2010 Nisan Anneleri

Evet cnmm allah nasip kismet ederse, 2011'de planliyoruzz cocuk yapmayii..
Sizlerden boyle guzel seyleri duymak cok hosuma gidiyor, birde annelerin guzel dilekleri tutarmiss, ins. dediginiz gibi bende kolaylik bende annelik duygusunu tadabilirimm, allah isteyen hic kimseyi bu duygudan mahrum etmesinn..

cok tesekkur ediyorum duygulaniyorumm boyle guzel yazilari goruncee...
sizlerin dogum aninizz cok kolay ve cabuk gecerde bir an once bebislerinizii kucaginizda gorurusunuzz saglikli bir sekildee..

Gobegin super gozukuyo tatlimmm :)

özgeciim... çok sağol teyzoşumuzz.. arada yayılıyoruzz.. arada sivriliyoruzz.. günler geçiyo işte...23 günümüz kalmış bile.... ohh canımm gzün aydınn.. temizlik de bitmiş.. amann ben bile senin adına nasıl sevindim anlatamamm.. insanınn içini nasıl kamiriyoo.. kafasını nasıl meşgul ediyo bilirim.. çünkü benim hepsi duruyo daha :))) artık oğlan acilen gelmeye kalkarsa falan allah korusunn.. hastanede yattığım yerden eltimlere görümcemee :))) talimatlar vererekten yaptırırım diyorumm.. ee o kadarr sinir ediyolar beni.. o kadarr üzüyolarr.. affettirmek için minicik bi fırsat olur hem :)))) ama inş.. utku'm zamanında gelicekk ve ben o zamana kadar tüm işlerimi bitirmiş olucamm... bende bugün dantellerimi atıyım yıkayayım diyorum ama yağmur da varr.. kışa da denk geldik.. yıkanan kurumuyoo.. dünürüme kargoluycam nemli çamaşırları sonunda çuvalla o olucakk :)))

afetidevran.. çok teşekkürler canımm.. iyi ve güzel dileklerin için de amiinnn diyorum .. inşallahh sorunsuz alırız yavrularımızı kucağımızaa... inşallah sende istediğin zaman çok beklemeden hamiş kalır ve srunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına... Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.. kimseyi bu yolda bekletmesin..

canım.. günaydın :)
arı gibi çalıştınız mı naptınız nası bitti onca iş..
off ama nası rahatlamışsındır var ya.. beyninin kemiriyordu onca yapılacak şey..

evin de misler gibi olmuştur. oh gözün aydın.
bundan sonrası kuzey bey'in keyfine geliyor :)
ne zaman gelmeye karar verirse o zaman başlayacak asıl telaş...

annende kalmaya başladığında da hepten rahat edersin, yol yorgunluğu falan da olmaz en azından..
bundan sonrası nispeten daha kolay geçer diyeceğim ama senin oğlan anasının gece uykularına düşman :)
inşallah çok zorlanmadan tamamlarsın şu son haftaları da canım..[/QUOTE]

canım çok saol valla üzerimden buyuk bir yuk kalktı ....
bundan sonra daha kolay hersey kuzey gelsin artık biz onun için neler yaptık görsün oğluşum....annemde kalsam süper olcak bakalım bakalım doktorumuz karar vercek buna inşlh...benim gece uykum yok ttalım varsa yoksa bi iki saatcik uyuduğum öğlen uykum var okadar....
sen gene dellenmişin tatlım ,amannnnn ben bıktım inan ki....
vallahi artık sıkıldım kimse için şu son gunlerimi morali bozuk geçiremem...
herkes üzülsün ebn üzülceğime.....buna eşimde dahil....

canım benim ne kadar az kalmış ohhhh....
valla bitti refiş ama bizde bittik,inanırmısın dağ gibi iki torba çöp çıktı evden fuzuli olan herseyi attım....
badana da bitti tertemiz oldu....lohusa takımlarım yıkancak işte iki takım çıkardık annemle yeter dedik birde ben almıştım yeni....
valla tatlım kimseye emir veremiyorusn görümcem biz temzilik yaparken geldi şıkır şıkır giyinmiş kıyafetini eşime göstermeye gelmiş yeni almış,doğum gunune gidecekti,erkek gözüyle nası olmuşum dedi,benim eşim herksin kocası ya bi benim değil nedense((
nese bende soktum lafımı ben anladım dedim ,ama yaptığüım hersey boşunaymış,birde gelip kıayafet gösteriyorsun ....
ne yapsa ii refişim ne yapsa....
ahh ahh...
birde arabanın anahtarını aldı defoldu gitti....
oyuzden ben hıncımı kimden alayım oğlum acil gelseydi bile ben gene o iğrenc pis eve kalırdım kimse bişiycik yapmazdı...herkes seyre geliyo valla.....

