2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin tuğbiş nasılsın kız senin adını kaçak koycam ben yok yok anlaşıldı seni gören cennetlik oluyo haaa birde o ne demkmiş öyle kıytırık pasta yaptım demek heç öyle şey olurmu kesin tadından yenilmezdir canım sende yani heee beceriklidir kaanımızın anası öyle deme bakimmmmsempatiksalakcinni

cuma günü doktora gittim minigin saglıgı sıhati yerindeymiş şükür maşallah bebişime 2700 olmuş nts ye giridim hafif hafif sancılarım cıkmış ama normalmış doktorumuz nisanın 5 i gibi alabiliriz dedi ama defterıne bakıpta soylemedı yada yazmadı tahmını olarak yani :)
günler azaldıkca gecmek bılmıyor yaa :))
sol bacagımın kasındakı agrılar halen gecmedıgını soyledım ama doguma kadar dayanacaksın bazı hamılelıklerde sınnırlere baskı yapıyor ondan yapacagımız bısey yok dedi ahh bu bacagım ahh korkuyorum vallahı doguma kadar benı hıc yurutmeyecek dıye her gecengun daha kotu hergece donerken ve wc ye kalkarken bınıbir acı kımı geceler uyutmuyor bile günler gecsede su agrılardan kurtulsam

a.alminacığım erkflizciğim selam nasılsınız canlarım yaa erkflizciğim sorma o uyku olayını banada bende gece maksimum 4-5 kez uyanırım wc için ondan sonra sabah 9buçuk gibi kızım başlar hadi kalk tepiği acıktım tepiğine bir düzenimiz varki soram canım bendede bu aralar acayip bir uyku oluyo öğleden sonraları halbuki benim hamileliğimin başındada olmamış uyku problemimiz ama şu aralar var canım benim

hadi canım hayırlısı olsun canım benim sağlıcakla doğsunlarda bitanem maşallahbu arada kocamn olmuş annesi bebişimiz bende çok merak ediyorum kızımı artık sanki 1 ay bana bir yıl gibi geçti gibi geliyo bir kere nsteye girdik biz bakalım haftaya gittiğimde ne diyecek doktor amcamız bizede artık gün verir sanırım ben zaten hep kendimi nedense 30u diye odakladım ama bakalım sağlıklı olsunda farketmez kızım çok özledik babsıyla çokkkk günler çabuk geçsin her gün biraz daha yaklaşıyoruz minnoşlarımıza yaaa:asigim:bayanssulusmile

a.alminacım maşallah bebeğine canım. Az kaldı canım, biraz daha dayanacağız ama sonra bebişlerimiz ins bizimle. Ağrılarımızda geçeçek. Onlar büyüdükçe biz daha fazla ağrı çekiyoruz, sağlıklı olsunlarda.

Canım, ben gündüz okuldan geliyorum ve inan öyle bir uyuyorumki. Top atılsa herhalde uyanmam. Kendimi zorlamıyorum uyumamak içinde bünye istiyor demekki.
Benim bebiş kahvaltı tepiğini sorma sabahın 6-7 si gibi atıyor. Doğunca anlaşılan bana sabah uykusu yok. eyvahedigeldismile

Canım, sen sezeryana kendini hazırladın artık gibi. Bebişinde iri bebek olunca. Ayın 30 gibi kaç haftalık olsuyorsunuz?

Son düzenleme:

sagol canimcim insallah hepimizin bebisleri saglikli olur ,iyi olur basindan beri tek temennim bu

zaten doktorda sancin oldugu an hastaneye git dedi ,yaticaksin dedi,sanirim erken gelmesin diye serum falan takarlar hastaneye sevkettigine göre ne olur ne olmaz diye
hayirlisi canim yha ,dikkat etmeye calisiyorum

sagol canim benim ,4 cm aciklami gezdin akannehir ,insallah erken gelmez cunku daha bir bucuk ayim var benim mafoldumben
dedigin topigi biliyorum canim ama hani bize özel olsaydi isimleriyle falan daha güzel olurdu,neyse dogumdan sonra zaten listelenir diye umut ediyorum

sagol canimcim suan sanci degilde adet agrisi gibi agri var kasiklarimda,uzan uzan innsanin sirti yapisiyor yataga kaydirigubbakcemile3
dikkat ederim canim bakalim sancim olursa gidicem beklemeden

canım çok geçmiş olsun.Napacaksın artık yatacaksın o zaman bol bol

sagol canim benim evet yaticam ama yataktada duramiyorum ki :))

amiin canim cok sagol seninde kadinlar gününü kutluyorum ,artik bu sene anneler gününüde kutlariz insallah :Saruboceq:

simdi gecmisi okuyim kendimi iyi hissederken ,bakalim bebisler ve anneler nasil kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlarr... uyuduk uyandım geldik bizde.. babamız gelene kadar bi bakalım dedik teyzoşlara:))

