2010 Nisan Anneleri

tuğbacığım canım yaa ama çok az kaldı yaa valla sinir oldum bak yaa ne ısrar ediyolar yaa bana geçen gün kayınvalidemin arkadaşımdiyoki bu sene evdeydin bir gelemedik yanına diyo anm onlar hep hizmet istiyo ister ne olursan ol valla ilk bşlarda çok denediler ilk evlendiğimde devamlı gelip benim onlara pasta börek yapıp hizmet etmemi nede olsa herşeyleri önlerine geliyordu elişi yapıyolardı oturup koca koca karılar bişeyde konuşamıyosun bulup sadece köçek gibi çok döndüm sonradan dişlerimi çıkardım artık uğramzlar öyle kolay kolay inan öğretmenlik yaparken hafta sonlarımı onların hizmetiyle çok geçirdim ben artık yok ama valla bebiş olunca asla yapamam inşallah 40kım çıkınca gelirler gerçi eşim beni yordurmaz hazırlıklarımız var şükürler olsun dolabımda ama bebğimle vakit geçirmek istiyorum ben bol bol özlem gidermek istiyorum inşallah

neyse teyzoşlar hepinizi öptük babişkomuz bizi çağırıyo bensiz asla gitmez oda yatağa hadi hadi diyo kızım sen gel diyo bana laf atıyokaydirigubbakcemile3 hayırlı geceler hepinize kocamna öptük

canım uzulme ya var öyle dengesız ınsanlar gelenlerde bayagı gerızekalı ınsan dogurduguna sahıp cıkmalı ya sen nasıl temızlıcen bende sınırlendımm canım yaaa terbiyesizlerr benımde aynı sey oldu gorumcemle kaynanam geldı memleketten görümcem kılını bıle kıpırdatmıyor ben ev supuruyorum hıç umrunda bıle degıl oyle ınternetın basında fılm ızlıyo neyse dedımkı su koltuklarımı makınayla yıkarmısın ne dese begenırsın ben yıkarsam 1 hafta yataktan kalkamam o kadar sınır oldum kı bana gelmelerının sebebı yardıma gelıyoruz sana dedılerrrrr düşün yanı alsanaalsanasmile

ayyyyy yok artik :1shok: ,ameliyat gününün aksamimi gelirler kafamçokkarıştı

bu kadar misafirperver asla olamam alsanaalsanasmile ,kapiyi acmam esimede actirtmam kötükedihüso

bu aksam cinlerim tepemde yha yazdiklarima bak tövbe tövbeee kaydirigubbakcemile3

tabi güzelim etme önce kendini sonrada bebeglerimizi düsüncez artik,kimsenin nazini kahrini cekemeyiz lohsa halimizle:CüvCüv:
ben birtek annemi isterdim yanimda onuda getiremedim kismet olmadi bu seferde desenağlamaama yaza dogru getirecem koydum aklima bukez:lepi:

aynen öyle valla canim kimseyi cekmek zorunda degiliz :umursamaz:

valla bende bu yaza kizkardesimi istek yapicam annem gelemez bu sene cünkü bizim gelinde hamile boshayallersmile

zeynepcim iyi geceler canim dinlen hadi Şeniz

hosgeldin canim ,bu gece ici dolu ficiyiz valla anlasilan hepimiz kaydirigubbakcemile3

görümcen kac yasinda canim? ayy pess yha utanmiyorda öyle demeye,kaynanan bisey demedi mi peki,keske cagirmasaydin canim yha insana dahada yük oluyorlar eslerin aileleri

nasilsa sen gelinsin yha alsanaalsanasmile

zehircim insallah gelir kardesin ben getirmistim simdiki aklim olsa ikisinide getirirdim bilmiyorumkismile
neyse kizlar ben kactim iyigecler hepinizeturkbayragi

zehircim insallah gelir kardesin ben getirmistim simdiki aklim olsa ikisinide getirirdim bilmiyorumkismile
neyse kizlar ben kactim iyigecler hepinizeturkbayragi

