2010 Nisan Anneleri

hacercim.. canım çok geçmiş olsun.. inşallah önemli bişey yoktur.. ama çok yordun kendini temizlik derken yaa.. dinlen canım bol bol.. dr dönüşü de yaz bize ama.. iyi haberlerle gel inş..

refiyecim bu arada söylemeyi unuttum h.sonu bi ara kuaföre gittim malum sebeplerden dolayı oradaki kadınlar bana öyle garip gözlerle baktılar ki sevinç mi acımamı merhametmi ne olduğunu bilemedim. neyse sonra bitanesi sordu ne kadar kaldı diye işte 1 ay falan var dedim ki aslında 47 gün gözüküyo ama ben kesin en az 15 20 gün önce gelir diye tahmin ettttiğim için öyle söyledim. ayyyyy sanki o kadar kalmamış gibi kızım demez mi size söylerken ben de çektim böyle teyzeleri aman dedim ya olmaz en azında 3 hafta daha beklemesi lazım babası yok yanımda dedim. kadın karnımı aşağıda mı gördü üstümdeki gömlek biraz büyük gösterdi göbeğimi büyük mü gördü artık anlamadım ama senin utkun maşallah büyümüş annesi resimden bile belli. ayrıca ne küçük ne büyük gayet normal küçük olunca ne oluyomuş büyük olunca ne allah aşkına neticede sonra kalan bana kalacak kime ne yani?

hacercim geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine bak gördünmü çok yormuşsun demekki kendini temizlik yapayım derken ama keşke o anda gitseydin inşallah önemli bişey değildir hani doğum habercisi anlamında gerçi kesilmiş ama. sen yine de dr a git mutlaka olmadı acilden gir.

tamam tamam sen yine de dışından da söyle neticede içinden geçeni dillendirmesen de allah da biliyo beynin de algılıyo bari dışarı vur da sıkmamış olursun kendini. ama eğerki hakkaten 20 mart gibi doğrutursan geçen dediğin gibi çocuğu senle o zaman tekrar konuşalım olur mu? eyvahedigeldismile bakalım o zaman da aynı şeyleri söyleyebilecek misin iyiki olmuş gibi neticede şu an hazır gibi hissediyoruz ama bakalım gerçekten hazır mıyız. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin tatlım.

ohh karnımız doydu geldik sonunda 1 saattirde telefonda konuşuyordum nerdeyse yengeciğimle baya bir kaynattık abooo bizim kızı alıp istanbula gidecekmiş şimdiden hazır ol diyo sizi alıp gideceğim diyo oralardan canım yaaa o kadar yoldan bizim için geliyo canım yengeciğim bu arada anneeciğim,hacerciğim,selenciğim hoşgeldiniz nasılsınız teyzoşlar

hacerciğim canım bu arada geçmiş olsun canımcım benim banyo yaparken aman daha dikkat etmek lazım benim ankaradaki doktorum demişti çok sıcak suda küvette falan fazla kalmayacaksın artık ayakta en fazla 10 dakikayı geçmeden banyo yapacaksın demişti sanırım sıcak su rahimi genişletiyormuş ondan canım daha dikkatli olmalıyız ben kaç aydır 10 dakikayı geçmedi banyolarım ne yapayım daha sonra çıkarırım zevkini canım cım çok çok geçmiş olsun birde banyodan sonra biraz uzan canım fazla dolaşma bitanem

iyiyim zeynepcim sen nasılsın bitanem afiyet bal şeker olsun yarasın gizeme inşallah

teşekkürler teyzoşumuz gizeminde sana selamı var şükürler olsun iyiyiz bizde karnımızı doyurduk burdayız bol bol tembellik yapıyoruz dün birazcık tembellik yapamadık babamızd evde olunca temizlik yapmak kaçınılmaz oluyo canım:::))

Kizlar geldimmm..
Iki kedili buarada sen hangi hastaneye gidiyorsunn? doktorun kim?
ben saglik sigortasi yaptirdimda istanbuldaki butun hastaneleri kapsiyor fakat boyle hamilelik olaylarinda hastane ve doktor cok onemli ldugu icinn, isimler aklimda bulunsun istiyorumm..

