slm kızlar cumanız mübarek olsun bugun doktora gitcem gitmeden sorayım dedim bu hafta özellikle sormam gereken bişi varmı yada sormamı istedğiniz bişi?
özge aynen katılıyorum sana.ne zaman yapacaksınız bebek diye sorarlar.hamile kalırsın tık yok.laf olsun işte.meraksız düşüncesiz ya insanlar tav oluyorum.çok şükür annem var diyorum valla.gerisi fosssss.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarınızda unutulmamak dileğiyle.benim kaynanacım saolsun canımın istediğini yaptı.hakkını yemeyeyim.ama laf soktuğuda çok oldu.yani bir yüzü iper bir yüzü dikenli deynek.neyse.benim asıl moralimi bozan toplulukta tabiki bakıcağız torunumuz elleremi verelim dedi.ama şimdi hiç bakıcak gibi değil.annen gelir işallah diye dualar ediyor.annemin de gelecek durumu pek yok düşün düşün kafayı yicem valla.
ama dediğiniz gibi herkez doğur gerisini düşünme diyor ama.kimseye güvenmemek lazım çünkü herkez doğunca iki gün gelip sevicek yine biz bakıcağız.ahhh ahh.çalışmak çok zor kızlar ya nasıl olacak bilmem.hakkımızda hayırlısı.
iyiyim valla napayım.evde temizlik var bende uzanıyorum.karpuzda yata yata büyür zaten.
ya kızlar böle caım acayip abur cubur istiyo,hani biri yapsa önüme koysa bende afiyetle yesem nası güzel olur varya....
dermanım yok vallahi olsa aklıma gelen herseyi yapıp yiycem..
ya nerdeyse gebeliğin sonuna geldim daha eşimin ailesinden bi kişi(aynı binada elti-görümce-kaynana otuyrz) bana canın bişi çekiyorsa yapalım demedi....
oysaki bir gebe kadının canının çektiğini yapmak ne kadar sevapmış....
ben bu hamişlikte anladım valla kimin ne olduğunu çokta ii oldu...
ben insanlara fazla değer vermişim ne kadrada salakmışım......
slm kızlar cumanız mübarek olsun bugun doktora gitcem gitmeden sorayım dedim bu hafta özellikle sormam gereken bişi varmı yada sormamı istedğiniz bişi?
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar dualarınızda unutulmamak dileğiyle.benim kaynanacım saolsun canımın istediğini yaptı.hakkını yemeyeyim.ama laf soktuğuda çok oldu.yani bir yüzü iper bir yüzü dikenli deynek.neyse.benim asıl moralimi bozan toplulukta tabiki bakıcağız torunumuz elleremi verelim dedi.ama şimdi hiç bakıcak gibi değil.annen gelir işallah diye dualar ediyor.annemin de gelecek durumu pek yok düşün düşün kafayı yicem valla.
ama dediğiniz gibi herkez doğur gerisini düşünme diyor ama.kimseye güvenmemek lazım çünkü herkez doğunca iki gün gelip sevicek yine biz bakıcağız.ahhh ahh.çalışmak çok zor kızlar ya nasıl olacak bilmem.hakkımızda hayırlısı.
valla onu bunu bilmem ana gibi yar olmuyormuş bir kez daha anladım.ne kadar hevesli oluyorlar.bizim birde her iki tarafın ilk torunu.birde tüp bebek.ne kadar zorluklarla oldu.ama insanın içinden gelecek.allah herkesin gönlüne göre versin.
valla onu bunu bilmem ana gibi yar olmuyormuş bir kez daha anladım.ne kadar hevesli oluyorlar.bizim birde her iki tarafın ilk torunu.birde tüp bebek.ne kadar zorluklarla oldu.ama insanın içinden gelecek.allah herkesin gönlüne göre versin.
annee canım biraz yordum ama fazla değil dinlene dinlene işte yapamadıklarımı da eşim yardım etti sağ olsun
inanın kızlar ben hamile kaldığımdan bu yana düşünüyorum nasıl olcak diye kimse bakmaz bana diye konuştuk eşimle işten izin alcam ben bakacam kimseyi istemiyorum dedi sen bu kadar zamandır çekiyorsun tansiyon mide bulantısı kansızlık falan kimse bi kase çorba yapayım içsin demediler şimdi de gösteriş için istemiyorum ablamı çağıracaktım başka bi şehirde oturuyor yok dedi herkes diyecek işte ablan gelmiş gelelim yemek yapacak onlara hizmet falan kadıncağız zaten hasta gelmesin dedi baktım haklı bende şimdiden herkese sölüyorum eşim kimseyi istemiyor kendi yağımızda kavrulacaz diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?