2010 Nisan Anneleri

günayder birazda yapı meselesi canım ya bak ben 8 kilo aldım bebiş gayet iyi günü gününe gidiyor gelişimi..normal kahvaltımı yapıyorum peynir yumurta domates zeytin ekmek çay ya da süt gibi 3 öğün yiyorum yemeklerimi. aradada ya bir bardak süt içiyorum yada meyve yiyorum bazende ceviz fındık gibi şeyler.. çok şükür bir sorun yok şimdilik.. hea çikolatamıda yiyorum .

a.s hg attaque bugün nasılsınız minişinle??
afetidevran iyi yapmışsın canım bizi takipten vazgeçme :))

cok üzüldüm gercekten peki doktorun birseyler önermiyor mu sana canim ?

bende demir eksikligi olmasina ve herhangi ek bir hap almamama ragmen bebegimin kilosu cok iyi haftasina göre

cünkü ben aliskanlik haline getirdim her sabah ve aksam ya normal süt ya da kakaolu süt iciyorum kocaman bira bardaklari gibi bardakla ve yaninda hep ya antep fistigi ya da ceviz yiyorum ve bol bol su iiciyorum,cok kiloda almadim canim 9.5 kiloydu en son bakildiginda aldigim kilo

he bir de ne yersem yiyim beyaz ekmek yiyorum hep ,öyle bir dilim falan filan diyorlar ama yemegin yaninda ekmek yemezsem o zaman normalinde gitmeyen seyler oluyor midemde,kendine yemek düzeni oturt bir de canim

ve onu mutlu edicek olan cikolatali yiyeceklerdende geri kalmiyorum sanirim kilo almasini bunlara borcluyuz :))

selam h.g nasılsın

iyiyiz ezgicim sen nasılsın kızın nasıl uzun zamandır görüşemedik özlemişim..

AttaQue
hoşgeldin canım.nasılsın?

hoşbulduk tatlım , iyiyim sende iyisin inşallah dünden beri?

Oooo slm cnm senin masajini aldim, ama sanirim 2. yolladiginda gelmiss..
Nasilsin bakalimm?

Neyseki ulaşım tamamlandı yani süper sevindim..
İyilik sağlık kızımın cicilerini toparlıyorum bi kaç foto da eklerim inşallah bakalım , sen nasılsın?

a.s hg attaque bugün nasılsınız minişinle??
afetidevran iyi yapmışsın canım bizi takipten vazgeçme :))

İyiyiz canım çok şükür seni de bomba gibi gördüm maşşallah

attaQue hosgeldin canim

ummahan
aynen bende senin gibiyim canim yemek yeme duzenimiz ayni neredeyse

insallah gunayderinde bebegi normal gelisiminde seyreder :Saruboceq:

attaque sağol cnm evet çok şükür bomba gibiyim yakında patlamassam iyidir :)))))))

Zehircim merhaba , seninle de karşılaşabildik ne güzel.
Herşey yolunda umarım.

hosgeldin tekrar canim,cok sükür Allaha iyiyiz canim

yarin doktorda kontrolum var ama degistirme karari almistik bakalim kontrolden sonrami kagitlari isteriz yoksa öncemi

sen nasilsin canim bebisin nasil:1hug:

bebek şekerlerim için malzemeleri almıştım onları da çekiyim
siz yapıcak mısınız bişiler şeker için falan?

inş kızlar inş..
doktorun önerisi şuydu bol proteinli besleneceksin dedi.
ya aslında sizin dediklerinizi ben de yiyorum ama öğünleri aksatıyorum bunun farkındayım yani geçiştiriyorum bazan ara öğünler ana öğünlerin yerini tutuyor.

bir de merak ettiğim çok meyve yiyorum diyor bazıları çok meyve yemek demek ne demek?? yani günde kaçtane?
biliyorum komik bir soru oldu ama napiim işte

kızlar bişi sorcam ya doktorum özel hastanede ya onun olduğu yerde doğumhane yok konak doğumu önerdi martın 20 dinden sonrada çatı muayenesi için gel dedi sizce onamı gideyim yoksa konak doğuma gidip ordamı yaptırayım son muayeneyi :S bi akıl verin ya doktorum tanıdık olduğu için çekiniyorum biraz ilk kez alttan muayene yapıcak ne yapsam acaba?????

hosgeldin tekrar canim,cok sükür Allaha iyiyiz canim

yarin doktorda kontrolum var ama degistirme karari almistik bakalim kontrolden sonrami kagitlari isteriz yoksa öncemi

sen nasilsin canim bebisin nasil:1hug:

Geçmişe bi baktım canım , yakınınız için üzüldüm çok , doktorluk yemini etmiyo mu bunlar yaa , bu devirde ırkçılık ne kadar saçma sapan bişey çok yazık , çok üzüldüm.
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah zehircim.
Ben iyiyim kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum sadece ama zaten nedense eski iştah kalmadı bende şaşırtıcı bi şekilde. Dün ayak bileklerim o kadar şişmişki çukur oluştu elimi bastırdığımda çok korktum , yürüyemiyorum eskisi gibi artık. Ama kızım iyi Allah'a şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…