2010 Nisan Anneleri

tatlıms iyiyim cnm sağol.. bizim babamıza tatil ama yinede işi var şuan evde değil bizde kızımla hem süt içiyoruz hemde size laf yetiştiriyoruz :))

tuana güzel isim tatlıms hayırlı olsun oğlumuz olsaydı tunahan koyacaktık ama kızımız kübra olacak..

selam kızlar hayırlı pazarlar yaa benim belim çok ağrıyo sanki adet olucam gibi bir ağrı var sizlerdede oluyomu bacağımıda oynatamıyorum nerdeyse yaaa ben iyicene ağırlaştım kızlar rabbim şu 4 haftamızıda sağlıcakla geçmesini nasip eğlesin bu gece rüyamda doktorumu gördüm bayanmış bana ayın 30da hazır ol dedi rüyamda sezerayan için dedi ayyy haftaya randevum var acaba 30da hazır olmu diyecek bana hep zaten kendimi bu aya odakladım sanki nisan annesi değilde mart annesi olacağım gibime geliyo hayırlısı artık bakalım

iyiyim canım oda iyi çok şükür gece tepindi şimdide uyuyor heralde ses yok :)) siz nasılsınız??

canım benim işte birazcık belimde ağrı var mutfak dolaplarını sildik eşimle ondan sonra başladı gerçi ben sadece aşşağı kısımlarını elledim o yukarıları sildi yoruluyorum artık canım sanırım ondan::)))

kuzum benden 2 hafta öndesin ben bile yoruluyorum senmi yorulmıycan yavaş yavaş yap işlerini zorlama kendini..

slm kızlar...
zeyracım geçmiş olsun canım bazen banada oluyor eşim masaj yapınca bıraz rahatlıyorum.. banada hep mart annesi olacakmışım gibi gelıyor ama benımkı normal doğum olduğu için geçebilirde

canım fundamız nasıl .. hala çıkmamış.. görüştüğünüzde bendende selam söylersen çok sevinirim.. inşallah göktuğumuz zamanında gelecek.. gerçi iki hafta daha dursa içeride yeterli...

-------

benım eşimde dershanede bugun akşam 6 ya kadar dersi var.. gelince sinemaya gitcez.. evimde almış başını gidiyor.. bende çok halsizlik var ya buaralar hiç temizlik yapasım yok ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…