selam hoşgeldinselam hanımlar
hoşgeldin canım bu gece nöbetçi benim kaydirigubbakcemile3selam annişler
jaleciğim canımbugün telde konuşmuştuk ama tekrar geçmiş olsun canım babana ve ablana rabbim en kısa zamanda şifalar versin inşallah canımcım özletme kendini canım benim kocamn öptüm seni yineopuyorumnanaktan
özlemciğim ,fulyancığım teyoşlar funda şu anda yine hastahanede hepinize bol bol selamı vardı soran herhese ayrı ayrı teşekkür ediyo bakalım 2-3 güne doktoru serumu çıkarıp bir deneyecekmiş eğer sancı çıkmazsa ablasına hastahaneye yakın kaldığı oraya geçecekmiş bugün ultrasyona girmiş göktuş 2.700 gr olmuş şu anda suyu falan normalmiş herşey güzel gidiyo şükürler olsun doğum şekli belli olmuş sadece sezeryan olcakmış şükürler olsun iyiydi bu akşam aradı konuştuk bol bol öenmli bişey olursa arayacak beni inşallah göktuş zamnı geldiğinde gelecek zaten şu 2 hafta geçtimi artık normal doğumu bir sorun olmazmış doktoru öyle demiş şu an doğsada sorun yokmıuş sadece ihtimal üzerine kalıyo önlem amaçlı dua edelim fundamıza
kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 ,kimsecikler kalmamis mi bana mi öyle geliyor :sinifsinif:
oglum 2 kilo 600 gr olmus,4 günde 300 gr almis ve haftamiz henüz 33 akannehir
rahimde 1 cm acilma var ,oglumun nisan ayini bekleme gibi bir niyeti yokmus eyvahedigeldismile
devamli yaticakmisim bir de hastane sevk kagidi yazdi yine sancim basladigi an gitmeliymisim
nst´´ye bagladilar sancilar tavan yapiyor ,doktor bana soruyor sancin varmi diye bende siritiyorum agri magri yok diye kafamçokkarıştı
kan testimde demir eksikligi cikmis sonunda yarindan itibaren basliyorum ,bir ilac daha verdi ama ne icin verdi sormayi unuttum muhakkak almami soyledi
kizlar ben korkmaya basladim 1 cm aciklik icin cok erken degil mi ? ,zaten biliyorsunuz evelsi gun aksam feci sekilde sancilandim demistim demek o zaman oldu :çok üzgünüm:
heh :) doktoru anlatmaya hazırız artııık :)
çok şükür yolunda çıktı her şey... minik kuşum doğum pozisyonunda, elleri yanaklarında düşünceli düşünceli takılıyordu :)) renkli resim de verdi doktor, hayran hayran bakıyorum fotoğrafa :)
kilo da almış çok şükür.. 2.300 gram olmuş... normal herhalde di mi..
boyu da 40 mı 42 mi ne dedi, unuttum valla, gerçi net boy söyleyemiyorlar artık ama aşağı yukarı bu kadarmış işte :)
doğumu pek konuşmadık, sadece normal doğumdan korktuğumu söyledim..
o da hastalarını sezaryene zorlamadığını, psikolojinin önemli olduğunu ama her şeyim yolundayken de sezaryeni manasız bulduğunu söyledi......bi dahaki gelişinde detaylı konuşuruz dedi.
2 hafta sonra gidicem tekrar.. hayırlısı bakalım.
darısı yakın zamanda doktora gidecek diğerlerimizin başına.. :)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.. korusun bebeklerimizi....
ayyy hayatım bütün gece nöbet tuttum sen de ateş almaya gelmişsin e peki iyi geceler sana ve gizem sultana tatlımmmopuyorumnanaktanslm teyzoşlar bizde yatmadan bir uğrayalım dedik az sonra yatacağız uykumuz çok geldi kocamn öptük sizi yarın görüşrüz hayırlı geceler
hemen analatayım cicim:)
bir kere geçen gece resmen vajinama bıçak saplar gibi yırtılır gibi ağrı girdi üst üste 2 kere en garibi oydu
son 2-3 gndür de bağırsaklarım bozulmuş gibi kabız ya da ishal olunca ağrır ya öyle ağrılar geliyo wc ye koşuyom bişi yok:)
ondan sonracımaaa:)) bel ağrısı sabit zaten birde oğlum çok ağır resmen ağırlının acısını çekiyom.
ha bir de kaburgalarım batıyo ama onun doğum sancısıyla alakası yok
ııyyyy okudum da bir iğrenç tariflerimkaydirigubbakcemile3
slm teyzoşlar bizde yatmadan bir uğrayalım dedik az sonra yatacağız uykumuz çok geldi kocamn öptük sizi yarın görüşrüz hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?