2010 Nisan Anneleri

kızlar buradayım ama,gelen gidenden birde geçmişi okuma takıntımdan yazmaya fırsatım olmadı.
ben pes ettim geçmişi okuyamayacağım.çok birikmiş.
herkesin çok iyi olmasını diliyorum.
yarın büroda bir sürü işim var.ama en azından haftaya kadar duruşmam yok.yazılacakları halledeceğim.
şimdi eve gitmeliyim.gerçekten çok sıkıldım.evdede işler beni bekler akşama bir doğumgününe davetliyiz.
ben tam cennet harcıyımda ohhhhhhhh yan yat osman vaziyeti.olmuyor .artık herkes benle dalga geçiyor.bacım bu senin şansın diye.ne yapalım.bunada şükür.netten biraz haberlere bakıp evimin yolunu tutayım en iyisi.

selam arkadaslar valla gecmisi okuyamadim kafamçokkarıştı

demir hapi almaya basladim bugunden itibaren ama mahfolmus durumdayim

midem cok kötü oldu,istifar ve kaburgalarim sizliyor sirtimdan öne dogru

istifar etmekten karnimda kasilmalar basladi bir de utanarak söylüyorum hani ....... uzeri ince ince sizliyor cok kötü bilmiyorumkismile

ÜtÜm bıttı:))))) nemlılerı bıle ÜtÜleyıp tekrar astım. Kurusunlar ıyıce bı yerleŞsın tmm:))))

canım ben yatarken içiyorum hapımı. Hiç problem yaşamadım bi dene sende istersen:)

canım ben yatarken içiyorum hapımı. Hiç problem yaşamadım bi dene sende istersen:)

nazlicim sabah kahvaltisindan bir saat önce alicaksin dedi doktor ama fisfisfis

o zaman aksamdan aksama alayim ya da daha yeni basladim diye ilk günden nakavt oldum ben kafamçokkarıştı

ohh ütüleride bitirmissin masallah bir ara banada ugra kaydirigubbakcemile3

zehircim bende yatmadan önce içiyorum.birde şayet 4 saatten önce kusarsan ilacın etkisi olmaz.tekrar içmen gerekir.
nazlıcım güle güle kullan ütülediklerini darısı başıma benimde bir yığın ütüm var.bende günlük ütülüyorum.ama doğumdan önce ütüleyip kaldırmam lazım hepsini.yoksa kocacım ne yapar.ikili kedinin kocası gibi şortla,tişörtlede gidemez işe.burası çok soğuk.deli diye kocamı akıl hastanesine tıkarlar.kaydirigubbakcemile3.bende kötü alıştırmışım.kotlarını bile ütülüyorum.utanmasam çoraplarınıda ütüleyecem.

neyse ben çıkıyorum hanımlar.yarın görüşmek dileğiyle.size iyi sohbetler.

canım geleyim de pek uzaksın yaaaaa(
sen kargo yap gönder ütüleri bana..
Hap içinde aç olacaksın diye dr öyle demiştir. Ve süt ürünleriyle arasında 1 saat olmalı. C vitamini içeren bişilerle içersen emiimi daha kolay olurmuş.

ay nazlı nası bitirdin ütüleri :)
gerçi tabi, normal kadınlar ütülerini biriktirmiyorlar..
herkes ben gibi deli mi, bir aylık ütüyü bi günde yapsınlar..:)

ben de 2 saat yaptım, biraz dinleneyim birazdan gene oturucam başına
öf ki ne öf

gülsemincim bu arada, demir hapını uzun zamanıdr kullanıyorum ben. hiç bi sıkıntım, yan etksi falan olmadı. bünye meselesi demek be kuzum...

ayy güzelim benim adamın işyerinde de kıyafet kuralı var.. şortla gitse, akıl hastanesine atmasalar da kapının önüne koyarlar:))
ondan bugün sıkıştım da oturdum ütünün başına
ah sen en iyisini yapıyorsun günlük halletmek lazım..

neyse, çıkıyormuşsun :)
kendine iyi bak e mi..
çok yorulma..

görüşürüz :)

ZeynepÇım gebe kalıncaya kadar benımde Öyleydı. YıĞılırda yıĞılırdı. Bu gebelık bana bı hanımlık getırdı valla:)))) hepsını yıkadıktan sonra hemen ÜtÜleyıp kaldırıyorum.

AvukatÇım bende Öyle donlar, nevresımler, havlular ÜtÜlenıyor. Bı Çorapları ellemıyorum:)))

ütüden nefret ederim ya.ama mecburuz işte.artık havlu nevresim ütüleyemiyorum ben 2 aydır.belim çok ağrıyor.napim öle kalsınlar.canımdan kıymetli değil ya.

yatmadan önce ac karna olmam ki ben kaydirigubbakcemile3
ütülerin icinde simdiden gecmis olsun diyim kolay gelsin kafamçokkarıştı

görüsürüz canim hadi islerine bak sen :1hug:

kiyamam yha ütülemis kadar oldun canim benim Şeniz

sen aksam yatarken nasil ac oluyorsun nazlicim :)) ben pek becerememde onu :roflol:

uff yha nedir bizim ütülenceklerden cektigimiz kötükedihüso,su teknoloji ilerliyor ama biz ev kadinlarinin isine yaricak sekilde bi icat cikartmiyorlar ,mesela ütü kendi kendine olsa :lepi:

bende yeni basladim diye nevrim döndü sanirim insallah alisir vucudum

kızlar çok saolun cevaplarınız için.okuldayım hala hocanın yanındaydım cevap veremedim ama okudum.Allah (c.c.) emanet olun.kocaman öpüldünüz şeker anneler...

