hoşbulduk canımmm çaktırma kız zeynep azarlayıp duruyo kaçağım diye hatırlatma şimdikaydirigubbakcemile3:asigim:tuğbacım hoşgelldin hayatım nerelerdesin sen yaw.....
valla senin gibiyim bende bir geceliğim ve terliği yok alamadım hala birde oğlumun odasındaki çekyata örtü alam gerek iyi aklıma getirdin valla unutmuştum....
ya dün sorma annem de bir keyif yapayım dedi ev sıcak banyo sıcak oh be de keyif yapcam ya 8 aydır hep duş alıp çıkıyrum nese küveti doldurdu suyu bi güzel taşırdım tabi işim bitti çıkıcam ama ne mümkün..allahtan annem bes dakka da bir uğradı iyiiisn diye o olasa kalmıştım suda derim buruşmuştu valla....
özge küvete su doldurup uzun süre yatmak normalmiki yha bilmiyorumkismile
canım uyku olayımı somuşun ewt bende aşırı derecede kansızlık var ondan sanırım hep yatayım şstrym ama normalde de uyuşuk ve tembeldim hep yatmak için fırsat kollardım heheh:))))
banyoda cok kalmak ve sıcak su sakıncalı ben dün nedense seytana uydum sekiz ayın acısını cıkardım tatlım ama yapılmaması gerekn bişi....
canım korkma bildiğim kadarıyla normal bu haftalarda açılma dinlen bi sorun çıkmaz inşallah hem maşallah bebişinekizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
oglum 2 kilo 600 gr olmus,4 günde 300 gr almis ve haftamiz henüz 33 akannehir
rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile
devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim
nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı
kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi
kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:
inşallah canım hayırlısıyla yapsak doğum alsak bebişlerimizi kucağımızada herşey geçiverecekbuketciğim canım seninde kadınlar günün kutlu olsun şekerciğim bol bol dinlen canım artık ağırlaştık iyicene canımcım az kaldı rabbimin izniyle bu ayın sonuna doğru doğumlarımız başlayacak inşallah canım
.
canım maşallah bebişimize hem niye korkuyon niye takıyon kafaya benim kızım 35+1 de 2.350gr dı doktor normal dedi ben daha çok korkayım ozaman nolur takma kafana ... ayrıca bende çok korkuyorum normal doğumdan ama en güzeli o sezeryan olanlar çok pişman mecbur kalmadıkça olmayın diyolar kendini hazırlamaya çalış psikolojik olarakaheh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
canım yaa valla pasta bile çok büyük marifet benim ayakta durmaya halim yok valla kayınvaliden saolsun yapıyo iştekızlarrr ben geldimm.
yarın misafirlerimiz var da hazırlık falan yaptık daha doğrusu kayınvalidem bütün evi temizledi bende kıytırık br pasta yaptım:)) o çalıştı ben bittim valla nasıl iş bu anlamadım kaydirigubbakcemile3
çok azimliyim geçmişi okuyup tek tek cevap yazacam inşallah eski günlerdeki gibikaydirigubbakcemile3
aynen canım yaa günler geçmiyo sanki maşallah bebişine az kaldı zaten... hem benim bacağımda çok fena dizim kırılıyo resmen otursam bela kalksam başka bela geçecek inşallahcuma günü doktora gittim minigin saglıgı sıhati yerindeymiş şükür maşallah bebişime 2700 olmuş nts ye giridim hafif hafif sancılarım cıkmış ama normalmış doktorumuz nisanın 5 i gibi alabiliriz dedi ama defterıne bakıpta soylemedı yada yazmadı tahmını olarak yani :)
