2010 Nisan Anneleri

yazık adama gözünü doldursun 2 -3 bişi ütüleyip koy bari dolabına:)))

ben artık biriktirmemeyi başarabiliyorum:lepi:

zeynepcim sağol canım demek biraz zor bi ameliyat
yazık kadın geçen senede guatır ameliyatı oldu ozamanda görümcem hamileydi gene ben koşturdum
şimdide ben hamileyim gene ben koşturuyorum ama şikayetçi değilim allah bana sağlık versinde
refakatçi bile kalırım eltim çalışıyor görümcemde iki bebek bide eltimin oğlu var bakılacak mecbur
benim bebem karnımda daha en avara benim görümcem geldi annesine çocuklara bakıyor bende
valdeyle hastane ve doktor arıyorum birazdan evden çıkıcam istanbulda hava çok soğuk bide dün
resmen çamur yağdı burda montum camlar heryer çamur oldu hayret bişiy ilk kez gördüm
herkesleri öpüyorum görüşürüz inş::)))

slm herkese nasilsiniz kizlar:CüvCüv:benim 38 haftam bu hafta agrilarim basladi adet agrilari gibi gelip gidiyo...belime sanki yumruk yemis gibiyim uzun süereli oturamiyomm allah hepimizin yardimcisi olsun:teselliersembe günü yine doktor randevpm var bakalim ne diycek.....bir meseleden dolayi canim SIKKIN iyibakin kendineize:çok üzgünüm:

a.s cnm hg.. iyiyiz çok şükür ne oldu bilmiyorum ama canını sıkma işallah geçer.. amin allah hepimizin yardımcısı olsun..

MERHABA HANIMLAR.GELDıM AMA TELEFON TRAFıĞıNDEN YAZMAYA FIRSATIM OLMADI.GEÇMıŞ NE KADAR BıRıKMıŞ.OKUMAYA ÇALIŞAYIM BAKALIM.
inşallah herkes iyidir.herkes bebişlerle ilgili güzel haberler almıştır.sağlıklar ve moraller düzgündür.
benim bugün iki duruşmam vardı. haftayada ayrı günlerde 2 tane var.sonrada 30 martta son duruşmam var.
cumartesi adliyede sorguya girdim.hakimi görmeliydiniz.avukat hanım hamilelikmi var dedi.
bende evet dedim.
son ayınız değil demi dedi.
son ayım dedim..
aman ne yapıyosunuz.başımızı belaya sokmayın.sakın ha.valla birşey olursa tüm basına çıkar rezil oluruz,hemen avukat hanıma rahat bir sandalye verin dedi.ikide bir iyisiniz demi avukat hanım.sorun yok demi diye sordu.ben adliyeden çıkınca kesin rahat bir nefes almıştır.şükür kurtuldum diye.eve gittim güldümde düldüm.keşke herkes onun kadar anlayışlı olsa.

hg canım nasılsın? miniş nasıl?herkes o kadar anlayışlı olsa hayatta sorun olmaz zaten bazen eşlerimiz bile o kadar anlayışlı olmuyor.

tünaydın kızlar kimsecikler yok yine topiğimiz gerçekten ıssız adalar gibi yine derindenizciğim canım canını ne sıktıysa üzme kendini tatlısı herşey olcağına varır eee sen artık 38e gelmişsin canım bebişin en geç 10 güne kucağında olur canım sağlıcakla inşallah darısı bizim başımıza inşallah bol bol dinlen bitanem avukatcığım valla ne komedi yaşamışsın sen öyle ama herkes öyle düşünceli olsa ne güzel olur dimi ama aferin o hakime gözüme girdi vessalamkaydirigubbakcemile3

slm kızlarr.. toplantıya gittim geldim.. şükür her zamanki gibi eda hanımla ilgili bir sıkıntı yok.. sınıfta başlarda gidiyoruz :) iyi ki eşim evdeydi ve o götürüp bıraktı ve almaya geldi.. yoksa napardım bilemiyorum.. okulda 2. kata eve gelince de 3. kata zor çıktım merdivenlerden :))) doğuma gidene kadar inmesem diyorum hiç evden aşağı hıı nasıl olur acaba :)))

aa bu arada tabi ben servis saatinde okulda olduğum için.. eda yı babası gydirip saçını taradı :) ilk kez eda nın saçını taradı inanamıyorum :)) ehehe ama iyi becermiş valla yaa.. normalde ben ona hiç bırakmam ve genelde o saç tarama saatlerinde evde olmaz zaten.. neyse demekki becerebiliyomuşş. :))) bi geçmişe bakalım.. kimler nasılmış? inş. herkes iyidir...

