2010 Nisan Anneleri

herkese günaydın kızlar iyi haftalar diliyorum. yaaaa 10 gündür falan gecenin bir nısbı uyanıyorum wc için sonra 2 2,5 saat uyuyamıyorum uyuyamayınca sinirlenip hepten uykum kaçıyo deliricem ya. gözlerim yanıyo şu anda 4 5 saat o da aralıklarla (yani bişeye benzemiyo böyle uyku) uyudum başım ağrıyo ve acayip gerginim. :bbo: bugün geçer mi acaba?

canımcım sen ilaç kullanıyordun heralde düşündüğün zaman dr a gidersin eminim ama yumurtalıklarının sağlıklı çalışması için düşündüğünüz tarihten 3 ay kadar önce ilacı bırakmalısın. daha sağlıklı rezervler için. ayrıca aldığın şey hormon benzeri bişey olduğundan vücudun da temzilenmiş olur allah gönlünüze göre versin hayırlı zamanda olsun

demek öyle ha yerde oturma seansıyla başladın duşta hamam sefasına kadar ilerlettin olayı yani pes sana özge ya ben duşa gireyim de başıma bişey gelmeden çıkayım diye nerdeyse saçımı ıslatıp çıkacam. abartıyorum tabi ki ama korkuyorum zaten azıcık kaykılarak otursam koltukta bile desteksiz kalkamıyorum popom ağır geliyo heralde :) sen bence yerle yeksan durumlarını kuzey bey sağlıkla gelene kadar bırak sonra oğlunla istediğin kadar yuvarlanırsın yerlerde kaydirigubbakcemile3

gözün aydın rüzgarcım maşallah ona. son zaman kadar dönüyormuş hayatım merak etme döner belki de ama doğum şekline karar vermişsen onu bilmem yani zaten sezeryan istiyosan. hayırlısı olsun.

bu arada, sinemle nazlı da geldileer..
hoşgeldiniz kızlaar. günaydııın :)

zeynepciiiiiiiiim günaydın canım. nasılsın bitanem. geçmişi okumaya çalışmaktan anca bu sayfaya ulaşabildim. kusura bakma tatlım.hadi gözün aydın bugün dilayı göreceksin. seni sadece tickerdan değil dr kontrolünde de 1 gün arkadan takip ettiğimiz için çok çok heyecanlandırıyosun beni. hihoyyyt dilanın bugün ne kadar büyüdüğüne inanamıycaksın bence sabırsızlıkla bekliyorum prensesin iyi haberlerini.

günaydın nazlıcımm. maşallah size de iyi bakmışsın annesi ama artık sizin zamanınız da oldukça az kaldı demi kim bilir bugünlerde kaç kg oldu. sen nasılsın bu arada?

gunaydin güzel nisan annislerii

doktora gidiyorum bakalim ,gitmeden hepinize gunaydin demek istedim ,gerci oglumu daha cuma gördüm ama olsun bi daha görürüm :asigim:

öpüldünüz hepiciginizz Şeniz

zehircim günaydın tatlım yetişememişim. inşallah iyi haberlerle gel oğlunda bize müjdeler ver

nazlıcım valla bu sefer bitek sen kaldın...
bana bile artık tam gun izin veriyor eşim:)))
ben ayın 15 den sonra artık dukkanı uanutcam....

aman msj yazılmış halde beni bekliyoduu... cevapla ya da bassam iyi olcakmışi ama neyse... :)))

deniz le telf. muhabbetine dalınca böyle oluyo sanırım.. yarım saatten önce bitmiyo sohbet :)))

gülseminciim.. hadi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.. inş. dr. konusunda da hayırlısı olur hakkınızda..

gülsemincim.. iyi haberlerle gelirsin inşallah...:)

nazlıcım, sen de "aman ne çalışmak" diyorsun ama evden çıkman, belli bi tempoda olman bile yorgunluk artık sana şu saatten sonra...ben artık sabahları kahvaltı hazırlarken bile öfleyip pöflüyorum inan ki. taşıyamıyorum kendimi..

gerçi bu kadar hantallık da normal doğum için hiç iyi değil biliyorum ama hareket edemiyorum resmen.
sürekli yorgunum...

özgecim bu arada hadi gözün aydın artık kendini sinyallere bırakırsın sen bütün işlerin de bitmiş hazır hadi bakalım hakkaten tutacakmı beyin gücün?

sinemciim.. günaydın tatlımm... uykularımız hep öyle be güzelimm.. bende gece geç. yattım.. sabahta 6:30 da kalksamda o zamana kadar 3-4 kez uyanıp durdum. sabah olmak bilmedi.. sabah da eda hanımın kitabı okunucak diye uyuyamadık.. artık öğlen bi posta uyku çekerim de kafam yerine gelir diye düşünüyorumm... başımda tek taraflı bi ağrım mevcut canım benim de. inş.. sende kendine gelirsin.. inş. geçerr.. derin nefes al ve güzel şeyler düşün canım.. mesela bebişini :)

denizciim... günaydınlarr tekrardann :)) hadi bi bakın geçmişe de gel bacım sohbete...

günaydın güzel annişler.doktora gidecekler var ne güzel bebişlerinizi göreceksiniz.umarım güzel haberlerle dönersiniz.

ya güzelim sabaha karşı oraya dön buraya dön oku oku oku yok yok yok. ben sinirlendikçe hepten uykum kaçtı. yastıkları yumrukladım artık o derece sinirlendim o saatten beri de başım ağrıyo. aman tek oğlum iyi olsun diyorum zaten ama annesinin bu gergin ve yorgun hali ona da yansıyacağı için üzülüyorum da. çok zorlanırsan ever gider yatarım napalım artık son haftalar idare etsinler demi ama lülülülülülü

estağfurullah hayatım, haftasonu topic hareketliymiş, benim de okumam uzun sürdü :)
anca daldık sabah muhabbetine de :)

ben de saatin 12.30 olmasını bekliyorum işte.. o saatte çıkıcam evden :)
inşallah güzel haberler alırız, bakalım minişlerimiz ne kadarlık oldu :)
senin son kontrolde kaç gramdı hatırlıyor musun?
ben dila zayıf diye dertleniyorum da

bu arada gecelerin uykusuz geçiyormuş artık ha...

