2010 Nisan Anneleri

artık sürsem neolcak ki canım malesef çıkmaması için sürmeme gerek yok zaten çok çatladı karnımda bacaklarımda ilk zmanlar vazelin sürdüm hep ama banamısın dememiş.şimdi rahatlmak için anca bişiyler yapabilirim.nemlendiricimi sürsemki.

ewt ümmühancım doktorumda büyük ihtimal 3.500 geçer dedi.zaten geçerse normal olmaz sezeryana alırız riskli olur dedi.anca 3.500 ü geçmezse normal olucak canım.geçerse bende korkarım normal doğumdan zaten canım.heryerim yırtılır wala ayy içim ürperdi bak diyince bile.:bbo:

hoşbuldum canımcım benim karnımda kaç gündür taş gibi ama son iki gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi normalde doğum tarihimiz 2 nisan canım ama bebişim o tarihi beklemeyecek gibi her hafta kontrole gidiyorum nst ye bağlıyorlar ve doktor hazırlıklı ol diyor
kib aeo ilke_nur cum görüşürüz cnm kolay gelsin...
butterflydsd evet cnm :))

jnaz hg canım karın ağrılarında başladıysa çok bekletmez kuzucuğun hayırlısı olsun yorma kendini..

hoşbuldum ummuhancım bakalım hayırlısı ile gelsin bebişim ama zamanlama olarak çok kötü oldu daha doğrusu babam ve ablam tam zamanını buldu :)

gelinim kaç kilo oldu annesi.bende 20 kilo aldım yaa..çok aldım çoookkk.ohaoldumsmile.artık doğumdan sonra aç kalıp vermeye kararlıyım.süt vericez işallah gerçide onun için yine yerim ama ekmek fialn pek yemem tatlı hamur mecbur onlardan uzak durucam sebze meyve ve bol su idare edicez artık verene kadar.kararlıyım vermeye.yoksa bunalıma girerimö wala bu kilolarla..

hayırlısı olsun naz cım sıkma canını sağlıkla gelsinde bebişin gerisini boşver..

hg afetidevran cım kübra olacak işallah..
evet cnm çok kilo almışsın verirsin işallah 10 gün falan oldu kontrole gideli kızımız 1660 gr dı 2 olmuştur heralde :))

maşallah kübramıza canım senin sat benden sonraydı galiba dimi canım hatırlıomusun daha ilk hamiş kadıımız günler yazışıodukda bekiloduk test yapmayı acaba hamişmiyiz die heyecanlıydık meğer meleklerimiz içimizdeymiş.şimdi ise kavuşmanın hayecanı var içimizde.

sağolasın canım amin işallah.senin bebişinin adı ne olucak tatlım.

Cnm ben hamile degilim, daha korunma asamasindayizz :) ekim gibi ins. korunmayi birakip bizde dusunucez, ama ben simdiden sizi takip ediyorumm, hamilelik konusunda baya bilgim varr diyebilirimm :)

Ummucum bebisine sectigin isimm guzel cnm , pamuk bir kiz gelicegine eminimm :)

sağol afetidevran cım..
evet canım hatırlıyorum şimdide farklı bir heycan sardı hepimizi..

öylemi afetidevrancım hayırlısı olsun işallah canım allahım sanada nasip etsin bugünleri canım.azöncede ümmühana yazdımya canım bizde o günler heyecanla bekloduk hamişmiyiz die ama bak günler geçtide şimdi kucağımıza almayı beklios sende beklicen işallah tatlım.

canlarım ben şimdilik çıkıom duş filan alıcam ama daha sonra gelirim yine kociş gelmezse.görüşürüs şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…