günaydin ezgicim hosgeldin
ayy kızlar günaydın valla sabah sabah içim bayıldı geceki muhabbeti okudum çıldırdım resmen.
ne kadar anlayışsız insanlarla dolmuş etraf yaa
valla zehir,bebeq,budebe,tarhan,iki kedili deli (unuttuklarım varsa kusura bakmasın)
canlarım yaa Allah yardımcınız olsun diyecek hiç birşey yok yani..
daha karnınızdakinin bile hakkını alıyorlar düşünün...
ay içim bi tuhaf oldu resmen.ama takmayın kendinizi ve meleklerinizi düşünün .
umarım bugün güzel bir başlangıç yapmısınızdır hepiniz..
canım çok geçmiş olsun inşallah diğer tahlillerin çoook iyi çıkar:Saruboceq:bu arada benimle alakalı inanılmaz güzel duygularını paylaşan TÜM NİSAN ANNELERİNE teşekkürlerimi borç biliyorum.
inanın sizlerin desteği olmasa çekilmiyor bu sorunlar..
inş şimdi daha iyiyim .tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor.
şeker için de yarın tahlil yaptırıcam bakalım inş korkulacak birşey olmaz.ama kızlar biliyormusunuz işin tuhafı ben hiç hamur işi yemiyorum canım çekerse ki çekiyor günde bir çikolata falan yiyorum ayrıca beyaz ekmek bile yemiyorum.
ha bir de doktora şeker riskimi sormuştum tahlilden önce.
o da sanmıyorum çünkü bebek iri değil sen çok kilolu değilsin testi tekrarlamaya gerek yok dedi.ama işte tansiyondan dolayı test yapınca da şeker varlığı çıktı.ne garip değil mi?
neyse inş yarın diğer tahliller iyi çıkar bekliycez artık...
günaydın herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl??
günaydin canim sende hosgeldin :1hug:
sana inat olsun diye giciklik yapan cok iste canim :1no2: ,mevlid yapicam dedigimde yüzüme bön bön bakanlar ve sacmalik diyen aile yakinlarim ,sence isterler mi iyi biseyler yapmami
iste ellerinden geldigince dahada batirmaya gelirler evine
günaydın canım hoşgeldin,çok şükür iyiyz bebişlerimizle beraber. sen de iyisin inş?günaydın herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl??
canım çok geçmiş olsun inşallah diğer tahlillerin çoook iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?