasın zaten allah korusun hepimizi de minişleri de
canım ben yapım gereği çok aceleci bir insanım ve herseyden nedense çok fazla sıkılırım,hemen olsun bitsin isterim....
mesela taaa 4 ay evvel bi bahtaniye başladım ama sıkıldım şimdi nerde olduğunu bile bilmiyorum:))))
gecen doktoruma diyorum ki ,bu gebelik neden 9 ayki,inanın ki yedi ay bile doğum için kafiymiş dedim ,güldük birlikte....
akışına bıraktım zaten tatlım....
ama beynimi durduramıyroum bu düşünmeden edemiyorum ....
inşlh herseyin hayırlısı olur....
alemsin ya özge yay burcumuydun sen böyle sıkılgan olur onlar. hemen başka heyecanlar ararlar kendilerine. düşünme bu kadar. inşallah hayırlısıyla sağlıklı doğumlar yapmak için dua edelim yalnızca
günaydın hayırlı cumalar kızlar herkesin cuması mübarek olsun yapılan dualar kabul olsun inşallah:Saruboceq:
kizlar ben uzanicam kollarimda hic hal yok öpüyorum hepinizi
ayy kiyamam yha :asigim: ,ne hayallerimiz var dimi güzelim ,az kaldi az mincik mincik etcez rabbimizin izniylee :Saruboceq:
canim gercekten öyle biseyi beyinde odaklayinca vücud ona uyuyor ,nasil canimiz bir sey yapmak istemeyince vucudumuz iyice agirlasiyor aksi oldugundada dünyanin yorgunu olsakta beynimiz kalk diyorsa dinc oluyoruz
cok bilmis gördüm kendimi -tatlicadiarzu- :roflol:
anneee canım ben balık burcuyum....
bir birine bakan iki ters balık işte...
bir yanım gayet ılımlı ,mülayimdir...bir yanımda bi okadra aksi ve sıkılgan....
oğlum bana çekerse yandık,ama muhtemelen bana çekecek hheheh:)))
çünkü yükselenimde koç ,kuzumda ya balık olcak ya koç....
hatda ben diyorum ki kuzucuğum bu ayın 20 sinde gelse de annesine dünayada daha önce almadığı kadar güzel bir hediye verse....
günaydın hayırlı cumalar kızlar herkesin cuması mübarek olsun yapılan dualar kabul olsun inşallah:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız?
günaydın kızlarr.. hayırlı cumalar herkese... iyi ,güzel bir gün diliyorum...
canım görüşrüz bende çıkacağım şimdi zaten annem gelecek yanıma azıcık yemeğimi yapıcak gidecek bende hiç hal yok çok yorgun hissediyorum şimdi eli kulağındadır annemin gelir yola çıkmıştı görüşrüz canım ahhh bizlerde böyle olacağız herhalde bir ahlamamıza annelerimiz koşup geliyo belki camlarıda sildiriveririm bir çırpıda hadi görüşürz canım benimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?