2010 Nisan Anneleri

heyyy maşallah.....

anne olarak doğru yolu öğretmelisin şimdiden:))))

benimki doğru yolda çıkmaya çalışanlardan az bekle diyorum ama beklemicek galiba korkuyorum ben yaaa:gitme:

jaleciğim canımbugün telde konuşmuştuk ama tekrar geçmiş olsun canım babana ve ablana rabbim en kısa zamanda şifalar versin inşallah canımcım özletme kendini canım benim kocamn öptüm seni yineopuyorumnanaktan

özlemciğim ,fulyancığım teyoşlar funda şu anda yine hastahanede hepinize bol bol selamı vardı soran herhese ayrı ayrı teşekkür ediyo bakalım 2-3 güne doktoru serumu çıkarıp bir deneyecekmiş eğer sancı çıkmazsa ablasına hastahaneye yakın kaldığı oraya geçecekmiş bugün ultrasyona girmiş göktuş 2.700 gr olmuş şu anda suyu falan normalmiş herşey güzel gidiyo şükürler olsun doğum şekli belli olmuş sadece sezeryan olcakmış şükürler olsun iyiydi bu akşam aradı konuştuk bol bol öenmli bişey olursa arayacak beni inşallah göktuş zamnı geldiğinde gelecek zaten şu 2 hafta geçtimi artık normal doğumu bir sorun olmazmış doktoru öyle demiş şu an doğsada sorun yokmıuş sadece ihtimal üzerine kalıyo önlem amaçlı dua edelim fundamıza

ayy kimsecikler yok yaa ne kadar boş bir topik valla huuu nisan anneleri nerelerdesiniz ayyy bu son ayımızı dolu dolu geçirmek varken çıkın çıkın gelin anacığım herkes pazar keyfinde sanırım neyse bizde gidip yatalım bari herkese iyi geceler şimdiden tabi giren olursa

günaydınlar kızlarr .. daha kimseler yok ama ben şimdiden diyeyim herkesee.. :)) hepinizee güzell mutluu hayırlıı sağlıklıı birgün diliyorumm..

annemlerdeyken kaçırdığım sayfalara bi göz atayım bakalım :) inş. okuyabilirim hepsini...

günaydın canım :)

ben de geçmişi okumayı yeni bitirdim
genelde haftasonları durgun geçer ama bu haftasonu nispeten hareketliymiş topic.
benim girmeye fırsatım olmadı, dışardaydım hep..

oyş.. şimdi de saat sayıyorum..
1.30'da randevum var, kızımı görüceeeem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

günaydın bitanemm... amann ne güzell tesadüf... zemuszemus nasılsınn? dila kızımız da iyi inş... opuyorumnanaktan

evet evet.. pazarları özellikle 2 sayfa anca ilerlerdi...dün bi bakayım dedim öğlene kadar 14 sayfa olmuş.. şaşırdım valla :))) biz de annemdeydik. ben de pek giremedim sayılır.. bi c.tesi gecesini saymazsak:))) sabahlattı senin damat yaa :)) kaburgam hala sağlam ama :) ehee

ohh bugün kontrol gününüzmüş... inşallah çook güzell haberlerle bekliyorum canımmm opuyorumnanaktan bakalım diloş sultan ne kadar büyümüş annesii.. maşalllahh ona şimdidenn opuyorumnanaktan

ay evet, o gece meğer hep birlikte sabahlamışız da, ben kimsenin online olabileceğini düşünmediğimden açmamıştım bilgisayarı... ben de bikaç gecedir zor uyuyorum. rahat pozisyon alamıyorum. tam rahat ediyorum dila hanım basıyor tekmeyi, dön öte tarafa diyor :)
eh, biz de paşa paşa dediğini yapıp uykusuz geceler geçiriyoruz :)

damadıma da maşallah :) sefaları olsun anacım, napalım, ne yapıyorlarsa çekicez artık :)

inşallah kontrolümüz iyi geçer.. kilosunu merak ediyorum.. son gidişimizde 2 haftada sadece 120 gramcık almıştı bilmiyorumkismile besleyemiyor muyum diye üzülüyorum..
umarım şimdi kilosu biraz toparlamıştır..

bu arada kayınvalidenler döndü mü köye refişcim?

