2010 Nisan Anneleri

çok sağol zeynep teyzesi :)
inşallah hep böyle iyi haberlerimizi paylaşalım.. :)

eheh refiş, bakarsın utku daha zayıf kalır dila'nın yanında..
biz de bizim sülalelerin kaderi bu deriz.. nasılsa bizim adamlar da bizden zayıf anacım, dila da bu geleneği devam ettirmiş olur :))

şaka bi yana :) çok şükür kilo almış da rahatladım... dediğin gibi doktor da normal dedikten sonra, söylenecek laf kalmıyo zati..Allahım korusun bebişlerimizi...

kız dünür bi de ben sana ne sorucam, sen eda'nın doğumunda kaç kilo verdin? yani hastane çıkışı kaç kilo vermiş durumdaydın ?

güzelim inan ben de bizim ev en son ne zaman dip köşe temizlendi hatırlamıyorum. hep üstten üstten, uyduruk uyduruk yapıyorum ne yapıyorsam.. bünyem de kaldırmıyor artık. ay kaldırsa bile son ayımda zorlayamam kendimi varsın toz içinde oturayım umrum olmaz bebeğimden kıymetli mi..
sen de boşver azıcık sal ipin ucunu.. yavrun doğsun da sonra ne yapıyorsan yaparsın.

kilo meselesinde de, seninki birden açıldı hakkaten :)
daha önceki haftalarda olsa şekerden şüphelenilirdi ama şu ara normaldir belki hızlı kilo alımı. hem doktorun da bir şeyden endişelenmediyse, maşallah demekten başka söylenecek laf yok :)

canımmm çok sağol :)

hakkaten dediğin gibi herhalde :))
benim kız "anam çok çekti kilolardan, ben onun gibi olmayayım" diye yediğine içtiğine dikkat ediyor herhalde :))

ah canım haklısın aslında.. doktor da normal dedikten sonra ben niye pipirikleniyorum ki..
ama işte görmemişin çocuğu olmuş gitmiş.... koparmış hesabı benimki :) bu dila bebeğin yolunu öyle çok gözledik ki, her şeyden endişeleniyorum..sürekli korku var üstümde.
halbuki kitaplarda falan da bu haftalarda 2 kg bile normal görünüyor, seni de evhamlandırmayayım yani kendi halimle, senin kızın da normal :)
hem arkadaşların da dediği gibi, kız bebeklerin kilosu daha geriden geliyor, boyları falan da erkeklere nazaran biraz daha kısa oluyor doğumda da.. bizimkilerin hali normal o yüzden :)

ay sinem kadın isterse normalleşmesin valla gene "çok almışın" dese o sinirle üstüne oturup ezecektim hatunu o zaman görürdü kiloyu şişmanlığı :)))

hayırlısı bakalım bugün de senin güzel haberlerini bekliyoruz doktordan :)
senin minişin ne alemde, kaç gram almış... ayy belki resim de verir :)
bu arada sen daha önce nst'ye girdin mi bilmiyorum ama bu hafta ilk kez bağlayabilir.
benim geçen haftam sancım tuttuğu ve nstye bağlandığım için gerek görmedi ama bundan sonra girecekmişim hep. bakalım senin doktor ne yapacak..

canım benim.. çok çok teşekkür ederim :)

günaydınlar kızlarr... herkesi çook öpüyoruzz ve iyi bir gün diliyoruzz....

*** bugün babamız boynu için kontrole gidicek dr.a... o yüzden evde.. bende 11 de eda nın okuluna gidicem toplantı için.. aman okullarda doğurcam yaa.. herhafta bişiyy... :))) soonra babamızla pazara gideriz sanırım yada sadece onu gönderirirz :)) yanii... bugün pek sık giremem sanırım haber veriyim dedim...

