2010 Nisan Anneleri

ayyy sorma tatlım ben o duruşu allahtan caner yanımdayken denedim yoksa hayatda ayağa kalkamazdım ama dün akşam yasadığım sey çok komikti....
hazır annemdeyim evde full sıcak banyo yapayım dedim...
nese birde dedim ki şöle köpüklü köpüklü keyif yapayım...
keyif benim neyime koca göbeğimle al duşunu çık demi ama yokkkk:))))
benim küvete yayılmamla kalmam bir oldu ,artıok birisi elimden tutmazdsa kalkamıyorum oturduğum yerden....
zaten artık oğluşum geliyorum desin ben beyin gücümle çağırıyorum onu oda gelsin....
benim kontrole daha var ama ben dayanamıycam sanırsam çok bel ağrım var yaaa...

günaydın kızlar biz geldikk. cmt bizde dr a gittik nst ye girdik herşeyimiz çok şükür maşallah gayet iyi. çok hareketli olduğu için benim minnoşum, nst 40-45 dk sürdü. ama çok güzeldi. kilomuz 2500 olmuş. 35. haftamızdayız. ama hala dönmemiş kuzum. sezeryan olucaz sanırım. zaten tahmini doğum kilosu 3800-3900 olcak dedi doktorumuz. 15 martta yine gidicez doğum katını dolaşıcaz. doğum tarihimiz belli olucak. mart sonu nisan başı doğum olur dedi dr. kaydirigubbakcemile3

afetidevrancığım inşallah sende hayırlı zamanda hayırlısıyla hamiş kalırsın canım rabbim bu güzel tepikleri sanada yaşatsın inşallah amin

Kocaman kocamannnnn AMINNNNNNN diyorummmm cnm, cok saolll..

sizinde bebisleriniz saglik bi sekilde dunyaya gozlerini acsinnn ins...

:) bugün keyfim yerinde tatlım..
doktor günlerine bayılıyorum... doktorun ağzından çıkacak iyi şeylere duacı olarak gidiyorum. inşallah kilosu falan da artmış olur da, büyümüş görürüm miniğimi...

selamını da söyleriz teyzesi :)

sizin bi sonraki kontrol ne zaman ??

Kizlar ben yemege cikiyorumm, gelince gorusurzz artikk,,

buarada dualarim sizlerle bunu bilinn, hepiniz cok guclu ve kuvvetlii olun moral herseyin basi cunkuu..
Telas, panik ve Mutsuzluk size yasakk ona goreee fistiklarrr :)

çok sağol canım..
görüşmek üzere :) afiyet olsun.

ay özge delisin sen :)))
şşu saatten sonra neyimize bizim köpüklü banyo, yerde uzanmalar bilmemneler..:))
köşede hanım hanımcık oturma vakti artık :)

ben de karpuz gibiyim, bazen kitlenip kalıveriyorum belli pozisyonlarda.
hani evde mehmet varsa ne ala, ondan tutunup kalkıyorum da, yalnızsam bazen on dakikayı buluyo yerimden kalkmam...

beyin gücüyle çağırma meselesine falan da inanırım ben valla.
kadının kendi vücuduna verdiği sinyal çok önemli. sen de bas bas bağırarak çağırıyorsun kuzey'i.. ama acele etme annesi :) eccük daha dursun, etlensin sütlensin oğlun :)

canım..süper bir şeydi di mi nst :)
kalp atışını dinlemek, hareketlerini duymak falan...

çok şükür iyi haberlerle de gelmişsin.. maşallah 2.5 kg. da olmuş. gözün aydın..

demek mart sonu bile olabilir ha sezaryen.. vay be...
biz hiç sezaryen mevzusunu konuşmadık doktorla ama acaba benimki de sezaryen olacak olsa ne zaman doğar..üç aşağı beş yukarı aynı tarihlerdir herhalde.

15 martta tekrar gidecekmişsin.
artık haftada 1 mi çağırıyor senin doktorun ?

kızlar bu arada gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum karnım aç yemek yıycem ama saolsun yirmilik dişim bana bir oyun oynadı ve dehset bir şekilde dün geceden beri şişti...
4 aylık hamişkende acayip kötü olmuştu ama müdahele yasak olduğu için benim dularımla durmuştu ..
şimdi gene coşmuş durumda,yanağım da kocaman bir et parçası buyudu sanki...
kesinlikle şimdi cekmezler.....
offf belimde sanki ortadan ikiye ayrılcak birde bel ağrısı dışında kuyruk sokumumda bir acı var....
üstüne otyrm,yatamıyorum.....
nese oğlumda acıktı zorlada olsa bişiler yiyelim kalkayım....
bu arada bugun tam gun izinliyiz,oh pijamlarımızı çıkarmıız keyif yapcaz....

