2010 Nisan Anneleri

gülsemincim.. maşallah canım paşana... ne güzel kilo almış canım yaa.. dikkat ediyosun o zaman bol bol dinleniyosun ve dr.unun verdiği ilaçları alarak istirahat ediyosun :) kiii oğluşun erkenden gelmeye kalkmasın.. rahimdeki açılma 1 cm. olabilir canımm.. kızımda 35. haftada 4 cm açığım vardı ama 40+ da doğurdum :)) ama dikkat et tabikii.. geçmiş olsun..

hıı canımcıım bebişlerin kaçıncı haftasında kaç kilo diye bi topik var ama nisan annelerine ait değil yani.. kadınlar kulübünde genel olarak.. istersen link verebilirim.. ben girip yazıyorum dr. gidip geldiğimde oraya... isimleri de canım.. öyle bi topik de açılmıştı sanırım bizim kızlardan biri tarafından hatta bende yazmıştım ama çok oldu.. nerelerdedir hiiç bilemiciim.. :))

topiğimiz sabah sabah coşmuştu.. şimdi yine sessizleri oynuyoruz :)))

dünürüm gelse de güzel haberleriyle bi sevinsem içim rahatlasa...

kızlarr biz çıkıyoruz.. birazcık uzanalım da dinlenelim.. belim ağrıyo artık uzun süre oturunca.. midem zaten felaket belkim accık uyuyabilirm hem... iyi günler hepinizee..

selam kızlar uzun zamandır girmiyodum nasılsınız herkes iyidir umarım..
biz kızımla iyiyiz çok şükür sadece fazla hareketli. aslında hareketten çok çırpınır gibi bişeyler yapıyo içerde.. 35 günüm kaldı doğuma daha doğrusu kızıma kavusmaya. epidural sezeryan yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı planlarımız umduğumz gibi gider işallah.
bu arada hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.

mrb kızlar elinde preglyn iğne olan varmı? piyasada bulunmuyor

canım ben kullanmıştım. beylikdüzü beykentte bi eczaneden almıştık. köşede bucakta kalmış eczanelerde var genelde aklında bulunsun ara sokak eczanelerine falan bakk

saol teyzoşumuz gizemcikte teşekkür etti teyzesine sanırım onunda günü olarak kbul ediyo minik kızım:CüvCüv::asigim:

ay kusura bakmasın gizemcim birden onunkini kutla demeyi unutmuşum ama o teyzesinin gönlünü okumuş yerim onu ben

iyiyiz çok şükür şekerim siz nasılsınız. maşallah oldukça hareketli heralde kızın. öyle olsun yoksa insan merak ediyo eyvahedigeldismile sizin de mink kızınızla kadınlar gününüz kutlu olsun canım

canım benim de özel sağlık sigortam var.
bakırköy acıbadem hastanesi'ne gidiyorum en başından beri. doktorum da özlem pata.
çok çok da memnunum.. hamile kaldığımdan beri tüm muayenelerimi, tahlillerimi, her şeyimi ödediler.. doğumu da yüzde yüz karşılıyor sigorta.
düşünürsen , şiddetle öneririm hem hastaneyi hem doktorumu.

canımın içi :)
gittim geldim çok şükür, toplu yazayım, sonra anlatıcam doktor maceramızı :)

anaam doğuruvercen mi napcan kız :))
gerçi 1 cm açıklık çok normalmiş son ayda. ama sancının falan çıkması heyecanlandırdı bir anda beni.
kendini yorma, bol bol dinlen e mi..
şu mart sonunu bul hiç değilse.
bu arada kilosuna da maşallah :) kocaman olmuş :)

topiğimiz sabah sabah coşmuştu.. şimdi yine sessizleri oynuyoruz :)))

dünürüm gelse de güzel haberleriyle bi sevinsem içim rahatlasa...

oyy
dilaa'm.. bak refiye annen merak etmiş bizi kuzuuum..
çok şükür geldik, güzel haberlerle de geldik kaynanası :) bak anlatalım şimdi :)

slm kızlar.. nasılsınız ?

hadi zeynepcim yazz bende merak ettim dilacığı :))

heh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)

çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)

kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)

doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.

darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....

ooo maşallah dilamızaa annesi kocaman olmuşş.. benım oğlumda 33. haftada 2.300 dü doktor iyi demişti..doğum pozisyonunuzuda almanız çok iyi olmuş.. herşeyin normali iyi canımcım.. normali tavsiye edyorsa doktorun inşallah normal yaparsın sende..
bende normal yapacağım inşallahhhh..

zeynepcim ne güzel iyi haberlerle geldin maşallah bebişine büyümüş ne güzel.bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah

ay sedacım sorma valla benim de aklım normal doğum diyor ama içten içe korkuyorum.. kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. dediğin gibi adı üstünde, "normal" olan bu yani. sezaryen bir ameliyat..
bakalım, zamana bıraktım artık.. 38e kadar zamanımız var nasılsa karar vermek için.. hayırlısı olsun hakkımızda..

senin oğluşa da maşallah :)
erkekler biraz daha kilolu doğuyor zati, seninki de geçmiştir benim kızı şimdi :)

canım çok geçmiş olsun.Napacaksın artık yatacaksın o zaman bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…