erkflizciğim canım benim valla bende sendenim asla hatırlamam çalıştığım günlerde dahi evimde muhakkak yemeğim olmuştur akşam yemeklerini asla çayla geçirmemiştir kocacığım sayemde ama istisnalar dışardada yemişizdir ama çay asla içmedik evleneli 5 yıl oldu bende senin gibi kızarım elimdende gelmeyen yoktur şükürler olsun öğrencilik yıllarımda bütün yemekleri öğrendim sayılır üniversitede okurken evde kalıyorduk bende kızarım ben evlendiğim ilk yıllarda duyardım ve eşime tek dediğim o zamn annenlerde yersin deridim artık alıştı demiyo sadece bikaç yapamadığım yöresel yemekler var keşkek falan baya bir uğraş isteyen onlara girişmem ama diğerlerini öylede güzel yaparımki sende bendensin hee aslında koyacaksın önlerine çay kahvaltı setini akşamları akıllanırlar canımcım ahhh ahhh
tuğbişim çok ayıp etmişler canım ne o yaa hurra yatak odasına girilirmi yaa insanın özeli orası valla çok ayıp asla ben ev görmeye gidince falan yatak odasına gelindimi bakmak için asla girmek istemem ev sahibi zorlasda olurmu yaa öyleelmaz: çok ayıp valla canım benim arada geceleri girebilirsem girerim canım ama çok sık olmayabilir yengem bırakmaz beni artık çoğüu zamnımız gezmeyle geçer zatende ben bu çocuğu kesin bir alışveriş merkezinde doğurucam annemin dediği gibi hayırlısı ne yapalım
zeynepcim hosgeldin canim Şeniz ,eve tasinmisti ama yinede geliyordu canimcim yha hay Allah insallah iyidir :Saruboceq:
sen nasilsin canim bu arada ,yorulmussun dinlen canim ama artik son haftalardayiz bu insanlar neden anlayisli olamiyorlar gicik oluyorum yha
erkflzcim sende hosgeldin canim Şeniz ,evet az kaldi valla bazilarimizin :asigim:,darisi bize insallahhhh :Saruboceq:
valla hicte simartmasaydin keske seninkini :umursamaz: , o zaman pek kiymetli olurdun
tugbiscim valla bende onu merak ediyorum neden ucundede oldu diye :umursamaz: ,sen niye yaptirdin dedigimde bana ne dese begenirsin ´´HOCANIN DEDIGINI YAPCAKMISIZ AMA HOCANIN YAPTIGINI YAPMICAKMISIZ´´ akannehir
ikinma konusuna gelince iste sanirim Almanyada bu hissi kaybetmemek icin dozu yavas yavas arttiriyorlarmis o yuzden buyuk ihtimalle agri sizi yinede hissediliyor ayyy vurdursak hissetcez vurdurmasak gebercez mi nolcak bilemedim senağlama
ummahancim sende uzulme canim erkeklerin eser gürler tarafi pek bi fazladir,sinir oluyorum gercekten ne kadar anlayissizlar yha ,bebeklerini tasiyoruz binbir cileyle daha bir de bizden anlayis ve hizmet bekliyrlar :mymeka:
Canım, haklısın gerçekten. Çok şımartmamak lazım. Ama benimki huy annem bile kardeşini ben şımartmadım sen şımarttın derdi. Eşimede öyleyim, hiç kıyamıyorum. Gidip yanına sıkı sıkı sarılıyım diyorum kendimi tutuyorum inan. :kedi:
Kızlar, ben epidural istemiyorum. En iyisi eski yöntem bağıra bağıra doğuracağım. Yeterki Rabbim sorun vermesin. :Saruboceq:
erkflizciğim canım benim valla bende sendenim asla hatırlamam çalıştığım günlerde dahi evimde muhakkak yemeğim olmuştur akşam yemeklerini asla çayla geçirmemiştir kocacığım sayemde ama istisnalar dışardada yemişizdir ama çay asla içmedik evleneli 5 yıl oldu bende senin gibi kızarım elimdende gelmeyen yoktur şükürler olsun öğrencilik yıllarımda bütün yemekleri öğrendim sayılır üniversitede okurken evde kalıyorduk bende kızarım ben evlendiğim ilk yıllarda duyardım ve eşime tek dediğim o zamn annenlerde yersin deridim artık alıştı demiyo sadece bikaç yapamadığım yöresel yemekler var keşkek falan baya bir uğraş isteyen onlara girişmem ama diğerlerini öylede güzel yaparımki sende bendensin hee aslında koyacaksın önlerine çay kahvaltı setini akşamları akıllanırlar canımcım ahhh ahhh
tuğbişim çok ayıp etmişler canım ne o yaa hurra yatak odasına girilirmi yaa insanın özeli orası valla çok ayıp asla ben ev görmeye gidince falan yatak odasına gelindimi bakmak için asla girmek istemem ev sahibi zorlasda olurmu yaa öyleelmaz: çok ayıp valla canım benim arada geceleri girebilirsem girerim canım ama çok sık olmayabilir yengem bırakmaz beni artık çoğüu zamnımız gezmeyle geçer zatende ben bu çocuğu kesin bir alışveriş merkezinde doğurucam annemin dediği gibi hayırlısı ne yapalım
kardesinide mi simarttin ayol kaydirigubbakcemile3 ,kiyamam sana yha cok cana yakin insansin sanirim devamli sevgi ve ilgi gösterdigine göre :asigim:
ama bari su gebelikte yapmasaydin kaydirigubbakcemile ,desene can cikar huy cikmazmis kaydirigubbakcemile3
canim epidurali bende yaptirip yaptirmama konusunda kararsizim ama benim korkum o ignenin kendisi inanki ,dogumdada hani cocuk cikmayinca asagiyi makasla kesiyorlar falan yha ben dayanamam o yuzden igneyi vurdururum herhalde kafamçokkarıştı
aman yha ne kan görmeye ne de igne görmeye dayanamiyorum ben ,o igneyide görmezsem iyi olur :a015:
Canım, o kesiği hissetmiyormuşsun. Sancıların arasında kaynıyor gidiyor diyorlar. Epidural beni endişelendiriyor, ıkınamıyanlar oluyormuş filan. eyvahedigeldismile
Tabi en iyisi doktorla karar vermek ama kesin onlardan daha net bilgiler alabiliriz.
şu kesme meselesinden tırsıyorum işallah öyle birşeye gerek kalmadan doğururuz minişlerimizi..
tamam canım inşallah vakit bulup o zamna diktiririm ama olmasada illa ki rabbim izin verirse yazın diktirirm giyeriz eklerim o zamnda canım anam kokoş yapıcam illa kızı ben ne tokalar bandanalar aldım bir bilsen canım rengarenk kilotlu çoraplar falan canım inşallah ikincisi kız olurda seninde içinde kalmaz canım yaparsın canım
kızlar kesi işini o an duyup duyulmadığını bilmiyorum ama daha sonrası iananın çok zor olduğunu biliyorum çevremde kim varsa sezeryan kesiği daha iyi diyo bana normalde kesi atılınca oturmak yatmak kalkmak hep sorun olurmuş rabbim inşallah kesisiz normal doğumlar nasip eğler
Kızlar babamız tatlı istedi ona birşeyler hazırlayım. Hemde gönlünü alayım babacığımızın. :asigim:
Hepinizi öpüyorum, dünya tatlısı bebişlere bol hareketli, bol bol kilo alacakları birgün diliyorum. Büyüsün bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?