2010 Nisan Anneleri

erkflizciğim canım benim valla bende sendenim asla hatırlamam çalıştığım günlerde dahi evimde muhakkak yemeğim olmuştur akşam yemeklerini asla çayla geçirmemiştir kocacığım sayemde ama istisnalar dışardada yemişizdir ama çay asla içmedik evleneli 5 yıl oldu bende senin gibi kızarım elimdende gelmeyen yoktur şükürler olsun öğrencilik yıllarımda bütün yemekleri öğrendim sayılır üniversitede okurken evde kalıyorduk bende kızarım ben evlendiğim ilk yıllarda duyardım ve eşime tek dediğim o zamn annenlerde yersin deridim artık alıştı demiyo sadece bikaç yapamadığım yöresel yemekler var keşkek falan baya bir uğraş isteyen onlara girişmem ama diğerlerini öylede güzel yaparımki sende bendensin hee aslında koyacaksın önlerine çay kahvaltı setini akşamları akıllanırlar canımcım ahhh ahhh

tuğbişim çok ayıp etmişler canım ne o yaa hurra yatak odasına girilirmi yaa insanın özeli orası valla çok ayıp asla ben ev görmeye gidince falan yatak odasına gelindimi bakmak için asla girmek istemem ev sahibi zorlasda olurmu yaa öylee lmaz: çok ayıp valla canım benim arada geceleri girebilirsem girerim canım ama çok sık olmayabilir yengem bırakmaz beni artık çoğüu zamnımız gezmeyle geçer zatende ben bu çocuğu kesin bir alışveriş merkezinde doğurucam annemin dediği gibi hayırlısı ne yapalım

04.04.10 , 10.04.10 ya da 23 nisan 2010 da dogurmak istiyorummm hayirlisiylaa :lepi:

erkflizciğim sorma canım valla illa bizim kızı görmek için gurur yaptı bizim oğlan canım hayırlısı olsun artık ne yapalım sağlıcakla gelsinde inşallah gerisi mühim değil canımcım hepinizin slmlarını tek tek iletiyorum merak etmeyin canım dua ednlere selam yollayanlara bol bol oda slm söylüyo

bizde senin yeni nickini gezginci yapicaz böylelikle zeynepcim kaydirigubbakcemile3

Canım, haklısın gerçekten. Çok şımartmamak lazım. Ama benimki huy annem bile kardeşini ben şımartmadım sen şımarttın derdi. Eşimede öyleyim, hiç kıyamıyorum. Gidip yanına sıkı sıkı sarılıyım diyorum kendimi tutuyorum inan. :kedi:

Kızlar, ben epidural istemiyorum. En iyisi eski yöntem bağıra bağıra doğuracağım. Yeterki Rabbim sorun vermesin. :Saruboceq:

funda icin cok ama cok sevindim canim insallah saglikla dünyaya gelir yakisiklimiz :Saruboceq: ,fundacimda sagligini hizli bir sekilde toplayabilir

kardesinide mi simarttin ayol kaydirigubbakcemile3 ,kiyamam sana yha cok cana yakin insansin sanirim devamli sevgi ve ilgi gösterdigine göre :asigim:

ama bari su gebelikte yapmasaydin kaydirigubbakcemile ,desene can cikar huy cikmazmis kaydirigubbakcemile3

canim epidurali bende yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim ama benim korkum o ignenin kendisi inanki ,dogumdada hani cocuk cikmayinca asagiyi makasla kesiyorlar falan yha ben dayanamam o yuzden igneyi vurdururum herhalde kafamçokkarıştı
aman yha ne kan görmeye ne de igne görmeye dayanamiyorum ben ,o igneyide görmezsem iyi olur :a015:

Sende bendensin demekki canım. Sorma evlendim tüm yöresel yemeklerini öğrendim sayılır. Birtek kaburga dolması hiç yapmadım. Hiç içime sinmez basit birşeyler yapmak ama sorma annem gelince yaptıracağım filan değince kızdım. klava: Of of bu erkekler çay kavhaltı yaptıracaksın haklısın canım akşamları. Keşke bir kıyabilsek.