ben de rahat uyuyamıyorum artık..
hiç yoksa 20 kez falan uyanıyorum. bölük börçük uyuyorum ve dengem şaşıyor resmen.
bazen uyanınca dalamıyorum, iki saat dolanıyorum evin içinde..

ahh, doğuran arkadaşlar, akrabalar "bunlar iyi günlerin" diyorlar valla.. son bikaç hafta hepten zormuş.. koltuk tepesinde yamuk yumuk falan uyunuyormuş...

anneler hakkında onca atasözünün, hadisin falan olmasını çok daha iyi anlıyorum artık.
hamilelik harikulade bir şey, ama pek çok da zorluğu var işte..
biz de çok şükür sona yaklaştık ama el mahkum bunları yaşıyoruz...

özgecim ne güzel bitmiş temizlik işi ohh ne güzel rahatlamışındır.ben daha tembelliğe devam ediyorum.sadece doğum çantam hazır.temizlik duruyor bebişimin yatağı bile gelmedi.

selam kızlar kahvaltı yaparken bi bakayım dedim geçmişe bakmadaım daha cumartesi günü kendimi accık yordum galiba bide banyo yaptım üstüne kanamam oldu çok korktum şimdi sancım hiç yok ama alttan sanki yara olmuş gibi ağrı yapıyor bugün eşim randevu alcak doktordan bakalım hayırlısı doğum sancısı gibi değilde adet sancısı gibi ara ara sancı gelip gidiyor ne yapayım hiç bilmiyorum doktorumu da aramadım accık olmuştu knamam iki gündür bişey yok

zeynepcim iyi haberlerle gelirsin umarım doktordan.sen haç haftalıksın bebişin kaç kilo?ben 34 haftam bittiğinde gitmiştim kızım 2.200 dü 3 kilo gibi doğar dedi.

canım umarım bir şeyin yoktur çok geçmiş olsun...

kızlarr ben edoşu hazırlayıp okula göndereyim de geliyim.. rahat rahat oturayım :))

özgecim bu arada hadi gözün aydın artık kendini sinyallere bırakırsın sen bütün işlerin de bitmiş hazır hadi bakalım hakkaten tutacakmı beyin gücün?

canım ya gercekten bende merakla bekliyroum bakalım:)))
benim oğlum annesinin iç sesine kulak verecekmi....
valla acayip içten sölüyorum.....
valla nisan anneleri yakında topa tutacaksınız beni ,ben böle erkenden gelsin skıldım dedikçe,bencilce davranıyomuşm gibi geliyo vala....
nese tamam bişi demiyrıum canı ne zaman isterse ozaman gelsin....

bu arada denizcim, senemcim ve hacercim de gelmiş :)
hoşgeldiniz kızlar..

canım.. geçmiş olsun ya.
kanamayı okuyunca ben bile korktum, sen de endişelenmişsindir eminim.
gerçi lekelenme gibi ufak şeylerin üstünde doktorlar pek durmuyor ama, bugün randevu almaya bakın bakalım... kontrol etmekten zarar gelmez...

sen de yorma kendini be canım..
artık hakkaten öyle temizlikle koşturmacayla alışverişle uğraşacak zamanda değiliz..
yüklenme kendine

aynen işte benim de halim o oluyo ben hadi uykum hepten kaçmasın diye yataktan kalkmıyorum hepten işkence oluyo. bi de üstüne burnum tıkandı gece gece nefes de alamadım ona da sinir oldum böyle yani oturup ağlıcaktım sinirimden. bazen de allah bize yakın zamandaki uykusuz günlere hazırlık yaptırıyo ki hepten vücut saçmalamasın diye düşünüyorum sempatiksalakcinni. inşallah iyi haberler alacaksın canım merak etme benim en son kontrolde 2 küsür olmuştu minişim tatlım ama benimki de baştan beri bir veya 2 hafta önden gidiyor canım satıyla uyumlu değil yani senin herşey uyumlu olduğundan dolayı bence gayet iyi ama işte insan kilolu olsun istiyo doğururuken görücem ben bu istekli anneleri bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 hele de normal doğumları ben de normal doğurucam diye pek bi hevesliyim ama bakalım inşallah bi aksilik çıkmazsa 4 e kadar zorlarım kendimi diyorum. eyvahedigeldismile o yüzden sen sakıııın canını sıkma zaten bu haftalarda çok daha hızlı kilo alıyorlarmış.

zeynepcim iyi haberlerle gelirsin umarım doktordan.sen haç haftalıksın bebişin kaç kilo?ben 34 haftam bittiğinde gitmiştim kızım 2.200 dü 3 kilo gibi doğar dedi.

canım, iki tane zeynep varız ama bana sordun bunu herhalde :)
bebişin kilosundan endişelenen bendim çünkü :)

biz 33+3'deyiz bugün..
2 hafta önce 1.900'dü kızım...
doktor normal diyor.. baktığım kaynaklarda, kitaplarda da kesinlikle normal aralıkta görünüyor ama ne bileyim, ben kilo almayacak mı paniği içindeyim.
çünkü 1.900 olmasından önceki 2 haftada hepi topu 200 gram mı ne almıştı yani.

bugün kaç olmuş olacak bakalım...
3-3.5 arası doğması ideal. biz de o rakamları görürüz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…