dünürcüüm... amann maşallah dila gelinimee zemuszemus bass yavrucuum annene tekmeyii.. hiiç rahat bırakma onuu.. kıpır kıpırr ol da uykuları kaçsınn kaydirigubbakcemile3 eeee.. dünürr. sen sakim benim kızım.. aklına gelirse bi tepiniyo yetiyo demiyomuydunn.. alll sana tepikkk kaydirigubbakcemile3 aman aman onlar iyi olsun da biz şimdiden parmaklarında oynamaya başladık valla :))
dila'nın kilosunu neden dert ediyosun canım yaa.. maşallah iyiydi son kontrolünüzde bile haftasına göree.. hatta beşik kertiğini bile solladıydı gibi hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 kızz biz 33+1 de 2.145 gr.cıktıkk.. ama maşallah herşeymniz iyi önemli olan o.. senin kız da demekki bu haftalarda az almışş. acısını çıkarmıştır ama meraklanma sennn.. iyi olsun da çıtı ptı olsun... hem belki de bizim gibi olmamak için şimdiden dkkat ediyodur formuna .. olamaz mııı kaydirigubbakcemile3

jeşke sende gelseydin o gece yaa.. benim de halaa uykum olmamasına rağmen kimse kalmadı diye kapattım mecburr.. keşke accık daha otursaydım dasen gelince de seninle kaynatırdık :)
kayınvalidem geçen hafta pazar günügitti canım köye.. 5 gün kaldı gitti yanii.. :)
bu arada canımm eşinle accık takışmışsınız galibaa.. geçmişte gördüm.. sanırım yine klasik mevzularr... amaann boşver tatlımm.. ben artık hiiç bişeyi takmama kararı aldımm.. kim ne derse desinn sallaa .. kendimizi ve bebişlerimizi üzmeye değer mi.. opuyorumnanaktan

ya doktor da normal diyor kilosu için ama ne bileyim burda sizlerin bebişleriyle mukayese ediyorum da, minik kaldı benim kızım...
1.900 falandı en son.. bugün kaç çıkacak meleğim bakalım..
dediğin gibi sağlıklı olsun da, kilo falan da hikaye aslında ama insan işkillenmeye yer arıyor böyle zamanlarda.

belki babasının tarafına geçer de zayıf olur kuzucuğum diye umut ediyorum artık :)

mümkünse benim sülaleme hiç bir şeyi çekmesin.
bizim taraf kilolu, hastalıklı.. bi aids yok anasını satayım. ama ona da yatkınlığımız vardır eminim, azcık niyeti bozsak o da çıkar.
eşimin tarafının fiziği süperdir. turp gibilerdir. hiçbir sağlık sorunları yoktur..
dilacık da onlara çeksin inşallah..

ehe, ama huyu bana çeksin olmaz mı :)

mehmet efendiyle kapışmamızı da sorma valla.. tipik mevzular.. döne döne aynı şeyleri tartışmaktan fenalıklar geçiriyorum. ama evlilik de böyle bir şey işte. ateşten gömlek oluyor bazen..

dediğin gibi takmamaya çalışıyorum.............

ayyyyy refiye, seni online gördüğümden beri düşünüyorum ben bu kıza bişey diyecektim ama ne diyecektim diye..

ayyy! şimdi düştü jeton, geçmiş olsun diyecektim tabi! misafirlerinin geldiği gün tam delirtmişler seni be anacım..
eltin miydi görümcen miydi neyindi, yuh yani 10 senede bir gelen misafirin arasına mı gelip kuruldular... hiç mi düşünmediler ayıptır, kalabalık etmeyelim, kız da hamile germeyelim diye...

okuyunca ben bile kudurdum sinirden, senin halini hayal edemiyorum.
vallahi billahi bu insanlar öyle duyarsız, öyle düşüncesiz, öyle patavatsız ki... arkadaşın olsa siler atarsın hayatından, akrabalık da ayrı bir şey.. hele eşin tarafı olunca..
iyi gene o geceyi delirmeden atlatabilmişsin..

zeynepçim.. saol canım öncelikle :))) görümcemdi evet... ayyy adı bile deli ediyo beni yaa.. benim kızdığım olay gelip oturması ama olay şu ki.. gelenler hep genç yani..22-20-19 yaşlarında.. yeğenlerim.. ben 20 yaşında evlendiğimde onlar 10 lu yaşlarda flndılar.. bişiy paylaşamamıştık yani doğal olarakk.. ee şimdi onlar büyüdüü. tam kafa dengi oldularr.. ben evliyim. çocuklar demiş ablama bi gidelim.. amann pişman da oldu zavallılarr.. dün annemlerdeydik işte.. yeğenle konuştum.. dedim valla nolur kusura bakma.. kız diyo abla ne kusuruben de çok üzüldüm.. iki çift laf edemeden geldik ona mı yanayımm.. onların dengesizliğine mi yanayımm.. sen çok gerildin.. üzüldün ona mı yanayımm... onlar da şaşırdı zavallılar yaa.. hele oğlanlarla hiç konuşamadık bile.. sadece yemek yerken bir iki konuştuk o kadarr... ya geldin hadi salaksın.. ayakabıları gördün ama akıl edemedin.. bak be kadınn senin yaşıtın mı varr.. tamam kardeşinin evi ama senin değil yanii... han da değil giren çıkan belli olmasınn.. hep gençler var aman sıkılmasınlar rahat etsinler de ben alt katlardan birine ineyim demezmi insan yaa.. ki tek seçenek ben değilim yanii.. altta 2 eltim daha varr.. iniver birinee.. yarın akşam gell bana da.. ama yokkk.. amannn be kuzumm zor insanın dengesiziyle uğraşması.. ne diyeyimm.. napayım bilemedim.. hüseyin de çok sıkıldıı.. kovayımmı şimdi yaa..insan akıl eder demi dedi durdu o da.. ama bişey dese kibarca bile çekse köşeye söylese hem inadından gitmezz... hem de çirkeflik eder de yeğenlere bişey der diye hiiç sesini çıkarma nolur dedim durdum.. :sinifsinif:

