ya kızlar genelde 40 haftayı tamamlıyorlarmı bebişler doğmak için?? 40. haftayı doldurmayı beklemesek ya..
hb canım teşekkürler
ee nasıl gidiyo bakalım hamileliğimizin son günleri
ben sanki günden güne ağırlaşıyorum gece yatarken zorlanıyorum
sağa sola dönerken bide sabah yataktan kalkarken kasıklarımda feci sancı oluyo
bu arada benimle alakalı inanılmaz güzel duygularını paylaşan TÜM NİSAN ANNELERİNE teşekkürlerimi borç biliyorum.
inanın sizlerin desteği olmasa çekilmiyor bu sorunlar..
inş şimdi daha iyiyim .tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor.
şeker için de yarın tahlil yaptırıcam bakalım inş korkulacak birşey olmaz.ama kızlar biliyormusunuz işin tuhafı ben hiç hamur işi yemiyorum canım çekerse ki çekiyor günde bir çikolata falan yiyorum ayrıca beyaz ekmek bile yemiyorum.
ha bir de doktora şeker riskimi sormuştum tahlilden önce.
o da sanmıyorum çünkü bebek iri değil sen çok kilolu değilsin testi tekrarlamaya gerek yok dedi.ama işte tansiyondan dolayı test yapınca da şeker varlığı çıktı.ne garip değil mi?
neyse inş yarın diğer tahliller iyi çıkar bekliycez artık...
sağol canım..aslına bakarsan bende de var bi tane sevgili elticiğim.başta bayaa uğraştı ama sonra tavrımı koydum şimdi sıkar yanii kötükedihüso
yok canım ya ne sezeryanı ..normal doğum hayırlısıyla.. ama yinede çok bekletmeseler anneciklerini.. birkaç hafta sonra taşıyamaz hale gelicem kesin..
yok canım ya ne sezeryanı ..normal doğum hayırlısıyla.. ama yinede çok bekletmeseler anneciklerini.. birkaç hafta sonra taşıyamaz hale gelicem kesin..
Kizlarr ben geldimm Selamlarr herkeseee :)
ben azcık kaçıyorum kızlar kaburgama baskı yapıyor meleğim. inş ara ara uğrarım.hoşçakalın tatlı muhabbetler size..
güle güle günayder kib cnm öptüm..
afetidevran hg canım nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?