2010 Nisan Anneleri

gülsemincim.. saol canım opuyorumnanaktan dinlendik valla.. ama sersem gibi oluyorum ben gündüz uyuduğumda yaa.. bide bişiyler yiyip yattysam uyanınca şu an ki gibi midebulantım oluyo ama geçer sanırım 1 saate fln .. patlar afyonum :))) amaann napalım.. edoşu gönderince accık uyuyup dinlenmeli demi ama.. bak geldi bile.. şimdi yemekk derss bi dinlenemicem :) hem utku da gelince hepten başlıcak benim koşuşuturmaca :))) şimdiden enerji depolıyım ...

tuğbacım... bizden de sana sevgiler canımm opuyorumnanaktan napalım kuzum yaa.. dünürümle denk geldikmi kaynatmak farz oluyo :))) seni birazcık yorduk sanırım ama olsun bakk .. ne zamandır geçmiş okumyodunn.. özlemişsindir :)) ehehe

özge küvete su doldurup uzun süre yatmak normalmiki yha bilmiyorumkismile

ben geldimmmmm işlerimin bir kısmı bitti. artık yarımşar gün gider hallederim. ben kesin dükkandan doğuma gidicem:)))

hoşbulduk canımmm çaktırma kız zeynep azarlayıp duruyo kaçağım diye hatırlatma şimdikaydirigubbakcemile3:asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 demek suyu taşırdın haaa ben de taşırcam valla çok istiyom şu eve taşındık koca küvet var erken doğuma sebep olur diye bir kere dolduramadım. bundan sonra erkeni falan kalmadı gelsin beyfendi oturacam küvete buruşana kadar kalmıcam ben:))
kız sorma gecelik baktıkça pijama alıyom ama sancı çekerken arada muayene ediyolar ya bir de doğumdan sonra wc için falan her ihtimale karşı bir gecelik koymak istiyom çantaya hiç sevmem geceliği yoksa

tuğbişim gizem sulatan yiyip içip gezip yatıyo canım valla dün annem bana telefon açmış biz yine misafirlikteyiz yavaş yavaş telefondan kızım diyo sen bu bebği gezerken doğuracaksın anlaşıldı diyo kaydirigubbakcemile3 zaten bu hafta yengem geliyo ya çarşamba ya perşembe çıkacak yola artık benide topikte bulmak baya bir zor olucak gibi çünkü ben bu halimle gezmeye başlarım yine çünkü yengemle hiç evde kalmayız gezeriz nere olursa bugün zatten hazır ol yorulmaya diyo bana zaten lohusalıkta dışarı çıkamazsın o zamna kadr gerzeriz diyo bende okeyi verdim tabi yürüyeblirsem canımcım fundayı arayacaktım bende şimdi dur bakayım ne yapıyomuş haberini veririm şimdi canımboshayallersmile

refiscim Allah kolaylik versin sana ve senin gibilere

gözümde büyüyor anlattiklarin hem bir cocuga bakmak ve ikincisine hamile olmak cok yorucu olsa gerek bilmiyorumkismile

bol bol dinlendigine bak canim Şeniz

kızlarr biz kaçalım. ödev zamanıı... iyi akşamlar herkesee... opuyorumnanaktan

özgeciğim canım dikkatli ol canım küvet hamilelikte çok sakıncalı rahimde genişleme yapıyo canım benim doğumdan sonraya bırak küvet keyfini canım bana taa ankaradaki doktorum yasaklamıştı fazla banyoda kalmayı ve sıcak suyu asla fazla aşırı kalma demişti suda aman diyelim annesi bidaha yapma doğsun öyle yap canım

nazlicim hosgeldin canim ,kostur bakalim dükkanda dogurmazsan iyidir kaydirigubbakcemile3

zeynepcim ,bizim memlekette bi kadin cocugunu yolda dogurmus ve o günden sonra kadinin lakabi yolcu olmus ,seninkide o hesap gezmede dogurucan gezginciye cikcak adin kaydirigubbakcemile3

gülsemincim.. amin canım sağolasınn... hem bir çocuğa bakmak hem 2. ye hamile olmak yorucu.. strresli kimi zaman .. ama çookm güzell ve mutluluk verici bi duygu :))

bakalım bir çocuğa bakmak.. dersleriyle fln ilgilenmek , ev işlerii... yemekkkk.... temizlik.... vee aynı anda bir bebeğe bakmak nasıl bir şeyy. asıl onu merak ediyorumm ve sanırım birazcık da korkuyorum :))))

rabbim vericektir inş. kolaylığını canım benim.. hem koştururken kilolarda gider kızz fena mı :)))

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şimdi gitme zamanıı... :)))

