bebek şekerlerim için malzemeleri almıştım onları da çekiyim
siz yapıcak mısınız bişiler şeker için falan?
inş kızlar inş..
doktorun önerisi şuydu bol proteinli besleneceksin dedi.
ya aslında sizin dediklerinizi ben de yiyorum ama öğünleri aksatıyorum bunun farkındayım yani geçiştiriyorum bazan ara öğünler ana öğünlerin yerini tutuyor.
bir de merak ettiğim çok meyve yiyorum diyor bazıları çok meyve yemek demek ne demek?? yani günde kaçtane?
biliyorum komik bir soru oldu ama napiim işte
inş kızlar inş..
doktorun önerisi şuydu bol proteinli besleneceksin dedi.
ya aslında sizin dediklerinizi ben de yiyorum ama öğünleri aksatıyorum bunun farkındayım yani geçiştiriyorum bazan ara öğünler ana öğünlerin yerini tutuyor.
bir de merak ettiğim çok meyve yiyorum diyor bazıları çok meyve yemek demek ne demek?? yani günde kaçtane?
biliyorum komik bir soru oldu ama napiim işte
kızlar bişi sorcam ya doktorum özel hastanede ya onun olduğu yerde doğumhane yok konak doğumu önerdi martın 20 dinden sonrada çatı muayenesi için gel dedi sizce onamı gideyim yoksa konak doğuma gidip ordamı yaptırayım son muayeneyi :S bi akıl verin ya doktorum tanıdık olduğu için çekiniyorum biraz ilk kez alttan muayene yapıcak ne yapsam acaba?????
Kizlarr isim ciktii, ofiste oldugum icin ara ara bakalbiliyorumm.. gorusurz yineee..
Geçmişe bi baktım canım , yakınınız için üzüldüm çok , doktorluk yemini etmiyo mu bunlar yaa , bu devirde ırkçılık ne kadar saçma sapan bişey çok yazık , çok üzüldüm.
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah zehircim.
Ben iyiyim kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum sadece ama zaten nedense eski iştah kalmadı bende şaşırtıcı bi şekilde. Dün ayak bileklerim o kadar şişmişki çukur oluştu elimi bastırdığımda çok korktum , yürüyemiyorum eskisi gibi artık. Ama kızım iyi Allah'a şükür.
neyse kızlar kusura bakmayın daha fazla kalamıycam. hepinizi bebeişlerinizle beraber çok çok öpüyorum güzel annişler..
görüşürüz afetidevran kib canım..
attaque bende hastane için karar veremedim ama ev için lokum hazırlamayı düşünüyorum hani şu minik kuş lokumlarından 3 er tane paketleyip sepetle ikram ama sepeti süslemek için malzemeleri nerden alıcam onu bilmiyorum işte :S sen neler aldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?