amann yaa görümce deyince bi önceki mesajına yazıcaklarımı unuttum :kedi: ömrümüü yedi bu kadınn ömrümüü.. :umursamaz:

iyidiranesi kızının herbişeyi de kilosu da.. ama işte anne olmak böyle bişeyy.. bende acaba erken mi alıyo dr. oğlanı.. accık daha dursun da 100-200 gr. daha fazla alsın deyip durdum :))) ama hakkımızda hayırlsı nasılsa öyle olsun canımm.. kaderde ne varsa o yanii..

amann senin kızın huyu suyu annesine çeksin de zemuszemus fiziği fln baba tarafına benzese de olurr..amann bacım yaa neler demişsin öyle bide. hastalık fln.. allah korusunn.. allah beterinden saklasınn...

kızz bu aradaa damadının son halini gördün mü :))) bayadır göbüş eklemiyodum.. avatarıma bilem koydum oğluşumu :))) ama gece çektim yayılmıştı.. dün akşam anneme çektirdim poposunu bi dikti ileri doğru :))) sivrildi göbüşş..amann ne hallere sokuyolar bizi yaa.... :)

ya sık gelen misafir olsalardı bile insan sinir olur...
hele bi de böyle kırk yılda bir gelen misafirinin yanında gelmeleri hakkaten çok ayıp olmuş
ben de içimden hep "hüseyin çaktırmadan bi şey deseydi akrabalarına bari" dedim ama, senin dediğin de doğru, belki başka bi tatsızlık çıkardı, yeğenlerin arada kalırdı falan...

yazık olmuş valla. ağız tadıyla bi oturamadınız.
neyse, oğluş bi doğsun, onu görmeye gelirler inşallah..o zaman doya doya oturursunuz.
kapını bacanı çalan olursa da duymazdan gelirsin bu sefer kafamçokkarıştı
ya da kapıya "yaklaşmayınız" tabelası asarsın :))

ayy ben var ya, alnıma falan zımbaliycam öyle bi tabelayı :)) 100 metre yakınıma gelmesin kimse bi süre sengözlerimebaksanab
zaten haz etmiyorum böyle misafirden, kalabalıktan, dip dibe olmaktan..
bi de o dönem üşüşürlerse evime, valla hem delirir hem delirtirim..

ay benim de daha afyonum patlamadı herhalde, sen deyince farkettim avatardaki resmi de :))
kız n'olmuş bu damat hakkaten :)) çıktı çıkacak refiş :))
sen az daha dursun etlensin sütlensin diyosun da, adam doğar doğmaz askere gidecek nerdeyse :)) kocaman olmuş.. maşallah ona..

diloş için söylediklerin için de sağol bi tanem... dediğin gibi normal her şeyi diyor doktor ama bana yetmiyor kilosu ne bileyim, 3 kilo altı doğmasından korkuyorum. minik bebeğe dokunmaya bile kıyamam, beceremem gibi geliyor..
ayy bugün şöyle bi 2.400 falan olmuş olsa ne süper olur hee..
inşallah inşallahhh..:Saruboceq:

Slmsss kizlarrrr.. nasilsiniz bakalim bugunn,...

kontrole gidicekmissin iki kedilii, guzel bebisinii goruceksin ne guzelll...

Olur cnm olur sen hic merak etmeee, telasta yapmacinn guzel annelerr, pozitif dusunun hersey guzel gelissinn :) hihoyyyt

gunaydın kızlar...
bune böle oku oku anca bitirdim gecmişi...ne kadar hareketli bi hafta sonu olmuş...

