herkese günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum. yaaaa 10 gündür falan gecenin bir nısbı uyanıyorum wc için sonra 2 2,5 saat uyuyamıyorum uyuyamayınca sinirlenip hepten uykum kaçıyo deliricem ya. gözlerim yanıyo şu anda 4 5 saat o da aralıklarla (yani bişeye benzemiyo böyle uyku) uyudum başım ağrıyo ve acayip gerginim. :bbo: bugün geçer mi acaba?
canımcım sen ilaç kullanıyordun heralde düşündüğün zaman dr a gidersin eminim ama yumurtalıklarının sağlıklı çalışması için düşündüğünüz tarihten 3 ay kadar önce ilacı bırakmalısın. daha sağlıklı rezervler için. ayrıca aldığın şey hormon benzeri bişey olduğundan vücudun da temzilenmiş olur allah gönlünüze göre versin hayırlı zamanda olsun
demek öyle ha yerde oturma seansıyla başladın duşta hamam sefasına kadar ilerlettin olayı yani pes sana özge ya ben duşa gireyim de başıma bişey gelmeden çıkayım diye nerdeyse saçımı ıslatıp çıkacam. abartıyorum tabi ki ama korkuyorum zaten azıcık kaykılarak otursam koltukta bile desteksiz kalkamıyorum popom ağır geliyo heralde :) sen bence yerle yeksan durumlarını kuzey bey sağlıkla gelene kadar bırak sonra oğlunla istediğin kadar yuvarlanırsın yerlerde kaydirigubbakcemile3
gözün aydın rüzgarcım maşallah ona. son zaman kadar dönüyormuş hayatım merak etme döner belki de ama doğum şekline karar vermişsen onu bilmem yani zaten sezeryan istiyosan. hayırlısı olsun.
zeynepciiiiiiiiim günaydın canım. nasılsın bitanem. geçmişi okumaya çalışmaktan anca bu sayfaya ulaşabildim. kusura bakma tatlım.hadi gözün aydın bugün dilayı göreceksin. seni sadece tickerdan değil dr kontrolünde de 1 gün arkadan takip ettiğimiz için çok çok heyecanlandırıyosun beni. hihoyyyt dilanın bugün ne kadar büyüdüğüne inanamıycaksın bence sabırsızlıkla bekliyorum prensesin iyi haberlerini.
günaydın nazlıcımm. maşallah size de iyi bakmışsın annesi ama artık sizin zamanınız da oldukça az kaldı demi kim bilir bugünlerde kaç kg oldu. sen nasılsın bu arada?
zehircim günaydın tatlım yetişememişim. inşallah iyi haberlerle gel oğlunda bize müjdeler ver
Belkide cnmm, kismet tabii.. kolay hamile kalabiliyimde hayirlisiylaa tarihii hic onemli degil nisanda olurr kasimdaaa.. zaten biz bu yill sonu dusundugumuz icinn ee tutma zamanina gore kisada denk gelebilir yazada yada bir sonraki seneyede sarkabilir tabii, istenilen zamanda olsa zatenn ilk mucizeyii insan o anda yasarr..
Bakalim bekleyip gorucezzz artikk kizlarr, o zaman siz baska topiklere kaymis olursunuzz gibi geliyor ama banaa, ben burda kalirimm artik, arasirada ugrarsinizz beni yanliz birakmazsinizz heraldee diye dusunuyorumm :):)
canımcım sen ilaç kullanıyordun heralde düşündüğün zaman dr a gidersin eminim ama yumurtalıklarının sağlıklı çalışması için düşündüğünüz tarihten 3 ay kadar önce ilacı bırakmalısın. daha sağlıklı rezervler için. ayrıca aldığın şey hormon benzeri bişey olduğundan vücudun da temzilenmiş olur allah gönlünüze göre versin hayırlı zamanda olsun
zeynocum...
ii demişin bizi üzenlerin topuna kibrit suyu....
dilacık şaşırtcak seni bak görceksin....
