heh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
ayyyyyboshayallersmile gözün aydın canımmm...hihoyyyt çok sevindim valla....Amin canım inşallah hepimiz kolay kolay doğururuz...CAnım benim ya.yerim ben dila hanımı yerim yerim:hulya:
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
zeynepcim hoşgeldin canım. bak gördünmü ne kadar büyümüş annesi. kaç gr almış kaç haftada şimdi tam olarak? maşallah diloşa gözün aydın arkadaşım çok sevindim. inşallah yarın dr teyzemiz bize de iyi şeyler söyler hayırlısıyla bakalım. ama bence kendini ormal doğuma kanalize etmende fayda var tabi sen bilirsin de yine
oyy :) canım benim çok sağol..
mehmet bey nasıllar bu arada :) sizin bi sonraki kontrolünüz ne zaman??
valla aslında çok kilo almamış, baksana gülseminin bebişe, maşallah oğlan bi haftadan kısa sürede almış 300 gram.. benimki anca 2 haftada o kadarını alabilmiş.. hatta daha bile az..
ama 33-34 haftalar için olması gereken kilo aralığında görünüyor.. o yüzden üstünde durmuyorum valla, doktor da normal dediği müddetçe dertlenmeyeyim boşa :)
darısı da başına güzelim..
senin randevun kaçta yarın ??
19 nisan 14,30 da.Benim doktor o zamanda doğumu konuşmayacakmış.5 Nisanda konuşacakmış.Anam doğururm ben o zamana hehehee:lepi:
HAYATIM ZATEN HAFTADA 150-200 GR ARASI ALMASI NORMALMİŞ SEN DE İÇİNİ FERAH TUT ARTIK HER BEBEK AYNI MİKTARDA KİLO ALIP AYNI HAFTALARDA EŞİT GİTMİYOKİ. ŞÜKÜRLER OLSUN HERŞEYİ NORMAL DİLAMIZIN RESMİNİ DE YERİM ONUN BEN NASIL İLK RENKLİ RESMİN Mİ SENİN Bİ DE ANLAŞILIYOMU ZEYNEP BENİMKİ ARTIK ÇEKSEM DE BİŞEY ANLAŞILMAZ DİYO BAŞI AŞAĞIDA OLDUĞUNDAN GERÇİ RENKLİSİ DEĞİL AMA. BİZİM YARIN 14.30 DA CANIM RANDEVUMUZ İNŞALLAH Bİ AKSİLİK OLMAZSA ASLINDA SABAHTI AZ EVVEL ARADI SEKRETERİ TOPLANTISI VARMIŞ ÖĞLEDEN SONRAYA KALDI. İNŞALLAH AKŞAMA GÜZEL HABERLER ALIP GETİRİRİM SİZLERE. DUA EDİN BİZİM İÇİN DE ARTIK SONLARA DOĞRU ERKEN DOĞUMDU AÇILMAYDI FALAN RİSKLERİ KORKUTMAYA BAŞLADI BENİ eyvahedigeldismile
merhaba arkadaşlar,hepimizin emekçi kadınlar gününü kutlarım.güzel heyecanlı mesajlarınızı biraz okuyabildim.bence kiloları falan çok iyi.benimkiler 1900 de kaldılar ikiz olunca biryerden sonra kilo alımı çok yavaşlarmış.
ZEHİR arkadaşım bence sürekli yatmaya çalış,1 cm az değil ve muhakkak kullan dediği ilacı kullanmalısın kasılmalarını engelleyecektir.
uyuduk uyandık geldik....
ama karnımızın ağrısı ile uyandık cırcır olmuşuz yaww kesin dün üşüttük biz....
zeynocum bak dila nasıda kilo almış hiç kafana taktığına değdimi....
maşlh ona yerim ben onu kocaman kız olmuş,demek elleri yanaklarındaydı oyy tombul yanaklım benim...
deseydin özge teyseninde selamı var gelsin o yanakları nası ısırcam ben ,şaka bir yana koklamaya kıyamam....ohh cok sevindim şeker valla senin kilo durumları ne alemdeymiş gene çemkirdimi hatun...
ya biraz almış da, gene kuzey'in atağı gibi bir şey olmamış işte :)
neyse ama, buna da şükür... normal görünüyor bu haftaya göre..
resmini falan da verdi özge, ay nası tatlı görmen lazımdı
doğurmadan bi görüşelim inşallah da, getiririm resmini de.. karşılıklı mıncırırız :)
ben dee 1 ayda 800 gram almışım.
toplamda 3 kilo 300 gram oldu aldığım.
doktorum bu sefer iyi tarafından kalkmış kesin "iyi gidiyorsun, süper" falan dedi :)
benden önce çıkan kızcağız 28. haftasında 21 kilo almış, onun etkisinden çıkamamıştı herhalde daha, ben iyi geldim bu sefer :))
ayyy ewt ewt bak doğurmadan görüşelim valla benim artık herseyim hazır ve nazır zaten...
bigun belirleyelim haftasonu falan oluy mu???
veee dilacımı mıncıralım vallla....
olsun ya genede ii almış dila ama ....
ben gece yarısı uyanıpta süt ve kek yememe borçluyum bu kilo alımını ama .....
ve bende almıştım 80 olduk şaka maka.....
ama o 28 haftada 21 kilo alan kızda saka gibi harbiden doktor dumur olmuştur....
hehehhe:)))
nese seni es geçmiş ya boşver...
oyy bizde gidip yemek yıyelim oğlum aç kalmasın bugun uyuduk çok fazla öğlen yemeğini kaçırdık......
Hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun. İns bu yıl birde anneler günümüz olacak. Henüz bebişlerimiz kutlayamayacak kadar küçüçük olacak ama o gün küçük bir gülücükleri bize yetecektir sanırım.:asigim:
Gülsemin, zeynepcim maşallah bebişlerinize.Allah nazarlardan korusun onları. Zeynepcim bebişlerimiz 3 geçsin bence çokta kilolu olması önemli değil. Önemli olan sağlığı. Tabi ins 3 kiloyu geçsinler, biraz ele gelsinler. :Saruboceq:
kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
oglum 2 kilo 600 gr olmus,4 günde 300 gr almis ve haftamiz henüz 33 akannehir
rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile
devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim
nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı
kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi
kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?