atalacım ne güzel bohça içinde gider gelir oldu bittikaydirigubbakcemile3 maşallah annene de iyi günlerde kullansın bebişin cicilerini.
biz müze gibi tur düzenledik yatak odasına kimsede demiyoki müsait mi girelim mi hepsi bizden önce daldı odama deli oldum valla.
şekerim ben nazardan falan korkmam da gösteririm aslında da o kadar kalabalık benim yatak odama kayınvalidemin davetiyle girdi ya o sinir bozucuydu.
canım doğru tahmin sendin değilmi ismin aliye galiba diye soran.ismim aliye ama hiç kullanmadım nerdeyse.ben uzun zamandır çok seyrek giriyorum siz maşallah isimleri biliyorsunuz görüşüyorsunuz msn den falan bende o yok pek.yani şu anda taşındık evde nette yok ben hala işteyim bugün eşimi beklicem işallah şimdilik buralardayım.
çok güldüm canımmm yaaaa adamcağız en kibar haliyle anlatmış derdini:roflol: :roflol:
canım ya geçmiş olsun bende 3 ay önce ilk başladığımda demir hapına hastanelik olmuştum reflü tavan yapmıştı. mideye ağır geliyo sanırım. sonradan alıştım galiba e tabi birde mide ilacına başladım onun da etkisi olabilir şimdi rahatım. refl yüzünden uyuyamıyodum o zamanlar
hoşbulduk canımmm çok şükür atlattık canım:)
ev hanımlığına alıştım da bu gebzedeki insanlara alışamadım ayol ne konuşmlaar geçti.
yok bebeğin karnına bez bağlıcakmışım, yok başaşşağı tutup esnetecekmişim, kafasına şekil vermek için sıkıştırcakmışım ben de dedim: hamurmu bu ayol oldu olacak tutup camdan dışarı atayımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nazlıcım o yemek olayını hiç sorma kayınvalidem 3 hafta gitti de anladım valla. ne pişirsem diye kafayı yiyodum birde eşim yemek seçer. çalışan hatunlara ev bir garip geliyo dimi şekerim sanki çalışırken başkası düzenliyo hayatımızı evde oturunca sudan çıkmış balığa dönüyozkaydirigubbakcemile3
ya ne kadar ayıp yaa kapısını kilitlemişsin bu kadar da olmaz valla.ay şekerim benimkide girerde giremiyor.evlenicez evim dayandı döşendi.neyse dedimki yatak odama lütfen girmeyin.kapısınıda kilitledim eşimide tembih ettim söyle annene diye.ama evin bütün anahtarları kapıları açıyor.neyse bunlar eve gitmişler ama güya iz burakmadan odaya bakmışlar.sonra teyzesi geldi dediki ayyy dedi yatak odanadaki dantelleri kim ördü ne kadar zor ve güzel.aaa dedim siz girdinizmi oraya.kadın bozuldu ezildi büzüldü yok mok dedi ama ben sinirden kudurdum.benim yatak odam hep kapalı durur.çünkü acayip döküntülüyümdür atar fırlatırım herşeyimi sabah çıktığım gibi.çalışıyoruz girmeyiversin çokmu lazım napacakki girse.
slm zehir kiz bende demir hapi ve ikili hap iciyom,demir hapim tardyferon,öbürkide femibion folsäure plus cok memnunum kahvaltidan sonra ögleye doru iciyom
saolasin cnm ewet yolun sonuna geldik artik bu persembe kontolumde söler doktorum yazarim tabikine,sanirim bebgim dogum pozisyonunu bile aldi günlük agrilar disinda tepiklerinide tam göbegimde hissediyom sanirim ayaklari yavrum benim yaaaaopuyorumnanaktan
çok güldüm canımmm yaaaa adamcağız en kibar haliyle anlatmış derdini:roflol: :roflol:
canım ya geçmiş olsun bende 3 ay önce ilk başladığımda demir hapına hastanelik olmuştum reflü tavan yapmıştı. mideye ağır geliyo sanırım. sonradan alıştım galiba e tabi birde mide ilacına başladım onun da etkisi olabilir şimdi rahatım. refl yüzünden uyuyamıyodum o zamanlar
hoşbulduk canımmm çok şükür atlattık canım:)
ev hanımlığına alıştım da bu gebzedeki insanlara alışamadım ayol ne konuşmlaar geçti.
