2010 Nisan Anneleri

yeni gülsemin yasasi :lepi:

artik düstük mapus damlarina ögüt veren cok olur ,rahmetli cem karacayi anariz -tatlicadiarzu-

tugbiscim yha sen hep kaynanayla mi oturucan bilmiyorumkismile

ay bebekte olunca insan ayri yuvasi olsun ister :asigim: ,neyse detaya girmiyim kaydirigubbakcemile3

özgecim coluk cocuga kizamiyorsunda dimi yanlis anlasilmamak icin

offf ne kötü yha ,ne bicim anneler var ne sorumsuzlar kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım eşim tek çocuk babası vefat etti o yüzden hep birlikte oturacaz

tugbacim sor canim yha su sicak suya yatma olayini

hatta bir cm acigi olan bir arkadasim var oda girebilir mi sicak küvete diye sorabilirmisin :1rolleyes:

bende dogumu epidural normal istiyorum yha ama burda o igneyi vurduranlarin cogu yinede agri sizi hissettik diyorlar

agri hissetceksem ne diye vurduriyim ki o igneyi boshayallersmile

slm yeniden kizlar zehircim ben ilaclara hic para vermedim ben recete yazacak diye beklerken hep numuneliklerden verdi kendi dolabindan saolsun,dedigim gibi bana hic etki etmedi ama yinede sen sor degisikini verir sana cnm

canim valla arada vitamin ilaclarini bende belesten aliyordum dedigin gibi dolabindan veriyordu kaydirigubbakcemile3

bakalim sorucam yarinda dokunursa haplar

canim bu arada senin dogum nasil olucak ? (pda) igne vurdurucan mi ?

hb sağol .. canım sıkkın biraz.. bu erkekler neden böyle ya:S

canım benim anlatsana bir ara sanki gündüzde canım sıkkın yazmışsın ama sonra baktım gitmiştin ne oldu demeden anlat bakalım ama şunu söyleyeyim erkeklerde bizimle hamilelik yaşıyor bunlar bu gidişle lohusalıkta yaşıcaklar çekeceğimiz var anlıcan...kaydirigubbakcemile

alınır sanırım canım. çünkü en başından beri aynı şeyi söylüyor. nisanın 20 sinden sonra da elazığa görümcemin yanına gidecekmiş. uçak biletlerine bakıverin dedi. zaten bende bebişimin 20 si gibi mevlüdünü yapmayı düşünüyorum hepsi burdayken bitsin gitsin. sonra bi daha telaş yaşamayalım. inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz:)

canım yine sancı kadar hissetmeyeceksin sonuçta. mutlaka bişiler oluyodur ama çığlıkları atmıcaz en azından:)) burda birine sordum bende hiççççç bişi hissetmemiş.

özgeeee... acele etme canım bizde bir an önce gelsin istiyoruz ama sabır canım.. erken gelmesin bekle biraz daha:)

ne olabilirki tavır tavır.. sanki onlar bayan biz erkek..nazdan yanına varılmıyor.

ya kızlar bu epiduralden arızalı kalna çok olmuş eminmisiniz doğruluğunda bende yarın doktora sorayım olmazsa ama ben çok korkuyorum yani zaten bel düzleşmem var bide ondan ağrı kalırsa yaşımız genç yani aman Allah (c.c.) korusun.

tamam tatlım sorarım oğluşumu görünce yine aklım başımdan gitmezssekaydirigubbakcemile3
canım valla epidural için internette okuduğum bir yazı vardı. ikinci doğumunu yapanlar birincide sancının şiddetini bildikleri için epidurali çok beğeniyolar ama ilk doğumu olanların kıyaslama şansı olmayınca epiduralli hissettikleri ağrının fazla olduğunu düşünüyolar falan diyordu yazıda. ama tabi bilemiyorum ben o an karar vercem sanırım

ne olabilirki tavır tavır.. sanki onlar bayan biz erkek..nazdan yanına varılmıyor.

canımcım vardır bir sebebi belki sanada karşı değildir ama işte insan hıncını en yakınındakinden çıkarıyor.konuş neden tavırlı olduğunu sor bende hamileyim de durumunu anlat.eğer sana kızdıysa duygu sömürüsü yap.kızmayın ama bazen gerekiyor malesef kızlar.bu aslında gerçek duygu sömürüsüde değil.
ben öyle karışığımki bir yandan iş bir yandan ev bir yandan bebek bir yandan bebek işleri bir yandan doğum valla düğümlendim kafam karışık duygularım karmakarışık eşine bunu anlatman bence yeterli

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım. biz de bugün dr gittik. allaha şükür herşeyimiz iyi. yine biraz önde gidiyor ama normal dedi. nisan 15 gibi gelir diye tahmin ediyorum dedi eğer o vakte kalırsa sezeryan ihtimali yüksekmiş. şu anda doğsa bile artık sıkıntı olmaz korkma erken doğum diye geçmez dedi atlatmışız çok şükür. e dedim ciğer gelişimi 35. haftanın sonunda tamamlanıyomuş hayır o halk arasında bilinen bişey bizim için 33. haftada tamamlanmış olur dedi. ama ben yine de mart sonu gibi gelebilir diyorum 36. haftanın içindeyken olsun da hayırlısıyla olabilirse normal olsun mesela :ecrin_bebek: ay özgeye kızarken ben de başladım galiba. :kedi: ama oğluşumun yüzünü seçemedim yine olsun iyi haberlerini aldım çok şükür bi sonraki randevumuz 20 sinde ondan sonra her hafta olacakmış. işte bizden bu kadar sizde ne var ne yok. az çok okudum tuğbacım çıldırmış misafirden

bilemiyorum sinirden deli oldum..

sinirlenme canım selavat getir inanki faydası olur.bende dün eşime çok kızdım.anam bir bağırdı çocuk resmen korktu epeyce bir süre hareket etmedi yavrucak.sonra hatasını anladı tabi ne olursa olsun şu dönemde yapmaları gereken bolbol anlayış başka beklentim yok benim saolsun anlayışlıdırda ama oda insan canım sonuçta onlarında sabrı var.
dışarda kötü bir gün geçirip dediğim gibi sana patlamışta olabilir sıkma canını.

ondan eminim iş yerinden geldiğinde stresli oluyor genelde.. ama her zamanda çekemiyorum işte bu sefer ağır geldi malesef..

canım benim lütfen sıkma canını geçim derdi onun işide zor bir sen bir o anlayışlı davranıp geçinip gitceğiz işte hepimizde var böyle durumlar inanki.
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı geceler deliksiz sancısız uykular diliyorum.gece rüyanızda meleklerinizle olun onları kucaklayıp öpüp koklayın işallah.
sizi ve meleklerinizi Allah (c.c.) emanet ediyorum ve kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

atala canım sana da tatlı rüyalar oralarda gece oldu galiba burda daha erken:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…