bize gelince artık her şart ve koşulda hazır ve nazır kuzey beyimizi bekliyoruz...
evim mis gibi oldu her yanım didik didik temizlendi....
halılarım yıkamaya verilecek,badanam bitti....
doğum çantam bikaç eksiği ile oda kişisel hazır....
bebeğimin beşiği herseyi ile hazır,uyku setimizi bile serdik...
oğlumun odası son görüntüsü ile süper oldu çok cicili bicili ama bir okdarda erkek çocuğu için düşünülmüş bir oda oldu heryerde,araba figürleri var....
annem ,eşim acayip yoruldular....
tabi bende bittim ,öle gözle görülcek büyük bir iş yapmadım ama etrafta dolanmak bile yetti bana....
dün gece kesinlikle uyku girmedi gözüme ve resmen sağdan sola dönemedim...
artık sol yanım acıyor uykum var aslında yatsam uyurum ama yatamıyorum ki...
annemde kaldık dün gece,kardeşimden fırsat olsaydı bakacaktım kk'ya ama bi face ye zor bakındım çktım..zaten surda bir hafta sonra hep annemdeyim inşlh,doğum cantam bile burda artıkın....
benimde cekeceğim baya bişi vardı ama dün hiç fırsat bulamadım.....

refişim profil resminiz harika tatlım utku nasıda sivriltmiş öle kendini....

zeynocum demek dila sultanı görceksin ne gzl...emin ol annesi kilo almıştır bak şok olacaksın sende....ben en son gittiğimde üç hafta içinde nası bir kilo aldı şaşkınlıkla kaldım masada öle inanamadım....
sende düşünme dilacık tosun olcak bak görürsün....

Slmsss kizlarrrr.. nasilsiniz bakalim bugunn,...

kontrole gidicekmissin iki kedilii, guzel bebisinii goruceksin ne guzelll...

merhaba canım.. çok sağol iyi dileklerin için.
ben bu ara çok sık giremiyorum kk'ya ama , yanlış hatırlamıyorsam sen 2011 annesi adayıydın değil mi :)
Allahım tez zamanda sana da yaşatsın bu duyguları inşallah..

canım.. günaydın :)
arı gibi çalıştınız mı naptınız nası bitti onca iş..
off ama nası rahatlamışsındır var ya.. beyninin kemiriyordu onca yapılacak şey..

evin de misler gibi olmuştur. oh gözün aydın.
bundan sonrası kuzey bey'in keyfine geliyor :)
ne zaman gelmeye karar verirse o zaman başlayacak asıl telaş...

annende kalmaya başladığında da hepten rahat edersin, yol yorgunluğu falan da olmaz en azından..
bundan sonrası nispeten daha kolay geçer diyeceğim ama senin oğlan anasının gece uykularına düşman :)
inşallah çok zorlanmadan tamamlarsın şu son haftaları da canım..

zeynepçim.. inşallahh dila cıım istediğin kiloya gelmiştir.. ama önemli olanı bence herşeyinin iyi olmasıı.. inşallah hiç bir sorun yoktur.. herşey yolundadır ve gelinim çook iyidirr.. :Saruboceq:
kızz benim göbüş diğer çoğu kişininkine bakınca gene bile küçükmüş gibi geliyo bana ama işte oğluş içerde iyi büyüyomu büyüyo maşallah.. gerisi boşş.. hatta eltime göre amann ne küçük karnım var :))) dedim büyük olunca ne oluyoo.. seen kocaa göbeğini taşıyamadın da nolduu:)) sanki 5 kilo çocuk çıkardın.. 3 kilo doğdu oğlu ve şimdi benim göbeğe yakın bi karnı halaa varrr... geri dönüşü kolayoluyo çok büyükçe olmayan göbeğinn.. eda da bu kadar bile yoktu doğuma giderkenn :))) rabbim hepimizin yavrusunu sağ salim doğmasını nasip etsin de gerisi boş..

ahh canımm ne dertleştik sabah sabah yaa :)) ehehe.. kızz içi dolu fıçı gibiymişim... o doğumdan sonra gelme mevzusu da ayrı bi olayy...görümcem eda doğduğunda heer gün bendeydii.. annem yazık kadın 1 ay kaldı ama bana mı baktı ona mı hizmet etti anlamadı valla yaa.. oturduğu yerden sesleniyodu çayı bitince :))) yüzsüz de az ki, buna var mı uygun bi kelimen dağarcığında :))))) inşallah bu sefer her gün damlamaz.. çünkü annem baştan dedi bak lafımı sokarım tavrımı koyarımm.. bişey derse de direk hüseyine söylerimm olmadı bırakır giderim gelsin o baksın :bbo: şimdi dualarım o yönde valla güzelim.. bi de kzı var şimdi 4 yaşında... bi şımarık alıştırıldı ki sorma.. çocukları yaşamıyodu.. bu 5. doğumu ilk yaşayanı.. ama işte terbiyesiz büyütülücek anlamına gelmiyo ... bebeği almak ister.. vermeyince çıngar çıkarır.. ben evden kovarımm :)) ehehe.. hayırlısı hakkımızda bakalım.. yaşayıpp görücezzz...

özgecimm... afetidevran.. günaydın kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…