refiyecim eda kızımız çalışkan maşallah.Allah başarılarını daim etsin.ya aslaından erkeklerin elinden her iş geliyor de önemli olan istemeleri.o da işlerine gelmiyor.

Nasılsınız kızlar ben evde olunca pek bı sessız oluyor burası ıŞteyken dolduruyosunuz:))))))) bende ÜtÜmÜ yapıyorum bırıkmesın. Bır yandan sıze bakıyorum.

RefıŞÇım maŞŞallah eda'na ınŞallah bızım bebıŞlerımız de o gıbı olur.

kızlar sa.nasılsınız.doktora giden varmı ya şu nts olayına takıldım.ben 34+2 yim hiç girmedim nette 36. haftada yazıyor ama.bu arada mart annelerine baktım doğumlar devam ediyor.40'ı geçip bekleyenlerde var maşallah.bide 2 haftalık kontroller ne zaman başlıcak geçen ay doktor daha başlamaz demişti bana ama.bundan sonramı 2 haftada bir gitcez acaba.

fulyancım.. saolasın canımm.. inşallah hayatı bouncabaşarıları daim olur yavrumun... haklısın valla yaa.. erkekler aslında her işi becerebilir de demekki biraz da bizim fırsat vermemiz lazımm :))) ben bu günden tezi yok başlıyım madem eli yatkın adamın iş yapmaya:))) gerçi temizlik fln yapıyo da mesela yıkanıcakları makinaya yerleştirip nasıl çalıştırılacığını öğrensin bugünlük :))) bulaşıktan da anlıyo... hııımm yemek yapmayla alakası yoktur aslında en büyük eksiğimiz o :))) ona da hafften başlasak fena olmucak galiba :))

denizcim.. sana da mehmet salihe de maşallah canımm.. enerjiniz hat safhada anladığım kadarıyla.. ohh sefanız olsunn.. :)

özgecim.. insan bazen sebepsiz yorgun kırgın hissedebiliyo canım benim.. bende de oluyoo.. dinlenmeye çalış da istirahatle kendine gelirsin inş. canımcımm... bebiş görmeden sonra sorduğun soruların cvplarıyla birlikte seni bekliyor olucam :))

dünürcüm.. zeynepçim canımcıımm ... :)) canım yaa düşündüm de bende yazarken karşılıklı ağlaşırız kamerada cnım yaa.. sen damadına ağlarsın bende gelinim doğunca ona ağlarım :) dediğin gibi zaten ağlamaya yer mana arıyorumm... ütü olayında da bir iki bişiy ütüleyiver hemen kendini çok yorma.. başka gün yine ütülersin olmazsa canımm... hııı.. bak görürsün önceki kilondan bile azalmış olur emin oll... ama olmasa da dilanın aşkından gözün kilo görmücekki :)) zamanla gider bacım yaa.. neler geldii neler gittii.. kimisi hemenn kimisi yıllar sonraa.. şu an taşıdıklarımız da arta kalanlar :))))) bunlar da gidicek inş.. hiiiç dert etmiyorumm.. tüm düşüncelerim yavrumla ve onun sağlıkla sorunusz doğmasıyla alakalı...

serapçımm.. canım.. çook az kalmış sizin zamanınız.. rabbim sorunsuz sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana da hepimize de.. ne canını sıktıysa hiiç dert etme cnım.. bakk bebişinin ailenize katılmasına ne kadar az bir zaman kalmış.. bun düşün ve mutlu ol cnımm... sıkma canını.. paylaşmak istersen her şekilde dinlemeye hazırım güzelimm.. :)

