2010 Nisan Anneleri

günayder canım bol bol süt iç sevmiyorsan sütü meyveli sütleri tercih et en az günde 2 bardak sabah peyniri normalden 1-2 dilim fazla ye. arada yoğurtta yiyebilirsin küçük bir kase öğünlerini aksatmamaya çalış elinden geldiğince geçiştireceksen bile protein li şeyler yiyerek geçiştir.meyve konusuna gelinc eevde kaç çeşit meyven varsa onlardan birer tane ye hergün.

neyse kızlar kusura bakmayın daha fazla kalamıycam. hepinizi bebeişlerinizle beraber çok çok öpüyorum güzel annişler..

afetidevran sakinim canım sağol :)) daha zamanımız var biliyorum kuzum az daha yoracak annesini.. en azından nisan 15 e kadar içerde bunu hiseedebiliyorum :)

bebek şekerlerim için malzemeleri almıştım onları da çekiyim
siz yapıcak mısınız bişiler şeker için falan?

ben davetiyelerini hazirladim canim,sekerleri icin dün tül aldim,icine seker ve cikolatasinida doguma yakin alirim

simdiden yaaparsam erir falan oyuzden simdilik kaldi ,yaptiklarini paylasirsan sevinirim canim

canim öyle anlar oluyor ki sabah kahvalti ettikten sonra elimde yarim ayvayla geziyorum,bir iki saat sonra portakal yiyorum

esime yalvariyorum cumartesi günü hollandaya gitmek icin,oradan bir haftalik cilek,nar,ayvayi aldiriyorum

evin icinde öte gezerken beri gezerken hep elimde meyve oluyor sende öyle yapabilirsin canim

Ben 1-2 elma yada 1-2 portakal yiyorum yada 1 muz -1 portakal gibi abartmamak lazım yaa çok değil yeterli yesen olur bence. günayder sabahları yumurta yemeyi ihmal etme olur mu , balık , ızgara et ye yağsız. Bana doktor bunları önermişti..

canım bak hiç çekinme eninde sonunda mecbur kaldığın durumlar olucak o yüzden sağlık için gözünü kapat ve muayeneni ol derim.

benimde en çok korkttuğum gittiğim hastanenin uzak olması yol 1,5 saat sürüyo sancım geldiğinde 1,5 saat yolda olucam yani inş.yetişirim yolda falan doğmasında:)

Bebek şekeri için bende doğum iznine çıkınca alıcam şekerleri o zaman kız kardeşimle beraber yapıcaz bakalım.. Umarım herşey istediğimiz gibi olur , bebişlerin cicileri sayfasına eklerim bugün canım. Sizde ekleyin fikir olsun , davetiyenizi de çok merak ettim şimdi.

sagol canimcim napalim insallah hersey yoluna girer,yarin zaten beraber degistiricez doktoru ,beni o götürmüstü o salak doktora neyseki yarin son gün umarim

sislik ilk defa evelsi gece ellerimde oldu parmaklarim davul gibiydi kaydirigubbakcemile3,yapcak bisey yok sanirim sisliklere cekicez artik

neyse kızlar kusura bakmayın daha fazla kalamıycam. hepinizi bebeişlerinizle beraber çok çok öpüyorum güzel annişler..

dinlen hadi canim görüsürüz

kizlar esim antremana gidicek bende cikmaliyim öpüldünüz,cok gevezelik ettim geceden beri valla

davetiyeleride eklerim bir ara cancazlarim

görüşürüz afetidevran kib canım..
attaque bende hastane için karar veremedim ama ev için lokum hazırlamayı düşünüyorum hani şu minik kuş lokumlarından 3 er tane paketleyip sepetle ikram ama sepeti süslemek için malzemeleri nerden alıcam onu bilmiyorum işte :S sen neler aldın??

slm kızlar 2 saattir gecmişi okuyom gözlerım agrıdı kaydirigubbakcemile3 bizde kızımla yArın gıtcez doktora . aslında cuma gıdeceektık ama gıdemedık bakalım yarın neler dıcek doktor teyzemız kaydirigubbakcemile2

a.s hg tatlıms hayırlısı olsun cnaım işallah güzel haberle gelirsin :)) nasılsınız?

Ben badem şekeri alıcam sanırım mevlüt şekeri için , hastanede vermek içinde keselere koyabileceğim kapalı çikolatalardan alıcam canım. Lokum güzel fikir ama keseye falan koyamazsın lokumu poşetlemek lazım sanırım. Önce poşetleyip sende güzel keselere koyabilirsin. Birazdan ekliycem aldıklarımı canım bakarsın , ben eklemeye çalışıyım yavaş yavaş.

attaque ekle de bir bakayım cnaım.. lokumları şeffaf renk poşeti karte kare kesip 3 lokum koyup renkli kurdelerle bağlayıp paket yapmayı düşünüyorum nasılsa lokumlar da renkli ya hoş görünecektir kanımca ben böyle düşündüm ama bilemiyorum artıkın..

kız bebekleri olanlar isimleri düşündünüzmü
ben melis yada özge düşündüm hangisi daha iyi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…