Amin cnm herkes icin ins..

ya böyle kilosundan işkillendiğimde hep kuzey geliyo aklıma zaten.
inşallah dila da onun gibi açılır diye dua ediyorum.
bakalım 1.30'da randevum işte. bakalım neler duyucaz.. nasılmış kuzucuk..

off sorma ben de çok dertliyim bikaç gündür..
karşı karşıya olsak kahvelerimizi de yapar, karşılıklı konuşurduk :)

benim annem hiç öyle beni müdaafa edebilen, kötü bir şey olduğunda laf söyleyip tavrını koyabilen bir kadın değildir... doğumdan sonra da beni delirten bir şey olursa hiçbişeycik yapmaz, onun sessizliğine hepten sinir olurum ben
yapı meselesi işte. allahtan senin annen tavrımı koyarım diyormuş..
hakkımızda hayırlısı artık..

göbüş meselesine gelinceee..
valla benim göbüşüm büyük mü küçük mü kestiremiyorum ben.
yani dila'dan değil, yağdan oluşan geniş bi göbek kitlem zaten vardı :))
şimdi ne kadarı dila'dan ne kadarı benden kestiremiyorum.. ama öyle çok da kocaman değil yani göbeğim..
ama insanlar orda burda anlıyor artık hamile olduğumu...bu da bir şeydir di mi :))

:) hamilelerin duası kabul olur derler... bak sen de burda hepimizin duasını alıyorsun şimdi. hayırlısı olsun inşallah.
nisan, mayıs çok güzel aylar doğum yapmak için... kimbilir, belki boş yere girmiyorsundur bu topice, belki senin kısmetinde de nisan annesi olmak vardır :)
seneye bu zamanlar, biz bizimkilerin doğumgünlerini planlarken, sen de gün sayıyor olursun inşallah...

iyi olmuş son günlere bırakmadan son işlerini hallettiğin.
ben de bugün doktor dönüşü ütü yapıcam ,yarın tüm gün boş olucam oturup hastanede dağıtacağımız süslemeleri hazırliycam...
çantamın da son eksiklerini koyayım,bitsin her şeyim.

senin bi dahaki doktor kontrolün ne zaman ?

dellenme meselesine ise diyecek eşy bulamıyorum be özgem..
biliyosun işte, hep aynı mevzular bizim.
iki ileri, bir geri.....
takmamaya çalışıyorum, o da olmuyor.
insan hazmedemiyor bazı şeyleri...

neyse, güzel şeyler konuşalım.

bizi üzen herkesin köküne kibrit suyuuuuuuuuuuuu klava:

günaydın herkese şimdiden sağlıklı güzel haftalar diliyoruz kızımla kocaman öperekopuyorumnanaktan

özgecimm.. görümceyi ne yapmalıı.. kaynarr kazana atmalıı :))) ehehehe.. bende kazan varr.. benimkini arka sokaktan çağırtırım ben.. sen seninkini kapta gel bi güzell kaynatalım ikisini :))) eheheuehhe

amann boşver güzelimm.. dediğin gibii hiiiç kimse için son hamilelik günlerimi ziyan edememm... bebeğimi de üzememm...

kızz benimkiler yapar mı sanıyosunn.. benimki hep hayall iştee.. yapsa yapsa büyük eltim yapar hepsi o yanii.. bizim düğün zamanı ev inşaatken kadıncağızz işte gelip gece yarılarına kadar inşaat pisliği temizliyodu bi de.. öbürkünler de kapının önünden ona bakıyodu cam falan silerken... aman aman laf sokmasınlar da ilerde şunu yaptık bunu yaptık diye... ben bi köşede otururum oğluşumla annem bi siler süpürürr..