Oooohhh butun bebisler ve annelerin doyurmuslarr karinlarinii, keyifler yerinde, birde uzerine cikolata patlatinn, bebislerr hareketlenmeye baslasinn sositososito

oyy geldimm... ya kızlarr edoşu aşağı indirmişken manava bi gidiyim dedim.. allahtan sokağın altında ve hepi topu en çok 50 adımda varabiliyorum.. daha uzak olsa napıcaktım ben acaba.. kasıklarım zorlanıyo yürürken sanki.. kalçamdan bi kasılmaa.. oğlan zaten bi o yana bi o yana yamuluyo maşallah :)) ayy iyice ağırlaşıyorum yaa...

sinemcim.. çok sağol canım.. bence göbüşün devasabüyüklükte olmasının bir faydası.. küçük olmasının da bir zararı yok.. içindeki taşıdığımız melekler iyi olsun sağlıklı olsun da yeter canımm benimm.. aman ne bilim karnın çok çıkmadı diyo burdakiler.. annemlerin oraya gittiğimde de aman baya bi irilmişiniz diyolar :))) anlamadım küçükmüyüz büyükmüyüz :))) sanırım bakmakla alakalı... seninki de öyledir sanırım.. kimisidoğuma az kalmış diyo kimisi daha var :))) ama ben zamanında doğurucam oğlumu.. öyle koca karı laflarına inatt... beyin gücüne bende inanırım ve beynimi yönlendiriyorumm.. sağlıkla hayırlısıyla ne zaman gelicekse ama nisandan önce de olmamak şartıyla o zaman gelsin utku'mm.... sağlıklı olsunlar da önemli olan o bitanemm..

dünürcümm.. saatiniz geliyo canım benim.. ayy ben de senden heyecanlıyım hee :)) canımcıım eve geldiğin gibi hemen yaz ama emi güzell haberlerinii.. gelinimin 2 küsür kilolarda.. hatta annesinin beklediğinden de fazla olduğunu... :) hayırlısıyla gidin gelin canımcıım...

Son düzenleme:
bizde kendimize aperatif bişiyler hazırlayalım da gelelim.. acıktık :) sabah babamıza kahvaltı hazırlayamayınca :)) accık uyuyakalmışız da 7 di uyandığımızda.. ablamızla da bir iki lokma attım ağzıma.. şimdi gelirimm...

merhabalar tekrardan.bir sorum olacak daha önce konuşulduysa kusura bakmayın.doğumdan önce göğüslere krem kullanmamız gerekiyormu doktora sormayı unuttum.

culha.. günaydın cnım.. biz iyiyiz sizi sormalı?

zselen... merhabalarr.. daha önce konuşulmuştu sanırım çokça kez ama sorun değil canımcıımm... doğumdan 2 hafta önce başlamak gerekiyo diye biliyorum ben.. kızımda kullanmamıştım.. o da emmemişti zaten :))

herkes iyidir umarım.çok bunalım takılıyorum bu gün ya.gece uyuyamadım rahat ondan heralde.haftasonu memlekete gitmiştim.onun da yorgunluğu var hala.ev gibisi yok ya.zaman geçmek bilmiyor.bebişim iyi olsunda her sıkıntıya razıyım.

merhabalar tekrardan.bir sorum olacak daha önce konuşulduysa kusura bakmayın.doğumdan önce göğüslere krem kullanmamız gerekiyormu doktora sormayı unuttum.

ben kullanmaya başladım.lansinoh diye bi krem.doğundan sonra da kullancağım.emzirmeden önce göğsü silmeye gerek yokmuş.kullananlar hep memnun kaldığını sölemişlerdi.mercimek tanesi kadar sürüyorum.yetiyor.

bu arada kızlar 34.haftama giridim.çok şükür hiç çatlamadım.inşallah böle devam eder.kullandığım krem de bebak acı badem kremi.5.aydan bu yana hergün kullanmaktayım.bir de krem sera varmış.onu da sipariş ettirdim.bi bayan doğumdan sonra çatlakları için kulllanmış ve belirgin bir şekilde çatlakları iyileşmiş.ben de şimdiden kullanayım dedim.oluşan çatlaklara bile iyi geliyorsa,olmadan kullanırsak daha da etkili olur diye düşünüyorum.

ıyıyım canım saol..azcık tembellık azcık agrı sukur bugunede..
zselen canım lanolın lansınoh sanırım bunu herkes onerıyo ben eczaneye bu krem ıcın gıttıgımde yanlıs ama yıne lanolınlı bır krem verdı pembe kutuda lanomast yazıyo oda ıyı rahatlatıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…