*** vee dün akşamdan beri ha geldi ha gelicek dediğim adet sancılarımdan var şiddetli değill.. doğumsancısı hiç çekmedim ama öyle dk. tutulucak cinsten de değil.. sanrım rahim kasılıyo yadayalancı sancı ne biliyim.. ama sürekli belim ve kasığımda hafiften var... artarsa bugün dr. a gidebilirim bend e....

*** dünürümm.. günaydınnlarr canımm... dilama da günaydın... kızz olsunn sağlığı iyi olsun daa.. dila utku dan tombiş olsunn.. onlar iyi anlaşsın daanacım :)) ehehe... aman canımcıım dr.lar iyi diyosa iyidir.. aklımızı bulandırmayalım.. şurda onları kucaklayıp koklamamıza nekaldı ki :))) bizim 22 gün var inş... soonra da sizi bekleriz artıkk.. ben utku kucağımdabilg. başındadilanın şafağını sayarım msn de kaynanasına el sallatırım :))) oyyy ne güzel hayaller... hıı eda nın hamişliğinde 71 le başlayıp 87 ile doğuma girdim.. taburcu olup eve geldiğimde tartılmıştım.. ama hemen doğum sonrası değil yani... 4-5 gün sonra fln 79 kiloydum :)) 8 kilo gitmişti yani.... amadr.larda o cvarlarda bi kayıp olucağını söylüyo... mesela ben dr.uma 10 kilo bile almak istemediğimi söylediğimde o bana habire 10 kilonun bile çok iyi olduğunu çünkü doğumdan çıktığımda en az 6-7 kiloluk bi kaybımın olucağını tekrarlıyoo.. düşün yani 90 kilo bana bile dr.um 8 kilo aldım diye gıkını çıkarmıyoo.. takma canım bu kilo mevzuularını.. minişler sağlıkla gelsinlerde biz veririrz onlarıı... :)

benim bugun hiç keyfim yok nedense,sanki gece ben uyumadım ve bir de sopa yedi üstüne üstlük,heryerim hamlamış acıyo...hani grip olmadan önce bir vücut ağırlığı çöker ya insanın üstüne aynı öleyim ....ama bugun bebek görmeye gidicem ,benimle arasında iki hafta olan komşumuz pazar gunu doğu yapmış,acayip merak ediyorum ve soracak çok seyim var acaba tüp bebekti onun ondanmı erken alındı ,sezeryan olmuş çünkü 37 haftasında....
bu arada havada acayip soğuk ,yağmurlu ve kapalı ....

refişşş gunaydın canım....
desene bugun baya bir yoğunsun.....
eşinin durumu,edanın okulu ve pazar olayı hep aynı gunde taplanmış...
çok yorma kendini....
allah kolaylık versin tatlım...

gunaydın aysecim nasılsın ....
erkencisin.....
mehmet salih nasıl???

evet ya erken kalktım kocişi işi gönderdim cicilerini hazırladım giydirdim biraz ütü yaptım kahvaltı yaptım.Ne bilim bugün bir garibim sanki içimdeki çocuk uyandı ve bugün biraaz mahsun,biraz saf.

Mehmet salih bomba teyzesi.Kuziyi öpüyomuş

kıslar günaydın bugün açlıkdan uyuyamadık biz sabahın 7 sinde kalkdık ,
artık uykularım bölük börçük deliksiz uyku yok gecede en az iki defa ayakdayım
doğum yaklaşıyor endişeli ve heyecanlıyım bide üzgünüm çünkü kayınvaldem ameliyat olucak
rahmi alıncak hemde benim doğumumdan önce dün doktora götürdüm acil dedi ama bilmiyoruz
karar veremedik henüz beni beklemesini istemiyorum çünkü daha doğuma var inş allah yardımcımız olsun

sizler nasılsınız gelişmeler varmı valdemle uğraşmakdan evde duramıyorum pek netede
giremiyorum dolayısıyla

ayyy sewerim ben o tombiş mehmet salihi....
kuzeyde ona selam dostum nasılsın diyo:))))
ne gzl sen baya dinamik başlamışın gune
benim içimden bişi yapmak gelmiyo....
aman ütü dee bana ne bulursam katladım dolaba koydum giyeceğimiz zaman yapıyorum ütü çünkü bel ağrım çok fazla benim ....