insallah canim sorun cikmazda gelir,inan hem moral olarak hemde fiziksel yardim olarak bana cok iyi gelecek

insallah sende geitrebilirsin ,iyi geceler canim sanada :1hug:

görümcem 26 yasında canım ben 22 yasındayım da ben çagırmadım kı zaten ya onlar geldi temızlık gıttıler zaten ev berbattı görümcem cok dagınıktır cocugu var 6 yasında anlatsam yasadıklarımı bu kadar daha sınır olursun çocugu ateslendı dıyorum kı sen daha ıyı bılırsın ama ılık suya tutalım atesı duşsun ne dese begenırsın sen cocugumun cıgerlerını mı su toplatcan oyyyy oyyyyyyyy dıyorum sınır küpü oldum başka bırsey degıl bırsuru kısı geldıler kaynanam iş yapıyo ama gorumcem oyle oturuyo cocugunun sırtına bez koyar işi birtek o yemegı kaynanam hazırlıyo artık o kadarda aypsın yanı ben evı topla yatak ser kaldır gıttıler herseyı tekrar yıkadım hala utulenecek dantellı carsaflarım görümceme dantellı carsaf takımlarımdan verdım kız içine etmiş o kadar yanı o kımkı ona verıyorsun leke olmuş regl mış sanırım falan attım çarsafı ne yapıyımmmmmalsanaalsanasmile ama keske gelmeselerdı yaaa bu aradada canım benım adım eliffff

elifcim bende gülsemin 23 yasindayim ,madem bir is yapmicakmis ne diye hamile kadinin basina dahada is cikartmislar ki?

kaynanayi anladimda görümcen evli degil mi ? ne isi var evli barkli kadinin baska memlekette yahu ,millet tatil ariyor resmen nasilsa kardeslerinin evine gittiklerinde bir hizmetli var :mymeka:

ay kızlar bilgisayarım kilitlendi reset attım muhabbet almış yürümüş yatanlara iyigeceler:)

aynen gülsemıncım yaa hazır gelıyo yıyo yatıyo ne olcak baska kötükedihüso kocası kaynatam kaynanam görümcem meleketten hasta cocugu getırmış buraya onun hastalıgından herkes hasta oldu ben oyle bı grıp oldumkı anlatamam dedım kı hasan hepımıze bulastırdı grıbını dedım ne dedı bılıyon mu o cocugun hastalıgı gecmıstı bırsey olmaz ondan gecmemmiştir baska bır yerden kaptın hastalıgı denılıyor cıldırcaktım yaaa gülsemın yok boyle dandık bı ınsan allah sevsın hıç sevmıyorum gorumcemı herseye karısır her alıcagıma muhalefet yanı sınır otesı besık olarak park yatak almayı dusunuyorum onlarda bılıyo dıyorkı ayyy bence elif alma hıç ıyı degıl o yataklar olabılır ben ondan alıcam dedım şimdi yenı 1 aylık hamıle oda park yatak alıyo ne dersın ölürmüsün öldürür musunnnnkötükedihüso

onun çocugu olmuyordu dedıkı elif istanbula gelmışken benı hastaneye gotur tamam dedım gıttık neyse bunlar memlekete gıttıler yenı 1 aylık hamıle tebrık edıyım dedım aradım tebrıkler dedım hamıleymışsın cok sevındım ne dedı yaaa herkes sevınıyo ama ben bı sevınemedım beee artık dayanamadım dedım kı sen hastaneye olmuyo dıye gıtmedın mı neden sevınmedın annem ıstıyo dıye gıttım hastaneyeee yalan yaaa benım arkamdan dedıkodumu yapmıyo kocama benı çekıştırıyodu duydum kulaklarımla o zaman bıttı benım için zaten ne içimi döktüm beeee saol gulsemıncım

geldim bacılar geldim :))) aman kimse yok diye okeye takıldım bende :)))