slm zehir kiz bende demir hapi ve ikili hap iciyom,demir hapim tardyferon,öbürkide femibion folsäure plus cok memnunum kahvaltidan sonra ögleye doru iciyom

saolasin cnm ewet yolun sonuna geldik artik bu persembe kontolumde söler doktorum yazarim tabikine,sanirim bebgim dogum pozisyonunu bile aldi günlük agrilar disinda tepiklerinide tam göbegimde hissediyom sanirim ayaklari yavrum benim yaaaaopuyorumnanaktan

kızlar merhabalarrropuyorumnanaktan
misaifrlerim gitti bende buraya geldimmzemuszemus
ayyyy telefonda 3 kişiydiler eve geldi 10 kişi hayret bişey. ben bu gebzelileri anlamıyom.
herşeyleri bir garip. bilmiyorumkismile
bizim oralarda akşam oturmasına mesela 8 den önce hayatta gidilmez millet daha yemek yiyodur diye burda 7 de damlıyo millet sen yemekli davet etmesende aç geliyolar pasta börek yemek için.
bizde öyle değildi biz akşam yemeğini biraz erken biraz da hafif yeriz misafirliğe gitceksek:)) o da ikramı geri çevirmemek için
çok garipler valla heran hazır olacan insan baskınına çok komik yaa:)
birde ben misafiri mutfağa sokmayı sevmem elimde değil kendi servisimi kendim yapacam. gelmişler çocuklarla birlikte 14 kişi otur sen kalkma diyolar ama yapamam yani neyseee bitti gittiii:)))
aaaa birdee kayınvalidem demezmi bebişin cicilerini göstercez diye amanin o ordu daldı yatak odama cicilere bakacaklar. e tamam bende gelene giden arkadaşlarıma gösteriyom cicilerimizi beşiğimizi ama benim yatak odam orası bi zahmet ben buyur edeyim haa birde çeyiz seriyoz sanki oofff offf kaydirigubbakcemile3
neyse ben geçmişi okuyayım unuturum bugün yaşadıklarımı bu sayedekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tuğbacım maşallah halletmişsin en azından. ev hanımlığına alıştın baya bi sen:)))
bende hala tık yok. temizlik, ütü tamam da yemek sorumluluğuna giremedim ben hala yaa. her akşam kocam arar, sorar ne yapcaz diye. utanıyorum artık yaa.. neyse en azından onun sölediklerini kloydum ateşe devamı ondan:)))

annovvvvvvvvv canım ya Allah (c.c.) sabırlar versin ne gıcık bir durum.ben valla annemin getirdiklerini kayınvalideme bile göstermedim.bizde adet doğum dürüsü gider bohçası yani o zaman görülür.maşallah annem doldurmuş bohçaları dahada yarısı bile değil dedi getiricekleri yapıcakları varmış.kaynanam 2-3 yelek 1 ceket pantolon başlık ördü o kadarcık.annem diyo onların adeti demekki kız annesi yapar.aman dedim anne olsun boşver senin yaptıkların benimkine yeter hatta kısmet olursa 2. yede yeter.
bide kızlar bende hafif evham var çocuk giymeden nazar olur ne bilim giyilmemiş şeyin modelini istese versen bir türlü vermesen bir türlü.götürür kirletir getirir falan diye pek sevmiyorum böyle muhabbetleri.
ana çenem düştü ha.sustum tamam

çok güldüm canımmm yaaaa adamcağız en kibar haliyle anlatmış derdini:roflol: :roflol:
canım ya geçmiş olsun bende 3 ay önce ilk başladığımda demir hapına hastanelik olmuştum reflü tavan yapmıştı. mideye ağır geliyo sanırım. sonradan alıştım galiba e tabi birde mide ilacına başladım onun da etkisi olabilir şimdi rahatım. refl yüzünden uyuyamıyodum o zamanlar

hoşbulduk canımmm çok şükür atlattık canım:)
ev hanımlığına alıştım da bu gebzedeki insanlara alışamadım ayol ne konuşmlaar geçti.
yok bebeğin karnına bez bağlıcakmışım, yok başaşşağı tutup esnetecekmişim, kafasına şekil vermek için sıkıştırcakmışım ben de dedim: hamurmu bu ayol oldu olacak tutup camdan dışarı atayımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nazlıcım o yemek olayını hiç sorma kayınvalidem 3 hafta gitti de anladım valla. ne pişirsem diye kafayı yiyodum birde eşim yemek seçer. çalışan hatunlara ev bir garip geliyo dimi şekerim sanki çalışırken başkası düzenliyo hayatımızı evde oturunca sudan çıkmış balığa dönüyozkaydirigubbakcemile3

canım doğru tahmin sendin değilmi ismin aliye galiba diye soran.ismim aliye ama hiç kullanmadım nerdeyse.ben uzun zamandır çok seyrek giriyorum siz maşallah isimleri biliyorsunuz görüşüyorsunuz msn den falan bende o yok pek.yani şu anda taşındık evde nette yok ben hala işteyim bugün eşimi beklicem işallah şimdilik buralardayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…