bana da diyolarki karnın öle düşmüşki....
bide bu hafta azman olduk biz nası büyüdü böle bir anda anlamdım artık oturken bacaklarımın üstünde taşıyorum....
heheheh:))))
ya gecende biri bana dedi yere otur ve sırtını yasla duvara,ayaklarını uzat ve topuğunu diğer ayağının bas parmağının üstüne koymaya çalış,
eğer bunu canın yanmadan ,kasılmadan ,zorlanmadan kolaylıkla yapabiliyorsan daha doğuma zamının var demektir dedi....
bende denedim ama ne mümkün zaten koyamıyorum canım yandı ama beni yerden kaldırcak adam aradım bide...:))))
demek öyle ha yerde oturma seansıyla başladın duşta hamam sefasına kadar ilerlettin olayı yani pes sana özge ya ben duşa gireyim de başıma bişey gelmeden çıkayım diye nerdeyse saçımı ıslatıp çıkacam. abartıyorum tabi ki ama korkuyorum zaten azıcık kaykılarak otursam koltukta bile desteksiz kalkamıyorum popom ağır geliyo heralde :) sen bence yerle yeksan durumlarını kuzey bey sağlıkla gelene kadar bırak sonra oğlunla istediğin kadar yuvarlanırsın yerlerde kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar biz geldikk. cmt bizde dr a gittik nst ye girdik herşeyimiz çok şükür maşallah gayet iyi.çok hareketli olduğu için benim minnoşum, nst 40-45 dk sürdü. ama çok güzeldi. kilomuz 2500 olmuş. 35. haftamızdayız. ama hala dönmemiş kuzum. sezeryan olucaz sanırım. zaten tahmini doğum kilosu 3800-3900 olcak dedi doktorumuz. 15 martta yine gidicez doğum katını dolaşıcaz. doğum tarihimiz belli olucak. mart sonu nisan başı doğum olur dedi dr. kaydirigubbakcemile3
gözün aydın rüzgarcım maşallah ona. son zaman kadar dönüyormuş hayatım merak etme döner belki de ama doğum şekline karar vermişsen onu bilmem yani zaten sezeryan istiyosan. hayırlısı olsun.
bu arada, sinemle nazlı da geldileer..
hoşgeldiniz kızlaar. günaydııın :)
zeynepciiiiiiiiim günaydın canım. nasılsın bitanem. geçmişi okumaya çalışmaktan anca bu sayfaya ulaşabildim. kusura bakma tatlım.hadi gözün aydın bugün dilayı göreceksin. seni sadece tickerdan değil dr kontrolünde de 1 gün arkadan takip ettiğimiz için çok çok heyecanlandırıyosun beni. hihoyyyt dilanın bugün ne kadar büyüdüğüne inanamıycaksın bence sabırsızlıkla bekliyorum prensesin iyi haberlerini.
günaydın günaydın günaydın....
zeynepçim ii haberlerle gel. kocaman olmuş diyeceksin döndüğünde bak. ben şok oldum dr 2820 deyince.
özge kendime güvenebilsem dediğin hareketi yapıcam da yalnızım evde bi de kalkamazsam:))))))
refişçim sıkma artık canını açmışsınız yine konuyu sabah sabah salllaaaaaa gitsin yaa..
anneee,ruzgaryagmur,zeyra kızlar sizlerde iyimisiniz??
günaydın nazlıcımm. maşallah size de iyi bakmışsın annesi ama artık sizin zamanınız da oldukça az kaldı demi kim bilir bugünlerde kaç kg oldu. sen nasılsın bu arada?
gunaydin güzel nisan annislerii
doktora gidiyorum bakalim ,gitmeden hepinize gunaydin demek istedim ,gerci oglumu daha cuma gördüm ama olsun bi daha görürüm :asigim:
öpüldünüz hepiciginizz Şeniz
zehircim günaydın tatlım yetişememişim. inşallah iyi haberlerle gel oğlunda bize müjdeler ver