2010 Nisan Anneleri

ayyyy refişimmm evettt yaa bende okudum başına gelenleri çok kızdım bende görümcenlere. ayıp valla klava:
zehircim canım seninkiler de çok düşüncesizmiş ya şurda kaldı 1 ay insanların artık düşünceli olması lazım ama nerdeee klava:

sorma tugbacim yha evde dönüstügümümü anlatayim ? cocuklarin sesinden beynimin patladigini mi anlatayim ?
yemek yapmakla cay vermekle ugrastigimimi anlatayim? dogumuma az kaldi diye tertemiz hale getirdigim evimin bir günde icine edildigini mi anlatayim :a015:

ZATEN BANA BIR FAYDALARI YOK ve bana dahada zarar veriyorlar yha senağlama

zaten annem vs yok bana yardim edicek ,kim silicek simdi cami pencereyi,kim silicek yikicak halilari :gitme:

iyiyim canım çok ağırım ama iyiyimkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın bebişin nasıl?

aman iyi ol canimcim :1hug: ama ben suan iyi degilim ,hem icimi cekiyorum hem buraya yaziyorum

bebisim suan iyi sanirim araada minicik ayagini hissediyorum gögsümün altinda

benimkinin basi geecen ay dönmüs dogum pozisyonuna ve bu ayki kontroldede degismedigini söylediler 2 .300 gr olmus tosunum teyzesi :asigim: seninkisi nasil canim iyi mi ?

refiss yatti galiba ,tugba kacti derken kendi kacti baksana kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

zehircim allah sabır ve kolaylık versin canım yaaa ayıp valla bu insanların yaptıkları. temizliğe kadın alma imkanın yokmu tatlım senin de canına yazık yaakaydirigubbakcemile

zehircim allah sabır ve kolaylık versin canım yaaa ayıp valla bu insanların yaptıkları. temizliğe kadın alma imkanın yokmu tatlım senin de canına yazık yaakaydirigubbakcemile

imkanim var ama temizlik yapmak icin kadini nerden bulurum hic bilmiyorum

Türkiyede olsa neyse bulursun ama burda bulmam zor gibi

yapacak biseyim yok hem sinavlara calisip hem de evin temizligiyle bir daha ugrasamicam artik dogum sonrasina kalicak cunku ayin 20-21inde 7 sinavim var ve yetistirmem gereken yaklasik 10 unite konu var :1no2:

beni bosver canim sen nasilsin bebisin nasil ? senin günlerde epey azaldi ,normal dogum mu dusunuyorsun ?

tuğbacığım canım benim kontrolüm ayın 16sında canımcım yaa eşimede kızdım hepsiburadadan bişeyler bakıyodu hadi hadi derken bu saat etti kaydirigubbakcemile3 canımcım senin yakınmış benimkisi haftaya salı canım daha 10 günümüz var görüşmek için sanırım o günde artık doğum günümüz falan kararlıştırır doktorumuz bakalım canım rabbim hayırlısını versin inşallah

gülsemimciğim canım benim yaa dikkat et kendine yaaa bu insanları hiç anlamam yaa ne diye hamile olan birde son ayı olan birine holdur hop geliverirler yaa valla çok sinir bozucu hadi arkadaşın falan neyse onlar zaten seni anlarlar ama diğerleri insanı gerer heleki son ayda ben artık merdivenleri zor çıkıyorum misafir olayı beni aşar geçen gün annem geldi yaptı ymeklerimi sağolsun bugünde ordaydık artık yemek bile beni yorar oldu neyse canım üzme kendini dengesiz dolu memleket işte yardıma gelmeleri varken birde ortalığı dağıtıp gitmeleri yokmu deli ederler insanı sorma canım

refiss yatti galiba ,tugba kacti derken kendi kacti baksana kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
maşallah tatlım bebişine kocaman olmuşş. benimkide başa aşağı son 2 kontrolde de kafamız aşağıdaydı. ben göğüs altında ayak falan diil ama berbat bir kaburgaa ağrısı hissediyomkaydirigubbakcemile3
yaa evet refiş ya pc başında sızdı ya da kaçtıkaydirigubbakcemile3

slm kizlar vlla kiziyom size sölemeden edemicem madem bu kadar yorulcaniz niye kabul ediyosunuz misafiri gelmeden aramislardir tahminimce degilmi kabul etmeyin kardesim nerden bilsinler halinizden akannehirburaya yaziyosunuz üzülüyom valla-tatlicadiarzu-

hosgeldin zeynepcim :1hug: nasilsin canimcim

ben kendime dikkat etmeye calisiyorum canim ama iste insanlar anlayissiz :1no2:

aksam uzeri artik yataga yigildim öyle bir sanci basladiki karnimin sag tarafinda ve karnim bi sertlesti bi yumusadi bi sertlesti derken gittiler hemen kendimi küvete attim kaynar suya yattim agrim öylelikle aza indi

beni bu hafta tam 3 arkadas aradi nabiz yokluyolar belli bende hic orali olmadim iyidegilim falan dedim ama gercekte öyle artik agirlastik hepimiz aklinizi kullanin gelmek isteyen dogumumuzdan sonra buyursun gelsin

ayaklarini dayiyor demek kuzucun :asigim:,az kaldi canim Allahinda izniyle sabredicez artik

refis ,sen cikinca, bende gec cevap yazinca cikti sanirim

iyi geceler canim sende hosgeldin

keske ben cagirmis olsaydim ama sabahin köründe ellerinde Brötchenle gelmisler ve ben gece uyuyamadigimdan anca uykuya dalmistim ki zir zir calan zile firladim :1no2:

beni bu hafta tam 3 arkadas aradi nabiz yokluyolar belli bende hic orali olmadim iyidegilim falan dedim ama gercekte öyle artik agirlastik hepimiz aklinizi kullanin gelmek isteyen dogumumuzdan sonra buyursun gelsin

