2010 Nisan Anneleri

elif.. iyi geceler sana da..

gülseminciim.. burdayım ayoll.. elektirkler 3 oldu gidip geliyo bugün yaa.. bu saatte bilee.. alıntılarımı yaptım pat gitti.. kalkamadım ama inat ettim geldi hemen :))) nasılsın canımm? daha iyicesin demi?

amaann kismecikler kalmamışş.. saat de 4 e geliyoo.. uykum halaa yokk.. oğluşun ayaklarından nefes bile alamıyorum ama yatıp uyumayı denicemm.. yarın her ne kadar pazar da olsa sersem gibi olmamak için :))

iyi gecelerr..

offf muhabbet koyuymuş bu gece
bilsem bu saate kadar yatakta dönmek yerine kalkar bilgisayarı açardım

eşimle kapıştık, klasik mevzularımız yine.
sinirden mi üzüntüden mi yoksa ağrıyan her bir hücremden mi bilinmez uyuyamıyorum.
deli oldum yatakta döne döne.. nefes de alamıyorum sanki..

evde kavga gürültü olmasın, anası babası için bana posta koymasın, en azından şu son bir ayımı huzurlu geçireyim istiyorum...
çok mu bu......

refiscim sen yazmayinca ,esimde yatalim diye diretince iyi geceler diyemeden ciktim canim :1hug:

dogum kontrol yontemi icin bende uc aylik igne vurdurmayi düsünüyorum canim ama önce doktorla konusmaliyim bebege bir zarari olur mu diye,valla dogum sonrasi oglumla günümü gün etmek istiyorum baska bir süprize hazir olamam yani :))

canim bebis devamli mi kaburgana bastiriyor ? hic mi pozisyon degismiyor benneyaptımki ,benimkisi kaburgama bastiriyor ama cok uzun sürmüyor heemen degisiyor hareketi

zeynepcim sende gelmissin gec vakit hayirdir canim esin neden üzüyor ki seni bu halinle :teselli:

cok kizdim esine gercekten :mymeka:

bu arada günaydin güzel nisan annisleri,kimsecikler yok boshayallersmile

kizlar hayriye (gelincik )nerelerde? haberi olan var mi ? ne zamandir göremiyorum bir problem falan yoktur insallah :Saruboceq:

ayy kızlar günaydın valla sabah sabah içim bayıldı geceki muhabbeti okudum çıldırdım resmen.
ne kadar anlayışsız insanlarla dolmuş etraf yaa
valla zehir,bebeq,budebe,tarhan,iki kedili deli (unuttuklarım varsa kusura bakmasın)
canlarım yaa Allah yardımcınız olsun diyecek hiç birşey yok yani..
daha karnınızdakinin bile hakkını alıyorlar düşünün...
ay içim bi tuhaf oldu resmen.ama takmayın kendinizi ve meleklerinizi düşünün .
umarım bugün güzel bir başlangıç yapmısınızdır hepiniz..

günaydin ezgicim hosgeldin

hb canım teşekkürler
ee nasıl gidiyo bakalım hamileliğimizin son günleri
ben sanki günden güne ağırlaşıyorum gece yatarken zorlanıyorum
sağa sola dönerken bide sabah yataktan kalkarken kasıklarımda feci sancı oluyo

bu arada benimle alakalı inanılmaz güzel duygularını paylaşan TÜM NıSAN ANNELERıNE teşekkürlerimi borç biliyorum.
inanın sizlerin desteği olmasa çekilmiyor bu sorunlar..
inş şimdi daha iyiyim .tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor.
şeker için de yarın tahlil yaptırıcam bakalım inş korkulacak birşey olmaz.ama kızlar biliyormusunuz işin tuhafı ben hiç hamur işi yemiyorum canım çekerse ki çekiyor günde bir çikolata falan yiyorum ayrıca beyaz ekmek bile yemiyorum.
ha bir de doktora şeker riskimi sormuştum tahlilden önce.
o da sanmıyorum çünkü bebek iri değil sen çok kilolu değilsin testi tekrarlamaya gerek yok dedi.ama işte tansiyondan dolayı test yapınca da şeker varlığı çıktı.ne garip değil mi?
neyse inş yarın diğer tahliller iyi çıkar bekliycez artık...

günaydin canim sende hosgeldin :1hug:

sana inat olsun diye giciklik yapan cok iste canim :1no2: ,mevlid yapicam dedigimde yüzüme bön bön bakanlar ve sacmalik diyen aile yakinlarim ,sence isterler mi iyi biseyler yapmami

iste ellerinden geldigince dahada batirmaya gelirler evine

günaydin ummahancim hosgeldin,herkes tek tek dökülüyor kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun inşallah diğer tahlillerin çoook iyi çıkar:Saruboceq:
günaydın herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl??

günaydın canım kahvaltı yaptık geldik sen nasılsın bakalım

hb sağolun kızlar iyiyiz çok şükür minişim sakin bugün uykusunu alamadı heralde sesi çıkmıyor gece çok tepindi :)

sağol canım..aslına bakarsan bende de var bi tane sevgili elticiğim.başta bayaa uğraştı ama sonra tavrımı koydum şimdi sıkar yanii kötükedihüso

ya kızlar genelde 40 haftayı tamamlıyorlarmı bebişler doğmak için?? 40. haftayı doldurmayı beklemesek ya..

hb günayder sağol cnm iyiyim çok şükür ağrılarım arttı ama idare ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…