:roflol: :roflol: :roflol: ayyy öyle bi yasa olduğunu bileydimmm yapardım bende bişiler oğluşumu mahpushane köşelerinde büyütmeyeyim diye tuttum kendimi boşu boşuna:sm_cool: ay bacım valla ne desen boş iyiler hoşlar ama bir gariplerklava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet canım eşim tek çocuk babası vefat etti o yüzden hep birlikte oturacazyeni gülsemin yasasi :lepi:
artik düstük mapus damlarina ögüt veren cok olur ,rahmetli cem karacayi anariz -tatlicadiarzu-
tugbiscim yha sen hep kaynanayla mi oturucan bilmiyorumkismile
ay bebekte olunca insan ayri yuvasi olsun ister :asigim: ,neyse detaya girmiyim kaydirigubbakcemile3
slm yeniden kizlar zehircim ben ilaclara hic para vermedim ben recete yazacak diye beklerken hep numuneliklerden verdi kendi dolabindan saolsun,dedigim gibi bana hic etki etmedi ama yinede sen sor degisikini verir sana cnm
hb sağol .. canım sıkkın biraz.. bu erkekler neden böyle ya:S
valla haklısın canım ilk günler aynı evde 2 bayan bir de sen çok zor bizimde öyle olacak. ben de kendi annemle rahat edecem alınır diye sen dur annem yapsın diyemicem işler karışacakkaydirigubbakcemile3 o konularda alıngan diildir benimki ama torun hevesiyle neler olur bilemiyorum.
valla canım bence eşin desin ilk günler pansuman falan kendi annesiyle daha rahat eder sen 2. nöbete gel dese alınır mı yine kayınvaliden?
tugbacim sor canim yha su sicak suya yatma olayini
hatta bir cm acigi olan bir arkadasim var oda girebilir mi sicak küvete diye sorabilirmisin :1rolleyes:
bende dogumu epidural normal istiyorum yha ama burda o igneyi vurduranlarin cogu yinede agri sizi hissettik diyorlar
agri hissetceksem ne diye vurduriyim ki o igneyi boshayallersmile
tamam tatlım sorarım oğluşumu görünce yine aklım başımdan gitmezssekaydirigubbakcemile3tugbacim sor canim yha su sicak suya yatma olayini
hatta bir cm acigi olan bir arkadasim var oda girebilir mi sicak küvete diye sorabilirmisin :1rolleyes:
bende dogumu epidural normal istiyorum yha ama burda o igneyi vurduranlarin cogu yinede agri sizi hissettik diyorlar
agri hissetceksem ne diye vurduriyim ki o igneyi boshayallersmile
ne olabilirki tavır tavır.. sanki onlar bayan biz erkek..nazdan yanına varılmıyor.
ay sinem kadın isterse normalleşmesin valla gene "çok almışın" dese o sinirle üstüne oturup ezecektim hatunu o zaman görürdü kiloyu şişmanlığı :)))
hayırlısı bakalım bugün de senin güzel haberlerini bekliyoruz doktordan :)
senin minişin ne alemde, kaç gram almış... ayy belki resim de verir :)
bu arada sen daha önce nst'ye girdin mi bilmiyorum ama bu hafta ilk kez bağlayabilir.
benim geçen haftam sancım tuttuğu ve nstye bağlandığım için gerek görmedi ama bundan sonra girecekmişim hep. bakalım senin doktor ne yapacak..
ay zeynep alemsin demek ezecektin dr u ha :) hemen ordan bi internet bulup bizim aldığımız kiloları gösterirdin kaydirigubbakcemile3 benim oğluşum da iyiymiş teyzesi çok şükür geçen kontrolden beri 1 kg kadar almış o da 5 hafta önceydi. ama malesef resim falan alamadım yüzünü bile seçemiyorum artık duruş pozisyonundan ama olsun allahın izniyle birkaç hafta sonra hep görecem yüzünü inşallah.ben geçen haftalarda sancı ve lekelenme yaşayınca 1 haftada 3 kez bağlanmıştım canım. ama bir sonrakine bağlar mı yoksa sancım olduğunda mı bağlar bilmiyorum 20 sinde gidicez inşallah bakalım şekerim işte böyle canım haberler iyi çok şükür inşallah bundan sonrasında da hep iyi haberler alıp getiririz buraya :Saruboceq:
bu arada eşine çok güldüm ya yazık adamcağız söyleyebileceği en kibar şekliyle söylemiş çok da esprili bir dille benimki olsa oooooooo artık ne kadınlığım kalırdı ne beceriksizliğim. benimkinin söyleme tarzı da o canı sağolsun. ama bu kadar yorgunluktan sonra iyice dinlenmen lazım yoksa dila baba falan dinlemez basar tekmeyi görürsün kaydirigubbakcemile3
kıslar günaydın bugün açlıkdan uyuyamadık biz sabahın 7 sinde kalkdık ,
artık uykularım bölük börçük deliksiz uyku yok gecede en az iki defa ayakdayım
doğum yaklaşıyor endişeli ve heyecanlıyım bide üzgünüm çünkü kayınvaldem ameliyat olucak
rahmi alıncak hemde benim doğumumdan önce dün doktora götürdüm acil dedi ama bilmiyoruz
karar veremedik henüz beni beklemesini istemiyorum çünkü daha doğuma var inş allah yardımcımız olsun
sizler nasılsınız gelişmeler varmı valdemle uğraşmakdan evde duramıyorum pek netede
giremiyorum dolayısıyla
geçmiş olsun nazcım şimdiden allah acil şifalar versin.
slm herkese nasilsiniz kizlar:CüvCüv:benim 38 haftam bu hafta agrilarim basladi adet agrilari gibi gelip gidiyo...belime sanki yumruk yemis gibiyim uzun süereli oturamiyomm allah hepimizin yardimcisi olsun:teselliersembe günü yine doktor randevpm var bakalim ne diycek.....bir meseleden dolayi canim SIKKIN iyibakin kendineize:çok üzgünüm:
ayyyy süper ya bitmiş ne güzel hayırlısıyla sen potaya girmişsin gibi geldi bana hayırlısı olsun inşallah hakkında bitanem. canını sıkan neyse boşver bak 10 güne kadar bebeğin doğar inşallah onu düşün boşver
bilemiyorum sinirden deli oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?