canım 35. haftayıda bitirmişsin bence mart 20 temizlik için geç olabilir .. belli olmaz bebişlere ..
ilke nurcum seninle aynıyız heralde bende 36.haftama girdim senin sat kaç canım.bende halılarımı fialn verdim yıkamaya kimisinide annem yıkadı sağolsun ama onlar duruyı kirlenir die yaymadım.ara yerleriminkinide 3 gün önce verdim ama gelmedi daha 1 haftada anca getiriiriz dediler.sende 20 sine pek kalma bencede tatlım.biz daha 2 hafta önce yaptık temizliği.
sedacığım canım benim hoşgeldin saol canım fundayla 2 gün önce görüştük canım şu anda hastahanede canım doktoru çıkartmıyo sancısı olduğu için nstede canım inşallah sağlıcakla gelsinde kuzucuğumuz canım olsun hastahanede ne yapalım söylerim canım bu akşam ararım yine hastahaneyi canım bende çok yordum sanırım kendimi canım belim ağrıyo uzanıcam gideceğimde canımcım boşver sende bu günü tatil ilan et o zaman akşama ne güzel sinemaya gitcekmişsiniz olmazsa hafta içi al canım 15 gibi kadını canım bence erken değil hemen pis olmaz canımcım storda dediğin gibi or canım bende mutfağa düşünüyordum yaptırmaktan vazgeçtim devamlı yemke yapınca çok çabuk kirleniyo perdeler falan yorma kendini canım benim görüşrüz ben gideyim birazcık uzanayım canım görüşrüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?