Kızlar, ben yağlanmaya gidiyorum. Şöyle bol bol yağlanayım. bayanssulusmile
Kendinize iyi bakın güzel anneler.

erkflizciğim canım ben ayın 30da 37 -38 olucam inşallah canım haftamız sezeryan için uyumlu olacak sanırım benim birde 2 hafta önde gidiyoya bebiş gerçi kiloya göre karar verir doktorumuz ama evet epidural düşünüyorum canım veya spinal hayırlısı bakalım canım hastahanemdeki anestezi uzmanıylada görüşeceğim bir ara doğuma karar verince bakalım canım hayırlısı artık belkide kızım nisan 1 şakası da yapabilri sen onu diyosun eşim dün gece bana diyoki ayın 25de kızımı kucağıma alıcam inşallah diyo bak sende görürsün diyo adamcağızın içinemi doğdu birden anlmadım canım hayırlısı olsunda canım şu haftaya doktor kontrolümüzü bi atlatsak herşey daha netleşcekde bakalım ilk gittiğim doktorum daha 3. ayımda faln diyodu bana mart sonu gibi hazır ol diyodu bu doktorumun pek bir acelesi yok sanırım kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar..geçmişe bakamadım herkez iyidir umarım...
zehircim geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

hadi hayırlısı canım senin içinde insallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın umarım haftaya bakalım birdahakı goruşmemız bızımde 22 sinde o zaman bizimde kesin tarih belli olur sanırım artık deftere adımız yazılır heralde :))

sagol canım insallah hayırlısıyla vaktı saati gelince saglıklı sıhatli kavusuruz canım.evet canım buyudukce dahada artıyor agrıları(-tatlicadiarzu-

opuyorumnanaktan oyy oyy merak etmemmi gelinimi hiç ... cnım dünürüm yaa...
maşallah dila kızımıza güzelim... çok iyi bence haftasına göre kilosu da.. dr.unuzda iyi demiş işte.. herşeyi de normal vegüzelmiş.. renkli resimler de alınmış.. zemuszemus ohhh daha ne olsunn.. hayırlısıyla dila sultanın gelmesini bekliycezz zemuszemus hem sata göre uyumlu gidiyodunuz siz yanlış hatırlamıyosam.. bugün 33+3 görünüyosunuz 2,300 çok iyi yanii.. biz33+1 de 2.145 dik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan cılız kalıcak asıl ayoll kaydirigubbakcemile3 ama bende doktorumuz normal diyosa sorun yok diye düşünüyorum valla rahatım bu konuda.. o ne derse o.. her bebiş aynı değil ya canımm.. zemuszemus hem sen de iyi almışsın valla.. dr.undailtifat fln etmiş :) hem çok kilo alınca bebek tombişmi oluyomuş kaydirigubbakcemile3 ben eda da 15 kilo aldım ve 3.300 dü doğum kilosu kaydirigubbakcemile3 alakası yok.. hiç kilo almayan biri de 4 kilo bebek doğurabiliyo yani... sağlıklı olsunlar da yeter canımm.... inşallah bundn sonrada herşey yolunda gidicek ve dilacıım zamanında 3 kiloyu geçmiş olarak doğucak .. sağlıkla :Saruboceq:
bebeğine maşallahh canımm... ağrıların için de istirahat etmek ve kendini zorlamamaktan başka çare yok demekki.. güzelim hep kasılıyoruz.. karmplanıyoruz.. doğuma kadar sıkıcaz dişimizi bir şekilde.. melekler sağlıkla gelsinler de doğumdan sonra bir ohh çekeriz :)))
bilmiyorumkismile evet canım 4 cm. açıkla gezdim ama bizim kız inat etti de çıkmadı yine de kaydirigubbakcemile3 inşallah zamanında gelicek senin yavruşunda canımm... :Saruboceq: yani dediğin gibi bi topik açılabilir ama işte nisan anneleri listemiz diye olan topiğe güncel notmalrı yazıyoruzz.. son dr.kontrolündeki kilosunu fln.. nisan bebekleri geliyor topiğine de doğan bebekler kilosu durumu fln şeklinde listelenicekk.. ne bilimm girip de yazar mı ki herkes.. doğuma da az kaldı ya.. opuyorumnanaktan