zeynocuğum bizim haftaya salı canım ayın 16sında inşallah sanırım doğum tarihimiz falan belli olacak inşallah ben kendimi 25den sonrya odakladım canım zaten rüyamdada doktor ayın 30da hazırlan diyodu bakalım eğer 30u derse çok şaşırırım valla diloşumuz kocamn oldu bak annesi göreceksin

rüzgarcığım maşallah canım kuzuna seninle satlarımız aynı canım demekkki benimle aynı doğumumuz canım bizde ogünlerde doğumumuzu bekliyoruz bakalım doktorum gittiğimde ne ydiyecek çok özledik babasıyla kızımızı akşam hıçkırığını dinliyo babası severim ben hıçkırığını kızımın diyo çok şeker hıçkırıyo yaaa canım benim

rüzgaryağmur.. maşallah canım Nisan hanıma... çok güzel haberlerle gelmişsiniz ne güzell.. inş. sağlıkla gelir annesine. inşallah normal doğar ve döner son ana kadar daha.. ama hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm...

biz bir gidelim karnımızı doyuralım görüşrüz teyzoşlar

canım..süper bir şeydi di mi nst :)
kalp atışını dinlemek, hareketlerini duymak falan...

çok şükür iyi haberlerle de gelmişsin.. maşallah 2.5 kg. da olmuş. gözün aydın..

demek mart sonu bile olabilir ha sezaryen.. vay be...
biz hiç sezaryen mevzusunu konuşmadık doktorla ama acaba benimki de sezaryen olacak olsa ne zaman doğar..üç aşağı beş yukarı aynı tarihlerdir herhalde.

15 martta tekrar gidecekmişsin.
artık haftada 1 mi çağırıyor senin doktorun ?[/QUOTE]

evet canım nst çok güzel bişi kızım durmadığı için çok uzun sürdü ama terden öldüm. evet 38. hafta sezeryan için uygun olabiliyor dedi dr. artık haftada 1 gel dedi, her gelişde de nst ye giriceksin dedi.

aman özgee.. kızz senin neyine köpüklü banyo keyfi.. ben duş alırken bile sabunlanmakta sorlanıyorum :))) elim heryere uzanmıyo artık :)))))) aman bacım aman deyim.. otur sakin sakinn... kuzeyin de hayırlısı ne zamansa o aman gelsin.. hemececik gelse mi daha iyi yoksa şöyle 3 kg.yu geçip gelmesimi daha iyii.. beklesin az daha.. çağırma çocuğu.. dursun durduğu yerde :)))

saolun kızlar allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.. dönse bile o kiloyla normal doğması zor kızlar. kaydirigubbakcemile3

günaydın günaydın günaydın....

zeynepçim ii haberlerle gel. kocaman olmuş diyeceksin döndüğünde bak. ben şok oldum dr 2820 deyince.

özge kendime güvenebilsem dediğin hareketi yapıcam da yalnızım evde bi de kalkamazsam:))))))

refişçim sıkma artık canını açmışsınız yine konuyu sabah sabah salllaaaaaa gitsin yaa..

anneee,ruzgaryagmur,zeyra kızlar sizlerde iyimisiniz??

gunaydin güzel nisan annislerii

doktora gidiyorum bakalim ,gitmeden hepinize gunaydin demek istedim ,gerci oglumu daha cuma gördüm ama olsun bi daha görürüm :asigim:

öpüldünüz hepiciginizz Şeniz

kızlar ben işe gidiyorum hazırlanayım son işlerimi de tamamlayayım. bi tek çalışan bu haftada ben mi kaldım:))) aman ne çalışmak ya saat 11 hala evdeyim. ışimi bitirirsem dükkan tekrar devam ederim:))) zehircim neden bu kadar sık gidiyorsun??

ahh be anacım ne bileyim....
aşka geldim ama ....
allahtan annem her bes dakkada bir yoklama çekti özge iyimisin diye....
o kurtardı beni fok balığı durumundan:)))
ne bilem refiş hersey hazır ya benim gözüm oğlumun yollarında kaldı:)))

özgeciim.. o dediğin harekette sağ bacağı sol ayak başparmağının üstüne koyabiliyo.. ama solla aynı şeyi yaparken çoook zorlanıyosan.. kramlara gark oluyosan ne anlama geliyo :)))) kızz denedim de sol bacağım kaldı tepede.. kasıldı... anam ne zorlandım.. ama sağda sorun yok bak.. ne az ne çok zamanımız var galiba.. orta yani.. 23-24 gün gibi :)) eheh... badanamızda tatlım ya önümüzdeki haftasonu.. yada bi dahakine.. tek oda zaten ya 3-4 saatte bitirir sanırım badanacı...

nazlıcımm.. amann canımm.. deliyledeli olma derler.. salladım gitsin zatenn.. söylsem de yüzüne karşı anlama kapasitesi olmadığı için dengesizin sallamaktan başka yapacak bişiy yokk.... selam bile vemeye değmiycek biri için kendimi de bebişimi de üzemem...

:) 16sına da bir şey kalmadı.. ondan sonra da muhtemelen haftaya bir gel der herhalde.. ki zaten doğuma da ne kalmış olacak..:)

hayırlısı olsun canım :)
artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik..

günaydın günaydın günaydın....

zeynepçim ii haberlerle gel. kocaman olmuş diyeceksin döndüğünde bak. ben şok oldum dr 2820 deyince.

çok sağol nazlıcım..
inan ben 2.800lerden falan geçtim, 2.200- 2.300ü görmüş olsa ona bile sevinicem..
mincük kaldı kızım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…