2010 Nisan Anneleri

anneee ,canim simdi senden haber var mi diye bakiyordum sayfalara neyseki iyi haberlerle gelmissin cok sükür :1hug:

tugbacim zaten eltim diyor yinede agriyi siziyi hissettim diye yani ilk degil ikincide kafamçokkarıştı ayni sekilde görümcemde igne yaptirma diyor kendisi uc cocuktada yatirdi bana yaptirma diyor :umursamaz: , bel ve sirt agrimdan duramiyorum diyor
taŞŞŞ gibiyim catir catir dogurcam :lepi: insallah eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

oglusunu görünce bizi unutcagin kesin :asigim: yerim ben onu annesii :asigim:

Nazlicim ciglik atmazsak dogumun tadi mi olur :icecream: , son demleri yasicaz azcik daha nazlanalim dimi ama sırnaşık şey

atalacim valla görümcemde senin dediklerini diyor agri sizi ne bileyim yha ,ama ben cok arastirdim bu igne hakkindaki bilgileri hicte denildigi gibi sakatlik ya da kalici bir agri söz konusu degilmis bilmiyorumkismile

yarinki safak listesinide hazirladim sabahtan ,ayy simdi bakiyorumda ne kadar ilerlemisiz

jalecimle(jnaz) ,serapcigimin(derindeniz09) yavrularina kavusmalarina 10-15 gün kalmis :asigim:

kizlar bu arada hayriye (gelincik) nerdeyse 10 gündür girmemis,hayirdir insallah yha haberi olan var mi aranizda ,bir yere falan gitmicekti sanirim ama girmeden durmazdi ,cok merak ediyorum onu

Slm güzel anneler, nasılsınız?
Jnazla, derindenizin o kadar az mı kalmış? Vay be... Kızlar zamanlarımız geliyor yavaş yavaş.

tuğbacığım şükürler olsun misafir olayını atlatmışsın canım ama baya bir yorulmuşsundur ayyy o kıyafetleri göstermek bir zulüm birde ben artık isteyene göstermiyorum çünkü hepsini tek tek yıkayıp ütüledim öylesine bakabilirler bidaha elletmem çünkü ne yapim zaten karnım burnumda benimde misafirim vardı az önce gittiler yemeğe gelmişlerdi hemde eşimin arkadaşı vardı eşi annesine gitmiş oda bize gelmişti baya bir yoruldum ama şimdi onlar gitti yeni oturdum bende yemekti çaydı derken bu saat olmuş evdede yanlız kaldım off offf

anneeeciğim canım hadi maşallah kuzuna canım benim sattan ileri olması hiç problem değil canımcım maşallah kuzucuğumuza canım hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah bizlerde daha bizim bir haftamız var tam kızımı görmek için bakalım çok heyecanlıyım sanırım doğum zamnınmızda kararlaştırmış olacak doktorumuz inşallah

slm gülsemimciğim canım bende merak ettim hayriyeyi canım ama sanırım yeni eve taşındıya onunla ilgileniyo bence yada internet bağlantısı yok şu anda evinde canım yoksa kesin uğrardı hayriyemiz

a.s hg zeyra iyilik senden

hoşbulduk canımcım iyiyiz şükürler olsun birazcık yoruldum yemeğe misafirim vardı yeni çıktılar eşimle lokale gittiler şimdi bende evde yanlızları oynuyorum ne yapim:)))sen nasılsın canımcımolumunekankayizsmile

kizlar bu arada hayriye (gelincik) nerdeyse 10 gündür girmemis,hayirdir insallah yha haberi olan var mi aranizda ,bir yere falan gitmicekti sanirim ama girmeden durmazdi ,cok merak ediyorum onu
canım o en son işten ayrılmıştı işteyken giriyodu ama evde interneti var mı bilemiyorum ak şimdi ben de merak ettimbilmiyorumkismile

canım ya madem bel ağrısından duramıyomuş neden 3 doğumunda da yaptırmış?

bir de ben bu bel ağrısı meselesini kafaama takmıyom normal de de zaten azıcık ayakta dursam belim ağrır üstüne aylarca oğluşumu taşıdıktan sonr a iğne vurdurmasam da belim beni zorlayacak diye tahmin ediyorum.

benim epiduralle ilgili tek korkum his kaybından dolayı ıkınamamak.. ayrıca epidurali istememin tek nedeni de bu: sancılardan yorgun düşüp ıkınamamaktan korkuyomkaydirigubbakcemile3 yani benim bütün derdim zorum ıkınmayla ilgili.

doğumda üstüme düşen tek şey doğru ıkınmak onuda yapamamaktan korkuyom. çünkü ben çok dayanıklı ve güçlü bir bünyeye sahip diilim şişkoyum ama yağ hepsi kas gücü diye bişi yok bendekaydirigubbakcemile3

bu arada :
anneee canım maşallah bebişine gözün aydın canımcım iyi haberlerle gelmene çok sevindim.

bu arada kızlar artık bende pek sık giremezsem yarından sonra çok merak etmeyin fırsat buldukca uğrarım yine yengem rabbim izin verirse perşembe günü burada doğumuma geliyo inşallah artık onu yanlız bırakamam kadıncağız o kadar yoldan gelicek yenge dediğimle aramızda 6 yaş var çok iyi anlaşırız nerdeyse annem sayılır çok sever beni bu arada kızımın mevlüt şekerlerini hazırlatmış bir sürüde kıyafet almış zamnım olursa hepsini eklerim inşallah bir ara inşallah

Hoşbulduk canım, nasılsın?

