mrb kızlar elinde preglyn iğne olan varmı? piyasada bulunmuyor
saol teyzoşumuz gizemcikte teşekkür etti teyzesine sanırım onunda günü olarak kbul ediyo minik kızım:CüvCüv::asigim:
kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
oglum 2 kilo 600 gr olmus,4 günde 300 gr almis ve haftamiz henüz 33 akannehir
rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile
devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim
nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı
kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi
kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:
maşallah gülsemimcim oğluna ne kadar güzel büyümüş. aferin ona. bu arada açılma çok dikkte değecek kadar değil bence şimdilik ama sen yine de dr u dinle ve uzan. zaten açılmayı sancılar tetikliyomuş sancı olmadan açılma olmuyo gibi bişey kendini çok da dinleme ama dikkat et olursa da dr git
selam kızlar uzun zamandır girmiyodum nasılsınız herkes iyidir umarım..
biz kızımla iyiyiz çok şükür sadece fazla hareketli. aslında hareketten çok çırpınır gibi bişeyler yapıyo içerde.. 35 günüm kaldı doğuma daha doğrusu kızıma kavusmaya. epidural sezeryan yapmaya karar verdik bakalım hayırlısı planlarımız umduğumz gibi gider işallah.
bu arada hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.
selam kızlar nasılsınız?
Kizlar geldimmm..
Iki kedili buarada sen hangi hastaneye gidiyorsunn? doktorun kim?
ben saglik sigortasi yaptirdimda istanbuldaki butun hastaneleri kapsiyor fakat boyle hamilelik olaylarinda hastane ve doktor cok onemli ldugu icinn, isimler aklimda bulunsun istiyorumm..
dünürcümm.. saatiniz geliyo canım benim.. ayy ben de senden heyecanlıyım hee :)) canımcıım eve geldiğin gibi hemen yaz ama emi güzell haberlerinii.. gelinimin 2 küsür kilolarda.. hatta annesinin beklediğinden de fazla olduğunu... :) hayırlısıyla gidin gelin canımcıım...
anaam doğuruvercen mi napcan kız :))kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile
devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim
nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı
kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi
kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:
topiğimiz sabah sabah coşmuştu.. şimdi yine sessizleri oynuyoruz :)))
dünürüm gelse de güzel haberleriyle bi sevinsem içim rahatlasa...
heh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
heh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
ooo maşallah dilamızaa annesi kocaman olmuşş.. benım oğlumda 33. haftada 2.300 dü doktor iyi demişti..doğum pozisyonunuzuda almanız çok iyi olmuş.. herşeyin normali iyi canımcım.. normali tavsiye edyorsa doktorun inşallah normal yaparsın sende..
bende normal yapacağım inşallahhhh..
zeynepcim ne güzel iyi haberlerle geldin maşallah bebişine büyümüş ne güzel.bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah
kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?