cuma günü doktora gittim minigin saglıgı sıhati yerindeymiş şükür maşallah bebişime 2700 olmuş nts ye giridim hafif hafif sancılarım cıkmış ama normalmış doktorumuz nisanın 5 i gibi alabiliriz dedi ama defterıne bakıpta soylemedı yada yazmadı tahmını olarak yani :)
günler azaldıkca gecmek bılmıyor yaa :))
sol bacagımın kasındakı agrılar halen gecmedıgını soyledım ama doguma kadar dayanacaksın bazı hamılelıklerde sınnırlere baskı yapıyor ondan yapacagımız bısey yok dedi ahh bu bacagım ahh korkuyorum vallahı doguma kadar benı hıc yurutmeyecek dıye her gecengun daha kotu hergece donerken ve wc ye kalkarken bınıbir acı kımı geceler uyutmuyor bile günler gecsede su agrılardan kurtulsam
a.alminacığım erkflizciğim selam nasılsınız canlarım yaa erkflizciğim sorma o uyku olayını banada bende gece maksimum 4-5 kez uyanırım wc için ondan sonra sabah 9buçuk gibi kızım başlar hadi kalk tepiği acıktım tepiğine bir düzenimiz varki soram canım bendede bu aralar acayip bir uyku oluyo öğleden sonraları halbuki benim hamileliğimin başındada olmamış uyku problemimiz ama şu aralar var canım benim
gülsemincim maşlh bebişine kilosu gayet ii ....
çoğu hamile kadın içten sancı hissetmezmiş...ama nst de cıkarmış...
belki seninde öle oldu....
açılma olamsıda dikkat edilck bir konu canım aman dikkatli ol....
gülsemincim.. maşallah canım paşana... ne güzel kilo almış canım yaa.. dikkat ediyosun o zaman bol bol dinleniyosun ve dr.unun verdiği ilaçları alarak istirahat ediyosun :) kiii oğluşun erkenden gelmeye kalkmasın.. rahimdeki açılma 1 cm. olabilir canımm.. kızımda 35. haftada 4 cm açığım vardı ama 40+ da doğurdum :)) ama dikkat et tabikii.. geçmiş olsun..
hıı canımcıım bebişlerin kaçıncı haftasında kaç kilo diye bi topik var ama nisan annelerine ait değil yani.. kadınlar kulübünde genel olarak.. istersen link verebilirim.. ben girip yazıyorum dr. gidip geldiğimde oraya... isimleri de canım.. öyle bi topik de açılmıştı sanırım bizim kızlardan biri tarafından hatta bende yazmıştım ama çok oldu.. nerelerdedir hiiç bilemiciim.. :))
maşallah gülsemimcim oğluna ne kadar güzel büyümüş. aferin ona. bu arada açılma çok dikkte değecek kadar değil bence şimdilik ama sen yine de dr u dinle ve uzan. zaten açılmayı sancılar tetikliyomuş sancı olmadan açılma olmuyo gibi bişey kendini çok da dinleme ama dikkat et olursa da dr git
canım çok geçmiş olsun.Napacaksın artık yatacaksın o zaman bol bol
Hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun. İns bu yıl birde anneler günümüz olacak. Henüz bebişlerimiz kutlayamayacak kadar küçüçük olacak ama o gün küçük bir gülücükleri bize yetecektir sanırım.:asigim:
Gülsemin, zeynepcim maşallah bebişlerinize.Allah nazarlardan korusun onları. Zeynepcim bebişlerimiz 3 geçsin bence çokta kilolu olması önemli değil. Önemli olan sağlığı. Tabi ins 3 kiloyu geçsinler, biraz ele gelsinler. :Saruboceq:
hadi canım hayırlısı olsun canım benim sağlıcakla doğsunlarda bitanem maşallahbu arada kocamn olmuş annesi bebişimiz bende çok merak ediyorum kızımı artık sanki 1 ay bana bir yıl gibi geçti gibi geliyo bir kere nsteye girdik biz bakalım haftaya gittiğimde ne diyecek doktor amcamız bizede artık gün verir sanırım ben zaten hep kendimi nedense 30u diye odakladım ama bakalım sağlıklı olsunda farketmez kızım çok özledik babsıyla çokkkk günler çabuk geçsin her gün biraz daha yaklaşıyoruz minnoşlarımıza yaaa:asigim:bayanssulusmile
a.alminacım maşallah bebeğine canım.Az kaldı canım, biraz daha dayanacağız ama sonra bebişlerimiz ins bizimle. Ağrılarımızda geçeçek. Onlar büyüdükçe biz daha fazla ağrı çekiyoruz, sağlıklı olsunlarda.