Kızlar, kocişi uyuttum resmen. İki gündür doğuma annem ve kayınvalidem gelecek. Annem gelsin içliköfte yaptıracağım dedi ilk sonra diş bulguru yaptıracağım filan diye başladı. Bende kızdım, sanki hiç yemek yapmıyoruz beyefendiye aç kalmış gibi yemek sıralayınca. lmaz:
Sormayın birde evden hiç yemeği eksik etmem. Hamileliğimde bile birgün evi yemeksiz bırakmadım. Ne isterse yapmaya çalışırım bide. Neyse yarın okul dönüşü şöyle bolca içli köfte yapacağım. Ne öyle ben dayanamam, ben evimde mutfağa tek hakim olmak isterim.

slm kızlar nasılsınız

Slm güzel anneler, nasılsınız?
Jnazla, derindenizin o kadar az mı kalmış? Vay be... Kızlar zamanlarımız geliyor yavaş yavaş.
hoşeldiniz fıstık annelerrropuyorumnanaktan
yaa canım yaaa özleriz biz ama seni her fırsatta gel tamammı:1hug:
saol bitanem atlattım valla bende ütüleyip yerleştirdim dolaptan çekmeceden baktılar kız tek tek çıkarmadım beni rahatsız eden bakmaları da değil her gelene ben de gösterdim ama yatak odama öylece benim davetim olmadan dalmalarına kızdımkaydirigubbakcemile3
sendde yorulmuşsun canım yaaa dikkat et kendine ben misafir olayını bitirdim artık inşallaahhh sende bırak artık misafir ağırlamayı:1hug:

kızlar fundayla görüştük doktoru çatı muyanesi yapmış açılma yokmuş ama yumuşama varmış ve bomba haber doktoru 36. haftadan sonra göktuşu almaya karar vermiş yani 10 gün ancak geçer artık bekletmeyecekmiş yani bugün serumu almış sancısı çok olmuş fundanın ondan kararı vermiş doktoru ayyy beni bir heyecan bastı şimdiden damadımın doğmasına 10 gün kadar kısa bir zamn kaldı yaa ve sezeryana alıcakmış doktoru funda öyle dedi şükürler olsun sağlıcakla kucağına alsında inşallah çok çekti fundacığım çokkk o göktuş bir doğsun soracağım ona hesabını poposuna poposuna görecek o hele bir doğsun bakalım illa inat etti çıkmak için aceleci damadım bu bizim kızda en kısa zamnda kaçırıverir heee

zeynepcim hosgeldin canim Şeniz ,eve tasinmisti ama yinede geliyordu canimcim yha hay Allah insallah iyidir :Saruboceq:
sen nasilsin canim bu arada ,yorulmussun dinlen canim ama artik son haftalardayiz bu insanlar neden anlayisli olamiyorlar gicik oluyorum yha

erkflzcim sende hosgeldin canim Şeniz ,evet az kaldi valla bazilarimizin :asigim:,darisi bize insallahhhh :Saruboceq:
valla hicte simartmasaydin keske seninkini :umursamaz: , o zaman pek kiymetli olurdun

tugbiscim valla bende onu merak ediyorum neden ucundede oldu diye :umursamaz: ,sen niye yaptirdin dedigimde bana ne dese begenirsin ´´HOCANIN DEDIGINI YAPCAKMISIZ AMA HOCANIN YAPTIGINI YAPMICAKMISIZ´´ akannehir
ikinma konusuna gelince iste sanirim Almanyada bu hissi kaybetmemek icin dozu yavas yavas arttiriyorlarmis o yuzden buyuk ihtimalle agri sizi yinede hissediliyor ayyy vurdursak hissetcez vurdurmasak gebercez mi nolcak bilemedim senağlama

ummahancim sende uzulme canim erkeklerin eser gürler tarafi pek bi fazladir,sinir oluyorum gercekten ne kadar anlayissizlar yha ,bebeklerini tasiyoruz binbir cileyle daha bir de bizden anlayis ve hizmet bekliyrlar :mymeka:

Erkek olarak gurur yaptı tabi, gizemden önce gelecek.
Canım, tek tek başlayacak doğumlar artık. Ayın 20.sinden sonra başlar doğumlar.
Fundaya slm söyle canım, hayırlısıyla oğlunu kucağına alsın.
Darısı başımıza canım. :Saruboceq:

Kızlar, rüyamda 40. haftamız doluyor hala oğluşum gelmiyordu. Ne zaman gelecek sancılarım diye rüyamda bekliyordum. Ben istiyordum ama sancılar gelmiyordu. 40 kalmadan gelsin bebişlerimiz. 39 iyidir diyorum.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…