40im cikasiya kadar ne anasini ne danasini hic kimseyi kabul etmicem eve ahdettim resmen

nasilsa 5 gün hastanede kalma hakkimiz var Almanyada iyi olsamda cikmicam iste

sonrasinda halsizim diye kimseyi cekemiyom havasina girmezsem en adiyimmm

hoşbulduk gülsemimciğim canım benim şimdi iyi olmana sevindim valla benim yengeme geçen annemlerdeyken su getirdim kadın o kadar mahçup olduki kızım hakkını helal et hamilelerin yaptığı hizmet herzamn hak geçermiş bebişin hakkı valla insanlar anlayışsız helede çocuklarıyla gelirler ondan sonra kendileri bir güzel yayılırlar çocukların ne yaptığı umrunda olmaz insanların canım valla ben hamileliğimin başında bana gelen misafirlere az çok bişeyler hazırlıyordum ama şimdi desen canım yapamam sanırım yemek yapmaya takatim yok benim şu an kendimize zor bakıyorum çok çabuk yoruluyorum ve uykum geliyo artık gündüzleri acayip bitkin oluyorum annemde yapma artık yemek bize gelidn dedi bizde öyle idare edeceğiz biraz sonra kayınvalidemlere gideriz bir sürede hiç evde kendimi yoramam canım denizin dediği gibi artık bişeyler söyle canım ben dayımın hanımları falan gelince söylüyorum kalkıp onlar getiriyo bana çayımıda bize gelince ne yapalım idare etsinler azıcık sonra zaten yapıcaz bol bol

canım benim bu gece nöbetçiyim bende:))) kızma eşine ben burdayımkaydirigubbakcemile3
canım boşver o zaman temizliği falan canın sağ olsun bu halde nasıl ders çalışıyosun yaaa ben dikkatimi romana bile veremiyomkaydirigubbakcemile3 az kaldı valla bugün gelse bile normal sayacam ama hazırlıklarım bitmedi daha gelecek hafta temizliğe kadın gelcek. normal düşünüyom inşallah bir aksilik olmazsa. epidural konusunda kararsızım ama ona da o an karar vercem galiba sancıların şiddetine göreeyvahedigeldismile
ya canım öyle diyosunda benim şurda kalmış 1 ay daha bu akşam aradılar taşındığınızdan beri size gelmek istiyolar müsait olduğunuz bir gün gelelim diye. gelmeyin de denmiyoki daha 3 hafta önce bu insanlarla birlikte kalabalık misafiri iptal ettim ben ağırlaştım artık kendime güvenemedim diye. aynı aileden tanıdıklar yine haber yolladılar gelmeyin denmiyo işte önümüzdeki hafta içi bir gün gelecekler kaçış yok:bbo:

en güzeli canım benimde şimdi tek düşüncem lohusalık gelen giden çok olur burada bana biliyorum gerçi annem lkalacak yanımda ama geceleri evine geçer annem eşim götürür yengem var yabancı benim türk değil bu hafta istanbuldan gelicek çok dobradır kendisi kimseden laf esirgemez çok severim valla diyeceğim sen kal yanımda diye öyle güzel laf oturturki kimsede darılamaz ona bana bugün telefondada diyo öyle kendini yorma diyo gelmesin kimse diyo lohusalık zor geçiyo duygusal olarak zaten stres yaşayacaksın diyo uykusuzluk yorgunluk diyo am gelde bizim bu insanlara anlat inan canım doğurunca yazarım ben hastahaneden çıkar çıkmaz damlarlar o akşam bize adım gibi biliyorum o kadarda eminimki bir kere kayınvalidemin komşuları meraklılar bebği hemen görüp yorum yapmak isteyecekler kime benziyo ne yaptık nasıl geçti ameliyat onların 5 çaylarının sohbeti olucazya ondankötükedihüso

tabi güzelim etme önce kendini sonrada bebeglerimizi düsüncez artik,kimsenin nazini kahrini cekemeyiz lohsa halimizle:CüvCüv:

ben birtek annemi isterdim yanimda onuda getiremedim kismet olmadi bu seferde desenağlamaama yaza dogru getirecem koydum aklima bukez:lepi:

zeynepcim ne kadar anlayisli ailen var ne kadar sanslisin canim benim yha

sendeki salih bizdeki kör talih sanirim alsanaalsanasmile,senin yaptigini ben yapsam akrabalara ,kaynanamlara adim nelere cikar kimbilir,onlar kac cocuk dogurmuslarda daha birde dag tasta gezmislerde kaydirigubbakcemile,simdikiler cok nazliymista

asil dogumdan sonra cadi gelin nasil olur göstericem hepsine ben ,cok sinirliyimm inanki

tugbacim uniye basvurdugumda bebek hayatimda yoktu henuz ,bebekte bu plana katilinca mecbur calismak sart oldu o kadar para yatirdim cöpe mi gitsin :1no2:

temizlik konusuna gelince icim rahat etmezse yapmaya calisirim belki

haftaya misafir mi agirlicaksin sende akannehir ,diyemedin mi dogumdan sonra hem evi hem bebegi görmeye gelin diye

sana haber getiren kisiye keske aynen bunlari deseydin,üfff yha can bu yha caaaaaaaaaaaaaan delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…