zeynocuğum maşallah canım dilamıza kocaman olmuş annesi bak artık yerim ben onun ellerini severim fotolarını canım benim yaa gözümüz aydın inşallah hepimiz doktorlardan böyle mutlu döneriz zamnı gelince inşallah canım benim
çok sağol zeynep teyzesi :)
inşallah hep böyle iyi haberlerimizi paylaşalım.. :)
opuyorumnanaktan oyy oyy merak etmemmi gelinimi hiç ... cnım dünürüm yaa...
maşallah dila kızımıza güzelim... çok iyi bence haftasına göre kilosu da.. dr.unuzda iyi demiş işte.. herşeyi de normal vegüzelmiş.. renkli resimler de alınmış.. zemuszemus ohhh daha ne olsunn.. hayırlısıyla dila sultanın gelmesini bekliycezz zemuszemus hem sata göre uyumlu gidiyodunuz siz yanlış hatırlamıyosam.. bugün 33+3 görünüyosunuz 2,300 çok iyi yanii.. biz33+1 de 2.145 dik kaydirigubbakcemile3 benim oğlan cılız kalıcak asıl ayoll kaydirigubbakcemile3 ama bende doktorumuz normal diyosa sorun yok diye düşünüyorum valla rahatım bu konuda.. o ne derse o.. her bebiş aynı değil ya canımm.. zemuszemus hem sen de iyi almışsın valla.. dr.undailtifat fln etmiş :) hem çok kilo alınca bebek tombişmi oluyomuş kaydirigubbakcemile3 ben eda da 15 kilo aldım ve 3.300 dü doğum kilosu kaydirigubbakcemile3 alakası yok.. hiç kilo almayan biri de 4 kilo bebek doğurabiliyo yani... sağlıklı olsunlar da yeter canımm.... inşallah bundn sonrada herşey yolunda gidicek ve dilacıım zamanında 3 kiloyu geçmiş olarak doğucak .. sağlıkla :Saruboceq:
eheh refiş, bakarsın utku daha zayıf kalır dila'nın yanında..
biz de bizim sülalelerin kaderi bu deriz.. nasılsa bizim adamlar da bizden zayıf anacım, dila da bu geleneği devam ettirmiş olur :))
şaka bi yana :) çok şükür kilo almış da rahatladım... dediğin gibi doktor da normal dedikten sonra, söylenecek laf kalmıyo zati..Allahım korusun bebişlerimizi...
kız dünür bi de ben sana ne sorucam, sen eda'nın doğumunda kaç kilo verdin? yani hastane çıkışı kaç kilo vermiş durumdaydın ?
zeynepcim(ikikedilideli) sagol canim benim,kendimi yormamaya dikkat ediyorum zaten ,valla evelsi gün kaosundan sonra evi saldim cayira mevlam kayira ,aklima geldikce cinleniyorum o yuzden ne sen sor ne ben soyliyim :gitme:
bu arada senin melegininde masallahi var ,rabbim onlari korusun ,doktorunun yaklasimida cok hosuma gitti gercekten,benim kuzucumda ellerini yuzune caprazlama koymus renkli foto icin goruntu vermedi sipa :umursamaz: :asigim:,benim randevularda bugunden itibaren iki haftaya indirildi hayirlisi bakalim eyvahedigeldismile
canim bir de benim bebis bayagi bi hizla aliyor kilo ama valla bende seker mi var yoksa diye dusunmeye basladim hem kiz bebeklerin gelisimi daha yavas canimcim ve seninki bence gayet iyi,hem kilosu inan önemli degil saglikli olsunlarda meleklerimiz gerisi bos,dünyaya gelincede alirlar nasilsa öyle kalcak halleri yok
güzelim inan ben de bizim ev en son ne zaman dip köşe temizlendi hatırlamıyorum. hep üstten üstten, uyduruk uyduruk yapıyorum ne yapıyorsam.. bünyem de kaldırmıyor artık. ay kaldırsa bile son ayımda zorlayamam kendimi varsın toz içinde oturayım umrum olmaz bebeğimden kıymetli mi..