Belkide cnmm, kismet tabii.. kolay hamile kalabiliyimde hayirlisiylaa tarihii hic onemli degil nisanda olurr kasimdaaa.. zaten biz bu yill sonu dusundugumuz icinn ee tutma zamanina gore kisada denk gelebilir yazada yada bir sonraki seneyede sarkabilir tabii, istenilen zamanda olsa zatenn ilk mucizeyii insan o anda yasarr..
Bakalim bekleyip gorucezzz artikk kizlarr, o zaman siz baska topiklere kaymis olursunuzz gibi geliyor ama banaa, ben burda kalirimm artik, arasirada ugrarsinizz beni yanliz birakmazsinizz heraldee diye dusunuyorumm :):)

zeynocum...
ii demişin bizi üzenlerin topuna kibrit suyu....
dilacık şaşırtcak seni bak görceksin....
bana da diyolarki karnın öle düşmüşki....
bide bu hafta azman olduk biz nası büyüdü böle bir anda anlamdım artık oturken bacaklarımın üstünde taşıyorum....
heheheh:))))
ya gecende biri bana dedi yere otur ve sırtını yasla duvara,ayaklarını uzat ve topuğunu diğer ayağının bas parmağının üstüne koymaya çalış,
eğer bunu canın yanmadan ,kasılmadan ,zorlanmadan kolaylıkla yapabiliyorsan daha doğuma zamının var demektir dedi....
bende denedim ama ne mümkün zaten koyamıyorum canım yandı ama beni yerden kaldırcak adam aradım bide...:))))

günaydın herkese şimdiden sağlıklı güzel haftalar diliyoruz kızımla kocaman öperekopuyorumnanaktan

günaydın zeynepcim.. iyi haftalar sana da opuyorumnanaktan

her bebeğin bir vakti zamanı var inan ki. biz üç seneye yakın uğraştık, tüp bebekten bile umudumuzu kesmişken kendiliğinden geliverdi kızım..
zamanı şimdiymiş, boşuna üzülmüşüm onca zaman dedim.
seninkinin vadesi de ne zaman bakalım.
olanda hayır vardır derler, sen de bekleyeceksin sabırla..

sen güzel haberi ver de, biz o zaman başka topiclere kaymış olsak da buluşuruz ortalarda bir yerlerde :)

aman nboşverek tabii çok ta tınnnnnn yaniiii......
daha iii oldu biliyonmu refiş,oh her fırsatında sokarım lafımı otururm....
benimde elimde kozum var artıkın.....
hani beni sevmiyolar yiğenlerini karedeşlerinide sevmiyolar....
amannn boşverelim ama şu kazan olayı hoşuma gitti....
atalım da içlerinde ki fesatlıklarla kaynasınlar .....
senin badana işi ne oldu kız bide son gunlere bırakma bak senin hepimizin az kaldı.....

ay özge bi an gözümde şu halini canlandırmaya çalıştım da :)))
yere oturmuşsun, sırtın duvara dayalı, topuğunu ayağının üstüne koymaya çalışıyosun falan
ehehe

demek yapamıyosun he... anaam, valla kırk kere söylenen şey olur derler, sen de öyle çok "yeter gari doğurayım artık" dedin ki, bu oğlan öyle nisan ortasını falan bulmayacak sanırım.. bu gidişle bikaç haftaya geliyorum deyiverecek :)

sağlıkla sıhhatle gelsinler de..

bu arada ben sana sorduktan sonra hatırladım, 15indeydi randevun di mi.. bakalım senin oğlan kaç gram aldı, ne kadarlık oldu.. :)

günaydın zeynocuğum nasılsın canım bugün sanırım diloşumuzu görmeye gidiliyomuş inşallah canım güzel haberlerle geliceksin bak ne kadar büyümüş olacak canım sağlıklı olması önemli olan canımcım benden el salla diloşa annesi unutma canım

özge canım güle güle kirlensin evin inşallah canım misler gibi oldu desene evin ne güzel benim sadece perdeler kaldı onuda şimdi yapmayacağım 20sinden sonra anneme bi zahmet hallettiririm hiç sevmem perde ütülemeyi o yüzden gelir yapar bende bütün dantellerimi dün yıkadım ütüledim evdeki mutfaktaki benimde pek işim kalmadı ohhhh rahatım şükürler olsun

Evet cnm gercektende vakti zamani ne zamansa o zaman oluyo aceleci olup insanin kendini yipratmamasi gerekiyor..
bizde sabirla beklicezz o ani, suanda rahatizz siz hamisleri okuypp mutlu oluyorumm, saglikli bir sekilde bebeklerinizi kucagina almanizi bekliyorumm..

artik bir orta yoll bulurzz kesinn :):)

afetidevrancığım inşallah sende hayırlı zamanda hayırlısıyla hamiş kalırsın canım rabbim bu güzel tepikleri sanada yaşatsın inşallah amin

Kizlar ben yemege cikiyorumm, gelince gorusurzz artikk,,

buarada dualarim sizlerle bunu bilinn, hepiniz cok guclu ve kuvvetlii olun moral herseyin basi cunkuu..
Telas, panik ve Mutsuzluk size yasakk ona goreee fistiklarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…