2010 Nisan Anneleri

off içim daralıyor gördükçe canımya.. bir süpürge vurmam gerek(

buarada ben genel temızlı ıcın kadın alacagım eve mart 20 gıbı felan.. halılarımıda vercem yıkamaya.. o zaman çok mu gec oluyor.. bu hafta yaptrısam yıne kırlenır kesın.. perdelerımde yıkanacak.. off hepsi stor onlar nasıl yıkancak hıc bılmıyorum.. süsüne aldandım .. şimdi çook pişmanım bilmiyorumkismile

canım 35. haftayıda bitirmişsin bence mart 20 temizlik için geç olabilir .. belli olmaz bebişlere ..

slm şeker anneler nasılsınız bende temzilik yaptım biras 10 gündür bişiy yapmıodum ew çok tozlanmış ama yoruldumda acık.artık hemncecik yoruluos ki zaten.geçsin artık şu günler bianönce..

ilke nurcum seninle aynıyız heralde bende 36.haftama girdim senin sat kaç canım.bende halılarımı fialn verdim yıkamaya kimisinide annem yıkadı sağolsun ama onlar duruyı kirlenir die yaymadım.ara yerleriminkinide 3 gün önce verdim ama gelmedi daha 1 haftada anca getiriiriz dediler.sende 20 sine pek kalma bencede tatlım.biz daha 2 hafta önce yaptık temizliği.

hoşbuldk canım.iiz allaha şükür siz nasılsınz. az önce msjını aldık.bende sana yazdım okudunmu tatlım.

sedacığım canım benim hoşgeldin saol canım fundayla 2 gün önce görüştük canım şu anda hastahanede canım doktoru çıkartmıyo sancısı olduğu için nstede canım inşallah sağlıcakla gelsinde kuzucuğumuz canım olsun hastahanede ne yapalım söylerim canım bu akşam ararım yine hastahaneyi canım bende çok yordum sanırım kendimi canım belim ağrıyo uzanıcam gideceğimde canımcım boşver sende bu günü tatil ilan et o zaman akşama ne güzel sinemaya gitcekmişsiniz olmazsa hafta içi al canım 15 gibi kadını canım bence erken değil hemen pis olmaz canımcım storda dediğin gibi or canım bende mutfağa düşünüyordum yaptırmaktan vazgeçtim devamlı yemke yapınca çok çabuk kirleniyo perdeler falan yorma kendini canım benim görüşrüz ben gideyim birazcık uzanayım canım görüşrüz yine

aman wala o storlar tamam çok hoş gözüküo ama başa dert çıkarması ayrı dert takması ayrı dert bende yıkadım ama tüllerimi takmadım ssadece fonları duruyo tüllerimi takarsma kirlenir dedi.ama bidahak,i hafta halılarıda yayıcam tülleride takıcam..bidaha gidiim de doktora baklaım nedicek.

canım 35. haftayıda bitirmişsin bence mart 20 temizlik için geç olabilir .. belli olmaz bebişlere ..

haklısınız kızlarr bende önumuzdekı hafta sonuna kadar halledeyim o zaman :))zaten kayınvaldemde 20 nde burada olur umreye gıttı .. doğumum için bana gelecek.. bebişime hurma vezemzem suyu gelıyor ınsallah...

canım sende cok yorma kendını boşver evımız pis olsunda bebeişlerimiz iyi olsun ... bırde sakın mutfaga stor alma benıım orasıda stordu gecen ay cıkarıp attık(
sızı gizem sultan ile iyi dinlenmeler...

bende temızlıgıme baslayayım kızlar.. görüşürüz ...

merhaba kızlarr
bi bakayım dedim ama funda hastaneye mi yatmış çok üzüldüm inşallah göktuğumuz üzmez annesini
benimde bugün karnım ağrıyor nedense ama bu aralar pek ağırlaştım sanki her an doğüğum olacakmış gibi geliyor geceleri bi damla uyku girmiyor gözüme
işin kötü tarafıda bu hafta perşembe babam prostat ameliyatı 15 inde de ablam burun ameliyatı olacaklar bu aralar doğum yapmamam lazım ama kalırmışım gibime de gelmiyor karnım bacaklarıma değiyor resmen
sizler nasılsınız?

en son geçen hafta gitiim canım 3 kilo olmuş oğlum.boyuda 50 cmdi doktorumuz maşallah gelişimini tamamlamış artık dedi.ama önceki haftalar daha hızlı kilo alıodu bu hafta yavaşlamış biras doktorumuz son haftalar yavaşlar kilo alımı dedi.

kib aeo ilke_nur cum görüşürüz cnm kolay gelsin...
butterflydsd evet cnm :))

jnaz hg canım karın ağrılarında başladıysa çok bekletmez kuzucuğun hayırlısı olsun yorma kendini..

hoşgeldin jnazcım benimde dün akşam ağırdı karnım esmen gerildi korktum biann 15 dk.sğrdü geçti canım.işallah biras daha bekler bebişin canım.senin kaçında olucaktı doğum canım bizden önceydi senin dimi.

oh oh maşallah kayra mız erken gelicek o zaman tamamladıysa yakındır gelmesi hayırlısı olsun canım..

kızlar karnım deli gibi kaşınıo yaa akşam resmen kaşıntıdan uyuyamadım çatladı zaten dahada çatlıyo heralde ondan kaşınıo.napsam ki yatmadan önce yaa.

işallah ümmühancım hepimiz için hayırlısı olsun canım.ewt doktorumda erken gelebilir dio bende artık ufak biağrıda ewham yapıorum ama 38.haftayıda bi geçelimde işallah 2 hafta daha dursun işallah oğlum içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…