opuyorumnanaktan oyy oyy merak etmemmi gelinimi hiç ... cnım dünürüm yaa...heh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
bebeğine maşallahh canımm... ağrıların için de istirahat etmek ve kendini zorlamamaktan başka çare yok demekki.. güzelim hep kasılıyoruz.. karmplanıyoruz.. doğuma kadar sıkıcaz dişimizi bir şekilde.. melekler sağlıkla gelsinler de doğumdan sonra bir ohh çekeriz :)))cuma günü doktora gittim minigin saglıgı sıhati yerindeymiş şükür maşallah bebişime 2700 olmuş nts ye giridim hafif hafif sancılarım cıkmış ama normalmış doktorumuz nisanın 5 i gibi alabiliriz dedi ama defterıne bakıpta soylemedı yada yazmadı tahmını olarak yani :)
günler azaldıkca gecmek bılmıyor yaa :))
sol bacagımın kasındakı agrılar halen gecmedıgını soyledım ama doguma kadar dayanacaksın bazı hamılelıklerde sınnırlere baskı yapıyor ondan yapacagımız bısey yok dedi ahh bu bacagım ahh korkuyorum vallahı doguma kadar benı hıc yurutmeyecek dıye her gecengun daha kotu hergece donerken ve wc ye kalkarken bınıbir acı kımı geceler uyutmuyor bile günler gecsede su agrılardan kurtulsam
bilmiyorumkismile evet canım 4 cm. açıkla gezdim ama bizim kız inat etti de çıkmadı yine de kaydirigubbakcemile3 inşallah zamanında gelicek senin yavruşunda canımm... :Saruboceq: yani dediğin gibi bi topik açılabilir ama işte nisan anneleri listemiz diye olan topiğe güncel notmalrı yazıyoruzz.. son dr.kontrolündeki kilosunu fln.. nisan bebekleri geliyor topiğine de doğan bebekler kilosu durumu fln şeklinde listelenicekk.. ne bilimm girip de yazar mı ki herkes.. doğuma da az kaldı ya.. opuyorumnanaktansagol canim benim ,4 cm aciklami gezdin akannehir ,insallah erken gelmez cunku daha bir bucuk ayim var benim mafoldumben
dedigin topigi biliyorum canim ama hani bize özel olsaydi isimleriyle falan daha güzel olurdu,neyse dogumdan sonra zaten listelenir diye umut ediyorum
ayy hayatımmm inan aklım burda bedenim evin içinde dolanıyo:)))hoşgeldin tuğbiş nasılsın kız senin adını kaçak koycam ben yok yok anlaşıldı seni gören cennetlik oluyo haaa birde o ne demkmiş öyle kıytırık pasta yaptım demek heç öyle şey olurmu kesin tadından yenilmezdir canım sende yani heee beceriklidir kaanımızın anası öyle deme bakimmmmsempatiksalakcinni
tugbacim yerim senin kaynanayi yeriiiim delikafadulden ,kiskancliktan orta yerimden catlicam anlatma kizz yaptigi herseyi :dilcikar: kaydirigubbakcemile3,kiytirik miytirik yapmissin yha sen ona bak ,bizede yolla bogazinda kalir yoksa :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?