selam kızlar kahvaltı yaparken bi bakayım dedim geçmişe bakmadaım daha cumartesi günü kendimi accık yordum galiba bide banyo yaptım üstüne kanamam oldu çok korktum şimdi sancım hiç yok ama alttan sanki yara olmuş gibi ağrı yapıyor bugün eşim randevu alcak doktordan bakalım hayırlısı doğum sancısı gibi değilde adet sancısı gibi ara ara sancı gelip gidiyor ne yapayım hiç bilmiyorum doktorumu da aramadım accık olmuştu knamam iki gündür bişey yok
canım ya gercekten bende merakla bekliyroum bakalım:)))
benim oğlum annesinin iç sesine kulak verecekmi....
valla acayip içten sölüyorum.....
valla nisan anneleri yakında topa tutacaksınız beni ,ben böle erkenden gelsin skıldım dedikçe,bencilce davranıyomuşm gibi geliyo vala....
nese tamam bişi demiyrıum canı ne zaman isterse ozaman gelsin....
ohh karnımız doydu geldik sonunda 1 saattirde telefonda konuşuyordum nerdeyse yengeciğimle baya bir kaynattık abooo bizim kızı alıp istanbula gidecekmiş şimdiden hazır ol diyo sizi alıp gideceğim diyo oralardan canım yaaa o kadar yoldan bizim için geliyo canım yengeciğim bu arada anneeciğim,hacerciğim,selenciğim hoşgeldiniz nasılsınız teyzoşlar
merhabalar tekrardan.bir sorum olacak daha önce konuşulduysa kusura bakmayın.doğumdan önce göğüslere krem kullanmamız gerekiyormu doktora sormayı unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?