sinemcim.. çok sağol canım.. bence göbüşün devasabüyüklükte olmasının bir faydası.. küçük olmasının da bir zararı yok.. içindeki taşıdığımız melekler iyi olsun sağlıklı olsun da yeter canımm benimm.. aman ne bilim karnın çok çıkmadı diyo burdakiler.. annemlerin oraya gittiğimde de aman baya bi irilmişiniz diyolar :))) anlamadım küçükmüyüz büyükmüyüz :))) sanırım bakmakla alakalı... seninki de öyledir sanırım.. kimisidoğuma az kalmış diyo kimisi daha var :))) ama ben zamanında doğurucam oğlumu.. öyle koca karı laflarına inatt... beyin gücüne bende inanırım ve beynimi yönlendiriyorumm.. sağlıkla hayırlısıyla ne zaman gelicekse ama nisandan önce de olmamak şartıyla o zaman gelsin utku'mm.... sağlıklı olsunlar da önemli olan o bitanemm..
dünürcümm.. saatiniz geliyo canım benim.. ayy ben de senden heyecanlıyım hee :)) canımcıım eve geldiğin gibi hemen yaz ama emi güzell haberlerinii.. gelinimin 2 küsür kilolarda.. hatta annesinin beklediğinden de fazla olduğunu... :) hayırlısıyla gidin gelin canımcıım...
bu arada kızlar sabah unuttum 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun unutmuşum söylemeyi
senin de şekerim. kızlar hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
slm kızlarr.. kimseler yok amaninn.. altta yazdıklarımı okuyup okumamak sizin bileceğiniz bişey.. ben yazmazsam deliricem... sadece yazmak istiyorum o kadarr...
ama ben yazıcam.. anlatmazsam ölücem sinirden çünkü.. mafoldumben düşündükçe halaa ellerim titriyo.. halaa boğazımda bir düğüm ağlamamaya çalışıyorum sinirimden... ama yok takmamaya çalışıyorum desemde olmuyoo... mafoldumben hatta gidip hepsine bağırıp rahatlayasım geliyoo.. bi daha isterlerse gelmesinler evime sorun değil valla artık.. bu kadar da olmaz yaa.... mafoldumben
neyse konuya geçiyimm...
dün çıkarken yazmıştım akşama misafirlerim var diye... amcamın kızları ve oğulları... ben evlenirken hepsicii mini miniydiler... şimdi koca adamlar delikanlılar koca kız oldularr... neyse yemeğe gelicekler ben bu halde fln diye bayaa bi sinirolmuştum düşüncesizliklerine.. ama geldiler ve 10 yılda ilk kez geldiler.. yengem ve amcam yokken... abla seni ne zamandır görmüyoruz dediler.. oğlanlar çalıştığı için ne zamandır denk gelemedik.. neysee.. ben sadece yemek yaptım zaten.. ne masa kurulmasında ne serviste ne bulaşıkta hiiç birşey yapmadım... sağolsunlar bana hep "abla sen otur" " abla sen bırak " dediler durdular... ama hiiç düşündüğüm gibi yeğenlerimle iki çift laf edemedim mafoldumben yalnız kalıp oturamadık bile mafoldumben allahım ne düşüncesiz insanlar var yaaa.....
neysee.. yeğenler geldiler... az oturdular eşim geldi işten... nasılsınız faslındayken kapı tıkladı :1shok: nasıl yanii...bende misafir olduğu dışarıdaki ayakkabılardan belli... akıl ediver yaa.. bi kerecikte düşünüver.. offf.. kalktım açtım.. karşımda pişkin pişkin "misafirmi vardı " lafıyla görümcem yanında 5 yaşında kızı ve beni geçende sinir eden küçük eltim ve 6 yaşındaki oğlu... tabi aa biz girmeyelim demelerini beklem,yodum ama az oturur giderler demiştim... -tatlicadiarzu- ayy içeri girtdiler... anlatırken yaşıyorum yine o anıtabi bizim oğlanlar kalkıp misafir odasına geçtiler eşimle.. biz kadın kadına aleade bi akşam oturması kıvamına kaldık mafoldumben yemeğe soğuk odada masa açtım tabi.. çünkü yeğenlerim görümcem ve eltimin oturduğu odada gelip de yemez sıkılılardı... "aaa yemek mi yicektiniz " dediler :bbo: "ee yani, dedim bende.. 10 yılda ilk defa evime gelmiş yeğenlerim bi yemek yemeden mi göndereyim" ... bunu söylememe rağmen oturdular ya pess... biz geçtik yemeğimizi yedik.. onları da davet ettik ama yemediler :)) tabi yemekten snra oğlanlar kalkıp gittiler sıkılınca mafoldumben benden teyzesine geçiceklerdi.. kızı ve ufaklıkları biz bırakalıp bari deyip göndermedim onlarla erkenden... tabi bizşim demirbaşlar hala pişkin çay çerez faslında... çocukları anlatmıyorum bile... 4-5-5-7-7 yaşlarında 5 çocuk evde siz düşünün.. ve yeğenim ve benim dışımda kimse durun demiyo mafoldumben 1 saat daha oturduk yeğenim dedi abla bizi bırakın artık teyzeme mafoldumben normalde saat 12 ye kadar bile oturabiliriz.. eniştem bizi bırakırlafıyla planlana gece