canım, eşine geçmiş olsun. iyi haberler alırsınız inşallah..
sen de çok koşturma okulda falan.. yavaş hareket et e mi.. bak hafif sancın da varmış, dikkat et kendine.

ay refiş be, valla yazdığın gözümün önüne geldi bi anda :)
gerçi ne olacağı belli olmaz tabi de, yüzde 99 sen benden önce doğurucan, kameradan oğluşu falan gösterirsin banaa.. anaaam.. ben de ağlarım.
her şeye ağlıyorum zati :kedi: damada mı ağlamicam :)

Allah'ım sağlık versin, ne kaldı ki o günleri görmeye :)

kilo meselesinde de.. cidden 5-8 kilo arası bişiy gitse süper olur yaa :)
çok takmıyorum kafama ben ne kilolar görmüş insanım da :)) meraktan sordum.
bu gidişle doğum çıkışı hamilelikte aldığımı vermiş olucam herhalde, hatta başlangıç kilomun altında bile çıkabilirim gibi. hayırlısı bakalım, neler görücez :)

insan bazen öyle sebepsiz yere keyifsiz uyanıyor be özgecim..
bi de yani artık şöyle derin, düzgün uykular uyuyamıyoruz ki.
abartısız 20 kez uyanıyorumdur ben. sürekli bölünüyor uykum. yat kalk yat kalk..
tuvalet molaları da ayrı dert... bi de ben yüzükoyun uyumaya alışkınım,yan yatmak da ayrı zorluk bana aylardır..
bi de minik kuşum da tekmeliyor bazen geceleri :)
"böyle rahat değilim, dön öte tarafa bakiyim" sinyalleri veriyor :)

eh.. olacak artık.. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.

sen de bebiş görecekmişsin bugün. bak o moralini yerine getirir :)
bizim yerimize de kokla...
Allah anasına babasına bağışlasın uzun ömür versin

bu arada, fulyancım, denizcim, ışılcım sizlere de günaydın :)

mehmet salih'e maşallah :)

ışılcım , kayınvalidene çok geçmiş olsun.
çok kolay bir ameliyat da değil hani.. benim kayınvalidem de geçen sene oldu. çok zorlandı sonrasındaki bir hafta... kötü denk gelmiş senin doğumla tam.
bari hemen şu ara olsun da önümüzdeki bikaç haftada toparlasın.

Özgeeeee, buket_asude, AFETIDEVRAN, fulyan
Günaydın kızlar...

Gunaydinlar cnmm, ben oglen yemegine kaciyorum kizlarr, ogleden sonra gorusebilirz ins. cunku buaralar isler cok yogunn, gecmisi okuyorum amaa,bazen yazmaya firsat bulamiyorumm..yogunluk cok anlicanizz,bir oglen yemeginde dinlenebiliyorum oda sadece 1 saatcikk, soyle 2 saat olsa yaa ,cok seymi sitiyorumm :)

Guzel annelerr bebislerin iyi olmasina sevindimm.. sizlere Mutlu bir gun diliyorummm, simdilik gidiyorum ogleden sonra ugramaya calisicamm..

:lepi: opuyorumnanaktan

bu sabah kocam işe giderken şöyle bir cümle kurdu :

"zeynepcim, bir şey demeyeyim diyorum ama, ütüleri biraz daha biriktirirsen, işe yazlık şortumu ve tişörtlerimi giyerek gitmek zorunda kalıcam"

anaam. şimdi açtım baktım adamın dolabına. hakkaten boşalmış ya.
yüz yıldır yıkıyorum yıkıyorum ama ütülemiyorum :))
bugünü ütü günü ilan edeyim, gideyim ütü yapayım ben.

öpüyorum hepinizi
arada uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…