2010 Nisan Anneleri

ayy bi yemek yiyeyim dedim 2 saat olmuşkaydirigubbakcemile3 tekrar burdayım kızlar bu akşam azimliyim gece muhabbetine bende varım

selam güzel ve tombis nisan anneleri nasilsiniz bakim????

selamimiz ilet canim tekrardan gecmis olsun
insallah acele etmezde zamaninda gelir diyelim

mansallah bebislerinize nazar degmesin
ay bende haftaya carsamba gidecem ya
son doktor kontrolum sonra hastaneye sefk ediyo zaten ay nekadar heycan verici ya
ama tabiki daha uzun zaman var ama ne yapim iste kaydirigubbakcemile2

hoşgeldin batuhanımcım nasılsın valla az kaldı heyecan dorukta maşallah bebişlere diğer topikler erken erken doğurdu bak biz mart ayının ilk haftasını atlattık çok şükür

hosbulduk tugbacim
haklisin valla ama zaman yaklastikca sanki ilkmis gibi heycanlaniyorum
ayrica arada sancim felan geliyo kasilmalarim oluyo anlayacan yaklasdigini hissediyorum

ayy batuhanımcımmm şu sancı ve kasılmaları birde ben anlasam. her yerimde garip garip ağrılar var ama ben hangisi sancı bilmiyom anlayamıyom.
bi tarif ediversene şu sancıları kasılmalarıkaydirigubbakcemile3 nerende oluyo ne ağrısına benziyokaydirigubbakcemile3

karninda bir sertlik olusur genelde canim
kasiklarda batma
aslinda fazla bilgili olmak gerekmiyor canim sancicok farkli bisey yani sancin oldugu zaman kesinlikle bunu baska bir agridan ayirt edebilirsin
simdi birdfen tarif et deyince kaydirigubbakcemile3
kiz sen agrilarini anlat ben sancimi degilmi sana söyliyim sanirim benim türkcemle ancak bukadar anlatilirdiaklinialirimsmile

slm teyzoşlar bizde yatmadan bir uğrayalım dedik az sonra yatacağız uykumuz çok geldi kocamn öptük sizi yarın görüşrüz hayırlı geceler

hemen analatayım cicim:)
bir kere geçen gece resmen vajinama bıçak saplar gibi yırtılır gibi ağrı girdi üst üste 2 kere en garibi oydu
son 2-3 gndür de bağırsaklarım bozulmuş gibi kabız ya da ishal olunca ağrır ya öyle ağrılar geliyo wc ye koşuyom bişi yok:)
ondan sonracımaaa:)) bel ağrısı sabit zaten birde oğlum çok ağır resmen ağırlının acısını çekiyom.
ha bir de kaburgalarım batıyo ama onun doğum sancısıyla alakası yok
ııyyyy okudum da bir iğrenç tariflerimkaydirigubbakcemile3

slm teyzoşlar bizde yatmadan bir uğrayalım dedik az sonra yatacağız uykumuz çok geldi kocamn öptük sizi yarın görüşrüz hayırlı geceler
ayyy hayatım bütün gece nöbet tuttum sen de ateş almaya gelmişsin e peki iyi geceler sana ve gizem sultana tatlımmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

yok canim hic biride dogum sancisi degil :)))
vajinana yedigin darbe sanirim oglundan gelmis olmali ki
benim kiz habire orama vuruyo
yani 2 haftaya kadar ayakla vuruyordu simdi ise kafayla ittiriyo
sonra bel agrisi zaten dedigin gibi malum agrilardan
kaburgada öyle anlayacan daha dogurmuyon canim benimkaydirigubbakcemile3

hosgeldin canim
tatli uykular
bende yatacam simdik duramiyom ayakda ya uyuy uyuy nereye kadar gerci
benim dalmam 2 saatimi aliyo ama
mecbur yatmaliyim sabah kusum kalkmadan ayakta dinc olmaliyim
oglum yoksa zer zefil olur valla :ecrin_bebek:

batuhanımcım ay canım deme yaaa ben doğurmak istiyom ama neyse saol arkadaşım nst gibi hatunsun valla bu gece rahat uyurum artıkkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
sende yatıyomuşsun iyi geceler canım tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

kiz dur daha ne doguracan sende tatlim kaydirigubbakcemile3
sende sagol canim benim
allah rahatlik versin sana opuyorumnanaktan

Zeynepcimm ne kadar guzel ,bebisinin saglik olmasina ve yolunu bulmasina cok sevindimm :):)

hersey istedigin gibi olur ins.. minik dilacikk saglikli ve sorunsuz bir sekildee dunyaya gozlerini acsin cnm, sende nasil dogurdugunu hic anlamadan kucagina al bebsinii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…