2010 Nisan Anneleri

40.haftayı beklersek ne olur bu halimiz bilemiyorum geceleri ağrıdan uyuyamıyorum

allahtan eltimde yok görümcemde bu konuda şanslıyım heralde
kayınvalidemde 40 yılın başı uğrarsa uğrar hiç öyle uzun oturmaya gelmediler:teytey:

ya kızlar genelde 40 haftayı tamamlıyorlarmı bebişler doğmak için?? 40. haftayı doldurmayı beklemesek ya..

kaydirigubbakcemile3 canım yaa allah iyiliğini versin e mi?
valla kimisi 41 hatta 42 bile oluyormuş normal doğum beklersen , ama kimisi de normal bile olsa erken geliyor diğer topiclerden gördüğüm kadarıyla..
ama sezaryen olalım dersek hemen geliverir minişlerimiz..hihoyyyt

yok canım ya ne sezeryanı ..normal doğum hayırlısıyla.. ama yinede çok bekletmeseler anneciklerini.. birkaç hafta sonra taşıyamaz hale gelicem kesin..

ben azcık kaçıyorum kızlar kaburgama baskı yapıyor meleğim. inş ara ara uğrarım.hoşçakalın tatlı muhabbetler size..

arada bi kasilmalar oluyor canim onun hariici masallah cok iyiiyim Allaha bin sükür

yavas yavas kalkmaya calis canim,ani hareketlerden olabildigince kacin,ee artik ne kaldiki doguma :asigim: hakkimizda hayirlisi insallah :Saruboceq:

sağol canım..aslına bakarsan bende de var bi tane sevgili elticiğim.başta bayaa uğraştı ama sonra tavrımı koydum şimdi sıkar yanii kötükedihüso

canim gecmis olsun oncelikle ,insallah diger tahlillerin temiz cikar

bende onu merak ettim canim seker varsa bebek haftasina göre büyük oluyor ve erken dogum riski tasiyor ,sende böyle bir risk yokmu?(AMAN OLMASINDA) :Saruboceq:

iste canim her ailede var bi cürük elma ne yaparsan yap bos :1no2:

yok canım ya ne sezeryanı ..normal doğum hayırlısıyla.. ama yinede çok bekletmeseler anneciklerini.. birkaç hafta sonra taşıyamaz hale gelicem kesin..

En guzeli normal dogum bencede tabi ama yapabilene artik, epidural normal dogumda var aslinda onuda dusunebilirsiniz, ben yakin arkadasim yapti cokta rahat gecti dogumuu , bilginiz olsunn...

aynen ya bende normal istiyorum inş.sezeryan olmaz
hesaplarkende hep 39 falan hesaplıyorum 40 ı katmıyorumkaydirigubbakcemile3 sanki daha uzun geliyo zaten 2 hafta önde gittiği için dr.mart sonu gibi doğum olabilir demişti tek korkum sezeryan olması gittiğim hastanedede çoğu sezeryan doğum yapıyo artık bütün hastaneler öyle eğer sezeryan derse zaten başka doktorada görünürüm

ezgicim ohh ne guzel valla ,sanslisin :))

afetidevrancim hosgeldin canim

ummahancim bende normal dogum istiyorum,dedigin gibi erken gelseler keske dicem ama sagliklarina birsey olmasin ,saglikli gelsinde kuzucum ister besinci ayin basinda gelsin

tam çıkıyodum vazgeçtim :)
AFETIDEVRAN hoşgeldin canım.
Zehircim çok teşekkürler canım inş hepimizin dilekleri bu yönde.
canım zaten ben doktora öylesine sormuştum yanii ben de tekrardan şeker olur mu diye?risk var mı dedim .o da sanmıyorum çünkü bebek iri değil dedi ama işte diğer sorunum için tahlil yaptırdığım da şeker çıktı.yarın tekrar yapılacak bakıcaz inş yanılma olmuştur.
bu arada kesinlikle haklısın canım, genelde gelişim ilerde oluyor erken doğum falan deniyor (ben de çok şükür erken doğum riski yok ) ama bebişin de gelişimi yavaşlamış işte bu bizi çok üzdü.
daha önceden 1 hafta gerilik varken bu sefer 2 hafta gerilik çıktı.

yaa kızlar sizler nasıl besleniyorsunuz ne yiyorsunuz allah aşkına benim yediklerim bebişime hiç mi yaramıyor yanii?
13 kilo aldım nereye gitti bilmiyorum (

aynen kızlar sağlıklı gelsinler tabi başka derdimiz yok ama hani annelerinide üzmesinler dimi ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…