ışılcım... kayınvalidene çok geçmiş olsun canımm... ama rahim alınma ameliyatı da hemen hoop dye ayaklanabileceği bi ameliyat değil ne yazıkki.. en azından 1 hafta 10 gün zaman demek ayaklanması kendi işini görmeye başlaması.. sezeryan gibi dikişle oluyo bildiğim kdarıyla... en azından çok bekletmeden olursa hayırlısıyla sorunsuz inş.. senin doğumuna kadar o zor süreci atlatmış olur bence de.. çook geçmiş olsun tekrardann...

avukatçıımm.. ne hoş olmuş öyle yaa.. keşke herkes o kadar anlayışlı olsa.. sağlıkla zamanını bekler inş. senin bebiş.. sen doğurcan ben daha çok düşünüyorum hee.. 30 marttaki duruşmanı :) inş. sorunsuz geçer de nisan da doğurursun hayırlısıyla...

geçmişi okudum ama hafızamı denemek için midir nedendir alntı yapmadım .. neden yapmadım acaba diye düşünüyorum da. 6sayfaydı birikenler de unutmam diye sanırım :)) inşallah unuttuğum bişey yoktur.. varsa da kusuruma bakmasınlarr....

Evet bızde 35 den sonra baŞladık. Nst de sadece kalp atıŞlarını dınlıyorlar zaten. Kordon dolanması, oksıjen azlıĞı yada pıslıĞını yutma durumu var mı dıye. Ben artık her hafta gıdıyorum. Ama 36+2 oldum zaten. Bakalım bebeĞım gelınceye kadar her hafta gıdıcem artık usg yok benımde bıttı.

nazlıcım.. saol canım.. inşallah benim oğluşumda sizin yavrularınız da hayatları boyunca başarılı olurlarr.. tabiki öncelikle sağlıkla sorunsuz doğmalarını diliyorum :))) çok yorma canımcım kendini..

atalacım.. ismin aliye miydi diye düşündüm bi ara riske girmiyim hiç diye yazmıycaktım ama nedense yazmışım yine de ve hala daha bu konu hakkında yazıyorum :)))) hehee.. canımm biz en son 33 . haftada gittik. 27 sinde yani 38+1 de kesin gün belirlemeye gidicez.. yani muhtemelen 38+6 da yada 39+0 da alınıcak sezeryanla.. neyse.. ama dr.um 36, haftada da bir görüşsek iyi olur demişti... bakalım cumaya kadar bi giderim sonrada 27 martta giderim diyorum bende...ama her dr. farklı davranıyo her konuda canımcım...

canım ben 30. haftaya girdiğimden beri iki haftada bir gidiyorum...öyle çağırdı doktorum. bi sonraki muayenemden sonra da haftada bir çağıracakmış.
her doktorun takip usulü farklı oluyor işte..

nst için de benim doktor da 34'den sonra sokuyor.. ben de bir kez girdim henüz.

dünürcüm :) kuzum öpüyorum bu arada seni :)

2 saat ütü yaptım yoruldum, şimdi 2 saat mola vericem :)
yazık kocacııımı çok ihmal etmişim adam artık don üstüne atleti çekip işe gidecek..
akşam dolaba yerleştirdiklerimi görsün de sevinsin garibim :)

bu arada senin de gözün aydın
edoşun toplantısı iyi geçmiş. eh, başka türlüsünü beklemiyorduk zati :)
kızının maşallahı var.. oğluş da ona çeker inşallah :)

serapcım şaka maka sen 38e girdin demek :)
ayy inanmıyorum valla... ufak sıkıntılarının, sancılarının olması da çok normal artık
hiiç sıkma canını, tam tersi sevin, heyecanlan :) yavruna kavuşmana ne kaldı şurda..
Allah sağlık sıhhat versin, kolaycacık bir doğum olsun inşallah..

bak muhtemelen ikinci nisan annemiz sen olacaksın , doğan bebeklerin listesini ben hazırlıyorum sakın unutma bize haber vermeyi hee :)
tam kaç haftalık doğdu, ismi ne oldu, boyu, kilosu falan, bildir bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…