günler azaldıkca gecmek bılmıyor yaa :))
sol bacagımın kasındakı agrılar halen gecmedıgını soyledım ama doguma kadar dayanacaksın bazı hamılelıklerde sınnırlere baskı yapıyor ondan yapacagımız bısey yok dedi ahh bu bacagım ahh korkuyorum vallahı doguma kadar benı hıc yurutmeyecek dıye her gecengun daha kotu hergece donerken ve wc ye kalkarken bınıbir acı kımı geceler uyutmuyor bile günler gecsede su agrılardan kurtulsam
canım bende çok severim o şiiri güzel şeyler hatırlatmasına sevindimzemuszemusoyyy ne geçmişmiş oku oku bitmedi ayoll
gelelim cevaplaraaa:
Aaaa bir geçmişi okuyayım dedim refişimle iki kedili zeynebim dünürler baş başa vermiş kaç sayfa kaynatmışlar ayol meraklı melahatım ya okumasam olmaz canım çıktı okıcam diye sevgiler refişime ve zeynebimeJ
Özgecim maşallah hazılrıkalrı bitirmişsiniz gözünü aydın tatlım. Bizimde Çarşamba ben ağdaya gitcem, Perşembe doktor kontrolünden sonra oğluma bir nevresim kumaşı bulup diktircem(uyku setinden nevresim çıkmadı sinir oldum çıplak yorgam var), koltuklarıma örtü diktircem aradığım renk kumaşı bulacam, hala gönlüme göre bir gecelik bulamadım 4 tane pijamam oldu amaJ. Pazara da kadın gelip evi temizlicek o kadarcıkkkJ)) ha birde hala çorap ve terlik almadım onları halletcem.:)
Rüzgar yağmur canım maşallah fıstığına kocaman olmuş gözün aydın
Özgeee kızzz deli bende küveti dolduracaktım kontrolden sonra sıcak su doğumu kolaylaştırır diye ama ben nasıl oturup kalkacam oraya bilmiyom maşallah sen denemişsinnnJ)
Haceroğuz canım senin o kanama dediğin nişan olmasın bitanem? Çünkü doğum sancılarıda adet sancılarına benzermiş aman dikkat et hayatım saat tut sancılarına.
Buket asude canım seninde kadınlar günün kutlu olsun. Yazdığın şiir beni çok duygulandırdı lise yıllarımda çok güzel anılarım var bu şiire dair canım o günlere gittim geldim sayende
Zehir canım maşallah oğluna çıkış kapılarını zorluyo sanırım hayırlısı olsun azıcık daha sıksın dişini ama korkma artık azıcık bir destekle paşalar gibi kucağına gelir bebişin.
İki kedili zeynebimm maşalahh dila sultana kocaman olmuş işte ne diye evham yapıp üzüyosun fısıtğı. Kızcağız sadece formuna dikkat etmeye çalışıyo bence. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah canım.
ayy hayatımmm inan aklım burda bedenim evin içinde dolanıyo:)))
zeynocum hadi atla helikoptere gelde pasta kıytırıkmı lezzetlimi yedikten sonra karar verelim:))))
kaanın anası hiiççç ev hatunu diil bacım valla bir tek mutfağı severim yeni tarifler denemeler falan:))
bu arada gizemim nasıl canım keyfiniz yerindemi?
fundacım yine laptopunu almamış galiba çok özledim ben onu yaa
canım son aylar mecbur öle olcaz hareket etmemiz lazım ama yerimizden kalkamıyoz bide ders çalışmam lazım benim temizlikte var offff offffbende dükkana gectim...
off azap gibi geldi pijamalrı çıkarıp üstümü giyinmek...
midem bugun bi tuaf acayip sanki boğazıma kadar tokum....
dünki temizlikten kalan bir dünya çaaşır bu akşa beni bekliyo gözümde büyüyo...
off acayip uyumuşuz bide başım ağrıyo....
nasıl bukadar çok uyyuyorsa,resen ilk aylardaki gibi uykucu oldum ben yaaa....
bazen sesleri falan duyuyorum ama başımı kaldırmaıyorum yastıktan....