tugbacim sen sabahlican herhalde kaydirigubbakcemile3 cin gibisin harbiden

nisan annelerinde hamileyim diye konu acilmis ona bakiyordum bende,tartisma almis basini gitmis

dogumdan sonra nasil korunma yöntemi düsünücez onuda konusmak lazim :kedi:

edit yapmisin yatican demek canim ,dinlen hadi canim öpüldün iyi geceeler

elifcim anlattiklarina göre sinir olmamak elde degil ki canim ya

sende muhatap olma fazla belki yüz bulamayinca yanasamaz,kocana seni cekistirirken kocan hic mi bisey demiyor kaydirigubbakcemile,ya da sen duydugunda ne konusuyorsun diye soylenmedin mi ?

korunma olarak doğumdan sonra benım eşimde problem var tup bebek zaten bızım bebış o yuzden korunmaya gerek yok ne yapsın esım de ıkı gun olmuş gelelı kardesı sen bunla nasıl gecınıyorsun hep boylemı dıyo benı cekıstırıyo o da ya fazla anı cıkısların var sen hareketlerıne dıkkat et hersey yoluna gırer dedı sen onun huyuna gore davran dedı ben o konuşmayı duyduktan sonra aldım tavrımı canım oda farkında oldu benden özur dıledı faln ama hıçbırsey degışmedı bana yapılanı untmam

refiscim hosgeldin canim nerdesin yaff :1hug:

hicte o kadar emin olma elifcim hamile kalma konusunda :)

bak bu nisan anneside senin gibi düsünmüs ve korunmamis bebegi henuz 10 aylik ve hamile
hamileyim - Sayfa 7 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

klava: klava: kötükedihüso kötükedihüso ne diyiim bacımm yaa.. allahından bulsun öylelerii.. dinlen sende canımm.. hiiç kfana takıp da üzülmee.. ev de toplanırr temilik de yapılırr bi şekilde.. ama bebişini etkileme bu züntünden... ben saldım çayıra artık.. napiimm.. anlıcaklarmı sanki ben üzülsem kahrolsam.. sen de düşünmemeye çalış canımm... ama çoook ayıp yaptılarııı klava:
tam gecmisi okuyordum canim ,nasil oldugumu ilk mesajl zaten sana anlattim

sen nasilsin canim ,uyku tutmadi mi?
uyku tutmadı canımm.. kaburgamın kırılıcakmış gibi acısından uyuyamadım kaydirigubbakcemile3 bu oğlan içimi beğenmedi de yıkıp yeniden yapıyo galiba kaydirigubbakcemile3 olsun ama dayasın kuzucum ayaklarını :asigim: kurban olsun ona cirfeleğini çıkardığı midem ve kaburgalarım :lepi:
klava: taaam sopalıklar tuğbacım ama napıcaksınn... kötükedihüso
refiss yatti galiba ,tugba kacti derken kendi kacti baksana kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ayy canım yaa ben 10 yılda ilk kez gelen amca çocuklarımı kabul ettim ve o bakımdan bi sıkıntım yok zaten... onların misafirliği sorunsuz du.. ama işte ekstra gelenler direk daire kapımı tıklatıp geldiklerinden kabul etmeme gibi bi durumum olamıyo maleseff.. :gitme: müsaitmisin diye de sormuyolar zaten klava:
klava: amann elifçimm.. sende de mi var bu türden... hepimizi Rabbim sınıyo bence.. sabredicez napalım kuzum yaaa... Allah onlara akıl fikir versin.. içlerine merhamet düşünce versin .. başka ne denir kii.. :sinifsinif:

dogumdan sonra nasil korunma yöntemi düsünücez onuda konusmak lazim :kedi:
bilmiyorumkismile fikri olan bana da söylesinn.. :bbo: oğluşumu 2 yıldan sonra gönderdi Rabbim bana ama istemeyince hemen 3. geliverir amaann amann ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…