böylece sona ermiş oldu mu sanıyosunuz... yoooo... biz kocişle yeğenleri bırakmaya gittik.. ama bizimkiler evde.. hatta ben çıkarken görümcemmutfağa oturmuş kızıyla yemek yiyodu sanırım sinirimden tam göremedim... mafoldumben ben çıkarken de "anahtarını al da biz kapıyı çeker gideriz " diye seslendi ama edaevdeydi ve yok eda da var siz rahatsız olmayın dedim.. zaten hiç de gitmek gibi bi niyetleri yoktu.. biz eve geldiğimizde oturuyolardı gayet rahat... mafoldumben vee biz geldiğimizden sonra 2 saat daha oturup 12 de gittilerr.. evin halini düşünün.. oysa yeğenim le beraber toplamıştık gitmeden önce... sağolsun hepsinin dağıttığı evi en misafir o olduğı halde topladı da gitti.. ama biz gelene kadar yarım saatte yine aynı hale gelmişti.. saat 2 ye kadar eşimle evi toparlayıp temizledik.. banyoda ve benim yatağımın altında bile çerezler vardı çünkü... alsanaalsanasmile ne deseeemmm .. ne düşünseemmm .. bilemiyorummm... ama mutlaka birgün bu konuyla ilgili bişey olucaktır... ve beenn bunu onlara yediriceemm... lafımı sokucaamm.. rahatlıcamm.. ayy hala elerim titriyo yaa... bi cumartesi akşamı da yalnız kalsak olmazmı.. ben kimseye gitmediğim halde neden haftasonlarım gece ayrı gündüz ayrı misafirler geçer mafoldumben gelenlerde aynı heee... öyle yabancı misafir olsa başımın üstünde yeri var.. ayy neyse çook yazdım farkındayım... ama anlatmasam cidden deliricektim..
benim sinir olduğum konu.. ne evin dağılması.. ne çocukların sesleri falan değill... sadece eltim ve görümcemin benim evime 10 yılda ilk kez gelmiş yeğenlerimin yanına gelip kalkmayıp oturmaları.. bunu akıl etmemeleriydi.. yoksa ev toplanır da temizlenir de.. ben ağır da olsa hizmetimi de yaparım yani hiiç sorun değill.. beklediğim sadece insanlıkk:.. ve düşünce...
aslına bakarsanız hiiç keyfim yok .az önce doktor kontrolünden geldim.
tansiyonum yüksek çıktı.doktor endişelendi. idrar tahlili yaptırdık eğer protein kaçağı varsa bebişi alacaklarmış.
herşeyi anlattı hazırlıklı olayım diye
böyle durumlarda gebelik 20 haftalık bile olsa sonlandırılıyormuş.
inş bi sorun olmaz çok korkuyorum.kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için ama gözyaşlarımı da tutamıyorum.
ayrıca bebişte iyi beslenememiş bunun sebebi tansiyon yüksekliği olabilir dedi doktorum.
moralim çooooooook bozuk kızlar...
kızlar artık tam anlamıyla doğum için hazırım....
dün kişisel temizliğim halloldu ....ama zaten hassas olan ben hepten kötüledim,vallahi zor dayandım....
ama sonuç mükemmel....:)))))
bu akşam annem geliyor ,yarın dükkanı acmıyoruz yokum....
salonum badana yapılacak,eşim halledecek...
annemle bende ev temizliğini halletcez...tabi çoğunu annem halletcek saolsun .....
ev temizliğimde bittimi buzluğa yapılacakları yapcaz yavas yavas onları bitiiririz....
bugun bulaşık makinamıda sipariş verdim çarsamba gelecek....
artık hazır ve nazır bebeğimi bekliyoruz....benimde üzerimden buyuk bir yuk kallacak....
merhaba fulyancığım sarımelekciğim canım hoşgeldinzi nasılsınız bu arada maşallah fulyancığım ben bu aralar sanırım çatlamaya başladım canım hafif hafif ne yapalım bebişler sağolsun
zehircim geçmiş olsun.inşallah bebek içerde biraz daha durur.ama önemli olan onun sağlığı.doktorun dediklerini yapıp bekleyeceksin o zaman.inşallah zamanında gelir de boşu boşuna telaşlanırmış olur annesini yaramaz:)
buketciğim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun şekerciğim bol bol dinlen canım artık ağırlaştık iyicene canımcım az kaldı rabbimin izniyle bu ayın sonuna doğru doğumlarımız başlayacak inşallah canım
fulyancığım annemde hiç çatlak olmamış karnında bacaklarında olmuşmuş hafif bendede öyle çok yok sayılı ama saymıyorum sayınca sanki çoğalır gibime geliyo birden oldu bende şu bir haftada yoksa bendede yoktu cnım son ana kadarkaydirigubbakcemile3
gülseminciğim canım maşallah canım paşamıza desen büyümüş annesi kilosuda gayet iyi canım maşallah canım sanırım o açılma hepimizde olmuştur canım ee artık rahim kendini hazırlıyo doğum için canım bol bol dinlenmemzi lazım canım sakın iş yapma doktorun dinlen dediyse ama sen rahat durmazsaınki yaparsın bişeyler yinebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?