a.s hg zeyra iyilik senden
canım o en son işten ayrılmıştı işteyken giriyodu ama evde interneti var mı bilemiyorum ak şimdi ben de merak ettimbilmiyorumkismilekizlar bu arada hayriye (gelincik) nerdeyse 10 gündür girmemis,hayirdir insallah yha haberi olan var mi aranizda ,bir yere falan gitmicekti sanirim ama girmeden durmazdi ,cok merak ediyorum onu
canım ya madem bel ağrısından duramıyomuş neden 3 doğumunda da yaptırmış?anneee ,canim simdi senden haber var mi diye bakiyordum sayfalara neyseki iyi haberlerle gelmissin cok sükür :1hug:
tugbacim zaten eltim diyor yinede agriyi siziyi hissettim diye yani ilk degil ikincide kafamçokkarıştı ayni sekilde görümcemde igne yaptirma diyor kendisi uc cocuktada yatirdi bana yaptirma diyor :umursamaz: , bel ve sirt agrimdan duramiyorum diyor
taŞŞŞ gibiyim catir catir dogurcam :lepi: insallah eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
oglusunu görünce bizi unutcagin kesin :asigim: yerim ben onu annesii :asigim:
Nazlicim ciglik atmazsak dogumun tadi mi olur :icecream: , son demleri yasicaz azcik daha nazlanalim dimi ama sırnaşık şey
atalacim valla görümcemde senin dediklerini diyor agri sizi ne bileyim yha ,ama ben cok arastirdim bu igne hakkindaki bilgileri hicte denildigi gibi sakatlik ya da kalici bir agri söz konusu degilmis bilmiyorumkismile
erkflz a.s hg..
erkflizciğim canım hoşgeldin nasılsın
slm kızlar nasılsınız
hoşeldiniz fıstık annelerrropuyorumnanaktanSlm güzel anneler, nasılsınız?
Jnazla, derindenizin o kadar az mı kalmış? Vay be... Kızlar zamanlarımız geliyor yavaş yavaş.
yaa canım yaaa özleriz biz ama seni her fırsatta gel tamammı:1hug:bu arada kızlar artık bende pek sık giremezsem yarından sonra çok merak etmeyin fırsat buldukca uğrarım yine yengem rabbim izin verirse perşembe günü burada doğumuma geliyo inşallah artık onu yanlız bırakamam kadıncağız o kadar yoldan gelicek yenge dediğimle aramızda 6 yaş var çok iyi anlaşırız nerdeyse annem sayılır çok sever beni bu arada kızımın mevlüt şekerlerini hazırlatmış bir sürüde kıyafet almış zamnım olursa hepsini eklerim inşallah bir ara inşallah
saol bitanem atlattım valla bende ütüleyip yerleştirdim dolaptan çekmeceden baktılar kız tek tek çıkarmadım beni rahatsız eden bakmaları da değil her gelene ben de gösterdim ama yatak odama öylece benim davetim olmadan dalmalarına kızdımkaydirigubbakcemile3tuğbacığım şükürler olsun misafir olayını atlatmışsın canım ama baya bir yorulmuşsundur ayyy o kıyafetleri göstermek bir zulüm birde ben artık isteyene göstermiyorum çünkü hepsini tek tek yıkayıp ütüledim öylesine bakabilirler bidaha elletmem çünkü ne yapim zaten karnım burnumda benimde misafirim vardı az önce gittiler yemeğe gelmişlerdi hemde eşimin arkadaşı vardı eşi annesine gitmiş oda bize gelmişti baya bir yoruldum ama şimdi onlar gitti yeni oturdum bende yemekti çaydı derken bu saat olmuş evdede yanlız kaldım off offf
kızlar fundayla görüştük doktoru çatı muyanesi yapmış açılma yokmuş ama yumuşama varmış ve bomba haber doktoru 36. haftadan sonra göktuşu almaya karar vermiş yani 10 gün ancak geçer artık bekletmeyecekmiş yani bugün serumu almış sancısı çok olmuş fundanın ondan kararı vermiş doktoru ayyy beni bir heyecan bastı şimdiden damadımın doğmasına 10 gün kadar kısa bir zamn kaldı yaa ve sezeryana alıcakmış doktoru funda öyle dedi şükürler olsun sağlıcakla kucağına alsında inşallah çok çekti fundacığım çokkk o göktuş bir doğsun soracağım ona hesabını poposuna poposuna görecek o hele bir doğsun bakalım illa inat etti çıkmak için aceleci damadım bu bizim kızda en kısa zamnda kaçırıverir heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?