yok bebeğin karnına bez bağlıcakmışım, yok başaşşağı tutup esnetecekmişim, kafasına şekil vermek için sıkıştırcakmışım ben de dedim: hamurmu bu ayol oldu olacak tutup camdan dışarı atayımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nazlıcım o yemek olayını hiç sorma kayınvalidem 3 hafta gitti de anladım valla. ne pişirsem diye kafayı yiyodum birde eşim yemek seçer. çalışan hatunlara ev bir garip geliyo dimi şekerim sanki çalışırken başkası düzenliyo hayatımızı evde oturunca sudan çıkmış balığa dönüyozkaydirigubbakcemile3
ay şekerim benimkide girerde giremiyor.evlenicez evim dayandı döşendi.neyse dedimki yatak odama lütfen girmeyin.kapısınıda kilitledim eşimide tembih ettim söyle annene diye.ama evin bütün anahtarları kapıları açıyor.neyse bunlar eve gitmişler ama güya iz burakmadan odaya bakmışlar.sonra teyzesi geldi dediki ayyy dedi yatak odanadaki dantelleri kim ördü ne kadar zor ve güzel.aaa dedim siz girdinizmi oraya.kadın bozuldu ezildi büzüldü yok mok dedi ama ben sinirden kudurdum.benim yatak odam hep kapalı durur.çünkü acayip döküntülüyümdür atar fırlatırım herşeyimi sabah çıktığım gibi.çalışıyoruz girmeyiversin çokmu lazım napacakki girse.
valla haklısın canım ilk günler aynı evde 2 bayan bir de sen çok zor bizimde öyle olacak. ben de kendi annemle rahat edecem alınır diye sen dur annem yapsın diyemicem işler karışacakkaydirigubbakcemile3 o konularda alıngan diildir benimki ama torun hevesiyle neler olur bilemiyorum.canım refiye tahmin etmişti sanki bende öyle hatırlıyorum (bebeg83)
bende pek aklımda tutamıyorum 2 gün girmeyince hepsi karışıyordelikafadulden
ayy evet. benimki seçmez allahtan ne istese girer yapar zaten.
ben bide kayınvalidem geldikten sonraki günlerden çok korkuyorum. çoookkk titizdir benimki. iyidir ama titizliği fena. nasıl halledicez bilmiyorum heran derli toplu ve temiz olmak zorundasın.yazık annemi düşünüyorum o günlerde allah yardımcımız olsun. annemde temizdir hassatır ama normal insanlar kadar o normal üstü. yazık onun yanında biraz daha dikkat etmeye çalışıyor ama farkındayım yoruluyor, üzülüyor. off nası geçicek o ilk 20 gün bilmiyorıum, ben kalırım sonra annen gelir diyor ama benim anneme ihtiyacım var özellikle ilk günler. offf offf. sen gelme annem gelsin de diyemem.
:roflol: :roflol: :roflol: ayyy öyle bi yasa olduğunu bileydimmm yapardım bende bişiler oğluşumu mahpushane köşelerinde büyütmeyeyim diye tuttum kendimi boşu boşuna:sm_cool: ay bacım valla ne desen boş iyiler hoşlar ama bir garipleranammm ben bu misafirleri girtlaklarim herhalde delikafadulden sonrada gebelik psikolojisi kanunundan yararlanir bir iki ay yatar cikarim :smiley-cool: :roflol:
hele odana paldür küldür dalmalarina ne demeliyim ,25 günü kalmis iki canliyi yormalarina ne diyim ayyy sen söyle ne diyimmm kaydirigubbakcemile
:umursamaz:
ya ne kadar ayıp yaa kapısını kilitlemişsin bu kadar da olmaz valla.
