2010 Nisan Anneleri

bence de refiyecim inşallah sorunsuz olabilecek zamanda sağlıkla doğsunlar

merhaba fulyancığım sarımelekciğim canım hoşgeldinzi nasılsınız bu arada maşallah fulyancığım ben bu aralar sanırım çatlamaya başladım canım hafif hafif ne yapalım bebişler sağolsun

bu arada kızlar sabah unuttum 8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun unutmuşum söylemeyi

Son düzenleme:
bebeg83,fulyan ve culhacım hepinize teşekkür ederim.bende kullanmaya başlayayım kremi o zaman çok sağolun

funda canım aynı bildiğiniz gibi dün akşam görüşmüştük hala hastahanede bakalım bu hafta eğer sancısı çıkmazsa doktoru ablasına çıkmaya izin veriyomuş daha belli değil canım dua eden soran herkese çok çok selamı vardı doktoru ayağa kaldırmıyor o yüzden internete girememiş aslında pcyi eşi getirmişte o yüzden bol bol selamı vardı

inşallah hayırlısıyla çıkar hastanede bende çok yattım ne sıkıcı old.bilirim.sağ salim gelse meleklerimizde bizde rahat etsek.

klava:
bu ne saygısılık yaa.Valla ben okurken cinnet geçirdim helal olsun sana.İyi sabretmişsin ben olsam kesin oturup ağlayıp cıngar çıkartmıştım.Çok ayıp yaptıkları yani ne diyeceğimi bilemiyorum şok oldum.Bunları almalı bir kazana atmalı bence.Kız sende yap desem aynısını pişkinler anacım pişkinklava:

canım benim sıkma canını herşey olacagına varır.Ağlama canım benim başka doktora git... Olmaz mı?

Heyooo...Yaşasın darısı olmayanlara olsun canım benim.Özge bua rada çantana ne koydun...

KADINLARIMIZ
Toprak öyle bitip tükenmez, /dağlar öyle uzakta,
sanki gidenler hiçbir zaman
hiçbir menzile erişemeyecekti.
Kağnılar yürüyordu yekpare meşaleden tekerlekleriyle
Ve onlar
ayın altında dönen ilk tekerlekti.
Ayın altında öküzler
başka ve çok küçük bir dünyadan gelmişler gibi
ufacık kısacıktılar
ve pırıltılar vardı hasta kırık boynuzlarında
ve ayakları altından akan
toprak,
toprak,
ve topraktı.
Gece aydınlık ve sıcak
ve kağnılarda tahta yataklarında
oyu mavi humbaralar çırılçıplaktı.
Ve kadınlar
birbirlerinden gizleyerek
bakıyorlardı ayın altında
geçmiş kafilelerden kalan öküz ve tekerlek ölülerine.
Ve kadınlar
bizim kadınlarımız:
korkunç ve mübarek elleri
ince, küçük çeneleri, kocaman gözleriyle
anamız, avradımız, yarimiz
ve sanki hiç yaşanmamış gibi ölen
ve soframızdaki yeri
öküzümüzden sonra gelen
ve dağlara kaçırıp uğrunda hapis yattığımız
ve ekinde, tütünde, odunda ve pazardaki
ve kara sabana koşulan ve ağıllarda
ışıltısında yere saplı bıçakların
oynak, ağır kalçaları ve zilleriyle bizim olan
kadınlar,
bizim kadınlarımız
şimdi ayın altında
kağnıların ve hartuçların peşinde
harman yerine kehriban başlı sap çeker gibi
aynı yürek ferahlığı,
aynı yorgun alışkanlık içindeydiler.
Ve onbeşlik şaraplenin çeliğinde
ince boyunlu çocuklar uyuyordu.
Ve ayın altında kağnılar
yürüyordu Akşehir üzerinden Afyon`a doğru.

kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar..... biz garibiz bugünlerde kızımla yorgun bitkin duramıyorum ayakta...dizlerim tutmuyo resmentüm yük sanki dizlerimde karnımda baya aşağı indi annem doğum yakın diyo bakalım.... hayırlısıyla gelsinde kızımız herşeye razıyım valla... midem hala yanıyo işin kötüsü midem yandıkça kulağımdan ateş çıkıyo kulağım tıkandı duymuyo valla ne zormuş anne olmak ne zormuş... ah anacım daha ii anlıyorum artık kıymetinii..

kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:

oglum 2 kilo 600 gr olmus ,4 günde 300 gr almis ve haftamiz henüz 33 akannehir

rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile

devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim

nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı

kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi

kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:

teşekkür ederim canım.ya bu çatlam işi biraz da genetik.bazıları ne yaptıkyak yapalım çatladık diyor.annem de 1-2 çatlak olmuş o kadar.umarım ona çekmişimdir.ama tedbiri elden bırakmamak gerek.bol bol su içiyoruz zaten.cildi de nemli tuttuk mu tamam.daha başka bişey gelemez elimizden.çatlasak da elimizden geleni yaptık deriz.içimiz rahat olur en azaından.

zehircim geçmiş olsun.inşallah bebek içerde biraz daha durur.ama önemli olan onun sağlığı.doktorun dediklerini yapıp bekleyeceksin o zaman.inşallah zamanında gelir de boşu boşuna telaşlanırmış olur annesini yaramaz:)

buketciğim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun şekerciğim bol bol dinlen canım artık ağırlaştık iyicene canımcım az kaldı rabbimin izniyle bu ayın sonuna doğru doğumlarımız başlayacak inşallah canım

fulyancığım annemde hiç çatlak olmamış karnında bacaklarında olmuşmuş hafif bendede öyle çok yok sayılı ama saymıyorum sayınca sanki çoğalır gibime geliyo birden oldu bende şu bir haftada yoksa bendede yoktu cnım son ana kadarkaydirigubbakcemile3

gülseminciğim canım maşallah canım paşamıza desen büyümüş annesi kilosuda gayet iyi canım maşallah canım sanırım o açılma hepimizde olmuştur canım ee artık rahim kendini hazırlıyo doğum için canım bol bol dinlenmemzi lazım canım sakın iş yapma doktorun dinlen dediyse ama sen rahat durmazsaınki yaparsın bişeyler yinebilmiyorumkismile

sagolun canlarim Şeniz insallah bir sorun olmaz

acilma oldugu icin zaten yat dinlen zorunlu olmadikca kalkma dedi halbuki ben daha son bir ay kala sabah aksam yürüyüsleri planliyordum dogum rahat olsun diye

valla is falan yapamicam zeynepcim korkma kaydirigubbakcemile3 canimsin yha Şeniz

aslinda bir topik acsak bebekler kacinci haftasinda ve kac kilo ve de isimlerini eklesek

valla kim kacinci haftada ,bebegi kac kilo ,adini ne koydu hic bilmiyorum bilmiyorumkismile

gülsemincim maşlh bebişine kilosu gayet ii ....
çoğu hamile kadın içten sancı hissetmezmiş...ama nst de cıkarmış...
belki seninde öle oldu....
açılma olamsıda dikkat edilck bir konu canım aman dikkatli ol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…