sinemciim..
yarın dr.a gidicekmiş... canımm inşallah iyi ve güzell haberlerle bekliyoruzz senii.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

certuran ,canim hakkinda hayirlisi insallah ,masallah kizinda hareketli ne güzel,epidural anesteziyle sezaryen olurken asagida biseyler yapmalarini hissetmek tuhaf olsa gerek ,ben olsam genel anesteziyle olurdum sanirim kaydirigubbakcemile3,Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah :Saruboceq:

zeynepcim(ikikedilideli) sagol canim benim,kendimi yormamaya dikkat ediyorum zaten ,valla evelsi gün kaosundan sonra evi saldim cayira mevlam kayira ,aklima geldikce cinleniyorum o yuzden ne sen sor ne ben soyliyim :gitme:
bu arada senin melegininde masallahi var ,rabbim onlari korusun ,doktorunun yaklasimida cok hosuma gitti gercekten,benim kuzucumda ellerini yuzune caprazlama koymus renkli foto icin goruntu vermedi sipa :umursamaz: :asigim:,benim randevularda bugunden itibaren iki haftaya indirildi hayirlisi bakalim eyvahedigeldismile
canim bir de benim bebis bayagi bi hizla aliyor kilo ama valla bende seker mi var yoksa diye dusunmeye basladim hem kiz bebeklerin gelisimi daha yavas canimcim ve seninki bence gayet iyi,hem kilosu inan önemli degil saglikli olsunlarda meleklerimiz gerisi bos,dünyaya gelincede alirlar nasilsa öyle kalcak halleri yok

anneee,canim insallah sende yarin hayirli haberlerle gelirsin :Saruboceq:

ayse_denizycim senin randevu niye o kadar uzun süre sonra ? iki haftaya düsürmediler mi kontrol süreni?

pandoracim sagol canim ,insallah acilma büyümez ama baksana refiyeninde 35,nci haftasinda 4 cm acigi varmis akannehir,gerci Allah ne yazdiysa o ,hakkimizda hayirlisi insallah,bu arada ikizlerin olucakmis canim senin ayy ne güzel sende cok dikkat et kendine :1hug:

özgecim valla herseyi bitirdin masallah dogumu bekliyorsun kaydirigubbakcemile3 ,bir eksik sadece melegin simdi :asigim: insallah oda yakin zamanda yaninda olucak Allahinda izniyle :Saruboceq:

a,alminacim cok sagol canim dikkat etmeye calisiyorum zaten ,popo kocaman olucak bu yatisla ve gidisle :icecream:
canim bacaklarinin ikiside mi agriyor ,kiyamam yha sabredicez artik ne yapalim,bu arada senin bebisede masallah canim

erkflzcim ,canim ilk aylarda bende cok oluyordu ama son aylara dogru uyku degilde devamli yataga uzanma egilimi basladi bendede,ee artik agirlasiyoruz canimcim :CüvCüv:

tugbacim yerim senin kaynanayi yeriiiim delikafadulden ,kiskancliktan orta yerimden catlicam anlatma kizz yaptigi herseyi :dilcikar: kaydirigubbakcemile3,kiytirik miytirik yapmissin yha sen ona bak ,bizede yolla bogazinda kalir yoksa :1rolleyes:

zeynepcim(zeyra) kurban olurum ben onun uyan anne aciktim tepigine ,ayy kulaga öyle cici geliyor ki :asigim:
hele bir dunyaya gelsin annesi insan mincik mincik etmeye kiyamaz be ,o tepikleri cok arariz ilk bi kac ay uykudan baslarini kaldiramicak bebisler :asigim:

refiscim hosgeldin canimcim iyi dinlendin mi Şeniz

esroscum sagol canim sizlerde dikkat edin kendinize,sen nasilsin canim bebisin nasil