yakında bende kilitlicem valla aynı dediğin gibi bende dağınığımdır biz kayınvalidemle birlikte oturuyoz yüz kere toplama dedim yine giriyo topluyo.
anne aradığımı bulamıyom diyom ben bişeyin yerini değiştirmiyom diyo. benden utanma ben senin annenim diyo bende diyom kendi anneme de toplatmam toplama diyom alınıyo 3 gün toplamıyo 4. gün yine topluyo nasıl başetcem bilmiyom.
zaten aynı evde oturuyoz orası bari özel-mahrem kalsın diyom ama nerdeeeakannehir
girmesinden falan geçtim yani bir karı kocanın yatağına dokunulurmu başlarda kafasına göre nevresimleri değiştiriyodu onu bıraktırdım şimdi de yatağımı topluyoalsanaalsanasmile
saol tatlımmm bende öyle diyom ama insanlar davet beklemiyokiii kaynanam yanımda ona güveniyolar galiba ama sonuçta 65 yaşında kadına milletin önünde hizmet de ettirmem yanitarhan cim sana da gecis olsun kardesim koca göbüslerinizle sizin neyinize misafir dogumdan sonra kabul edin bacim hediyeleriylen gelsinler sositososito
hoşgeldin canım valla her defasında bu sondu diyom ama bu sefer gerçekten sondu bi daha misafir falan yokkaydirigubbakcemile3slm kızlarrrr....
tubacım misafir olayınıda atlatmışın ne gzl,ama baya kalabalık gelmişler maşlh...
ayy şu cici gösterme olayı bizdede var....
oğlumun odasının kapıısını kapıyrm sıkıldım valla.....
gelen her cocuk önce kuzeyin odasına dalıyo....
bu hep bölemi olcak ya....
çok haklısın canım benimki çok iyi niyetli ama işte iyilikten maraz doğuyo azıcık düşünceli olmak gerekiyo kimse hoşlanmaz yatağına dokunulmasından.ya canım mutlaka oda kötü niyetli değildir ama dediğin gibi insan bişey özel kalsın istiyor ve bundada çok haklısın ama canı tez demekki benim kaynanam meraklı olduğu için sinirleniyorum ben yani o merakından yapar kötü niyetli değil ama kendiside benden herşeyi sakladığı için bende ondan saklamak istiyorum.sonuçta karşılıklı.
ayrıca yatak odasında bir başkasının namaz kılması bile doğru değilmiş.hakkaten çok mahrem bide insanın çarşafı kirlenir ne bilim utanacağı bişey olur ortada.
bir keresinde ben farklı bir şehirdeyken (yeni geldik kaynanamın yanına) kaynanamla kayınpederim bize güya süpriz yapıp evimize gelmişler eşimde bende işteyiz.benimde çamaşırları ayırdım banyonun köşesine attım.beyazlar afedersiniz alt çamaşırları falan filan.ev zaten dağınık akşam gelip yıkıcam işim çok yani.sen bunlar gel anahtarları vardı içeri gir.akşam geldim sevinsemmi üzülsemmi kızsammı sussammı.dedimki ayyy dedim evimde çok dağınıktı tüh.kaynanam ne dese iyi sende evini toplu tutsaydın.hem evime anahtarla giriyor ne bilim kim gelecek.habersiz misafiri zaten hiç sevmem.ay nasıl bozulmuştum ama ya.
canım seninle satlarmız aynı sanırım....bende 34+ 2 deyim...
ve deli gibi oğlumu özledim artık gelsin diyroum....
benim göbüşte aşağı inmiş artık diyolar ama bana sanki pek öle gelmiyo....
heyecanlı bekleyşler başladı valla....bende normal istyrm...
ama şuan için benimde ağrım sızım yok....
canım seninle satlarmız aynı sanırım....bende 34+ 2 deyim...
ve deli gibi oğlumu özledim artık gelsin diyroum....
benim göbüşte aşağı inmiş artık diyolar ama bana sanki pek öle gelmiyo....
heyecanlı bekleyşler başladı valla....bende normal istyrm...
ama şuan için benimde ağrım sızım yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?