gülsemimciğim valla yap canım yeni nick alıcam habire aklımdaki gezmek benim anam ben bu kızı eve sokamayacam hee iyicen gezgiç olacaz zaten inşallah mevlüdümüzede bir güzellik düşünüyorum inşallah halledebilirsem kumaş alıcağım aynı tarzda iki elbise diktirmek istiyorum biri kızma biriside kokoş anasına olcak canım hayırlısıyla bir doğsunda kuzucuğum inşallah annesi sever onun ellerini ayaklarını minnoşunun

gülsemimciğim inşallah fundacığımız çok stresler atlattı inan hastahaneye gititiğmde o kadar mutlu olduki beni görünce herşey göktuş için artık yolun sonuna geldi şükürler olsun yaradanıma atlattık bu zamnları

Canım, o kesiği hissetmiyormuşsun. Sancıların arasında kaynıyor gidiyor diyorlar. Epidural beni endişelendiriyor, ıkınamıyanlar oluyormuş filan. eyvahedigeldismile
Tabi en iyisi doktorla karar vermek ama kesin onlardan daha net bilgiler alabiliriz.

zeynepcim varya icimden gecenleri yazmissin hep kizim olsun isterdim ve kizimla özel günlerde ayni renk ayni modelde giyinmeyi ama nasip degilmis canim

nasip degilmis diyorum cunku oglum bana hayallere kapilmiyim diye henuz 12inci haftamiza girdigimizde cinsiyetini gösterdi kaydirigubbakcemile3

ayy sen yap canim icinde kalmasin hic birsey ama burayada ekle bizde bakalim :asigim:

bu arada hic mi yorulmuyon kiz gezerken ayy benim canim disari cikmak dahi istemiyor artik ,senin gezme yorumlarini okuyunca psikolojikmen yoruluyorum :roflol:

funda icin ne yazsam bilemiyorum canim gercekten cok erkenden basladi stresleri ama insallah atlaticak Allahinda izniyle,sen bol bol selamlarimizi ilet dualarimiz onunla :Saruboceq:

şu kesme meselesinden tırsıyorum işallah öyle birşeye gerek kalmadan doğururuz minişlerimizi..

aci esigin benimkisi gibi düsükse birak o kesigi duymamayi tirnagindan parcacik koparttiklarini dahi duyarsin :roflol:

benim gibi bir korkak cocuk dogurursa herkes dogurur valla ,ama su günlerde cesaretim tam korkmuyorum :1rolleyes:

tamam canım inşallah vakit bulup o zamna diktiririm ama olmasada illa ki rabbim izin verirse yazın diktirirm giyeriz eklerim o zamnda canım anam kokoş yapıcam illa kızı ben ne tokalar bandanalar aldım bir bilsen canım rengarenk kilotlu çoraplar falan canım inşallah ikincisi kız olurda seninde içinde kalmaz canım yaparsın canım

kızlar kesi işini o an duyup duyulmadığını bilmiyorum ama daha sonrası iananın çok zor olduğunu biliyorum çevremde kim varsa sezeryan kesiği daha iyi diyo bana normalde kesi atılınca oturmak yatmak kalkmak hep sorun olurmuş rabbim inşallah kesisiz normal doğumlar nasip eğler

şu kesme meselesinden tırsıyorum işallah öyle birşeye gerek kalmadan doğururuz minişlerimizi..

ummuhancim ben kesme olayi oldugunu dahi bilmiyordum salak gibi normal dogum videosu izlemistim :1no2:

ama Allah buyuktur be buyutmeyelim gozumuzde

Kızlar babamız tatlı istedi ona birşeyler hazırlayım. Hemde gönlünü alayım babacığımızın. :asigim:
Hepinizi öpüyorum, dünya tatlısı bebişlere bol hareketli, bol bol kilo alacakları birgün diliyorum. Büyüsün bebişlerimiz.

insallahhh canimmm prensesin yaninda olsunda ister yaz ister kis istedigini yaptirir giyersin :asigim:

esim baska cocuk istemiyor canim :) , hem kiz olcak umuduyla bi tane daha yaparsam oda erkek olursa eyvah eyvah kaydirigubbakcemile3

ayy evet zeynepcim yha dogum sonrasi yaniyormus falan kafamçokkarıştı ,insallah kesisiz dogum yapariz :Saruboceq:

bak yha yine kiyamadin gidiyosun kaydirigubbakcemile

azcik sen biseyler iste nazlan kaydirigubbakcemile3

hadi canim bekletme askitonu kolay gelsin sana Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…