ay özge bi an gözümde şu halini canlandırmaya çalıştım da :)))
yere oturmuşsun, sırtın duvara dayalı, topuğunu ayağının üstüne koymaya çalışıyosun falan
ehehe
demek yapamıyosun he... anaam, valla kırk kere söylenen şey olur derler, sen de öyle çok "yeter gari doğurayım artık" dedin ki, bu oğlan öyle nisan ortasını falan bulmayacak sanırım.. bu gidişle bikaç haftaya geliyorum deyiverecek :)
sağlıkla sıhhatle gelsinler de..
bu arada ben sana sorduktan sonra hatırladım, 15indeydi randevun di mi.. bakalım senin oğlan kaç gram aldı, ne kadarlık oldu.. :)
afetidevrancığım inşallah sende hayırlı zamanda hayırlısıyla hamiş kalırsın canım rabbim bu güzel tepikleri sanada yaşatsın inşallah amin
günaydın zeynocuğum nasılsın canım bugün sanırım diloşumuzu görmeye gidiliyomuş inşallah canım güzel haberlerle geliceksin bak ne kadar büyümüş olacak canım sağlıklı olması önemli olan canımcım benden el salla diloşa annesi unutma canım
özge canım güle güle kirlensin evin inşallah canım misler gibi oldu desene evin ne güzel benim sadece perdeler kaldı onuda şimdi yapmayacağım 20sinden sonra anneme bi zahmet hallettiririm hiç sevmem perde ütülemeyi o yüzden gelir yapar bende bütün dantellerimi dün yıkadım ütüledim evdeki mutfaktaki benimde pek işim kalmadı ohhhh rahatım şükürler olsun
Kizlar ben yemege cikiyorumm, gelince gorusurzz artikk,,
buarada dualarim sizlerle bunu bilinn, hepiniz cok guclu ve kuvvetlii olun moral herseyin basi cunkuu..
Telas, panik ve Mutsuzluk size yasakk ona goreee fistiklarrr :)
ayyy sorma tatlım ben o duruşu allahtan caner yanımdayken denedim yoksa hayatda ayağa kalkamazdım ama dün akşam yasadığım sey çok komikti....
hazır annemdeyim evde full sıcak banyo yapayım dedim...
nese birde dedim ki şöle köpüklü köpüklü keyif yapayım...
keyif benim neyime koca göbeğimle al duşunu çık demi ama yokkkk:))))
benim küvete yayılmamla kalmam bir oldu ,artıok birisi elimden tutmazdsa kalkamıyorum oturduğum yerden....
zaten artık oğluşum geliyorum desin ben beyin gücümle çağırıyorum onu oda gelsin....
benim kontrole daha var ama ben dayanamıycam sanırsam çok bel ağrım var yaaa...
günaydın kızlar biz geldikk. cmt bizde dr a gittik nst ye girdik herşeyimiz çok şükür maşallah gayet iyi.çok hareketli olduğu için benim minnoşum, nst 40-45 dk sürdü. ama çok güzeldi. kilomuz 2500 olmuş. 35. haftamızdayız. ama hala dönmemiş kuzum. sezeryan olucaz sanırım. zaten tahmini doğum kilosu 3800-3900 olcak dedi doktorumuz. 15 martta yine gidicez doğum katını dolaşıcaz. doğum tarihimiz belli olucak. mart sonu nisan başı doğum olur dedi dr. kaydirigubbakcemile3
aman özgee.. kızz senin neyine köpüklü banyo keyfi.. ben duş alırken bile sabunlanmakta sorlanıyorum :))) elim heryere uzanmıyo artık :)))))) aman bacım aman deyim.. otur sakin sakinn... kuzeyin de hayırlısı ne zamansa o aman gelsin.. hemececik gelse mi daha iyi yoksa şöyle 3 kg.yu geçip gelmesimi daha iyii.. beklesin az daha.. çağırma çocuğu.. dursun durduğu yerde :)))
zeynocuğum bizim haftaya salı canım ayın 16sında inşallah sanırım doğum tarihimiz falan belli olacak inşallah ben kendimi 25den sonrya odakladım canım zaten rüyamdada doktor ayın 30da hazırlan diyodu bakalım eğer 30u derse çok şaşırırım valla diloşumuz kocamn oldu bak annesi göreceksin
evet canım nst çok güzel bişi kızım durmadığı için çok uzun sürdü ama terden öldüm. evet 38. hafta sezeryan için uygun olabiliyor dedi dr. artık haftada 1 gel dedi, her gelişde de nst ye giriceksin dedi.
günaydın günaydın günaydın....
zeynepçim ii haberlerle gel. kocaman olmuş diyeceksin döndüğünde bak. ben şok oldum dr 2820 deyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?