sen de boşver azıcık sal ipin ucunu.. yavrun doğsun da sonra ne yapıyorsan yaparsın.
kilo meselesinde de, seninki birden açıldı hakkaten :)
daha önceki haftalarda olsa şekerden şüphelenilirdi ama şu ara normaldir belki hızlı kilo alımı. hem doktorun da bir şeyden endişelenmediyse, maşallah demekten başka söylenecek laf yok :)
İki kedili zeynebimm maşalahh dila sultana kocaman olmuş işte ne diye evham yapıp üzüyosun fısıtğı. Kızcağız sadece formuna dikkat etmeye çalışıyo bence. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah canım.[/B][/COLOR]
canımmm çok sağol :)
hakkaten dediğin gibi herhalde :))
benim kız "anam çok çekti kilolardan, ben onun gibi olmayayım" diye yediğine içtiğine dikkat ediyor herhalde :))
canım maşallah bebişimize hem niye korkuyon niye takıyon kafaya benim kızım 35+1 de 2.350gr dı doktor normal dedi ben daha çok korkayım ozaman nolur takma kafana ... ayrıca bende çok korkuyorum normal doğumdan ama en güzeli o sezeryan olanlar çok pişman mecbur kalmadıkça olmayın diyolar kendini hazırlamaya çalış psikolojik olaraka
ah canım haklısın aslında.. doktor da normal dedikten sonra ben niye pipirikleniyorum ki..
ama işte görmemişin çocuğu olmuş gitmiş.... koparmış hesabı benimki :) bu dila bebeğin yolunu öyle çok gözledik ki, her şeyden endişeleniyorum..sürekli korku var üstümde.
halbuki kitaplarda falan da bu haftalarda 2 kg bile normal görünüyor, seni de evhamlandırmayayım yani kendi halimle, senin kızın da normal :)
hem arkadaşların da dediği gibi, kız bebeklerin kilosu daha geriden geliyor, boyları falan da erkeklere nazaran biraz daha kısa oluyor doğumda da.. bizimkilerin hali normal o yüzden :)
amin canım hiçbirimizin yavrusuna nazar değmesin sağ salim kavuşalım inşallah.bence de dr normal diyosa normaldir nerde ne yazarsa yazsın seni beni takip eden dr daha iyi bilir. bana da mesela ayrıntılıyı çeken prof. suun fazla biraz dedi kendi dr un yoooo bence gayet normla baştan beri değişen bişey yok dedi. hayırlısı artık az kaldı zeynoooo. heyecanlandırdın bugün beni hep bak yaaaa :1hug: inşallah yarın dr da iyi şeyler söyler de bu heyecanla ben de gelir yazarım. :Saruboceq:
bu arada senin dr da kilo konusunda normalleşmiş şükür. 28. hafta ve 21 kg, 33. hafta ve 3,5 kg
ay sinem kadın isterse normalleşmesin valla gene "çok almışın" dese o sinirle üstüne oturup ezecektim hatunu o zaman görürdü kiloyu şişmanlığı :)))
hayırlısı bakalım bugün de senin güzel haberlerini bekliyoruz doktordan :)
senin minişin ne alemde, kaç gram almış... ayy belki resim de verir :)
bu arada sen daha önce nst'ye girdin mi bilmiyorum ama bu hafta ilk kez bağlayabilir.
benim geçen haftam sancım tuttuğu ve nstye bağlandığım için gerek görmedi ama bundan sonra girecekmişim hep. bakalım senin doktor ne yapacak..
Zeynepcimm ne kadar guzel ,bebisinin saglik olmasina ve yolunu bulmasina cok sevindimm :):)
hersey istedigin gibi olur ins.. minik dilacikk saglikli ve sorunsuz bir sekildee dunyaya gozlerini acsin cnm, sende nasil dogurdugunu hic anlamadan kucagina al bebsinii...
canım benim.. çok çok teşekkür ederim :)