Allah kolayligini verir canim hadi kac bakalim simdi ,görüsürüz canim :1hug:

özge küvete su doldurup uzun süre yatmak normalmiki yha bilmiyorumkismile

canım uyku olayımı somuşun ewt bende aşırı derecede kansızlık var ondan sanırım hep yatayım şstrym ama normalde de uyuşuk ve tembeldim hep yatmak için fırsat kollardım heheh:))))
banyoda cok kalmak ve sıcak su sakıncalı ben dün nedense seytana uydum sekiz ayın acısını cıkardım tatlım ama yapılmaması gerekn bişi....

onun icin sordum canim zaten,asiri derecede uyku ve yatma egilimi gebelikte kansizlik ve demir eksikliginden dolayiymis

peki hap falan vermedi mi doktorun ? demir hapi cok önemliymis düüsünsene benim bebek dogdu dogacak ve ben henüz yarindan itibaren baslicam salak doktor yuzunden :mymeka:

sicak suya yatmaya bende bayiliyorum hatta evelsi gece kaynar suyla yikandim agrim gecsin diye ve gecmistide nitekim

ya varya acilma olmasaydi simdi gidip bende yatardim ,yatmaya kalkissam kesin gelir herhalde bebek akannehir

canım korkma bildiğim kadarıyla normal bu haftalarda açılma dinlen bi sorun çıkmaz inşallah hem maşallah bebişine

inşallah canım hayırlısıyla yapsak doğum alsak bebişlerimizi kucağımızada herşey geçiverecek

canım maşallah bebişimize hem niye korkuyon niye takıyon kafaya benim kızım 35+1 de 2.350gr dı doktor normal dedi ben daha çok korkayım ozaman nolur takma kafana ... ayrıca bende çok korkuyorum normal doğumdan ama en güzeli o sezeryan olanlar çok pişman mecbur kalmadıkça olmayın diyolar kendini hazırlamaya çalış psikolojik olaraka
canım yaa valla pasta bile çok büyük marifet benim ayakta durmaya halim yok valla kayınvaliden saolsun yapıyo işte
aynen canım yaa günler geçmiyo sanki maşallah bebişine az kaldı zaten... hem benim bacağımda çok fena dizim kırılıyo resmen otursam bela kalksam başka bela geçecek inşallah
canım bende çok severim o şiiri güzel şeyler hatırlatmasına sevindimzemuszemus
canım son aylar mecbur öle olcaz hareket etmemiz lazım ama yerimizden kalkamıyoz bide ders çalışmam lazım benim temizlikte var offff offff

gülseminciğim ilahi heee çok güldürdün valla gezgiç olacka bizim kız canım anası gibi birazcık sorma::))))

fundayla görüştük şimdi kızlar iyimiş hastahanede aynı durumu bildiğiniz gibi herkese selamı var yine soranlara tek tek öpüyormuş son gelişmeler böyle çıkınca haber verecek internete bağlanamıyomuş şu an pcnin şifresini unutmuş eşi birde zaten sürekli yattığı için giremezmiş telefondan bana nstdeki kalp atışlarını dinletti göktuşun çok duygulandım yaabayanssulusmile canım benim soracam bir doğsun poposuna posuna vuracam onun gizemi görmek için çıkmak istiyo dedim kızı kaçırmamk için ne olacak

neyse teyzoşlar gece girersem görüşrüz benim dizi zamnım ezel vaktim gelmiş kocamn öptük hepinizi

buket_asudecim sagol canim ,acilma olmasi benim icin cok erken cünkü dogumuma daha koskoca bir bucuk ay var
Allah ne dediyse o ben bana denileni yapmakla yükümlüyüm,doktorun dediklerinden cikmicam bir ilac verdi onu kullanicam umarim gününde gelir yavrum :Saruboceq:
bu arada senin bebisede masallah canim rabbim saglikla versin kucagimiza :1hug:
sende dikkat et canim seninde pek biseyin kalmamis ,dinlen bol bol

zeynepcim artik seni evde bulana ask olsun yazin,kizini atarsin arabasina o yer senin bu yer benim gezersin kaydirigubbakcemile3
ee havalarda fistik oluyor Türkiyede gezmede evde dur durabilirsen
valla ben havalar isininca havuza gidicem,saunaya gidicem,solaryuma gidicem,evdede bol bol su dolu küvete yaticammmmmmmmmmmm :dance:

cok sevindim canim funda icin,bol bol iyi dileklerimi ilet selam soyle canim,üzmesin kendisini insallah saglicakla gelicekler ikíside :Saruboceq:

sanada iyi seyirler canimcim bende cikiyim agrim var gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…