fundayla görüştük şimdi kızlar iyimiş hastahanede aynı durumu bildiğiniz gibi herkese selamı var yine soranlara tek tek öpüyormuş son gelişmeler böyle çıkınca haber verecek internete bağlanamıyomuş şu an pcnin şifresini unutmuş eşi birde zaten sürekli yattığı için giremezmiş telefondan bana nstdeki kalp atışlarını dinletti göktuşun çok duygulandım yaabayanssulusmile canım benim soracam bir doğsun poposuna posuna vuracam onun gizemi görmek için çıkmak istiyo dedim kızı kaçırmamk için ne olacak
neyse teyzoşlar gece girersem görüşrüz benim dizi zamnım ezel vaktim gelmiş kocamn öptük hepinizi
canım.. Allah'ın izniyle sen de güzel haberlerle geleceksin.. ferah tut içini..
bi sorun bi sıkıntı yoktur inşallah, ama en kötü senaryoyu bile düşünsem ben içimi rahatlatmaya çalışıyorum, "kızım şimdi bile doğsa hayırlısıyla sorunsuz kucağıma gelir, çünkü kocaman oldu" diyorum :) sen de öyle telkin et kendini.. büyüdü artık oğluşun :)
doktorun bize verdiği resim de ikinci oldu :)
dört boyutlu ultrason mu ne deniyor buna.. normal vesikalık gibi :) inanılmaz yani. ağzı burnu hokkacık :) izle izle bakmaya doyamıyorum :)
normal ultrason incelemesinde ben de eli kolu nerede anlamıyorum artık ama böyle resim vereceği zaman yüzüne odaklanıyor, net belli oluyor :)
kilo için de dediğin gibi güzelim..
kimsenin hamileliğinin seyri birbirine uymuyor. bebeklerin gelişimi de öyle.
doktorlar normal dediği müddetçe işkillenmemek lazım herhalde..
çok şükür yolunda gidiyor herşeyimiz, nazar değmesin hiçbirimizin yavrusuna..
amin canım hiçbirimizin yavrusuna nazar değmesin sağ salim kavuşalım inşallah.bence de dr normal diyosa normaldir nerde ne yazarsa yazsın seni beni takip eden dr daha iyi bilir. bana da mesela ayrıntılıyı çeken prof. suun fazla biraz dedi kendi dr un yoooo bence gayet normla baştan beri değişen bişey yok dedi. hayırlısı artık az kaldı zeynoooo. heyecanlandırdın bugün beni hep bak yaaaa :1hug: inşallah yarın dr da iyi şeyler söyler de bu heyecanla ben de gelir yazarım. :Saruboceq:
bu arada senin dr da kilo konusunda normalleşmiş şükür. 28. hafta ve 21 kg, 33. hafta ve 3,5 kg
cuma günü doktora gittim minigin saglıgı sıhati yerindeymiş şükür maşallah bebişime 2700 olmuş nts ye giridim hafif hafif sancılarım cıkmış ama normalmış doktorumuz nisanın 5 i gibi alabiliriz dedi ama defterıne bakıpta soylemedı yada yazmadı tahmını olarak yani :)
günler azaldıkca gecmek bılmıyor yaa :))
sol bacagımın kasındakı agrılar halen gecmedıgını soyledım ama doguma kadar dayanacaksın bazı hamılelıklerde sınnırlere baskı yapıyor ondan yapacagımız bısey yok dedi ahh bu bacagım ahh korkuyorum vallahı doguma kadar benı hıc yurutmeyecek dıye her gecengun daha kotu hergece donerken ve wc ye kalkarken bınıbir acı kımı geceler uyutmuyor bile günler gecsede su agrılardan kurtulsam
gözün aydın aalminacım inşallah iyi haberler sonuna kadar da devam eder. senin 2. daha iyi bilirsin ama artık uykusuzluk kramp ağrı normalmiş allah sağlık versin tek napalım buna şükür.
bu arada çok teşekkür ederim refiyecim, gülsemincim çok sağolun kızlar yarın akşama kadar hayırlısıyla işim biter gelir hemen yazarım kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
zeynepcim fundaya bizden de selam söyle iyi dinlensin iyi baksın göktuşa biz razıyız bi süre daha ayrı kalmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?