oyyy ne geçmişmiş oku oku bitmedi ayoll
gelelim cevaplaraaa:
Aaaa bir geçmişi okuyayım dedim refişimle iki kedili zeynebim dünürler baş başa vermiş kaç sayfa kaynatmışlar ayol meraklı melahatım ya okumasam olmaz canım çıktı okıcam diye sevgiler refişime ve zeynebimeJ
Özgecim maşallah hazılrıkalrı bitirmişsiniz gözünü aydın tatlım. Bizimde Çarşamba ben ağdaya gitcem, Perşembe doktor kontrolünden sonra oğluma bir nevresim kumaşı bulup diktircem(uyku setinden nevresim çıkmadı sinir oldum çıplak yorgam var), koltuklarıma örtü diktircem aradığım renk kumaşı bulacam, hala gönlüme göre bir gecelik bulamadım 4 tane pijamam oldu amaJ. Pazara da kadın gelip evi temizlicek o kadarcıkkkJ)) ha birde hala çorap ve terlik almadım onları halletcem.:)
Rüzgar yağmur canım maşallah fıstığına kocaman olmuş gözün aydın
Özgeee kızzz deli bende küveti dolduracaktım kontrolden sonra sıcak su doğumu kolaylaştırır diye ama ben nasıl oturup kalkacam oraya bilmiyom maşallah sen denemişsinnnJ)
Haceroğuz canım senin o kanama dediğin nişan olmasın bitanem? Çünkü doğum sancılarıda adet sancılarına benzermiş aman dikkat et hayatım saat tut sancılarına.
Buket asude canım seninde kadınlar günün kutlu olsun. Yazdığın şiir beni çok duygulandırdı lise yıllarımda çok güzel anılarım var bu şiire dair canım o günlere gittim geldim sayende
Zehir canım maşallah oğluna çıkış kapılarını zorluyo sanırım hayırlısı olsun azıcık daha sıksın dişini ama korkma artık azıcık bir destekle paşalar gibi kucağına gelir bebişin.
İki kedili zeynebimm maşalahh dila sultana kocaman olmuş işte ne diye evham yapıp üzüyosun fısıtğı. Kızcağız sadece formuna dikkat etmeye çalışıyo bence. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah canım.

ayy hayatımmm inan aklım burda bedenim evin içinde dolanıyo:)))
zeynocum hadi atla helikoptere gelde pasta kıytırıkmı lezzetlimi yedikten sonra karar verelim:))))
kaanın anası hiiççç ev hatunu diil bacım valla bir tek mutfağı severim yeni tarifler denemeler falan:))
bu arada gizemim nasıl canım keyfiniz yerindemi?
fundacım yine laptopunu almamış galiba çok özledim ben onu yaa

bende dükkana gectim...
off azap gibi geldi pijamalrı çıkarıp üstümü giyinmek...
midem bugun bi tuaf acayip sanki boğazıma kadar tokum....
dünki temizlikten kalan bir dünya çaaşır bu akşa beni bekliyo gözümde büyüyo...
off acayip uyumuşuz bide başım ağrıyo....
nasıl bukadar çok uyyuyorsa,resen ilk aylardaki gibi uykucu oldum ben yaaa....
bazen sesleri falan duyuyorum ama başımı kaldırmaıyorum yastıktan....

kaydirigubbakcemile3 anlatmıcam zaten bacım ne zaman anlatsam bir arıza çıkıyo:))):roflol:
hayatım benim annem taaa konya da olsun o kadar.
ayıp ettin canım hadi toplanın gelin hep beraber yiyelim kıytırık pastayı:asigim:

tuğbacım hoşgelldin hayatım nerelerdesin sen yaw.....
valla senin gibiyim bende bir geceliğim ve terliği yok alamadım hala birde oğlumun odasındaki çekyata örtü alam gerek iyi aklıma getirdin valla unutmuştum....
ya dün sorma annem de bir keyif yapayım dedi ev sıcak banyo sıcak oh be de keyif yapcam ya 8 aydır hep duş alıp çıkıyrum nese küveti doldurdu suyu bi güzel taşırdım tabi işim bitti çıkıcam ama ne mümkün..allahtan annem bes dakka da bir uğradı iyiiisn diye o olasa kalmıştım suda derim buruşmuştu valla....

tugbacim benim bebise cikis yok izin vermiyorum günlerini doldursun sipamm :asigim: hem ne demisler Canakkale gecilmez ,gecis yok ona ordan sempatiksalakcinni
saka maka rabbim hayirlisini versin canim ,saglikla gelsinler insallah tek duam bu basindan beri :Saruboceq:
kaynanacigina gelince ayy cok hosuma gidiyo kiz senin kaynanayla zeynebinki kaydirigubbakcemile3
benim annemde taaaa TÜRKIYE´de canim ama olmuyor iste o kadar senağlama
pastami ayir izne gelince yemeye gelirim artik :smiley-cool:

özgecim sende demir eksikligi falan mi var ? bu kadar halsiz hissetmenin sebebi bu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…