zeynepçim.. inşallahh dila cıım istediğin kiloya gelmiştir.. ama önemli olanı bence herşeyinin iyi olmasıı.. inşallah hiç bir sorun yoktur.. herşey yolundadır ve gelinim çook iyidirr.. :Saruboceq:
kızz benim göbüş diğer çoğu kişininkine bakınca gene bile küçükmüş gibi geliyo bana ama işte oğluş içerde iyi büyüyomu büyüyo maşallah.. gerisi boşş.. hatta eltime göre amann ne küçük karnım var :))) dedim büyük olunca ne oluyoo.. seen kocaa göbeğini taşıyamadın da nolduu:)) sanki 5 kilo çocuk çıkardın.. 3 kilo doğdu oğlu ve şimdi benim göbeğe yakın bi karnı halaa varrr... geri dönüşü kolayoluyo çok büyükçe olmayan göbeğinn.. eda da bu kadar bile yoktu doğuma giderkenn :))) rabbim hepimizin yavrusunu sağ salim doğmasını nasip etsin de gerisi boş..
ahh canımm ne dertleştik sabah sabah yaa :)) ehehe.. kızz içi dolu fıçı gibiymişim... o doğumdan sonra gelme mevzusu da ayrı bi olayy...görümcem eda doğduğunda heer gün bendeydii.. annem yazık kadın 1 ay kaldı ama bana mı baktı ona mı hizmet etti anlamadı valla yaa.. oturduğu yerden sesleniyodu çayı bitince :))) yüzsüz de az ki, buna var mı uygun bi kelimen dağarcığında :))))) inşallah bu sefer her gün damlamaz.. çünkü annem baştan dedi bak lafımı sokarım tavrımı koyarımm.. bişey derse de direk hüseyine söylerimm olmadı bırakır giderim gelsin o baksın :bbo: şimdi dualarım o yönde valla güzelim.. bi de kzı var şimdi 4 yaşında... bi şımarık alıştırıldı ki sorma.. çocukları yaşamıyodu.. bu 5. doğumu ilk yaşayanı.. ama işte terbiyesiz büyütülücek anlamına gelmiyo ... bebeği almak ister.. vermeyince çıngar çıkarır.. ben evden kovarımm :)) ehehe.. hayırlısı hakkımızda bakalım.. yaşayıpp görücezzz...
özgecimm... afetidevran.. günaydın kızlarr...
özgeciim... çok sağol teyzoşumuzz.. arada yayılıyoruzz.. arada sivriliyoruzz.. günler geçiyo işte...23 günümüz kalmış bile.... ohh canımm gzün aydınn.. temizlik de bitmiş.. amann ben bile senin adına nasıl sevindim anlatamamm.. insanınn içini nasıl kamiriyoo.. kafasını nasıl meşgul ediyo bilirim.. çünkü benim hepsi duruyo daha :))) artık oğlan acilen gelmeye kalkarsa falan allah korusunn.. hastanede yattığım yerden eltimlere görümcemee :))) talimatlar vererekten yaptırırım diyorumm.. ee o kadarr sinir ediyolar beni.. o kadarr üzüyolarr.. affettirmek için minicik bi fırsat olur hem :)))) ama inş.. utku'm zamanında gelicekk ve ben o zamana kadar tüm işlerimi bitirmiş olucamm... bende bugün dantellerimi atıyım yıkayayım diyorum ama yağmur da varr.. kışa da denk geldik.. yıkanan kurumuyoo.. dünürüme kargoluycam nemli çamaşırları sonunda çuvalla o olucakk :)))
afetidevran.. çok teşekkürler canımm.. iyi ve güzel dileklerin için de amiinnn diyorum .. inşallahh sorunsuz alırız yavrularımızı kucağımızaa... inşallah sende istediğin zaman çok beklemeden hamiş kalır ve srunsuz bir şekilde alırsın yavrunu kucağına... Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.. kimseyi bu yolda bekletmesin..
refişim profil resminiz harika tatlım utku nasıda sivriltmiş öle kendini....
zeynocum demek dila sultanı görceksin ne gzl...emin ol annesi kilo almıştır bak şok olacaksın sende....ben en son gittiğimde üç hafta içinde nası bir kilo aldı şaşkınlıkla kaldım masada öle inanamadım....
sende düşünme dilacık tosun olcak bak görürsün....
zeynepçim.. inşallahh dila cıım istediğin kiloya gelmiştir.. ama önemli olanı bence herşeyinin iyi olmasıı.. inşallah hiç bir sorun yoktur.. herşey yolundadır ve gelinim çook iyidirr.. :Saruboceq:
kızz benim göbüş diğer çoğu kişininkine bakınca gene bile küçükmüş gibi geliyo bana ama işte oğluş içerde iyi büyüyomu büyüyo maşallah.. gerisi boşş.. hatta eltime göre amann ne küçük karnım var :))) dedim büyük olunca ne oluyoo.. seen kocaa göbeğini taşıyamadın da nolduu:)) sanki 5 kilo çocuk çıkardın.. 3 kilo doğdu oğlu ve şimdi benim göbeğe yakın bi karnı halaa varrr... geri dönüşü kolayoluyo çok büyükçe olmayan göbeğinn.. eda da bu kadar bile yoktu doğuma giderkenn :))) rabbim hepimizin yavrusunu sağ salim doğmasını nasip etsin de gerisi boş..
