2010 Nisan Anneleri

bende çıkıyorum kızlar azcık dinlenelim sırtım ağrıdı kib aeo hepinizi öptüm..

kızlar cicilerimizin fotolarını eklemeye başladım , bebek şeker malzemelrini de , bilginize bakabilirsiniz.

slm kızlarr... iyi pazarlar herkese.. opuyorumnanaktan

bugün topiğin maşallahı var.. sabahtan beri 14 sayfa birikmiş :)) annemlerdeyiz biz de.. çok kalamıycam ama bi nakıyım dedim.. gece uyuyamayınca başım ağrıyo sanki biraz ama iyiyiz çook iyiyiz biz... inşallah herkes de iyidirr.. geçmişi okuyamıycam.. inş. kötü bir durum yoktur...

kızlar benimde girmemle çıkmam bir olacak
listede de düzenlemeler yapayım sonrada gidip dinleneyim
öpüyorum hepinizi

jalecim.. listedeki düzenlemeleri sabırsızlıkla bekliyoruz canım.. bebişler doğmadan belki de son kez olucak ama olsun.. son durumlar güncel görünse hoş olur tabii.. :ecrin_bebek:

Ayyy bunlar ne guzel dilekler cnm benim heycanlandim bak simdii.. ins. istedigimiz zaman bebisimiz bizi cok bekletmeden olurr,,

Taze annelerin dualari tutarmisss, cok tesekkur ederimm..

heheh olur mu canım ne demek , zamanla çözüyorsun karıştıra karıştıra bizde öyle çözdük :)

aaaa neyse canım yaa başka bir yerden görürsün belki , kısmet..
şimdilik kaçıyorum kendine iyi bak
.

mrb kzlar nasılsınız herkes ıyıdır umarım kacgundur ınt.gıttı merak etmeyın dıye hemen baska bıyerde bulmusken yazayım dedım.doguran varmı herkes ıyımı funda nasıl cıktımı.

herkese merhabalar.az önce geldik eve.herkes iyidir inşallah.bebişler de iyidir umarım.40 sayfayı geçmiş ya ben gittiğimden beri.okumaya çalışayım bakayım.

doğuran var mı bu arada.ve günü belli olan.funda da çıktı mı acaba?

biriniz benim oğlana kafasını boşu boşuna ağzımdan çıkarmaya çalışmamasını söyler mi? beni dinlemiyo da. kafa tepede ittiriyo ittiriyo. sanırım benimki çıkacağı yönü şaşrdı...

selammmmmmm ama kimsecikler yok :gitme:

kiz allah iyiligini versin emi kaydirigubbakcemile2
seni dinlemiyomu senin oglan sen söyle uygun bir dille anlatsan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…