ahh canımm ne dertleştik sabah sabah yaa :)) ehehe.. kızz içi dolu fıçı gibiymişim... o doğumdan sonra gelme mevzusu da ayrı bi olayy...görümcem eda doğduğunda heer gün bendeydii.. annem yazık kadın 1 ay kaldı ama bana mı baktı ona mı hizmet etti anlamadı valla yaa.. oturduğu yerden sesleniyodu çayı bitince :))) yüzsüz de az ki, buna var mı uygun bi kelimen dağarcığında :))))) inşallah bu sefer her gün damlamaz.. çünkü annem baştan dedi bak lafımı sokarım tavrımı koyarımm.. bişey derse de direk hüseyine söylerimm olmadı bırakır giderim gelsin o baksın :bbo: şimdi dualarım o yönde valla güzelim.. bi de kzı var şimdi 4 yaşında... bi şımarık alıştırıldı ki sorma.. çocukları yaşamıyodu.. bu 5. doğumu ilk yaşayanı.. ama işte terbiyesiz büyütülücek anlamına gelmiyo ... bebeği almak ister.. vermeyince çıngar çıkarır.. ben evden kovarımm :)) ehehe.. hayırlısı hakkımızda bakalım.. yaşayıpp görücezzz...
özgecimm... afetidevran.. günaydın kızlarr...
Evet cnmm allah nasip kismet ederse, 2011'de planliyoruzz cocuk yapmayii..
Sizlerden boyle guzel seyleri duymak cok hosuma gidiyor, birde annelerin guzel dilekleri tutarmiss, ins. dediginiz gibi bende kolaylik bende annelik duygusunu tadabilirimm, allah isteyen hic kimseyi bu duygudan mahrum etmesinn..
cok tesekkur ediyorum duygulaniyorumm boyle guzel yazilari goruncee...
sizlerin dogum aninizz cok kolay ve cabuk gecerde bir an once bebislerinizii kucaginizda gorurusunuzz saglikli bir sekildee..
canım çok saol valla üzerimden buyuk bir yuk kalktı ....
bundan sonra daha kolay hersey kuzey gelsin artık biz onun için neler yaptık görsün oğluşum....annemde kalsam süper olcak bakalım bakalım doktorumuz karar vercek buna inşlh...benim gece uykum yok ttalım varsa yoksa bi iki saatcik uyuduğum öğlen uykum var okadar....
sen gene dellenmişin tatlım ,amannnnn ben bıktım inan ki....
vallahi artık sıkıldım kimse için şu son gunlerimi morali bozuk geçiremem...
herkes üzülsün ebn üzülceğime.....buna eşimde dahil....
günaydın herkese şimdiden sağlıklı güzel haftalar diliyoruz kızımla kocaman öperekopuyorumnanaktan
Belkide cnmm, kismet tabii.. kolay hamile kalabiliyimde hayirlisiylaa tarihii hic onemli degil nisanda olurr kasimdaaa.. zaten biz bu yill sonu dusundugumuz icinn ee tutma zamanina gore kisada denk gelebilir yazada yada bir sonraki seneyede sarkabilir tabii, istenilen zamanda olsa zatenn ilk mucizeyii insan o anda yasarr..
Bakalim bekleyip gorucezzz artikk kizlarr, o zaman siz baska topiklere kaymis olursunuzz
gibi geliyor ama banaa, ben burda kalirimm artik, arasirada ugrarsinizz beni yanliz birakmazsinizz heraldee diye dusunuyorumm :):)
özgecimm.. görümceyi ne yapmalıı.. kaynarr kazana atmalıı :))) ehehehe.. bende kazan varr.. benimkini arka sokaktan çağırtırım ben.. sen seninkini kapta gel bi güzell kaynatalım ikisini :))) eheheuehhe
amann boşver güzelimm.. dediğin gibii hiiiç kimse için son hamilelik günlerimi ziyan edememm... bebeğimi de üzememm...
kızz benimkiler yapar mı sanıyosunn.. benimki hep hayall iştee.. yapsa yapsa büyük eltim yapar hepsi o yanii.. bizim düğün zamanı ev inşaatken kadıncağızz işte gelip gece yarılarına kadar inşaat pisliği temizliyodu bi de.. öbürkünler de kapının önünden ona bakıyodu cam falan silerken... aman aman laf sokmasınlar da ilerde şunu yaptık bunu yaptık diye... ben bi köşede otururum oğluşumla annem bi siler süpürürr..
zeynocum...
ii demişin bizi üzenlerin topuna kibrit suyu....
dilacık şaşırtcak seni bak görceksin....
bana da diyolarki karnın öle düşmüşki....
bide bu hafta azman olduk biz nası büyüdü böle bir anda anlamdım artık oturken bacaklarımın üstünde taşıyorum....
heheheh:))))
ya gecende biri bana dedi yere otur ve sırtını yasla duvara,ayaklarını uzat ve topuğunu diğer ayağının bas parmağının üstüne koymaya çalış,
eğer bunu canın yanmadan ,kasılmadan ,zorlanmadan kolaylıkla yapabiliyorsan daha doğuma zamının var demektir dedi....
bende denedim ama ne mümkün zaten koyamıyorum canım yandı ama beni yerden kaldırcak adam aradım bide...:))))
günaydın herkese şimdiden sağlıklı güzel haftalar diliyoruz kızımla kocaman öperekopuyorumnanaktan
günaydın zeynepcim.. iyi haftalar sana da opuyorumnanaktan
her bebeğin bir vakti zamanı var inan ki. biz üç seneye yakın uğraştık, tüp bebekten bile umudumuzu kesmişken kendiliğinden geliverdi kızım..
zamanı şimdiymiş, boşuna üzülmüşüm onca zaman dedim.
seninkinin vadesi de ne zaman bakalım.
olanda hayır vardır derler, sen de bekleyeceksin sabırla..
sen güzel haberi ver de, biz o zaman başka topiclere kaymış olsak da buluşuruz ortalarda bir yerlerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?